Hejhej igen! :)

Sitter här med ett glas iste , & sen ska jag mamma och Jonny åka till Ica Maxi för att köpa gott ! :)
Vet inte vad jag ska köpa ;o mer iste i alla fall! :) Fråga på mer på frågestunden!

Puss!♥


lördag ♥

Hejhej alla!

Hur har eran morgon varit? Jag vaknade för ett tag sen, tog ett glas iste & en stooor bit melon, mums. Mamma köpte pulver iste, man tar en liter vatten, i en tillbringare (stavas?) eller vad man vill ha i, sen häller man i pulvret och blandar tills det lösers upp och det blir iste haha :) smakar mycket bättre än det vi brukar köpte, mer tesmak :)
Jag fick reda på igår att jag har gratis surf på min mobil så jag kan vara ute på internet på min mobil hur mycket jag vill ! :) niiice! Har abbonemang hos Telia :)
Idag ska vi äta kycklingsallad, älskar mamma och Stefans egna sallader och deras egna pizza, speciellt den med tonfisk, mycket godare än vanliga pizzor på resturanter (stavas?) , om ni fick smaka på den skulle ni hålla med mig!
Nu ska jag nog fortsätta med annat! :)

btw: ni som inte vet så är det Family Guy maraton på kanal 6 idag från klockan 19:00 - 23:00 :)
FÅR INTE MISSAS!

FRÅGESTUND



Kolla in Nathalies blogg, loveiit! :)

H&M


DAGENS VILL HA PLAGG♥

Gillade tröjan för första gången jag såg den, kollade på nätet. Tycker den är snygg och verkar vara väldigt mysig att ha på sig, finns massior av olika färger och andra texter på! :)









Gina tricot - 199 SEK

det okända

Hejhej bloggen

Kollade nyss på Det Okända. Det kan vara ganska läskigt ibland, hur det kan vara andar som håller på med en massa hos folk ... tror ni på andar?
Jag tror kanske på det, joo gör nog det. Jag skulle dö om det var någon från det flutna som höll på att göra saker hos mig, usch! Ibland kan jag tycka att när jag sitter vid datan i mitt rum att det är någon som sitter bredvid mig i sängen och kollar på mig, eller så tror jag bara det, kan nog vara det.
Men stackars dem som har andar hos dem ;s

h&m

Ska nog köpa klänning. Visst är den gullig? :) Mamma höll på : "de är ju en partyklänning, blablabla". Men kommer nog få den tillslut, that's my mum :')




NUDAAAAAA

När kommer mamma med allt goooooottt. dör ju snart :(

gamla bilder:)

Hitta ett par gamla bilder från förra sommaren, typ ett år gamla ? :)
Hahah har förändras kan man säga.


haha kommer ihåg dendär dagen. Jag & Emelie (min -
låtsas syrra skulle åka och köpa nya nylonstrumpbyxor
för våra gick sönder hela tiden (speciellt mina) -.-


Den här bilder var jag också med Emelie, vi provade
¨våra klackskor och var ute hela kvällen.


Dagen då mamma & Stefan gifte oss. Jag & Emelie.


Min nya klänning som jag köpte på bikbok. Jag kommer ihåg att jag
använde den hela tiden ;o & hade köpt ny bh (push up), ahahha!


Var med Sara på bilden. Vi & pappa skulle åka tills hans kollo. Nej, inget
barnkollo, men ni kanske vet vad det är? Orka inte beskriva..

fredag♥

Hejhej bloggen!

Vaknade nyss , men somnade om vid sex typ, hade värsta mardrömmen. Att det var skjutning på nått café jag var på men blev inte skjuten, så kunde inte somna om men gjorde det till slut då, haha.
Har alla kläder på mig nu, orkar inte ta av heller, är helt slut.
Har bestämt att det blir bara iste idag inte cola, men marabou ofc ;) Mamma ska sticka till kvantum num, lyx.

Men fortsätt att kommentera.

pusspuss!♥


mamma är bäst♥

Hejhej alla!

Tack för alla kommentarer, uppskattar det verkligen! Om ni vill att jag ska följa eran blogg så kommentera bara! :) Fast kanske vore bäst att följa varandra, ho know?
Mamma är bäst och världens bästa, hon gick och köpte mer iste till mig! Kan vara bitchen ibland som man skriker att man hatar men innerst inne älskar man såklart henne, utan henne skulle man ju inte leva haha, fattar ni? :)
Men mycket man hatar, & älskar?




Kolla in Malins blogg, finast!
http://maalinhellstroom.blogg.se/




Kolla in Saras blogg, sötnosen själv!
http://beatlestokig.blogg.se/


REKLAMERAD

Nu är jag så snäll så ska ni få bli reklamerad! Kommentera inlägget och jag lägger upp ett inlägg om er så alla kan kolla in era små söta bloggar, visst är jag snäll?

tröööööög

Hejhej!

Om det är någon om mig som jag är stolt över så vet jag fan inte, kanske benen eller ögonen, får mycket komplimanger om mina ögon hahahha :')

Får man ha tråkigare eller? :s Mitt iste är slut, fast har en äppelkaks bit kvar hahha! Men känner mig fet för varje sak som jag äter, är det normalt eller är det någon fel på mig?



Mitt iste är slut nu, världen rasar ihop h...

20100729289 (MMS)

Mitt iste är slut nu, världen rasar ihop hahahaha:o men imorn blir de gott :) orkar inte platta håret -.- mitt lockiga hår är något jag berskymmar över , jag vet inte varför men jag skäms nästan att gå ut med det :o även fast många säger att de är gulligt. Vad gillar ni/ gillar inte om erat utseende? Det finns nog ingen som är helt stolt och älskar sitt utseende, men nu ska jag fortsätta att skriva med lilla masood på msn :)


<3

Hejhej !

Har nyss fixat äppelkaka, haha fetto. Men mammas kompis ska komma hit och skriva på något eller ja, fan vet jag? :o Mina hörlurar fick sönder med den som man stoppar i öronen typ lossna oså, ja. Skit hörlurar. Men mamma ska köpa trådlösahörlurar åt mig såna stora inte såna man stoppar i öronen? Niiiice ;)
Ska nog göra så Stefan gå fixa min jävla data! Fast tänk när han har rensat den och sen händer inget, då har han rensat den i onödan :o aja, dör väl inte för det`? :p

Men ska dra vidare nu, pusshej! :)


29 juli♥

Hejhej bloggen! :)

Vaknade vid nio och hade konstiga drömmen tror jag ;o typ att jag gick i samma klass som Emma (min typ bv i söderhamn där jag bodde innan) och vi skulle ta skolkort, så hela klassen åkte buss så vi kom på att jag måste ha mitt löshår och plattång men vi kanske inte skulle hinna så vi stack till pappa och han blev typ skit trött av att vi kom, och jag frågade om han hade plattång men det hade han inte. Sen vaknade jag. Så jag gick upp och tog ett glas iste och några kakor (inte såhär chokladkakor eller så). Jag är faktiskt duktigare än mamma på det, hon försökte köpa glass igår men jag fick henne att inte köpa ;) Men imorgon ska vi köpa gott :D Men blir lite nere av cola för jag har ju hur jävla massa beskymmer att jag ska bli fet ;o hahahhahaha!
Men ska nog ta en macka snart, vi hörs sen!

pusspuss! 


niight

Hejhej bloggen!

