Hejdå 2012 ♥

Hejsan bloggen!
 
Idag är det sista dagen av 2012.. Varit ett bra år. Lärt känna många folk, fotbolls EM, sett mitt älsklings lag varit i final i Champions League, vann dock inte... Men ändå bra spelat! Har varit den bästa sommaren efter 2012, bästa julen! Mycket jag älskat har hänt! Ser fram emot 2013, blir ju vuxen då. Eller? 18 kanske inte är vuxet, bara myndig, får akta mig då, haha! Egentligen vill jag inte bli 18, vill vara 15 igen, mycket jag inte varit med om. Men det blir nog bra!
 
Men ska skrax göra mig klar för ska åka ner på stan med baby i bil för han skulle köpa alkohol tills ikväll och då sa han att jag fick köpa McDonalds hem, hihi! Men han skulle köpa avokado sallad hem, eller till lunch på jobbet.
 
Vi ska åka ner på stan till tolv slaget, vet dock ingen tid, men gud vad roligt det ska bli! Första gången jag gör det, så får nu hur det blir!
 
Men nu måste jag verkligen fixa mig.
 
Puss lovers!

Allt om julen 2012 ♥

Hejsan bloggen!
 

Var ett tag sen! Men det har varit jul, så det har varit mycket då! Jag har glömt vad som hände varje dag och vilken dag det var, haha!
Men jag har umgåst mycket med familjen, speciellt Malin!
 
Så tänker skriva om uppesittakväll och julafton. 
 
På uppesittarkvällen spelade vi Bingo. Var nära att vinna massor av saker! Och vi åt jätte mycket godis haha! 
Var hos pappa och Ylva på dagen och gjorde något pynt. Man flätade något brunt med gräs som Ylva och hennes kompis hade plockat i skogen, fan vad fin min blev! Hahaha!
Jag orkade inte kolla på uppesittarkvällen så höll på med min Top Modell bok, haha.
 
På julafton vaknade jag vid 10.00, blev arg för sa till mamma att hon skulle väcka mig 09.00. Men då sa hon att hon hade gjort det men att jag bara att mumlat, så jävla mig, haha. Åt frukost med Malin i köket. Julgröt och macka. Sen fick vi en varsin julklapp att öppna. Jag fick Hajen! Älskar filmen, men hatar hajen. När vi hade fixat oss lite kom Blozzom och Melizza. Jag fick målar häfte, skriv bok, skriv pennor och metall pennor. Och Blozzom ba: "Dem kostade 101 kronor", haha! Tror det kostade så mycket, men dyrt ju! Jag gav henne en Top Modell bok och till Melizza en Hello Kity tunika, så söt! När dem gick så fixade vi oss. Vid 11.00 åkte vi och hämtade pappa och Gunnar (min farbror, han fick en stroke för kanske tre års sen...). Efter åkte vi till Lalla och Faffa och firade jul. Åt världens godaste julmat! Som Lalla gjorde! Alltid god, hon är proffs på att laga! Vi kollade på Kalle Ankas Julafton. Det är så jävla dåligt att dem tog bort dockan som sa "Mama", för att den var svart, hahhahahaha. Det är ju fan heller rasistiskt????? Då kan dem gärna ta bort kines dockorna som dansar? Skamlöst... Sedan öppnade vi julklapparna. Jag fick presentkort på BikBok för 1000 kronor och något som ser ut som ett träd med små lampor på, jätte gullig! Jag gav Lalla och Faffa en ljusstake och ett ljus. Till pappa en kak burk med kakor, den var också från Malin, det var hon som köpte den haha. Sedan åkte vi hem och öppnade julklapparna, fick många! Fick:
 
Ett trådlöst tagentbord
The Sims 3 Katy Perry
Kokbok
Fakta bok
Tröja
Bokmärke
2 pyamaser
Förkläde
Prensent kort på H&M 100 kronor
Hajen 1 & 2
Läppglans
 
 
Jag gav:
 
South Park kalsonger till Sebbe
Te och tekopp åt mamma
Jack Daniels cola godis till Stefan 
Godis till Denniz 
Godis till Sessan
Ben med bacon till Silje
Stick bok till Malin
Ljus till Mormor
Fat med ljus och glasbitar till Mormor
En julklapp åt baby men tänker inte skriva vad för han kan läsa, han har nämligen inte öppnat den än!
 
