Fitta

Hejsan bloggen!

Förlåt för rubriken, men jag suger seriöst på att blogga, har ju tappat besökare, men det fixar jag ! ;)
Idag så träffade jag Blozzom i alla fall, vi hoppade mycket. Vi skulle hoppa så vi kunde ta ner varandra men jag ramla ju omkull som vanligt hela tiden och typ bröt ryggen, haha. Juste! Det är en jävla idiot hund som bor här som heter Pajas och är liten svart, den ser jätte gullig ut. Men idag när Blozzom, hennes mamma och någon till hade hämtat Melizzas från dagis och var ute med deras hundar så hoppade den dära Pajas på Kurt, deras hund :(
Jävla cp hund?! Bra att dem polis anmälde ! :):D
Sen så träffade jag Linda hon på gården fast hon är vuxen. Hon har en skit söt chihuahua som heter Tika, vill också ha en, men dem kostar väl 10.000 kr? Eller mer? :o Hon har tre barn med. Mindra (glömmer alltid bort hennes namn , tror hon heter det, brukar säga Hindra ibland -.-), ur söt! Vet inte hur gammal hon är, kanske ett? Brukar hålla henne och ibland skrattar hon :( Isak, han är nå år äldre, kommer ihåg i vintras när jag var ute med mamma och hon pratade med Linda så kastade han snö på mig och det var inte lite heller, haha. Tillslut är det Hampus men han är mycket äldre :) Jag och Blozzom skrattade som aldrig förr, hahaha! Ni ska bara veta, haha. Det är roligt att ha en yngre kompis med, för få känna hur dem är också, haha, men Blozzom är jätte lill gammal, bestämd så i ............. haha.
Men nu ska jag dra in på Facebook :) Anna Sondell
Om ni lägger till mig på fb så lägger jag till er på Bloglovin ! ;) Haha hotarn..


Haha

SVAR

Fick en fråga nyss:

Hur visar du att du gillar nån?

Jadu, jag är inte sådan person som säger "jag gillar dig", är ju inte tio år...
Men jag är inte alls en blyg person och skäms inte om jag gör något så jag skulle nog bara gå fram till killen och börja snacka med honom och kanske fråga efter hans nummer, sen börja träffa han mera sen  kanske jag berättar att jag har känslor för honom. Nu får du svaret, eller ni då?

Jag och Masood var ju bästisar innan, så vi var ju inte alls blyga vid varandra innan det blev något mellan oss ! :)

Kom ihåg att kolla in snyggingens blogg!


Herregud...

Hejsan bloggen!

Fyfan vad trött jag är! Har varit med gulliga Blozzom idag, för såg henne från fönstret idag vid två tiden, så gick ut till henne. Mötte henne och vi gick till ena lekparken på gården, gården är fitta big, hihi sorry... Där var Emililo, vet inte hur det stavas, aah men nu får det stavas så, för jag bestämmer. Och jag skulle sätta mig och gunga. Ni vet sån gunga som ser ut som ett däck? Och det var ett litet däck under med. Aja, skulle sätta mig på den och jag sjönk ner i den och fasna såklart. Roligt att sitta fast i typ tio minuter, kunde fan inte känna arslet när jag äntligen kom upp. Aja, sen sa någon om Natalie, det är någon tjej som är kär i Emilio, och vi ville reta henne förr, så jag är så korkad och säger att vi ska mobba henne och sen såklart stod hon bredvid mig... men hon är rädd för mig för jag är ju mycket större i henne? Så vi hoppade på Blozzoms studsmatta, men fick bara hoppa några i taget för bara 100 kg får vara där. Sen när Emilio och Natalie så höll hon på att smöra så han skulle väl tycka hon var cool eller nånting.
Så jag ba: "Blozzom vi måste snacka!".
Så kommer Natalie och frågar om vad men jag sa att det var privat så hon blev skit sur, unghelvete!
Sen gick hon hem och sa en massa saker till Emilio men jag tvinga honom att sa det till oss så han sa det men jag kom inte ihåg vad det var, HAHAHHAHAHHAAAAAAAAA damp -.-
Sen hoppade vi för det mesta sen blev det slagsmål mellan Emilio och Rasmus , han har typ ap öron haha.
Kommer inte ihåg hur det började, men Rasmus cyklade och jag frågade om jag fick slå på hjälmen och jag gjorde det sen kom Emilio och slå med och tydligen gillar dem inte varandra, så Rasmus skrek åt Emilio och slog till lite, sen fick han tillbaks, sen slog han igen och sen slog Emilio till på hans käft. Rasmus ansikte blev helt rött , jag trodde att han började grina men tydligen blev han skit aggressiv och tog upp två skit stora stenar och skulle kasta på Emilio men han sprang iväg, m.m. Fan vad jag skrek till Rasmus, apa! HAHAHA, kommer säkert bli slagsmål imorgon med, roligt haha!
Idag hade jag på mig ett par leggings och på knäna så det som mönster eller inte, men skit svårt att förklara men dem ser ut som ridbyxor eller robot ben, hehe. Och det var ett litet hål i röven på dem och nu när jag är hemma så är hela röven borta, hur fan kunde det bli så, nu måste dem slängas. FAN, dem var typ mina favorit leggings, :(