Håller på att kolla på simpsons men är den jävla reklamen nu, ;@ åt macka med ost & marmelad , mkt godare än vad det låter. Aja skit samma, stefan ska nog rensa datan imorgon. Köpte oxå veckorevyn medans jag och mamma var på affärn för att köpa saker, köpte iste, hahahha tant! och nu har jag någon jävla hicka!

aja pusspuss :)<3



duktig♥

Hejhej igen ! :)

Det klias as mycket i mitt öra, cp öra, intressant.
Känner mig skit duktig, har inte ätit godis eller druckit läsk sedan i lördags ;)
Mamma är iaf ute med hundarna nu och sen ska hon dra och köpa juice åt mig, asså nyttig juice..tror jag... bättre än cola iaf ;o 2 dagar kvar till fredag mahahhaha.
Men kommentera, nu ska jag fortsätta fram till facebook, careface ;*

28 juli♥

Hejhej bloggen! :)

Har inte skrivit på en dag va? ;o ojoj. Men min data cpar ju! Får damp ju... måste nog rensa den oså, men mina hundra bilder kommer försvinna och jag har prövat att lägga in bilderna på bloggen men har ju ingen mus så fick ta mig igenom med pilarna och resten av tagentbordet men icke, det gick inte... och jag skulle prova att ladda in dem på mobilen, men det hände inget när jag satte in mobilen intill datan, (ni fattar?). Aja, rensning är väl det ända som kommer funka...
Sitter vid mamma & Stefans data ute i vardagsrummet nu, funkar bra, den är sjukt snabb ! :)
Uppdaterar bättre idag, promise u! ♥



hitta massa bortglömda bilder, hehehe :'D


donken

Hejhej bloggen! :)

Min mus fuckan än så har tagit fram mig genom tagentbordet, teknik är det man ska ha ;)
Stefan sa något om att det kan vara virus på datan och om det är det så kan någon del av datan sluta funka, så han ska rengöra den (?) med någon disk så alla saker kommer försvinna ;( Men jag är ju så smart att jag kom på att jag kan lägga över alla bilder på en disk, om det går? Vänner serien oxå ;)

Ikväll ska jag och pappa ut och äta, nog på donken, fast äta hemma för Ylva är inte hemma, hoppas donken! Har inte så värst fresht hår men ska duscha när jag kommer hem från pappa :) Så får fint håååår.

Jag drömde värsta fuckade drömmen. Typ att jag och pappa var vid ett berg, och vet fan inte vad vi gjorde, men nånting med bajs kommer jag ihåg ;o plötsligt så kom en grizzly björn, (säkert bara för att jag, mamma & Stefan kollade på "grizzly man" förr) så vi åkte till en kompis till pappa och han var skit fuckad, lite efterbliven tror jag, han rökte 24/7. Sen när vi skulle sova så kom han fram till mig och hade en joint och ba: "ska du följa med ut?", och det gjorde jag, härligt ;)

Berorpå grizzly man, så kan jag bara säga: hur fan vågade han? Leva i Alaska med en massa vilda grizzly björnar, var ju gulligt för han ville skydda dem mot jagare som skulle skjuta honom. Han klappade dem och en massa mer, skulle inte ens göra det om jag skulle få en miljard ;s men tillslut blev han ju anfallen av en... hans flickvän med. Det finns ju ett ljudklipp från när dem blev anfallen men tydligen så får ingen lyssna på den. Han som hade programet om honom fick höra på det och han var väl 50 år - uppåt. och han började gråta, så undra vad jag skulle göra...

Aja, mamma håller på att göra chokladbollar, och juste, jag skulle bara få gott på helgerna men choklad bollar är ju inte liksom godis, annat att gå och köpa ;) aja, har inge cola, så får nöja mig med vatten, mjölk eller oboy.
Vi ska äta lax idag, hur nyttig får man va ? ;)

Aja, pusspuss! :)

Hejhej bloggen :) min datamus fuckar den l...

Hejhej bloggen :) min datamus fuckar den liksom lyser som den ska men pilen vägrar röras, helt cp :o får fixa det med mamma sen, orkar inte väcka henne då blir hon säkert arg och massa händer, fötter hahahaha är för rolig :') men hörs sen puss! :)


boom boom boom

Typ gammal video, men så jävla söta, pax för brunetten (;



regnregn

Hejhej bloggen!

Snacka om dåligt väder, blåser, småregnar och asmulet, mmh. Vill ha soool så jag kan ligga ute och sola ;(
Aja, håller på att läsa en skit bra bok heter Hollwood Fruar. Värsta kvinnoboken ingen kille skulle kunna läsa den, eller jo om dem ville då, men den är den bästa boken jag har läst, eller lika som Linas Kvällsbok, ;)
Any way, men typ någon Michael (asså i boken) är typ en dekare, och har jobbat som polis i NY. Oxå en Lissa har typ nästan skiljt sig från sin man Gregg som har varit otrogen mot henne fler gånger, våldagit henne och misshandlat henne, så när han var ute någon dag så fick hon hjälp av Michael, dem bytte lås, slängde ut hans saker och skaffat mer vakter runt huset så han inte  skulle kunna göra något så nu är han skit förbannat oså. Men iaf, Michael och Lissa är lite förtjust i varandra fast inte sagt något åt varandra, Michael har vart med en tjej, Caroll (stavas?) ett tag men skulle göra slut för hon är väl ganska dryg och han gillar inte henne, men samma dag han skulle gra slut så berätta hon att hon var gravid, han var pappan. HAHAHHAHA fett bra ;o Men det handlar oxå om en massa andra personer, fett bra ni borde läsa den oxå ;) Den är skrivit av Jackie Collins :)

Mamma och jag har ju bestämt att bara vi ska äta gott på helgerna, för jag är ju så jävla rädd att bli fet, seriöst. Så man kan ju inte bli fet om man bara äter gott på helgerna, jag äter ju inte så mycket, lögn.
Men aja, plus att jag går ju ut med hundarna varje dag, typ tre gånger om dagen, så det är ju bra :')
MÅste ju vara slimmad till spanien , så alla looks at me ;) HAHAH skoja, men det kommer dem ändå göra :) haha självtroende på topp. Men jag läste om den andra sjukdomen, eller inte sjukdom men typ som adhd, många som har adhd får dethär. Men det stod att dem som har det har skit bra stjälvförtroende, tror att dem är mycket bättre än andra, för det tycker jag, om jag ser en blond tjej med skit stora bröst typ tänker jag : jävla hora, jag är skit mycket snyggare än hon, blablabla. & det är ju bra , fast ska ju inte säga det högt då blir det ju en massa bråk, hahaha ;) shit the same jag är snygg.

HAHHA



ASSÅ HAHA kan inte få nog av henne hahahah!

du ser ut som ett jävla tält
så det är dina barn som springer omkring här, någon jävla mokammed och akmed,
HAHHAHA

inköpen

Nuja, nu är det dags för att lägga in inköpen från i Valbos shoppingen, hahah.
kommer inte ihåg priserna



Linnet är köpt på Gina Tricot, gulligt va? till och med mamma ba;
gud vilket gulligt linne! hahha. Shortsen är oxå från Gina Tricot.
Det mesta är därifrån ;)


Ser lie konstig ut men rörde mig precis, plus att jag orkade inte
ta av min behån hahhaha.
Kjolen är från Gina, tubtoppen med :)


haha var tvungen att täcka ansikten. aah fjortis.
Tunikan (de är väl de, skit samma) är från Bikbok :)


Tupklänningen (heter väl så) är från Bikbok, såg den på
en gång och blev in löööve


Tröjan är från Gina, var tvungen att bara köpa en tshirt haha :)
Shortsen är från förr, som jag lade  ut


Linnet är nog mitt favvoinköp, den kommer från Bikbok :)




Snygga inköpa va? :')




hahahahhahhaaaaaaaaahhhhhhhhaaaaaaa

åherregud hjälp mig håller på att tappa andan, hahahhahaha, har aldrig garvat såhär mkt i hela mitt liv ;o





24 juli♥

Hejhej bloggen

Vad tiden går fort ! ;o Kändes som igår när jag satt vid datan och sommarlovet hade kommit, höll på att lyssna på Aha, haha. Och när jag kolla fotboll, eller när jag var besatt av zero day, eller när pappa och jag spelade golf, aaaw saknar allt! Och snart kommer snön, asså det kommer gå fort menar jag, :( Men till våren blir det i allafall spanien! :) pappa har sålt malins lägenhet och fick 300 000 - nånting. tror jag? Han sa ia allafall till mig att han skulle lägga undan pengar till resan. Shit vad jag kommer bli brun, får jag hoppas! Och ragga spanjorer ;) haha ska göra det. Men vi ska åka buss dit, WHAT A FUCK tänker ni säkert, men det tar bara en dag ;o ska tro att det typ tar en vecka hahha! + att man åker igenom tyskland och frankrike och får stanna där ett tag, how great isn't that? (hur stavas det hahah?), aja ska bli hur mysigt som hellst, vi kommer ju åka dit hur än det blir :)
Ska lägga ut bilderna sen på inköpren för har inte orkat förr för mobilen var av för den hade inga batterier, så ja :) haha gud vad jag byter tjockheten på gubbarna, palla ;) palla träd. haha



fredags mys ♥

Hejhej bloggsötnosen?