Tror jag har skrivit allt! Men lägger ut bilder på dem sedan, alltså julklapparna jag fick!
 
Puss!
 

China and Simpsons

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och kollar på The Simpsons. Mamma kommer snart in med Kina mat, åååh gott!

Igår spelade ju Bayern München mot Augsburg. Bayern vann med 2-0!!!
Haha Franck Ribery eller hur han stavas? Han smällde till en motspelare, en asiat HAHAHAHAHA! Han gick rött kort... Men taj horan putta han skit hårt, usch äckel.

Kram!


Såjaaa!

Så ska det se ut! Gomez!


Fotboll!

Hejsan bloggen!

Sitter i sängen och kollar på Bayern München - Augsburg. Hoppas på Bayern såklart!

Puss på er!


The city

Hejsan bloggen!

Sitter och äter med baby på stan, han äter avokado sallad och jag en bagel med tonfisk röra, hur gott som helst!
Vi ska kolla lite på stan, roligt att kolla, var ett tag sen!
Igår fikade jag med Mimmi och mina kusiner Amanda och Alexander. Jag åt samma då och tog Amandas brownie tårta efter haha!
Baby sov här igår och ska det idag!
Baby har varit på toa i evigheter nu, haha!

Puss!


YOLO

Hejsan bloggen!

Mimmi är här så är inte bra på att uppdatera då, som om jag är det annars haha? Men idag har jag och Mimmi bastat, Gud vad skönt det var! Att duscha efter känner man sig mer fresh än om man bara duschat utan att basta! Men nu måste jag verkligen på toa, dör!

Puss!


Kungen!

Älskar att jag har en kung i släkten! När jag är deprimerad så tänker jag på honom och då blir jag glad, har ju kung i släkten! Han var min farfars mormors pappa! Då måste jag fan vara prinsessa? Seriöst!


You come to me babe

Hejsan bloggen!

Sitter på Ikea och åter, eller har ätit klart så fick en glass och pappa tog risalamalta eller stavas... Men nu ska jag käka min glass!

Puss!


Ikea

Hejsan bloggen!

Är på Media Markt eller hur det stavas, pappa har köpt en julklapp åt Malin. Nu ska vi till Ikea och äta, gott!

Puss!

Ps: haha pappa var tvungen att ta polis kontroll, blåsa i röret hahaha!


Grandma

Hejsan bloggen!

Jag skrev inget mer igår, ursäkta mig.
Men vi firade genom att köpa hem Sibylla, så jävla gott! Men blev jävligt mätt... Jag somnade på en gång efter, haha. Men väcktes vid 02.00 av att baby stängde av teven. Så passade på att gå och ta bort sminket, borsta tänder, ta munskölj och sätta på natt kräm. Men kunde somnade efter 03.00... När jag då somnade drömde jag att jag var med pappa och några till och det kom en orkan så vi var tvungen att gå ner till något ställe under marken, haha. Sjukt! Jag vaknade av att mamma kom in i rummet, Mimmi hade kommit, yey! Min mormor alltså. Baby åkte för ett tag sen så gjorde frukost då och nu spelar jag The Sims 3, hehe.

Puss!


26 månader

Hejsan bloggen!

Förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag men har varit så himla trött!
Idag firar jag och baby 26 månader, går så fort! Har köpt på Sibylla som vi ska ta hem!

Puss!


Ananas♥

Hejsan bloggen!
 

Fick nyss en skål med ananas i av Stefan. Gott!!! ♥
 
Håller på att ladda ner saker till The Sims 3, älskar att göra det för det finns så fina och snygga saker där!
 