Men nu ska jag ta en macka Puss! :)

Kom ihåg att kolla in snyggingens blogg!


VINNARE

Hejsan allihopa!

Jag har inte bloggat på hela helgen på det är bara för att ni kunde svara på frågan. Och nu har jag avslutat tävlingen och jag tog bort inlägget för varför skulle det vara nödvändigt?

Men rätta svaret är:


PETER GRIFFIN ! :)

Så grattis till: Här hittar ni hennes blogg!

Slutslutslut

Hej bloggen!

AAHH! Jag är helt slut och trött och mina ben går av snart! Har spelat fotboll med några ungar på gården, eller spelade inte utan var "nästan" domare, haha! Men aja.
Igår var baby här och vi åkte ner på stan och jag köpte den dära tröjan jag skrev om som var på Carlings!
Vi fikade på något fik som jag vet vad det heter men kan inte stava, men det ligger i alla fall på Flanör.
Jag åt en skit god sallad, en avakado sallad, fett god! Sen åkte vi hem och kollade på Family Guy. Vi vaknade vid halv nio, baby började ju nio så vi myste till nio ! :) Jag lyssnade på musik, spelade Sims, kollade på Family Guy och Vänner. Senare kom Blozzom och frågade och jag ville hoppa studsmatta med henne och Emilio, eller hur det stavas? :o Fett gullig unge i alla fall men jävligt våldsam, inte att jag gör saker men han pratar om allt våldsamt. Sen åt jag och Mimmi hade skickat ett brev med min bh i för hade glömt den där, hon hade också lagt i 100 kr, aaw älskar min mormor! <3 Så jag och Blozzom köpte godis och hon fick en tidning av mig men hennes mamma blev arg då, för hon trodde väl att Blozzom tvingade mig att köpa den åt henne, men det var jag som frågade! Sen kom Emilio tillbaks och vi åt godiset och milkshake på min balkong, mamma blev arg för han sprang in på mitt rum och att vi gick in med skorna, så han är skit rädd för henne, men mamma är lite läskig ! :( Tycker jag med faktiskt... Efter hoppade vi men Blozzom kom aldrig så det var bara jag och Emilio så vi gick på gården där vi bor, vilket är stort! Så vi gick bland ungar och en som heter Rasmus hade bandy klubba och sköt stenar och en sköts på min rygg, en stor sten med hårt slag, så jag kunde knappt gå... sen spelade den fotboll. Fan vad jag och målvakten mobbade varnadra , han kallade mig blatte ! :o ska han säga...Philipin...

Aja, nu ska jag sätta mig vid den andra datan jag sitter på bärbara nu :)

Puss! ;)



SHORTS <3

Hejsan jag suger på att blogga!

Men nu gäller det att jag ska äga på att blogga!
Idag har jag bara vilat för imorgon ska jag ner till stan med baby och shoppa lite snyggt:)
Såg en skit snygg huvtröja med en döskalle på på Carlings. Och också en tröja med dem där tecknade figurerna som kollar på på The Simpsons. Glömt bort vad dem heter xd.