Ojoj nu har jag gott hemma hahha ;* Köpte cola förstårs, men marbou, en påse dumle &så var mamma så snäll så jag fick en stoooooor maräng! Åt oxå pizza när vi kom hem, snacka om mys or whaaat? Åt två bitar så jag höll på att spy, ääääh. Hade iaf världens bråk med Stefan innan vi stack, eller med han, vet inte riktigt. Men vi snackade lite i vardagsrummet (han jag & mamma ). Iaf, jag sa iaf till mamma att jag ville ha en egen cola för en viss person (Stefan) dricker så jävla mycket och då kom han: vadå du tog ju två glas av min cola förr. NEJ DET VAR TVÅ fattade inte han riktigt det? Så han fortsätte att kaxxa om det och han VET han han inte ska göra så för när min adhd sida kommer fram blir det ICKE roligt, får mer damp än dem andra inte fattar. Lev med mig en dag så kanske ni förstår? Så mamma börja skrika åt honom att inte göra så, men jag höll på att riva mitt rum, tangentbordets knappar flög åt alla håll, å ja massa mer, skrek så mycket att jag har ont i halsen än och kunde knappt prata sen. Men det löste sig, fast jag har inte snackat med Stefan sen dess, konstigt? haha vad tycker ni? ;o
Aja men ska nog lägga in bilderna på mitt inköpt snart, yey hahahahhah ;)

Give me a reason, to take your body and play

Hejhej bloggen

Vi har inte åkt till willys än. Först så sa mamma att Jonny (ska få skjuts av honom), skulle komma om cirka en timme, sen så efter en timme så kom han inte så jag fixa mig fort men det tog väl också en timme och mamma sa att han skulle snart komma så jag stack in i badrummet och raka benen, haha. Sen nyss så ringde Jonny till Stefan och sa att han var tvungen att fixa något på hans bil så han kommer inte komma förens en timme nu, aaaah då kom min agressiva sida fram, ahhahaaha! not roligt. Men får väl vänta då, & DENNA GÅNG FÅR HAN FAN KOMMA! Jag vill ha min marabou och cola ;(

hej bajskorv

Hejhej bloggen!

Vet fan inte varför jag skrev rubriken så, men är ju trööööööött. Snart, eller senare vet icke men då sticket vi till Willys och köper fredagsmyyyyssssss. choklate och colaaaaa. HHAHAHA. Aja, men jag duschade igår iaf och orkade inte fixa det så mitt hår ser ut som karlsson på takets hår, HAHAH mobbad:( Så måste platta, orkar inte det, men måste, vem vill åka såhär till Willys DÄR DET KAN FINNAS SNYGGA PÖJKAR.
Men vi höres folk! :)


hundarna ♥

Hejhej sötisar!

Idag var jag ju på bup och det gick jätte bra, kanske snackade i en kvart`? haha. Men sen åkte vi hem, när vi hoppa av vid hemma så stack mamma och jag till kiosken vid oss och köpte mjukglass och i kön där vi stod och beställde glass så stod det två byggare i kanske 20 års åldern? Snygg, yes. Ena var as snygg. Hade typ ljusbrunt hår lite tuppkam aktigt och solbränd, asså lite brun, mmh. Och han som var snygg kolla ju också skit mycket, mmh. Ska fan börja dejta män, haha dejta? Kanske va med? Vad heter det?! hjälp, aja. Eller så skaffar jag en pojkvän inte förens jag är äldre så jag kan skaffa familj med :) Lilla Denniz & Jenna. HAHHA ja har kommit på namn ;) Gud vad mina barn kommer vara bratar, få vad dem vill, visst. Tänk om jag inte träffar en kille "för livet som jag kan skaffa familj med", då åker jag ner till Tyskland och blir på smällen, haha skoja, ni kommer tro jag är någon idiot ;o men tänka att vara hälften svensk och hälften tysk, aa döcoolt. Aja, skit samma kommer inte ihåg vad jag skulle skriver mer om ;s ohjuste, jag ska snart ut med hundarna, har varit så duktig så jag har gått ut med dem tillsammans med mamma, varje dag, i några dagar nu ;) får vi mottion, stavas? ;)
aja ska ut med dem klockan åtta, tio minuter, jaaaaa.

bup♥

Hejhej bloggen!

Har inte skrivit på as länge, förlåt! :( Men jag har typ inte orkat, vet inte varför hahhaa, fetto
men idag ska jag iaf på bup, skit roligt :'D så måste börja fixa mig nu typ :o Men jag har typ inte orkat lägga ut bilderna på mitt inköp, men jag lovar att göra det ikväll, okej? ;)

aja, pusshej sötisar! ;*

födelsedagen♥

Hejhej bloggen!

förlåt att jag har inte skrivit nånting idag. men jag åkte till valbo vid tolv, var väl där några timmar, köpte för nästan tusen spänn haha. skit snygga kläder, lovar att lägga ut bilder imorgon! :)
jag och malin satt just att kollade på födelsedagen - en film, eller heter egentligen sixteen candles haha.
men nu ska jag göra annat

pusspuss! ;*<3

18 juli♥

Hejhej bloggen

Har inte uppdaterat alls idag, sorry. Ska börja bli bäst på det senare ;) Men nu så smakar det citron som faan i käften på mig, mamma har typ köpt nån citron&lime saft, asså den är typ nyttiga , eller vet inte, men bättre än cola iaf, haha! aja så äcklig är den faktiskt inte ;) men ska göra designen snyggare snart, vill ha den som förr, typ i april, maj? aja, skit samma, ska fiffla lite med det sen :) pusshej leverpastej, humöret på topp (y)

Sitter ute med elin vid min gård. Vi har ...

Sitter ute med elin vid min gård. Vi har inte gjort så mycket hon ska bussen vid två nånting :) ska nog vara med henne på tisdag ;) men håller på att somna snart hahahahahaha. Hörs pusspuss ! <3


palla

Hejhej bloggen!

Har så jävla tråkigt så de inte är sant ... längtar bara tills måndag, gaah & sen typ mot kvällen ska jag träffa elin en stund för de va så jävla länge sen jag träffa människan ! ;'o ska bli rööligt. haha. men nu ska jag göra annat, om ni fattar ;) hahah skoja, snälla tänk inte på de, jag är allvarligt skadad.

förlåt!♥

Förlåt för jag inte har uppdaterat någonting idag :( Har vart ute och solat, blev lite brunare tror jag, fast svettades as mycket, asså det rann svett, eeeww. & vet ni? ;) jag fick ju 500 kr av mormor som jag ska shoppa för på måndag och jag fick reda på idag att jag ska få 500 kr av pappa med, så 1000 kr i fickan baby! & det är ju rea! ;) nu blir det shopping babies ;) ooyeeeeeeah är happy! ;)
men jag lovar att uppdatera mycket idag&ikväll eller var de är nu? ;s

men ta väl hand om er, lova yaaaa!


haha läskigt




Ni vet skolskjutning från columbine high school? det här är från biblotikarien (stavas)
när hon ringer polisen, & 4:15 så hör man eric (ena skjutaren, eller fan de heter haha)
typ skriva: get up!
hahahhahhaha hörde det nyss fett läskigt ju ;o fast sexig röst ;) ahha skoja de va elakt

niight♥

Hejhej allihopa;)

Glömmer faktiskt bort bloggen ibland, men kanske därför ni inte är aktiva på den, lorsers!
Idag solade jag igen och blev lite brunare, imorgon, sunshine! Och på måndag, shopping!
Dunkar music now. Ååh, fuck u som inte kollar mer, hade mer läsare förr.
Men puss på er ändå så elak är jag inte ;)


16 juli ♥

Hejhej bloggen !