Puss!
 

Love u darling

Du är så underbar. Världens bästa hund. Den snällaste, mysigaste och mest lugnande hund som finns! Du känner av när jag mår dåligt. Då lägger du ditt huvud i mitt famn. Bara att du gör det så blir jag lycklig! Du är helt klart bäst! När du går bort kommer jag aldrig vara lika glad som jag brukar. Älskar dig bästis!


ÄNTLIGEN!

Hejsan bloggen!

Äntligen kom dem hem! Gott jag fick!

Kram!


When girls says that they are okey, they are not fucking okey

Hejsan bloggen!

Ligger och kollar på The Simpsons. Är fortfarande fruktansvärt hungrig. Men dem kommer snart. Hoppas dem kommer hem med något gott!

Puss!


Dör

Hejsan bloggen!

Vill ha mat nuuuu!
Mamma och Stefan måste komma hem nu... Dör seriöst.


JA!

Funderar på att färga hårt som Miley Cyrus... Så himla snyggt!


You bitch


I like it

Hejsan bloggen!

Mamma kom nyss in med en färdig macka till mig! Mumsigt!

Kram!


Livet på andra sidan

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och kollar på "Livet på andra sidan" som mamma laddade ner igår. Det handlar om tre personer som kan se spöken m.m. Intressant! Ladda ner!

Puss!


Inköp?

Har blivit jätte sugen på att skaffa samma mobil som baby nyss skaffat. Den är mega stor, haha! Men skit bra!


Välkommen!

Hejsan bloggen!

Blogg appen har varit helt wierd, så fort jag tryckte upp den så stängdes den ner... Var skit rädd att den hade slutat fungera för alltid. Tur att den funkar nu!!!
Haha.
Skriver senare eller imorgon!

Puss på er!


Breakfast time

Hejsan bloggen!

Nu är det dags för frukost!
Gravadlax macka och iste. Fick vänta på mamma för det fanns inge smör... Haha

Puss då!


Dem bästa!

Galet älskar dig så mycket! När såg sista avsnittet av sista säsongen av "The Simple Life", så började jag grina... Älskar er för mycket tror jag, haha...


Drop the gun

Hejsan bloggen!

Vaknade för någon timme sedan.
Jag hade två sjukt konstiga drömmar. En var hemsk... Det var en gubbe som satte in två åringar i en låda på julafton och dem hade en kniv i deras händer och när mannen sa "marry christmas" eller hur det stavas, så skärde barnen deras halsar med knivarna så dem blödde, och en kines kvinna ringde ambulansen... Haha.
Den andra var bara konstig men lite sorglig... Jag skickade ett brev till Paris Hilton och fick ett svar av henne men min syster sa att det inte var från henne :(((( Kollar för mycket på "The Simple Life"...


Kram babies!


Roses are red, violets are blue, come to me, I wanna fuck you

Hejsan bloggen!

Ska sova nu, är mega trött.

Imorgon är det fredag, vill ha natur godis, haha.

Love you bitch!


Dra bitch please

Min mens gör att jag sväller upp, ser ut som en vit flodhäst. Har seriöst lust att skära ut livmorden eller vad fan det kommer ifrån och hur det fan stavas.

Äckel.


Indiskt!

Hejsan bloggen!

Mamma har gjort en indisk maträtt, se hur det stavas!

Kram!


You have nice hair, let's fuck

Hejsan bloggen!

Ligger i min ljuvliga säng! Haha. Men ska köpa en ny, min säng fick jag 2007 så har haft den i fem år fan... Jag såg en jätte fin på Ikea. Den var vit och så gullig! Nu ska jag göra nada lixom...

Pussar!


Im to cool for school

Hejsan bloggen!

Jag vaknade vid 09.00 av att baby skulle till jobbet. Låg kvar i sängen ett tag, men gick upp efter tjugo minuter ungefär? Lyssnade på musik. Sen gjorde jag frukost, åt det till "Vänner" och "The Simple Life".
Nu ska jag spela The Sims 3!

