Somrigt!

Hejsan bloggen!

Har precis kommit hem, helt slut...
Idag vaknade jag att Blozzom kom, haha. Men hade värsta sjuka drömmen! Jag drömde att jag och min klass skulle åka till Australien för lärarna sa att det fanns en fantastisk affär där. Men när vi kom dit var den liten, gjord av trä och sålde bara cigg, haha! Aja. Men när Blozzom kom spelade vi Sims 3 tills vi stack ut, då hoppade vi studsmatta. När vi hade hoppat ett tag så kom Julia plötsligt, hon har varit hos sin pappa. Så hon frågade Blozzom om hon fick prata själv med henne. Så dem stack sen kom Blozzom själv och sa att Julia hade sagt att hon ville vara ensam med Blozzom men hon sa att hon ville vara ensam med mig, haha dissern! Men det var jätte läskigt senare, för vi ville spela Anden I Glaset, så vi läste regler på Google och kollade på Youtube och då var det några tjejer som spelade det och ena blev attackerad, hon såg jävligt läskig ut! Vi skakade som fan och grät nästan. Vi vet inte om hon fejkade eller inte. Men sen frågade vi en kille som bor här, hans pappa om det och då sa han att man kunde bli det om man hade otur,aaaah!
Aja, sen var vi på gården och Julia glodde på oss och sen snackade vi med henne för hon hade snackat skit om mig sa Blozzom. T.ex att jag var elak och att jag trodde jag var snyggare än vad jag var. Haha!
Aja, mycket mer hände.
Igår så badade jag och Blozzom i ungefär 5 timmar så jag brände mig och mamma var tvungen att klia mig hela kvällen. Och när vi sprang i poolen ramlade jag ur den så jag ramlade med ansiktet i lera, haha! Bytte hudfärg.
Jag skrämde Blozzom med, för det var en tjej som hade fått en hamster och hon gick ut på gården med den, men hon hade inget namn på det så jag sa:
jag: Den kan heta Hitler, haha (skojade!!!)
hon: Varför skrattar du?
jag: Men jag skojade, han är ju jätte elak
hon: Vad gör han?
jag: Men han dödade folk, speciellt utlänningar och judar
hon: VA?! Vart bor han?!
jag: Men han dog på 40-talet...
Åh gud vad rädd hon såg ut, jag är så elak, stackars Blozzom... :(



And when you wake up it's a new morning, The sun is shining, it's a new morning.

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag vid min bärbara data, hade lust bara! Idag har jag varit ute på gården och haft roligt. En katt gick in i Blozzoms studsmatta och hennes Lilla syster Melizza skrattade som fan, jätte söt unge, sötare får man leta efter!
Har inte gjort så mycket mer faktiskt. Fick gratis glas på affären, är ju så snygg ;) Haha skoja bara, men ja, roligt!
Som sagt, inte gjort så mycket. Nu ska jag lyssna på musik.

Puss hej!



Haha så jävla snygg!

Nice Day

Hejsan bloggen!

Sitter här med blött hår, för har badat i poolen hos Blozzom.
Detta har hänt idag:

Vaknade vid elva och lyssnade på musik, drömde om att mamma köpte en vatten pipa till mig, haha.
Lyssnade lite på musik tills jag blev hungrig. Men jag åt inte utan satte mig på balkongen och snackade med Blozzom. Hon bor under oss på under våningen så hon har ju liksom en tomt, så har en studsmatta och en pool på framsidan.
Sen gick jag in och duschade, stank svett och mitt hår var bara tovar...
Efter jag duschade fönade mamma mitt hår för jag suger på det, plattade håret efter annars får jag krull...
Åt frukost (tonfisk macka).
Sen gick jag ner till Blozzom, jag hoppade studsmatta medans hon fixade hennes blomland. När hon var klar fixade vi hennes pool. Vi skrubbade bort all smuts på botten, sen sköljde dem så det förvann. Sen satte dem i vatten, tar ett tag. Men små barnen fick bada först.
Innan dem badade kom en tjej som hade en 6 dagars bebis, skit söt! Jag fick hålla i henne. Jag blev helt sjuk och fick bebis feber, VILL HA EN! Och en tjej, eller kvinna då..som var med Blozzoms mamma höll i bebisen också. Och medans hon höll i bebisen ringde hon hennes kille och ba: Ska vi knulla? Hon ville liksom ha ett till barn. Hon har en ett årig son som heter Kevin, söt! Jätte fina bruna ögon!
Aja, men sen badade jag och Blozzom med Melizza (Blozzom lillasyster, hon är 2 år! :) ).
Efter ett tag var Blozzom tvungen att äta så då passade på att äta med (spagetti med köttfärssås).
Nu kom Blozzom och ville att jag ville bada med henne igen, så drar ner till henne snart, då!