Har nyss kommit in från balkongen, det syns verkligen nu att jag har blivit brunare, och mer ska jag bli ;)
Lyssnar på musik nu och tar det lugnt, har typ huvudverk :(
Fredag är det ju idag kom jag på ;'o så mamma ska köpa cola & marabou åt mig, HAHHAAAAAAAAAHHHHA

Men vi syns snart ! pusspuss!

tårta ♥

Hejhej bloggen!

Idag fyller min låtsassyrra år men hon ville inte komma, så jag mamma & stefan ska äta tårtan själva, jag fick göra den ;) de va två lager, tror jag, men iaf, de va sylt och typ nån kräm i lagren, sen runt hela tårtan satte jag på grädde, asså över hela tårta, på sidorna satte jag banan skivor och uppanpå jordgubbar, den är skit snygg ;) borde bli konstnär, eller va de heter ;)  nu håller jag på att äta jordgubbarna som blev över & jag har äntligen kommit på hur man gör på photoshop, eller vet de innan men min är annat tror jag, så smart är jag oxå hahha ;)



godnatt♥

Hejhej

Kan inte direkt sova, men ska ta och läsa snart så jag slappnar av :) Behöver oxå ny design, nån hjälp mig?!
Men godnatt iaf & förlåt för dålig uppdatering
puss ;*

seeeeeeg♥

Hejhej

Inte uppdaterat så bra idag, men har bara slappat och solade imorse, blev brunare ;) syntes ju på bikini linjen, yey imorn blir det mer sola & äta morot. HAHHA asså Malins kompis hade druckit morotsjuice när den hade solat och då hade hon/han blivit skit brun, ska prova ;)
keep on watching babies! & som ni vet, bevaker ni mig så bevakar jag ALLA, bara skriva ;) :)
PUSS!

solsol ♥

Hejhej

Det är sol idag med, kanske ska jag sätta mig ute? :) mamma är iaf på affären (tror jag) och ska köpa ipren till mig för mitt huvud kommer sprängas snart, kanske ska sluta sitta vid datan så mycket? haha. hon skulle oxå köpa cola, jag som skulle trappa ner med de :o Men ska ut nu

puss!

14 juli♥

Gud vad tiden går!!! Känns som igår när jag och pappa spelade golf och jag visste inte ett skit om vm , fast de gör jag väl inte nu heller, hahahahah. men, när jag låg ute och solade och den där jävla getingen kom, eller när tyskland spelade mot australien & jag åt nyttiga flinger när jag kollade, ååh minnen ;) men i höst så börjar ju em kvalningen, tror jag. & då jävlar ska tyskland slå ut alla ;)

Men nu ska jag gå & göra frukost,
pusspuss!


116 besökare mellan igår & idag, fortsätt på bara ;)


godmornin ♥

Hejhej bloggen!

Vaknade typ nyss, jävligt tidigt för mig ;o har ju börjat med den nya medicinen eftersom jag somna så sent varje dag, det är någon lugnande och dem funkade ;) Nu lyssnar jag bara på musik och har världens huvudvärk, usch. kanske inte så bra att lyssna på musik då, hahaha. Men vi hörs senare,
pusspuss!

hellu ♥

Hejhej

Sitter med ett glas vatten här, känner mig nyttig nu haha :) fast har knarkat kakor idag, några som mamma köpte, aaasss goooda! (y) har oxå älskat att ätit tunnbrödmacka med messmör , (låter äckligt) men är så jävla gott. jag har ju levt en dag utan cola så jag har insett att mjölk är faktiskt gott :'D litet minus idag är att vi inte hade nå kakao hemma så vi kunde inte baka kladdkaka eller chokladbollar, så blev lite sur. men mamma lovade att vi skulle baka imorgon, haha, & kanske köpa en flaska med cola..? hahhaa ;)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik & våra värsta år säsong 3 DAMPAR vägrar att laddas ner, får väl ladda ner en annan, skit oxå!!!!!!




hahha cp ansikte, & ögonbryn, blir noppning imorgon, även fast jag
hatar det, DET GÖR JU ONT!


keep on doing it♥

Hejhej alla sötnosar! ;*

Kolla nyss på statistiken, och har haft typ 91 (tror det var det) läsare idag, inte jätte dåligt, så keep on donig it!
Vill inte se imorgon att jag har mindre läsare, hahha skoja! Men snälla fortsätt kolla, och att kommentera är inte heller farligt ;)

pusspuss!

håret ♥

Hejhej bloggen

Har nyss fönat håret och snart ska jag platta det, sen ska mamma tunna mitt hår för det är ganska slitet och när jag har löshåret i ser de så fejk ut för mitt hår är ganska tjockt, hoppas det blir bra , på talan om löshår så måste jag komma ihåg att kolla efter det i Valbo på måndag (y)

puss, ha en bra dag!

twillight

Nu ska jag ta och kolla på Twilight, stavas det så? & se om dem är så jävla bra som alla säger ;'o

hejsvejs ♥

Hejhej bloggen

Jag tror att en fluga bet mig i foten, det sved som fan, kan dem ens bitas? ;o
any way, en creepy sak har jag att berätta.... Innan området vi bor i, asså höghusen, så fanns det ett badhus här, asså då menar jag as länge sen, då man inte kunde typ simma, eller ja, nästan, så många drunknade då, så nu typ spökas det här, många av dem som bor här spökar det hos, och en av dem känner Stefan och hon hade ringt det okända, (ni vet det pogrammet med gubben som snackar svengelska, haha), och han sa att det här området var ett känt område för spökande, Aaaaaaaaaaah! För mina hundar brukar alltid stirra på ena väggen i mitt rum, och det sägs ju att hundar kan se spöken, shit pommfrits.!



nelly.se

Det är skit bra rea på www.nelly.se , eller det är de väl nästan överallt, har kollat, sen är det att övertyga mamma, hahahha  :D

Vero Moda - Huge Button Tube DressIchi - Cuvo DressDiesel - Dasko Dress
Jeane Blush - Agnes DressJeane Blush - Vera DressJeane Blush - Sally Dress
Vila Basic - Cover L/S Oversize TopAvanna - Wow CollageRebel Cashmere - Destroy Short Sleeve
Insight - Just Be TeeSvea - Elsa TeeClub L - Mystery Sequin Tee
Saint Tropez - Lace Rose LeggingsPattie JeansTight Blue Acid Jeans

sooool :)♥

Hejhej snyggingar!

Det är skit soligt ute, det bränns som på kroppen när man ligger ute och solar, i like!
Jag vaknade vid någon tid idag att jag låg i soffan, jag kunde inte sova i min säng, haha. Jag läste typ om menscykeln (stavas) i SOLO, skit kul ju :D Sen såg jag hur soligt det var så jag gick ut och solade medans jag läste, tror jag fick lite mer färg :) Juste, på måndag då vi ska åka till Valbo och shoppa så ska Malin med, hon kommer på söndagkväll tror jag, men då ska hon och jag ta pappas bil dit, eller tror mamma ska med. För Stefan och Sebbe ska ta föreningensbuss, dem ska bara åka dit och klippa klorna på hundarna, sen åker dem hem för dem orkar väl inte vänta på oss, när vi ska shoppa i evigheter? Jag ska kolla efter snygga saker, och jag tror jag såg en axelbandslös klänning på Gina Tricots hemsida, assnygg, eller det kanske inte var där? Får väl se ;)
Nu ska jag ägna resten av tiden åt musik.
pusspuss! :)

Nu skriver jag ett sms-inlägg som är de ...

Nu skriver jag ett sms-inlägg som är de sista för idag. Jag slutade nyss att läsa ur min bok, sjukt bra :) spelade sims 2 för ett tag sen (har inget liv) och i en familj så tog jag inte hand om barnen och dem skötte sig inte så då kom någon tant och tog dem ifrån mig :o jag hade 4 st , dem var as söta :( och nu står de en fullgubbe utanför oss låter iaf som de, haha, scary :o men puss på alla och sov gott! :D <3


tidsfördriv ♥

1. vad heter du? anna sondell
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? tycker att melissa är fint :) ska döpa min dotter det (om jag får en )
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? mamma tyckte om kristina, hehe
4. vilket stjärntecken är du? fiskarna ofc ! (y)
5. vilken årgång är du? 95a
6. vart bor du? gävle
7. bott utomlands? nope
8. flyttat antal gånger? 3
9. vart skulle du vilja bo? vet faktiskt inte, trivs där jag bor
10. vilken skolklass? ska börja nian,
11. vad vill du bli när du blir äldre? vet inte riktig..