Puss!


Fuck off lingon veckan

HATAR att ha mens, spyr snart, griiiiiina....


I used to be the sweetest girl ever... Til I found out being the baddest bitch was better

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem från affären, tog ungefär en timme för mig att välja vad jag ville ha... Men tillslut blev det skruvar och festis. Gott! Vid 20.00 kommer baby hit och sover, gulligt!

Puss!


Heeej

Hejsan bloggen!

Sitter på bussen hem med Emma och hennes kille. Skriver vad som hände senare.

Bye bye!


Emma

Hejsan bloggen!

Är på väg till stan nu, sitter på bussen. Dem kom när jag precis kom till busshållplatsen, nice! Tog med pengar så jag kan köpa en cheese burgare på McDonalds, hann bara ta några tuggor av min macka och lite is te.

Kram!


Godmorgon folk

Hejsan bloggen!

Vaknade för ett tag sen, men vaknade först tidigt att jag drömde om blinkande ljus så jag blev lite rädd men tur somnade jag! Gick upp och lyssnade på musik. Nu ska jag äta frukost, dör!

Kram då!

Älskar dig min ängel!


Bitch please

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem från affären med mamma. Jag fick en färdigmacka och en festis! Äter och dricker nu medans jag kollar på "vänner". Skriver mer senare!

Puss!


I wish that you were a libary book, so I could always have you in my arms

Hejsan bloggen!

Väntar på baby, han slutar nu.
Han skulle ta hem riskakor, mitt nya beroende kanske? Haha!

Jag var med Blozzom tidigare, vi hade jätte roligt. Vi ska träffas imorgon med! :)

See ya later


Fucked up

Hejsan bloggen!

Ska försöka spela The Sims 3 på bärbara nu, förr funka det inte, äckel dra eller äckel Sims.

Puss...


Postkod 1321

Hejsan bloggen!

Just nu kollar jag på "postkod 1321" på svt play på mobilen. Skit bra serie!


The little girl in me still wants to be a Disney princess

Hejsan bloggen!

Härlig dag! Sol men snö, great! Faktiskt gillar jag det :)
Idag ska jag och baby kanske ner på stan för att köpa julklapp åt min mamma! Vet vad hon vill ha, hihi!
Men nu ska jag nog kolla på något roligt!

Kram!


Fira!

Hejsan bloggen!

Fikar och firar första advent med familjen! Jätte mysigt! Lussebullar, pepparkakor och glögg! Så gott!

Kram!


You're My Everything

Hejsan bloggen!

Ligger i min säng under mitt Hello Kitty täcke, love it!
Jag vaknade massa gånger idag, irriterande... Men tur köpte mamma dem godaste mackorna som finns, sesam. Mmmh!
Idag ska jag vara med baby, han slutar 18.00, så under tiden ska jag väl vila, är så trött...

Kram goingar!


Godnatt kära!

Hejsan bloggen!

Ska nog lägga mig nu. Men orkar inte bädda sängen!!!! Plus att jag har tusen kuddar så måste få dem i ordning... Bajs.

Men idag åt jag, Malin och pappa julbord på Ikea som jag skrev tidigare idag. Det var jätte gott! Men som var väldigt konstigt var att jag bara tog en portion... Fast julskinkan var bättre detta år förr året smakade den lakrits? Haha. Sen åkte vi och hälsade på Gunnar, pappas bror, han fick en stroke för ett par år sedan. Vi spelade Yatzy och Gunnar vann,haha! När jag och Malin kom hem så bakade hon och mamma lussebullar, men jag orkade inte. Så jag gick till mitt rum med chips och is te.
Mys! Men godnatt världens bästa läsare!

Puss!


Julbord

Hejsan bloggen!

Nu ska jag och Malin åka och hämta upp pappa för vi ska åka till Valbo och äta julbord! Mys och gott!

Puss!


RSS 2.0