Men igår åkte jag och mamma till SOC och såklart skulle det regna så mitt hår blev lockigt ... :(
Men vi snackade lite om allt som har hänt om mig och ska kanske få en kontakt person. Ni som inte vet vad det är, så är det en person man kan göra saker med. T.ex mina intressen, som är att vara på stan, shoppa, bio, träna m.m. Roligt! Beror på träning så vill jag börja träna spinning, eller hur det stavas. Kanske jobbigt men man tränar ju benen och magen, super det är dem jag ska träna ju ! :o
Innan vi åkte hem igår så skulle jag visa mamma ett par shorts på BikBok jag hade sett på Valbo när jag var där med baby förra helgen. Dem är nästan som blommiga, eller jo det är dem, haha! Jag visade och hon frågade hur mycket dem kostade och då såg jag att dem bara kostade 99 kr, så då sa hon att hon kunde köpa dem åt mig, även fast jag inte sa något, älskar min mamma! Så sitter med dem på mig nu, hihi! Är så stålt över dom (a'



feta ben






Sandra (y)

Hejsan bloggen!

Det jag kom på idag var när jag var i mamma och Stefans sovrum och kollade igenom Stefans Slitz tidningar. Och jag ser att, dem kanske är lite slampiga men ändå vackra. Jag har kollat in alla hans tidningar och det är många, haha. Och dem är inte särskilt "vanliga" modeller som ska se ut som pinnar, dem är vackra! Lite mer kött på kroppen skadar inte, det blir bara bättre. Jag tycker att alla tjejer ska ha lite på sig. Menade inte kanske jätte stora, men jag gillar verkligen hur dem bara tar "vanliga" modeller överallt i mode världen. Slitz verkar gilla NORMALA modeller bara. Och älskar det! Nu säger ju jag detta inte elakt, utan tror många tycker samma.
Och en jag gillar speciellt heter Sandra Reiche.






Tycker ni inte samma sak? Hon är vackrare än "vanliga" modeller?!

SOC

Hejsan bloggen!

Har precis fixat mig klar och ska snart ta bussen till SOC med mamma, för jag är så bråkig ;)
Haha skoja bara. Sen ska vi köpa på Mc Donalds och åka hem, orkar inte äta där för jag vill vara hemma, hihi!
Baby har ju åkt nu för helgen är klar, buhu :(
AJA! Men han kommer väl någon dag? :)

Puss!



Haha gammal bild.
Kommer ihåg att jag skulle till Krissie, ! :)

eric



HAHAHAHA kan inte sluta garva...


Usch

Hejsan bloggen!

Sitter här själv för baby skulle ner till stan och träffa kompisar så jag kan vila för jag höll nästan på att få anfall idag. Ni borde veta hur jobbigt det är! USCH!
Aja, inte tänka på det. Gjorde nästan sönder teven igår för jävla hor landet typ vid Ryssland tog hem vinsten. Ah, bara så ni vet så är jag världens dåligaste förlorare så sparka nästan sönder teven.
Motto: allt löser med våld.

Haha, okej? Men nu ska jag vila och kolla in facebook bara. Lägg till mig på facebook? :(
Anna Sondell :)

ps: jag och baby är förlovad nu, det var det hemliga jag sa som skulle hända på våran sjunde månad! :)



haha

When you come home, I’ll hide it good, When you come home, to me

Hejsan bloggen!


Har nyss ätit "frukost", blev en Billy's pizza och en cola, hihi smygarn! Nä, men lite kan man unna sig! :)
Jag har verkligen insätt att min kropp är vacker och är som den är, Gynning rocks! Hon har verkligen inspirerat mig!
Men igår tog jag det lugnt så jag ska vara pigg och orka med saker idag för baby kommer idag och sover här tills på måndag ! :) Idag är det våran 7 månaders dag. Ett grattis kanske?
Tog lite kort igår med, kan lägga in något sen, kanske ikväll eller imorgon, får se om jag har tid idag.
Men nu ska jag fortsätta med musiken.

Puss på er!



Sitter äntligen på bärbara datan, har ju fina bilder här , haha ego. Men bilder jag hade glömt, alltså :)

Gynning !

Jag har läst Carolina Gynnings bok Ego Girl och håller på att läsa hennes andra bok Ego Woman nu.
Jag beundrar verkligen henne. Min första tanke om henne var att hon var en : äcklig billig slampa och bimbo. Men nu när jag har läst om henne så har jag insätt att hon är en smart kvinna som har en egna åsikter och bryr sig inte om andras. Sån kvinna ska man vara, underbar är hon verkligen! Hon blev modell vid 17 års ålden men blev som mest känd under Big Brother som hon också vann. Nu till det konstigaste jag någonsin hört! Hon var ju med lite överallt men när hon sökte modell jobb och sökte i Milan, Paris m.m så fick hon inte jobb för hon var tjock. Nog det dummaste jag någonsin hört! Nutidens modell värld är fruktansvärd, alla modell agenturer söker modeller som ska väga, vadå 40 kg? Herregud dem är inte vackra. Carolina Gynnings kropp är det man letar efter, man mår illa ju! Vad tycker ni? Smala eller "tjocka"?