Puss!


Ungefär lite mer än ett år gammal bild, haha.

And as you move on, remember me , Remember us and all we used to be

Hejsan bloggen!

Är helt slut! Tror jag håller på att bli sjuk :(
Men igår kom pappa och Ylva och hämtade upp mig för vi skulle dra till stugan i Söderhamn och fira midsommar. När vi kom dit var Malin redan där. Hon bor i Söderhamn nu, för hon är ledig i hela sommaren för i höst ska hon plugga till lärare, coolt! Kan hon lära mig ! ;) Nä, men jag är fakiskt ganska smart! I alla fall engelska och historia. Kollar ju på massa avsnitt om svenska kungar o.s.v . Jag läser om Axel von Fersen, eller vad han hette? Men skit samma... när vi kom dit, så åt vi något kött som var mega gott! Kan inte beskriva! Sen spelade vi ett frågespel som jag fick av mamma. Alla spelade (alltså; jag, Malin, pappa, Ylva, farfar och farmor). Ylva vann, men jag fick bara svåra frågor, otur! På kvällen kollade jag och Malin på Family Guy i lill stugan som vi sover i. Men imorse när jag vaknade kände jag mig trött och dålig så jag ville hem men Malin kunde inte skjutsa hem mig ända till Gävle så jag började stor böla, men sen tog jag tåget som gick 15:00. Lyssnade på musik medans, hade bara 10 % kvar men det räckte hela vägen, ungefär 30 minuter. När jag hoppade av så stod mamma där, MAMMSEN! Jag är världens mamma gris, jag slår vad om att ingen är lika mamma gris än mig! Så när vi kom hem så tog jag det lungt, sen gick jag och Sebbe till affären. Jag köpte nötter och han glass, muuums! Så egentligen skulle jag sova i stugan tills imorgon, men jag orkade seriöst inte :( Hoppas inte Malin blev ledsen, tummar på det! Malin om du läser detta så ska du veta att du betyder mest för mig, min gullegris ;*

Pusshej!



Känner ni igen han? Det är killen från Zero Day! GUUUD! Jag saknar tiderna, han är världens bästa skådespelare, genom tiderna. Jag vill träffa honom!


Chill!

Hejsan bloggen!

Jag uppdaterar som en jävla åsna...
Aja, nu ska jag bli bättre, varför har man en blogg om man inte skriver någonting? För ett års sen skrev jag typ 20 inlägg per dag, haha kanske mer haha? Men men... idag åkte baby till Iran! :( Miss him, grät fan när han hoppade på bussen från mig, får inte se honom på två veckor! Usch hur ska jag klara mig..?! :'(
Men idag chillade jag med familjen. Sen vid sju cyklade jag till Krissie. CYKLADE! Min fobi är borta. Vem är bäst? eh eh eh eh!!!? Men hon fick bara vara ute en timme så vi satt vid henne och snackade och drack cola och klubbor, eller åt klubbor, svennebanan. Ska nog vara med henne någon annan dag, nästa vecka nog för på torsdag drar jag, Malin och pappsen till stugan hos farmor och farfar och firar midsommar tills lördag, hihi funny!
Men det var roligt att se Krissie. Fattar inte varför så många är emot henne? Berätta gärna folk! :) DAAH! Haha skoja, sorry!

Men pusshej!



We made you

Hejsan bloggen!

Det är torsdag och är jätte fint väder ute! Klockan 3 kommer Malin och hälsar på för hon fyllde år för några dagar sen, så vi ska fira henne, tänk att hon redan är 20! Kan hon köpa ut till mig, skoja haha ;) Som när jag ringde till henne när hon fyllde år

Ja ba: GRATTIS! Hur känns det att fylla 20?
Hon ba: Tack! Bra!
Ja ba: Nu får du ju köpa på systemet! Kan inte du köpa ut åt mig?
Hon ba: NEEJ?!?!

