Godnatt!♡

Hejsan bloggen!
 
Jag ska lägga mig och sova nu. Min storasyster ska sova hos mig och mamma imorgon! Mys! Vi hörs!
 
Puss!
 
 
 

26 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Jag skriver nu med min nya data, fick den idag! Det är en ASUS bärbar data.
 
Imorgon ska jag, pappa, min storasyster och min styvmamma fira min farmors födelsedag och sen ska jag och pappa till Melodifestivalen för den är i Gävle imorgon!
 
Skriver sen!
 
Puss!
 

19 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Det är fredag, yey! Tänkte uppdatera gårdagen:
 
Mamma väckte mig och jag fixade mig och vi två tog bussen till Vablo Köpcentrum vid 13.00 - tiden. Först gick vi in på Cubus och där köpte jag en ljus beige topp, ett par mörkare beige tights och en concealer. Efter det gick jag in på The Body Shop och där köpte jag tre saker men man behövde bara betala för två, det var rea kan man säga. Jag köpte en bodybutter, en body mist och en hand rengörande gel och alla luktade pink grapefruit. Dem luktar jätte gott! Efter det åt jag och mamma på Sibylla. Efter det kollade vi runt. Jag köpte två Extra tuggummi på Apoteket. Vi gick sedan till Coop och handlade ingredienser till tre maträtter vi ska äta, jag valde ut dem! Men vi ska inte äta dem tre på samma gång, men det fattade ni kanske. Den första ska vi äta idag! Jag köpte också smörgårdstårta, det gör jag alltid när jag och mamma är på Valbo Köpcentrum. Efter det åkte vi hem!
Jag har redan ätit upp smörgårdstårtan, men den är jätte god!
Jag skriver senare!
 
Puss!
 
 
 
Topp från Cubus - 149 kr.
 
Tights från Cubus - 199 kr.
 
 Concealer från Cubus - 75 kr.
 
Body butter från The Body Shop - 185 kr.
 
Body mist från The Body Shop - 125 kr.
 
Hand rengörande gel från The Body Shop - 55 kr.
 
Men det var som sagt tre men betala för två.
 
Man fick köpa två Extra tuggummi för något pris men kommer inte ihåg, men mums!
 
 
 
 
 
 

Åh, vill ha dessa!

Dessa boots är nog en av dem snyggaste bootsen jag har sett!
 
 

17 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Imorgon ska jag och min mamma åka till Valbo Köpcentrum. Vi åker dit en gång per månad. Jag har rensat massor av kläder så ska köpa mer, hihi! Jag fyller snart 21 år, det går så fort! Jag skriver sen!
 
Puss!
 
 

12 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Det är fredag, jippi! Dagarna går så fort och imorgon ska jag träffa älsklings Saga. Jag har saknat henne så himla mycket! Ni ska bara veta vad för minnen vi två har haft, haha!
 
Men tänkte uppdatera vad som hände igår:
 
Jag vaknade på morgonen och efter ett tag så kom mamma in på mitt rum och sa att hon skulle till affären och då frågade jag om hon kunde köpa en färdigmacka åt mig om det fanns och det kunde min snälla mamma göra. Efter ett tag gick jag till datan ute i vardagsrummet och bloggade. Lite senare kom mamma hem och hon hade en färdigmacka med kycklingröra i till mig och en Festis i liten flaska. Jag åt färdigmackan och drack Festis medans jag kollade på Family Guy. Restan av dagen ägnade jag mig med: musik, Family Guy, Vänner, m.m. När jag lade mig för jag skulle sova så läste jag första boken av Elsas Mode. Den är jätte bra!
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske ta det lugnt och ha fredagsmys!
 
Puss!
 
Den här dagen med Saga var hur bra som helst!
 

Bada och mer.

I sommar kommer jag kunna bada och mer. Så skönt!
 
friends

Våren kom hit!

Det har snöat mer nu här i Gävle och det är mars mindre om en månad! Jag fyller år den 5 mars och jag brukar tycka att det är ungefär början på våren. När våren har kommit så är gräset grönt igen, vissa blommor växer upp, bladen på trädena blir gröna, fåglar kvittrar, m.m. Lukten av det som brukar växa upp, åh! Kom våren kom!
 
flowers

Kärlek♡

Kärleken till dessa asså.
 
 

Min släkt♡

Hejsan bloggen!
 
Asså, jag ska bara skriva att jag har släkt här på denna bild. Slovenien. Så vackert!
 
slovenia, green, and summer-bild

11 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Just nu väntar jag på mamma som är på affären och skulle köpa en färdigmacka åt mig om det fanns. Nu kommer hon! Det fanns färdigmacka, yey!
 