Förra sommaren vägde jag 48 kg och var himla smal. Min mage var platt att man inte kunde ta tag i nå skinn, mina ben var så smala att mamma och Stefan blev rädd förr, samma som mina armar. Jag tyckte såklart att det var snyggt och älskade att klä mig tunt så killarna skulle kolla in min snygga kropp och visa tjejer så dem skulle bli avundsjuka. Nu har jag gått upp kanske 7 kg? Och mår bättre än förr. Såklart att jag mår dåligt ibland för jag vill kanske få lite plattare mage. Men skit samma. Jag älskar mig nu och jag är inte rädd för att killar ska älska pinnar. Killar ska ha något att ta i och Masood älskar min kropp, vad han säger i alla fall.

En sak bara: Carolina Gynning är min förebild och vill leva mitt liv som det är.






Carolina Gynning förföljd av stalker!

You have made my life complete, And I love you so.

Hejsan bloggen!

Är helt slut nu. Har hoppat studsmatta hela dagen!
Jag gick ner till dem vid 11 och hoppade tillsammans med Blozzom och Melizza. Vi åt nudlar och Melizza ska ju vara så envis, men är ändå världens gulligaste unge! Och Blozzom är ju såklart också gullig. Hon var ju så söt idag och sa: "Jag vill ha en storasyster, du kan vara min storasyster, Anna?". NAAW! Att umgås med dem yngre kanske verkar lite små töntigt? Men brukar vara med dem för dem är mina grannar? Innan jag gick hem, hoppade jag och Blozzom själv för alla hade gått in. Hon ville träna fotboll så jag låg i studsmattan medans hon stod och jag kastade bollen och hon sköt, hon skjuter jävligt hårt. Fick en i huvudet och en mellan benen, aaaaaaaaaj!
Och kom på en ramsa: Im det king, i got the bling bling. HAHHAHAHA fy fan vad töntig jag är, skäms lite :(
Sen kom en liten kille som heter Emilio, naaw! Så söt unge som älskar Messi, han gillar ju Blozzom och hon honom. Så försökte para ihop dem, men dem är lite blyga ;) Jag känner mig knäpp nu, haha!
Sen var Melizza tvungen att åka in på sjukhuset för hon har vattenkoppor och fick högre feber, hoppas hon mår bra. Älskar denna ungen!



Haha värsta emot som sitter i hörnet... kolla muskeln på armen, kan ni bara försvinna?! Bra att vara stark ;)

11 maj !

Hejsan bloggen!

Sitter här med söta Blozzom som jag har umgåts med hela dagen. Jag gick ner till henne vid 11 och hoppade stutsmatta med henne och hennes lillasyster Melizza som är 2 år, sötaste ungen som finns! Nu sitter vi här och chillar. Jag bloggar och kollar lite runt medans Blozzom ritar , mys! :)
Vi gick också på affären och köpte gott. Och jag hade leggings på mig så man såg röven, trosorna då, haha...
Men nu ska vi chilla mer.

Puss . Bevaka mig, löve u!



HAHAH jag osminkad...

ÄNTLIGEN!

Hejsan bloggen!

Åååh! Det var problem med bloggen igår. Kommentarerna jag godkände visades inte upp och inte heller mitt nya inlägg, men nu syntes det. Gud vad så orolig att det var något fel på min blogg så jag kanske var tvungen att ta bort den! Aldrig att jag skulle göra den, älskar min blogg! Haha kanske bloggar när jag blir tant med, skulle inte förvåna mig?

Men idag var jag, Malin och Mimmi på stan (dem kom igår! :) ) men åker idag :( Men jag tänkte bara kolla runt för hade inga pengar men sen såg jag världens snyggaste solglasögon på H&M som jag var tvungen att ha, så fick dem av Mimmi, åh älskar! Så gick runt med dem på stan, haha! Det var killar som bjöd mig på karameller också, haha! Men nu ska jag göra annat! Lägger ut bilden på inköpet sen, puss ! :)





HAHAHHA herregud! Hittade en bild som är ungefär ett år gammal. Kommer ihåg att jag var med Ellinor och vi skulle träffa någon Leank och dricka med honom, haha fjortis tider! Saknar faktiskt ibland :(

Can't you see that I'm the one who understands you, Been here all along

Hejsan bloggen!