UTSEENDE
1. hur lång är du? ca. 165 cm
2. hur mycket väger du? 49 kg
3. hårfärg och frisyr? mörkbrunt, håret ner för axlarna men har löshår
4. ögonfärg? bruna
5. mest nöjd med? mina ögon och mina ben
6. minst nöjd med? brösten
7. skostorlek? 39/40
8. glasögon? nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen, men ska ta hål i naveln, och vill ha i tungan

FAVORITER
1. filmer? sixteen candles & zero day
2. låtar? mycket
3. årstider? början av våren & sommaren
4. mat/dryck? mammas egna pizza, / COLA!
5. djur? katt, hund & kanin
6. färg? eh rosa, hah
7. parfym? christina aguileras
8. tv-program? vänner & våra värsta år
9. ämne i skolan? hahhah inget, men om jag måste välja så väljer jag engelska
10. sysselsättning? datan, shoppa, kompisar, & mer kommer inte ihåg nu
KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? en kort rosa, fast köpte den förra året, men använder inte jacka nu, är så varmt
2. vad använder du just nu för skor? tygskor
3. favoritfärg på kläder? marinblått, svart, ljusrosa,
4. favoritmaterial på kläder? finns väl olika?
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? några mysiga
6. favoritaffärer? h&m, gina tricot & bikbok
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? vet inte
8. favoritmärke? gillar tyo hundra, hahahha!
9. vad har du för byxstorlek? 25 eller 26 tror jag
10. vad har du för tröjstorlek? 34
DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? eh typ mittemellen tror jag
2. vilken färg på tapeterna? rosa hehe
3. vilka färger går rummet i i övrigt? rosa, vitt, brunt typ
4. favoritmöbel i rummet och varför? min säng & spegeln
5. vad vill du ändra där inne? vet inte riktigt
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? ja
b) video/dvd? ja
c) dator? ja
d) stereo? ne
e) telefon? nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? typ en liten väg & skog
8. vad gör du oftast i ditt rum? sover, sitter vid datan, lyssnar på musik
9. vem förutom du brukar sova i din säng? hundarna
10. favoritpryl i rummet? sminken hahahha & datan
BLANDAT
1. vad heter din morfar? ulf tror jag
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? i dont know
b) skolväska just nu? -
c) handväska eller liknande just nu? i dont know
3. vad är du beroende av? musik, cola
4. vilket land kommer du i från? Sverige
5. vilken sorts lypsyl använder du? inget
6. vad tror du på? vet inte riktigt
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? kristendomen, men är inte kristen
8. vad köpte du senast? eh vet inte riktigt
9. har du nåt husdjur? Ja, två hundar & en katt
10. vad bor du i? lägenhet

GREJER
plånbok: svart
tandborste: rosa & vit
smycken: använder inte de
solglasögon: oversize
underkläder: svart spets bh, trosor olika HAHAHA
nagellack: usch hatar de

porcelain

In my dreams I'm dying all the time,
Then I wake its kaleidoscopic mind.
I never meant to hurt you,
I never meant to lie.
So this is goodbye,
This is goodbye.

Tell the truth, You've never wanted me


In my dreams I'm jealous all the time,
When I wake I'm going out of my mind.


solen♥

Dem senaste dagarna har det varit soligt och jätte varmt, nästan för varmt. Men jag har för det mesta bara suttit inne, lite ute bara. Vad är det för fel på dig anna? Du som skulle ha en snygg bränna, från och med nu ska jag ligga ute och sola så jag blir mer brun! I höst blir det väl solarium + att i augusti ska jag och mamma upp till Boden till min mormor, då blir det sola, hon sa också att vi skulle sola solarium. Mormor & barnbarn sola solarium, hahahhahaha!




SOLA SOM FÖRR ! (BILDEN)


musiiiic♥

Hejhej igen!

Dunkar lite musik nu, u know. Skulle seriöst inte kunna leva utan musik, va tyst det skulle vara då, & mycket mer skulle fattas, usch... Jag älskar techno, remixlåtar, speciellt Spencer & Hill , vad gillar ni för musik? :)
Fick ett armband tillsammans med SOLO tidningen, men det var för stort för mig :( & ett läppglans fick man , luktade aaas gott (smaka lite, hahahhahaha), get a life anna. Älskar SOLO det finns massor av olika av saker att läsa, plus dem skriver det lite roligt, inte tråkigt osånt, dont like that. Jag har ju slutat med adhd medicinen (ett tag iaf, vet inte..) så jag har börjat med en ny, dem är rosa, i liiiiiike, men dem smakar limpa , asså bröden ;'o
skuuuumt, hahhahah - skummet blev skumt. Roligt till max. Och nu babblar jag bara på, så ska sluta,

pusspuss! :)

bloggen ♥

Hejsan bloggen!

Blev medlem på någon blogg-blabla sida, men det blev bara fel när jag skulle sätta in annons om den i bloggen, skit sak! Men kom ihåg, om ni följer min blogg så följer jag er, bestäm lite nu eller? ;)
Nu ska jag gå ut i köket och ta ett glas cola & umgås med familjen! :)



ny header

Gjorde en ny header, tycks? :)
Inte heller så avandserad, hehe, men bättre än inget :)

Hallåhallå i hönsstugan

hahhaha humor på topp (y). Har kollat hit&dit på modehemsidor, snygga men dyra, ho cares?
Har liksom inte dirket läst SOLO bara kollat igenom, det gör jag alltid när jag ska kolla i den första gången och sen efter några timmar läser jag den, hahhaa!!!!!!!!!!!!!!! är uttråkad till max så är lite störd nu

pusspuss kommentera så får ni mer(;

12 juli♥

Hejsan bloggen

Vaknade nyss och såg att ett nytt SOLO nummer låg på mitt bord, yey! Fast jag har ganska ont i halsen, tack gud! HAHAH skoja, finns han ens? jag gjorde inte det förr men jag vet inte nu, för jag kommer ihåg när Tyskland spelade mot Ghana så var det 0-0 än i andrahalvlek så jag ba (bedde haha inget liv ) "gör så tyskland gör mål, inom fem minuter för då är matchen nästan slut och ghana har nog ingen chans!!!!", sen typ garva jag åt det, meeeeeeen sen EXAKT efter fem minuter, precis fem minuter så gjorde Özil mål, och jag menar EXAKT efter fem minuter, jag trodde jag skulle spy, för jag bedde om det, tänk om han kollade ner mot mig, jag blev fan rädd men blev coolad av guuud!". Any way, shit the same.
uuuuuuusch vad äckligt det var igår, igår kväll skulle jag göra en macka så jag ställde ut osten och marmeladen på köksbänket sen gick jag till rosten och lade ner två toats (?) efter gick jag tillbaks till smöret och det och då såg jag hur en AS stor skalbagge kröp där, och hur jag skrek, usch jag blev as rädd!! Så jag ropade på mamma och hon kom jag ba: det är en skalbagge! hon ba: vart?! jag ba: den var där nyss! mamma ba: men sluta skrik av en skalbagge. Sen såg jag att den kröp på golvet, ja ba: den är där vid dig! haha mamma höll på att skita på sig hon skrek och typ hoppade bakåt, HAHAH! aja, jag gjorde inte mackorna efter det, usch blääää!
Och senare såg jag en typ spindel med långa ben, eller om det var en fluga, så mamma var tvungen att ta bort den, lucky day! :)
Nu ska jag sluta skriva och vänta tills mamma kommer hem med halstabletter och gott, jag tvingade henne att köpa nå gott till mig med, ahhahahah!


Hejhej alla blogglärare! :) ligger i sänge...