Haha, gulliga ängel då ;) Men i alla fall... När hon kommer ska vi ut och äta pizza med pappa! :)
Imorgon ska jag, Malin och mammi åka till Valbo och shoppa! MYS! :)
Men nu håller jag på att ladda ner Cougar Town, Jersey Shore, och Cleveland Show.
Har faktiskt inte sett Cleveland Show förut. Den handlar ju om Cleveland i Family Guy som har flyttat från Quahog och bor med en ny tjej (tror jag) med hans barn och hennes två barn, är säkert bra! Det är ju dem som gjort Family Guy som har gjort det! Och dem ÄGER! Världens bästa humor? Precis min humor med ! :)
Nu väntar jag bara att allt ska laddas ner, segoooos!

Pusspuss! :)


Erkänn att jag ser ut som katt! GRRRRRRRRRR MUAAA!

då & nu

Som ni vet så ville jag verkligen gå ner i vikt! För i våras var jag lite stor, inte överviktig utan hade blivit större, i alla fall min mage så jag slutade äta godis, dricka läsk och äta mycket av mat. Då vägde jag 59 nu ungefär 54
tror jag?




Här är en bild från april och en från juni! Vad tycker ni är för skillnad?

MOBILEN

Hejsan bloggen!

Nu är mamma och hämtar ut min nya mobil! Jag har ju beställt en ny, för min förra funkade inte. För "råkade" slänga den i väggen så man inte kunde ta fram menyn eller prata i telefon eller knäppa kort/filma :( Bara typ messa...så har beställt en ny! :) En Nokia! Kanske inte snyggare än min förra men det är 6 månaders gratis Spotify Premium! :D YEY! Fatta roligt ;)
Imorgon kommer Malin (tror jag) för vi ska fira henne för hon fyllde år för tre dagar sen! Och på fredag ska jag, hon och mamma till Valbo och shoppa, yeeey! Bra vecka! :)

Pusshej leverpastej!



Ursäkta för min feta arm...

Jag älskar dig Lillen♥

Hejsan bloggen!

Idag vaknade jag klockan sju nånting av att mamma babblade om något att om jag hade släppt in någon katt? Då trodde jag att hon menade Sessan för inatt så hörde jag en katt på balkongen, då såg jag henne vara där, vet inte hur hon kom ut dit. Men sen när jag låg i sängen så såg jag två katter i sängen. Då insåg jag... LILLEN♥
Jag seriöst grät för jag var så lycklig! Min älskling♥ har kommit hem. Jag bad ju fan till gud, han borde älska dig, för jag har bett flera gånger och alla har uppfyllts, älskar dig gud♥ haha värsta prästen...

Men det var väl det jag skulle skriva. Och idag har jag och Masood varit tillsammans i 8 månader♥
Det går så fort! Om bara 4 månader har det gått ett år, oh shit!♥♥♥♥


Jag älskar dig Lillen....


och dig Masood Sondell Krantz ♥♥♥♥

Lollipop

Hejsan bloggen!

Sitter här och gråter floder... för Lillen, min katt. Är borta, har varit det i tre dagar, jag är så rädd, tänk om han är borta för alltid?! Usch, har letat honom hela dagen, usch! Kan inte sluta grina.  *****
Försöker göra min själv glad men inget funkar, för jag tänker bara på min älskling som är borta och kanske skadad, aah! Hjälp mig seriöst. Jag vill ha älskling Masood här i mina armar, usch! Kan inget mer än att vänta på Lillen. Jag ber till Gud att han dyker upp snart, annars försvinner jag härifrån!



Tänker på detta så lyser dagen upp!


Sommarlov!

Hejsan bloggen!

Det är as varmt ute! Jag och baby vaknade typ vid 8 och var pigg. Så vi åt jordgubbar och nötter till frukost. Nyttigt? Nu ska jag vi bara ut och göra ingenting.

Pusshej!

ps: ni kanske undrar varför jag skrev "sommarlov", men det är varmt nu, fast jag går ju inte i skolan? Hehe...



VINNARE

Jag tänker ta vinnaren på en gång efter frågan igår! :)

Och rätta svaret är såklart:




Här hittar ni hennes blogg!

INKÖPEN

Hejsan bloggen!

Igår var jag och baby hos syrran i Uppsala. Eller vi bara kollade runt i stan, i flera timmar? En sak, man ska aldrig ha på sig vanliga sommar skor när man shoppar loss, mina fötter tog kål på mig! När jag kom hem somnade jag nästan på direkten! Men jag kom hem med två inköp. En bikini och klänning!



Klänningen. Cubus, 99 kr.



Bikini från H&M. Kommer inte ihåg vad den kostade, haha!

Frågestunden

Tänkte ha en rolig frågestund nu som förr, då det var en Family Guy fråga. Vinnaren länkar jag en hel vecka!
Kom ihåg att tänka mycket, hihi! Men som vanligt så accepterar jag inte kommentarerna för då kan andra få hjälp.