Jag uppdaterar mer sen!
 
Puss!
 
 

Manuel Neuer♡

Jag älskar hela Manuel Neuer!


Bilden asså

Vill seriöst ha ett förhållande.
Asså kolla på dem på bilden!

Vill ha mums

Hejsan bloggen!

Längtar tills den 18 februari för jag får pengar då och jag ska till Valbo Köpcentrum med mamma. Där brukar jag köpa smörgårdstårta innan vi tar bussen hem. Åh, smörgårdstårta är så gott! 

Puss!




10 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!

Sitter just nu i sängen och kollar på According to Jim. Ni som inte har sett den serien måste kolla på den. 

Har ätit pizza och det var självklart gott!

Ska börja blogga mycket och skriva en del, hehe.

Puss! 

Vill ha midsommar

girl, flowers, and hair-bild
 
Jag vill ha midsommar! Att fira midsommar i våran stuga i vackra skärgården!
PS: Inte jag eller någon jag känner på bilden, så ni vet.

9 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Idag när jag vaknade så kom min kattunge Smulan och lade sig på kudden som jag lade på och hon tog tag lite av mitt hår med hennes tass och höll på så. Haha, min gullunge! Jag kom på nyss att idag är det fettisdag! Semlor! Har sagt åt mamma att gå till affären! Hehe, men det var länge sen jag åt en semla! Just det, jag läste min blogg fast då jag skrev för några år sedan och då kollade jag nästan hela tiden på filmen Zero Day! Jag måste kolla på den! Jag kan kolla på den på Youtube och koppla upp den till min Apple-Tv. Hihi. Måste också säga till mamma att köpa Coca Cola Zero åt mig. Jag dricker bara Dr. Pepper på helger. Fast kan ju ha kvar från helgerna, men köper dem då. Aja, jag hoppas ni har en bra dag!
 
Puss!
 
 

8 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Idag har jag varit på Burger King med pappa och hans flickvän Ylva.
Jag har lust att kolla på en skräckfilm under mitt varma täcke!
Asså vädret är bara massor av regn... Så snön har smält.
Jag längtar tills i sommar och inte bara för vädret utan också det är fotbolls EM!
HEJA TYSKLAND!
 
Puss!
 

SNÄLLA SÄG NEJ ROBERT LEWANDOWSKI!

Hejsan bloggen!
 
Läste nyss på Google att ett annat fotbollslag har erbjudit Robert Lewandowski att spela i deras lag! Snälla säg nej Robert Lewandowski! Asså han är så otroligt bra! Jag älskar Robert Lewandowski! STANNA I BAYERN MÜNCHEN!
 
Puss!
 
 

Musik♡

Hejsan bloggen!
 
Sitter och lyssnar på musik och väntar på Dr. Pepper! Den drickan är hur god som helst!
 
Puss!
 
 

6 FEBRUARI♡

Hejsan bloggen!

Idag vaknade jag vid 11.00 - 12.00 kanske? Jag kollade lite på Nanny. Senare lyssnade jag på musik och mamma kom in med frukost, hon är så gullig! Just nu sitter jag och bloggar och lyssnar på Molly Nilsson. Åh, hennes låtar gör så jag ryser (på ett bra sätt). Sök på henne på Youtube och lyssna på hennes låtar. Låten 1995 är jätte bra plus att jag är född det året, hehe! Igår var det PRECIS en månad tills jag fyller 21 år! Det går så fort! Jag vet inte vad jag vill ha för födelsedagspresenter, men jag blir glad för det jag får! Som sagt så är det tanken som räknas! Min mormor är utomlands och hon har köpt en jätte snygg bikini åt mig och en Elvis Presley tröja! Nu ska jag kolla runt på sidor och jag bloggar kanske sen, annars imorgon!
 
Puss!
 
 

Zero Day

Jag kommer ihåg hur mycket jag kollade på denna film som heter Zero Day för flera år sedan. Men det var då tiden man laddade ner filmer från Piratebay (stavas?). Nu kollar man mest på Netflix och Viaplay. Men filmen finns inte på dem utan på Youtube. Ska kolla på den någon dag för kommer ihåg när jag kollade på den. Den är baserad på Columbine High School Shooting som hände i Littleton, Denver, Colorado 1999 av Eric Harris och Dylan Klebold. Kolla på den om ni vill, för jag ska. Aja.
 
Andre Kriegman (heter han i filmen).             Cal Gabriel (heter han i filmen).
Han spelar Eric Harris.                                     Han spelar Dylan Klebold.
 
 

RSS 2.0