20100710246 (MMS)

Hejhej alla blogglärare! :) ligger i sängen och softar. Tror mamma och dom har druckit upp colan får daaamp! Plus att jag har ont i halsen, lucky me :) godnatt sötnosar ! <3


CASSIE RENE BERNALL - COLUMBINE MASSAKER


Cassie Rene Bernall,

Förr 6 November, 1981

17 år

 

En pånyttfödd kristen och med 1997 var hon aktiv i program kyrkan ungdoms-och Bibeln studiecirklar. Hennes föräldrar kallade henne "Bunny Rabbit" och sa att hon älskade att gå bergsklättring i Breckinridge. Hon hade nyligen besökt Storbritannien och hennes favoritfilm var "Braveheart".
Under en lång tid efter skottlossningar, trodde man att hon var flickan i biblioteket som blev tillfrågad av en av de mördaren: "Tror du på Gud?" och därefter skjuten eftersom hon sa "Ja". Det finns fortfarande kontroverser kring detta - enligt Columbine rapporten, flera vittnen hävdar att samtalet inträffade mellan beväpnade mannen Eric Harris och överlevande offer Valeen Schnurr. Valeen själv har kontrollerat detta faktum. Men Joshua total, ett vittne till biblioteket skottlossningar, sade i sin intervju med utredarna att ena mördaren frågade flera personer om de trodde på Gud och svaren tycktes inte diktera som blev skjuten eller inte.

 

Fortfarande, enligt vittnesmål och Columbine rapporten, här är vad som hände med Cassie: När killarna kom in i biblioteket hon, liksom många andra studenter, gömde sig under borden hade hon suttit nära lärarvikarie Patti Nielson i biblioteket och sa alla att gömma sig. Hon hade sina händer över hennes ansikte, kanske för att hålla från att se vad som hände när hon hörde att andra människor blev skjutna och dödade i biblioteket, i närheten av där hon gömde sig.

Strax efter sköt och dödade Steve Curnow och skadade Kacey Ruegsegger kom Eric Harris runt bordet där Cassie och en annan flicka gömde sig. Han slog på bordet två gånger med sin vänstra hand och sade till två skrämda flickorna: "Peek-a-boo!". Han då böjde sig ner, pekade han sitt hagelgevär under bordet och sköt en gång, sköt Cassie på höger sida av huvudet. Hon dog omedelbart.

När det fortfarande påstogs(?) att Cassie var "flickan som sade ja", hon blev en martyr för frågan om kristendomen och hennes mor sade att hon inte kunde komma på ett mer hedervärt sätt att dö än sättet Cassie fattades. Men hon tillade också: "Jag tänker på de saker jag behöver göra för Cassie, sa Cassie's mamma till Oprah show 1999. "Och då förstod jag ... Jag behöver inte göra det. Herren tar hand om dem mamma saker som jag brukade göra."

Cassie begravdes i en vit kista som ska gå på hennes begravning (hennes pastor kallade det ett äktenskap med Kristus) kan underteckna. Hennes mamma skrev: "Bunny Rabbit, min vän, min kompis, min dotter, min mentor. Jag älskar dig och saknar dig för evigt. Jag lovar att ta väl hand om din kattunge. Jag vet att Jesus är upprymd att du är i Hans närvaro ... Ditt mod och engagemang för att Kristus har vunnit du är i en en speciell plats i himlen, och jag är stolt över att kalla dig min dotter. Jag älskar dig så mycket, mamma. "

Trots att hon förmodligen inte säga något till någon av beväpnade män, historien om tjejen som sa "ja" inspirerar fortfarande människor över hela världen och hennes familj föredrar att tänka på henne som flicka. Cassie var som att vila i Golden Cemetery i Golden i Colorado.


COLUMBINE MASSAKER

Jag har säkert nämnt den förr, och nu gör jag det en än gång. Det hände den 20 April 1999 i Littleton, Colorado. Två killar från skolan (Eric Harris & Dylan Klebold). Dem mördade 12 elever och 1 lärare. Columbine massaker är den största skolskjutningen i nationen. Och nu tänkte jag skriva om dem mördade. Fast varje person jag skriver om är i ett eget inlägg för annars blir det för mycket. Och om jag skriver (?) så menar jag att jag inte riktigt vet vad ordet betyder (dessa texter är egentligen på engelska men jag har översätts dem) ,eller vid någon mening.
Hoppas ni tycker det är intressant, för det tycket iaf jag :) usch hemskt det är. Att så unga (18) kan få tag i vapen, det måste vara starkare lagar i Amerika!



Skjutarna i cafeterian




i'll be missing you♥

Jag kommer fan sakna fotbollen nu när den är slut.. jag kommer ihåg när jag kollade på Tysklands första match då dem spelade mot Australien och vann med 4-0, jag låg i soffan och åt flingor utan mjölk, såna runda gjorda av havre&skit men smakade as gott ;o Kommer ihåg senaste VM de va 2006 jag blev som besatt av den, men jag var en pojk-flicka då, haha. Men spelarna är ju döööööööö hetaaaaaaaaaa ;o vill ba ja mycket ;)

Bryan Adams ♥

Han är faktiskt sjukt bra, även fast musiken är lite gammal, skön musik att lyssna på när man bara tar de lugnt vid datan eller vart som helst :)




you say that my name was beautiful, then you should here my phone nummer♥

Hejsan bloggen :)
Har kollat lite runt på en massa bloggar, kul att läsa stockholms brudarnas tankar hahaha ;)
Vill ha mer bränna, hoppas det bli soool! Annars drar jag till Södra! ;'o

Sitter här med ett glas cola, yummiii :')

20100711247 (MMS)

Sitter här med ett glas cola, yummiii :')


topshop ♥

Det är rea på typ alla modehemsidor, eller hur dem kallas? Typ sommarea? Så jag kollar lite på Topshop nu, niiiice! (y)







Daisy Trim TunicWoven Shoulder SweatScallop Lace Bodycon Tunic
Den här kostar ungefär 143          Denhär typ 67 kr.                              95,50 typ?
svenska kronor :')                         (ser ut att ha skit långa ärmarHAH)

Diamond Pleat CorsetDubic Eyes Dress by YEL**Ali Lace Dress by Yuki**
Denhär oxå 95,50 :')?       181 ungefär?                   334 ? :')

I Love You Raglan by Illustrated People** Acid JamieWhite Jersey Hotpants
 200 typ (;                              48 ? :)                             67 something :)

newwwww♥

Är jag den ända som är uttråkad?! GAH! Har bytt teckensnitt på sidan, navheadern som het heter eller nå skit.. Aja, men ni kanske ser hur min blogg förändras till nått snyggare för varje dag ;)




snygg elvis, ba sökte på honom på google, såg hur sexig han är
eller "var", undra hur han kunde bli så fet plötsligt ;'d så sötpöt!

tidsfördriv ♥

Hittills under 2010 har du:

Druckit alkohol? - yesman
Rökt? - jaja
Snusat? - japp fuck va äckligt! :'d
Varit full? – yesman
Rökt vattenpipa? - nejman
Däckat? - ja
Blivit påkommen? - med vadå?
Kysst en främling? - no, tror inte de
Fått ett sugmärke? - ja tror de
Gjort ett sugmärke? -think so
Har haft oskyddat sex? - yesman
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - think so
Gjort något dumt? - yesman
Gjort något som du ångrar? - yesman
Strulat med ditt ex? - nejj
Gråtit inför mer än 10 personer? - nope
Smygit ut? - haha yess
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - jao
Sovit brevid någon av samma kön? - yesman
Sovit brevid någon av motsatt kön? - yesman
Lekt med någons känslor? - don't think so
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - njaa
Gråtit dig till sömns? - ja
Gråtit framför någon du älskar? - vetinte
Har haft sex ute i skogen? - nej
Kysst en tjej? - yesman
Vaknat av att du gråter? - haha tror de va i år! ;'o
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - vetinte
Mått bättre eller sämre av alkohol? - både och
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - jaao
Gått bakom ryggen på någon? - tror inte
Varit på sol semester? - nee, men nästa år, FÅR MAN HOPPAS!
Badat i havet? - jaa
Har haft snöbollskrig? - nej är inte 3
Sett en hel fotbollsmatch? - yesman
Inte sovit på en hel natt? - jaa
Varit på sjukhuset? - yesman
Sovit i över 12 timmar? - säkert
Sett en film mer än 10 ggr? - yesman
Tagit någon på röven? - ofc ;)))
Lärt känna någon via internet? - jaao