I'm so horny

Hejsan bloggen!

Ni undrar säkert om jag verkligen är horny , nej jag lyssnar bara på den låten, hihi (y)
Jag uppdaterar icke bra. Ska bli skit duktig. För ungefär ett års sen så skrev jag kanske 10 inlägg per dag, eller mer, men jag var koko då... SVERIGES NATIONAL DAG IDAG!
Du gamla, du fri, sen kan jag inge mer :(

Men igår fyllde baby år, vi firade med frukt, men somnade vid nio, haha! Han åkte idag!!!!!!!!!!!!! :(
Men badade idag med grannen unders kompis dotter, om ni fattar nu. Jag fick faktiskt en liten bränna, hihi! Sen idag ska jag nog bara lyssna på musik, kolla på Family Guy, Vänner & någon film. JAG ÄLSKAR FAMILY GUY! Men inte lika mycket som Vänner... inget slår dem 6 skönheterna...
Ja, vad kan man mera skriva?

Puss!

ps: JUSTE! kom på att jag ska få en ny medicin för ADHD:n, förra funka ju inte... hoppas jag går ner i vikt av denna, HHAHAHAH! Jag har redan bett till gud och han ÄLSKAR mig. skit på er slampor




herregud

hiss/diss

Var så länge sen jag hade sånt inlägg, eller vad man kan skriva så är kommer hissar & dissar!








1. Barcelona!
BARCELOOONA! Såg ni matchen. Champions League finalen
dem spelade mot Mancester United. Vilken kväll! Skrek som
fan och jag älskar Messi. Menar inte på det viset, men ni
fattar, det är ju killar som älskar honom för han är grym.
Så jag menade. MEN GO BARCA! love u.




2. Sommar!
ÄNTLIGEN! Är så trött på all kyla på vinter, med all snö
och gägg.. Men nu är äntligen sommaren här! Har
väntat på den jävligt länge! Så härligt! Sola på balkongen,
men bara vara ute så pirrar det, luktar sjukt gott med.
aaaaaaaaaaaah!





1. Myggor!
Blir bara äcklad och rädd när jag ser på bilden! HATAR MYGGOR!
Lätt det värsta under sommaren. Har redan fått hundra bätt.
& DEM KLIAR SOM FAN! Och det är bara äckligt att fatta att dem
suger ens blod, eeeyk!




2. BUP
Kanske wierd att skriva om BUP. Men det
är många som dissar dem. Jag hatar att
åka dit och snacka om ADHD och Bipolär..
Plus att det är långt dit. Jag bor i Bomhus
och det är vid sjukhuset. buuuuu!




OMG

Hejsan bloggen!

OMG! hade bara lust att skriva det.. men har inte skrivit på...100 år?
Tänkte uppdatera lite i helgen! :)

I fredags åkte jag, baby, pappa och Malin till farfar och farmor. Hon är inte egentligen inte min farmor, min riktiga dog för länge sen, hon rökte för mycket... så jag brukar ta Alva som min farmor! :) Hon är bäst! Hon pratar 24/7 och är så rolig, precis som mig, kan inte ha käften stängd länge... Men vi firade farfar, tror han inte fyllde år då, utan några dagar efter, för vi kunde inte komma då för det är ju vardag då :') Han fyllde 87 år. Men är pigg som en mört, världens gulligaste! Pappa köpte någon fiskmås till honom som man sätter upp i taget, hoppas ni fattar vad jag menar? Malin köpte en bok om segling, om det stavas så? För han älskar att segla och åka båt, m.m. Av mig och Masood fick han två dubbel lotter, alltså ett det är två lotter på en, så han fick ju 4 st kan man säga! :) Han vann 25 kr på ena, gånger 2, så 50 kr så han kan köpa en till dubbel lott! :)
I söndags så var jag i mammas rum på morgonen och hon kom hit och sa någonting om baby så var orolig sen när jag kom ut var han helt röd prickig i ansiktet, han hade fått vattenkoppor! Stackaren... jag har haft det med men när jag var nått år bara. Han hade jätte ont, usch blir så ledsen... så han stannade några dagar till, igår åkte han hem och jag kan ju inte vara med honom på ett tag + att han fyller år om 4 dagar, vill ju fira med honom!!!!!!

ps: idag är det 1 juni. SOMMAR! plus sommarlov snart! haha, ska inte säga något, går ju inte i skolan...


run bitch run.
hade bara lust att skriva det

RSS 2.0