Kan man göra så?!

Hejsan bloggen!
 

Ni som kan allt om fotboll kan en domare dömma bort målet efter fem minuter. Dem gjorde så på Bayern München. Ni skulle bara se hur jag reagerade. Om jag var där så skulle jag slita av domarens huvud och äta det! Jag vet, min ilska är inte som vanlig ilska. Jugoslaver har sin egna sida.
 
Puss.

Förlåt.

Hejsan bloggen!
 
Det har gått några dagar sedan jag har kommit till min mormor i Boden. Jag skrev dagen då jag och mamma skulle åka till min mormor i Boden att jag skulle blogga då jag kom dit. Men det gjorde jag inte. Min farfar har dött... Jag har inte orkat och jag hoppas att ni förstår det. Men nu bloggar jag. Jag hade ont i halsen när jag vaknade idag men det är över nu. Kommentera gärna. Kolla in minn Tumblr: http://www.annieisajugoslav.tumblr.com
 
Puss!

Hejdå Gävle. Välkommen Boden!

Hejsan bloggen!
 

Om tio minuter ska jag och mamma gå ut och bli hämtad av taxin för vi ska åka tåg till Boden i Norrbotten. Jag och mamma ska vara där i tio dagar. Som nog vissa av er vet så ska vi åka till min mammas mamma, alltså min mormor. Det ska bli trevligt! Jag skriver när jag kommer dit, eller på kvällen!
 
Puss!

RSS 2.0