jabbajabbado ♥




Im gonna look for this tomorrow ;'d

Im trying keep my hands off, but you're begging me for more♥

Är verkligen sugen på söt saker nu, fast har redan ätit lite av det idag, åt vaniljmunk imorse och en halv kanelbulle för ett tag sen, så inge mer för mig. Vill inte heller plötsligt gå upp i vikt, inget av det för mig heller!
Vill inte låta fjortis nu, men började plötsligt bli röksugen, kan vara för jag har slutat med adhd medicinen, för den gjorde så jag inte blev sugen, klokt (y) Jag ska försöka va i samma vikt som nu eller kanske lättare, men vill inte se ut som en jävla sticka, plus om man tränar oså då växer ju inte brösten, tror jag. Vill börja äta mer nyttigt, jag tror jag inte får i mig så mycket vitaminer, hahahahaha. Var typ en nyttighetsmänniska i sexan, will be again.
Får se vad som händer. & nu lyssnar jag på nån jäcla cp låt, va är de för nått, ahhahahah`? ska byta.... nu har jag bytt, till snooooooooooooooook, snygga snook sångaren, *dreggelnerförkinden*.


INGET MER SÅNT FÖR MIG, GAAAH ÄR SUUUUUUGEN! (A)


11 juli♥

Hejhej bloggen!

Vaknade för ett tag sen, mamma kom in med en vaniljmunk och ett glas cola, mmhh!
Blir härlig dag idag! :) Tyskland vann ju igår, dem vann brons, braaaaaaaa! (y)
så stolt, hahahha skoja (;
Jag behöver verkligen ett mörkare puder, igår när jag sminkade mig blev jag as blek när jag hade satt på pudret, solpuder är vad jag behöver! (a)
Men ska göra annat nu, pusspuss! ;)



old pictaaa

godnatt ♥

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och sova! Är ganska trött och har tagit bort sminket men ögonen kladdar än, cp ögon.. Ny dag i morgon så ska sova tills dess, fatta inget av jag skrev men anyway..

GODNATT!

Hejhej suckers;) ligger i sängen och kolla...

20100710242 (MMS)

Hejhej suckers;) ligger i sängen och kollar vänner i mina rosa skit snygga shorts som är typ hundra år gamla? När jag ska till valbo så ska jag kolla efter löshår. Varför klippte jag mitt?! Vill ju ha långt tyckte mitt var slitet då:o men nu ska jag sluta messa till er puss ;*<3


hejhej babies

Hejhej babies ;)

De är bronsmatch nu, eller har den slutat? Senast jag kollade ledde Tyskland med 1-0, mot urugray, stavas? Eller hur låtsasfarsan säger: URGAY, hahha fattarni`? bara jag..
Sminkade mig lite för kul & fixade frissan, fjooortis! ;* Och nu dampar ena ögat för de, baaaaah!
Puss sötnosar ttypp


Sitter här och äter clemetin, tänker as mycket på julen. Gud, jag saknar faktiskt till julen lite, fast inte till snön!
uscha, snö kan väl utrotas? mmmmh. Ska duscha sen så jag blir freeesh! :)






Hejhej bloggen :) ligger här med musik i ...

20100610136 (MMS)

Hejhej bloggen :) ligger här med musik i öronen ;) vaknade vid ett konstigt för jag brukar ju vakna vid sju annars :o kanske för jag har slutat med adhd medicinen ? Måste vara hemma och vila ett tag oxå asså några dagar, haha cp ? Längtar till valbo hihi så jag kan shoppa asset av mig, eller vill ju inte förlora mitt snygga ass ;) men nu ska jag sluta skriva pusspuss <3


internet

HEJHEJ BLOGGEN;) NU ÄR JAG INNE PÅ INTERNET PÅ MIN MOBIL, DET KOSTAR VÄL? MEN SKA INTE SKRIVA SÅ MYCKET MER:)  MEN DÅ VET JAG ATT DET FUNKAR IAF ;)  BYE BYE BITCHES!

chacha♥

Hejhej bloggen!

Sitter här och tråkar, blir ju inge Skåna imorgon, fick inte för adhd doktorn för de var något med adhd medicinen som effekterade mig nånting, lyssnade inte direkt, kanske inte så roligt att jag missar det! ska också sluta ta adhd medicinen ett tag, se hur det funkar, mmh. Men om tio dagar ska mamma och Stefan åka med bilen ut till valbo för dem ska klippa klorna på hundarna, då ska jag följa med och shoppa lite new stuff ;)
Ska bli fett niiiiice! Ska köpa nytt löshår någon dag oxå! Nelly.se har också rea på skit mycket, ska kolla mer på det och kanske köpa nå? ;) Jag behöver typ mer linnen, shorts och vet inte mer, haha.
Nu ska jag chilla

chacha babies!



HAHHAHAHHA snygg bild or whaaaaat?


Messar inlägg nu :) mamma är på bup nu ...

Messar inlägg nu :) mamma är på bup nu och jag gör inget speciellt, de är ju så jävla varmt aaah :') åh längtar tills att bli ännu brunare, tänk om de skulle vara värsta piss väder i skåne, då tar jag fan livet av mig :o aja kommentera på bara ;) puss <3


Hejhej

Jag tror det bara är mamma som ska till bup, hon sa något sånt, tror jag, haha :)
Dunkar Enrique Iglesias, haha. Längtar skit mycket tills imorgon, vi ska också över till Danmark och sola, det var någon solstrand där, eller vafan det var :D Träffa danskar, haha. ;)









Dregel varning! efter Özil då ;)

fredag ♥

Hejhej bloggen!

Det är fredag nu, går så jävla fort! Idag ska vi på bup tror jag... & imorgon till Skåne med pappa, haha :D
Vill verkligen bli brunare, hoppas det bara är fint väder där nere ! De är ju Skåne :')
Shoppa nya kläder blir det med, vill ha mer linnen, och nya shorts, det finns ett par på H&M men min färg är slutsåld och dem andra finns inte min storlek tror jag . Men får väl se :)

pusspuss ;*<3


enrique iglesias♥

Enrique Iglesias har kommit ut med en ny skiva, gillar inte han direkt, asså hans musik, men han kan jag bara rycka av hans tröja och slicka hans kropp, hahhahah hornyanna.
den heter Euphoria, tror jag. dunkar hans låtar nu och han har blivit ännu hetare, mmh




Enrique Iglesias - I Like It

mmh marabou♥

Mamma kan faktiskt vara bäst, även fast hon har danp, haha jag ska inte säga nå. men hon kom nyss in med en polka marabour och ett glas cola, hon ba: även kanske du inte förtjänar de. ja ba: jag förtjänar allt. hahha humor på topp. Så nu ska jag njuta med mitt colas cola, chokladen tillsammans med musiiiik!



pizza ♥

Hejhej bloggen!

Jag vill ha pizza men mamma har tydligen inte råd, haha. vi började bråka igen, så jag rev sönder hennes tidning och drog ner tallriken på golvet så den gick sönder. aja, får kanske höja medicinen,? haha
åh jag vill ha pizza juuu! typ en la buffalo, eller vad heter den?
any way, lyssnar bara på musik. vaknade att mina ögon sved som faaaan, jag hade glömt tagit bort mascaran, så jag tog bort den sen kolla jag på vänner. haha

pusspuss ;*<3


seeeeeeg♥

Aja, spanien vann, men müller var inte med så det är lite fusk, plus inte ballack. men tyskarna kanske tar hem bronsen? får man hoppas.jag såg inte andra halvlek för jag sparng hemifrån. mamma kom in när spanien gjorde mål och ba: spanien gjorde mål, jaaa! och hon vet att jag blir lätt arg så jag skrek åt henne och gjorde sönder mina hörlurar som är skit bra basljud i, och kastade sönder ett glas. sen kom stefan in (min låtsaspappa) och brotta ner mig på sängen och typ vred om min arm så jag fick skit ont så jag stack ut i några timmar. sen ringde jag polisen för att anmäla stefan , dem sa att dem skulle kom till mig, men dem kom hem till mig. jag orkade inte vänta så jag stack hem och då stod en polisbil utanför porten, så jag gick in hem och där stod två polier och mamma kom och ba: polisen är här, varför ringde du dem? så vi börja bråka och ena polisen kom emellan oss men jag stack in på toan och låste in mig, efter ett tag stack poliserna för dem orkade inte vänta på mig.
men nu sitter jag här, jag började typ böla när spanien gjorde mål, men konstigt. fast tyskland var faktiskt inte så bra, men klose och özil gjorde bra ifrån sig!
ändå varför är de så viktigt att vinna vm eller em? en pukal (eller vad heter det? haha). aja, men tyskland har vunnit många gånger förr både vm och em, så kanske dags för andra lag att vinna. för inga av spanien eller holland som är i final har vunnit de förr. får se om tyskland kommer på tredje eller fjärde plats.
nu ska jag hämta mammas hörlurar för jag måste lyssna på musik.

puss!

men vafan tysklan ♥

spanien har vart bäst hittills, vafan har hänt på tyskland? eller dem är sjukt bra när dem får bollen, men gaaah. och det skulle vara straff till tyskland, ramos tackla özil, men tydligen inte enligt domaren...
kom igen tyskland andra halvlek, måste ni bättra er och göra mål!!
när spanien hade bollen vid mål så bet jag så hårt i tummen att jag börja as blöda, typ hade väl tummen i munnen då och jag bet så jävla hårt så de, ja vettefan, blir jävligt stark när jag blir stressad och arg, haha, måste torka bort all blod sen.
nu måst klose eller özil eller nån annan göra mål så jag blir glad och fan vad jag kommer hoppa då, om dem gör mål då? får jag hoppas, tyskland kom igen, älskar er.

DEÜTSCHLAND!

ny header ♥

Gjorde bara någon header nu, vad tycks? Inte så avanserad.
Matchen börjar om 25 minuter hoppas Tyskland slår Spanien.

Får hoppas på det bästa, skulle vara roligt att se Tyskland i final, och vinna! ÅÅÅÅH.
Annars VINNER dem brons, kan jag lova,
tror jag.

pusspuss ;*<3

7 juli♥

Hejhej bloggen

Gör inget speciellt nu, har hicka, faaan!  är lite drygt faktiskt.
Väntar på att matchen ska börja, se vem som vinner. Om Tyskland inte vinner så älskar jag dem ändå, har jag ju alltid gjort, asså landet. Jag är ju typ en sjättedels tysk, hur det stavas? haha. :')
Ska lära mig tyska fan, haha, -.-




Ikväll gäller det!




Ikväll ska är det Tyskland - Spanien.
Hoppas väl mest på Tyskland, kommer bli så jävla spännande
, åååh hela mig typ dunkar, hahahaha!
Spanien vann mot Tyskland i EM-finalen 2008, kanske vinner
dem igen eller så ger Tyskland revansh (?). Ska bli spännande.

Kom igen Tyskland, ta hem det här!
(Annars blir det nog brons! ).


älska ♥

Hejhej

Åker ju till Skåne på lördag och ska få 500 kr av mormor så jag kan shoppa, haha :'D Var skit länge sen jag köpte kläder, niiice!




Hejhej :) datan är så seg så messar ett...

Hejhej :) datan är så seg så messar ett inlägg nu. Hade världens mardröm inatt, att jag sköt mig i halsen sen så ångra jag mig och när jag skulle äta så åkte maten ut ur hålet i halsen :o cp dröm -.- jag vaknade vid halv ett inatt, jag somnade tidigt :o så jag kolla på vänner tills jag blev trött sen så somnade jag :) har ätit kakor till frukost, haha nyttiga jag :D


Min nya hårfärg. Har tråkigt så lägger ut ...

20100706211 (MMS)

Min nya hårfärg. Har tråkigt så lägger ut en bild


Ligger i sängen och slösar livet med mus...

Ligger i sängen och slösar livet med musik, som ni vet. Orkade inte att sätta mig upp vid datan så jag mobil bloggar haha :). Har fett ont i magen, ni tjejer kanske fattar vad jag menar. På lördag åker jag ju till skåne med pappa, och jag kan ju inte blogga då, men sen kom jag ihåg att man kan ju mobilblogga haha :') kan man messa bilder med?:o any way, nu ska jag göra annat stuff pusspuss ;) <3


nyfärgat ♥

Har nyss färgat håret, mörkbrunt, blev skit bra :)

Pappa ringde nyss och sa att det har blivit nått fel på bilen och han var tvungen att ta in den på lagning, så vi måste åka tåg till Skåne på Lördag, :) Jag glömde helt bort att vi skulle dit :o

Imorgon ska Tyskland möta Spanien i semifinal, shit vad spännande ;o undra vem som kommer vinna,
jag gick in på VM sidan och där stod det vilka vi tror kommer vinna mellan dem,
Tyskland fick 73 % tror jag
Spanien fick - 27% tror jag

Vi får väl se :') gaaah

seeeeeeg♥

Hejhej bloggen

Är så seeeeeeeg idag, . Blogga inget igår, glömde helt bort de?
Har vart utan cola ett tag nu, duktigt, vill ju inte bli fet ;p

& jag hade sjukaste drömmen inatt. Jag drömde att jag träffa en kille och hade typ "one night stand" så han stack sen, och jag blev gravid, fast med typ hundra ungar, och när dem blev äldre så lärde jag dem sjunga och vi blev typ en Von Trapp familj, ;o wtf

Jag är som jag är..

vänner♥

Hejhej bloggen

Idag har jag knarkat Vänner, som vanligt då... men bästa Phoebe är ju så jävla skööön!

Mamma och Stefan firade ett års sen dem gifte sig idag, jag hade alltså rätt ;)
Eller dem firar än, fick ett glas champagne av Stefan för han ville att jag skulle vara med och skåla, pinsamt värre..
Sen ska vi äta rulltårta med grädde och jordgubbar, mums

Har fått ha fönstret öppet helt för det har varit så varmt, svettades som fan, vädret kan faktiskt också suga när det är sol, ...

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik

pusspuss ;*<3





söndag ♥

Hejhej bloggen

Idag är det ett års sen mamma och Stefan gifte sig, tror jag?
Any way, vaknade typ sex, kunde inte somna om så jag lyssnade på musik istället för jag hade glömt stängt av datan igår ikväll. Idag ska jag väl fira med mamma och Stefan, nice, or not

pusspuss ;*<3

tyskland in my ♥

Hejhej bloggen!

Ser man där, Tyskland vann mot Argentina med 4-0, jappjapp;)
Trodde inte det ;'o Argentina spelade inte ens bra, Tyskland var klart bäst hela matchen, dem gjorde första målet efter typ tre minuter :') Det kallar man seger
Vet inte vilka dem spelar mot i semifinal, men får hoppas på det bästa, som vanligt.

Fatta hur varmt det är eller?! Även fast jag har båda fönstren öppna, mamma sa att hon skulle köpa en takfläkt åt mig ;'o Fan vad irreterande -.- Aja, vill ju inte sitta och svettas ...

pusspuss ;*<3




Idag spelar Tyskland kvartsfinal med Argentina.
Får hoppas på det bästa. Men hatar inte Argentina
så mycket. Men får be som vanligt då, haha!

design♥

Tog bara någon design nu, blabla.


1 juli♥

Hejhej bloggen!

Har nyss blivit hemskjutsad av pappa, vi stack och åt på max & donken, haha. På max åt vi någon baconburgare och på donken mcflurry.
Har inte uppdatert någonting idag, tyvärr. Har inte orkat, internet har varit så jäääääävlaaaaaa segt -.-

På lördag spelar Tyskland mot Argentina, inte för attvara fittig men Argetina kommer säkert vinna... eller? Vi får väl se, annars hejahejahejahejaheja germans , huh?

RSS 2.0