Vaknade vid åtta idag, men låg kvar ett tag för kände mig så seg. När jag klev upp för att gå på toa så såg jag Lillen ligga på köks bordet, det såg så roligt ut, haha! Fan att jag inte hann ta ett kort på honom! Om ni undrar vem Lillen är så är det min katt ! :) Sen lyssnade på musik i min säng, och Stefan gjorde macka och varm choklad till mig, gott! Sen satte på jag på datan och kollade lite på Zero Day. NI MÅSTE SE DEN!  Hotar er fan...
Nu sitter jag och lyssnar på Johnny Cash. Är jag den ända på älskar honom! Hans låtar äger! I alla fall Ring Of Fire och Walk The Line. Men nu ska jag nog sluta skriva och läsa lite bloggar för roligt, hihi! :)

ps: gå tillbaks tills Maj i min blogg, för där skriver jag mycket om Zero Day och mycket annat. Älskar den tiden skulle kunna döda för att få tillbaks tiden!!!!!



haha tjocka armar...


Ge mig tillbaks tiden!
Haha så jävla vacker! Mina brillor :( FAN ATT DEM GICK SÖNDER!
Måste köpa nya :(


The Taste Of Love Is Sweet, When Hearts Like Ours Meet

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering. Jag uppdaterade inte alls igår, senila jävel.. Men igår var det i alla fall fredag och baby kom hit en stund. Idag ska han kanske sova här ! :) Annares gjorde jag faktiskt inte mycket, knäppte lite kort, i min bikini, haha! Kanske lägger ut, det är ju snart bikini säsong! Fast är lite små fet, alltså alla säger att jag är smal men jag tycker att jag är svullen, är det vanligt? Får jag hoppas... så jag inte får anorexia eller bullemi, eller vad det heter? Jag hade det förr fast typ bara någon vecka. När jag t.ex tröttnade på allt så stack jag fingrarna i halsen och spydde ut typ ett kilo tuggat mat... men nu är det bra! Ska nog ut och ta en lång promenad snart! :) Om det inte är för kallt såklart ! :o Jaja, nu ska jag hitta på annat stuff.

Ha det bra, puss!



Så jävla vacker


Dagen !

Hejsan bloggen!

Förlåt att jag inte har uppdaterat något idag men har bara inte haft tid, eller har det men blev aldrig av, förens nu ;) Idag har jag gjort inget speciellt, bara tagit det lugnt, för ska kanske till pappa och hans tjej och grilla imorgon! :)
Men idag kände jag mig skit taskig! Jag, mamma, Stefan och Jörgen var på Kvantum och när vi stod i kassan så var det en vuxen kille som stod i kassan bredvid oss och han hade två söner och en av dem klämde sig, han kanske var 5-6 år, och han grät som fan tills jag blev trött så jag himlade med ögonen och såklart såg pappan det och han gav mig världens blick, bitch blick! Btw, han såg ut som Zlatan! :o
Sen idag har jag mest suttit vid datan och har fotat lite, hihi!

Nu ska jag nog ta något att äta. Puss! :)


What i like about you...

Hejsan bloggen!

Sitter här med musik, som vanligt, så varför skriver jag det egentligen? För jag har inget liv...
Idag har jag bara tagit det lugnt och läst Carolina Gynnings bok EGO GIRL, tror den heter så? ;s
men hon är ju världens skönaste människa! Hon påminner om mig eller jag påminner om henne, fan vad man ska skriva?
Aja, nu får ni läsa vidare för jag ska sluta skriva, buhu. Kommer inlägg imorgon, don't worry ;)



To tell the story of how great a love can be, The sweet love story that is older than the sea

Hejsan bloggen!

Vaknade redan 07.00 idag fast låg kvar ett tag för orka gå upp då?
Jag som är så tråkig kollade på fotboll igår tillsammans med mamma i hennes säng, det var faktiskt mysigt! Hon gjorde varm choklad till mig, hihi! Det var i alla fall Barcelona och Real Madrid som spelade, jag hejade mest på Barcelona för dem i Real Madrid är bög offer... men Barcelona fejkade fett mycket, typ om något från andra laget sparkade löst på deras ben så ramla dem och grät. Fan vad jag skrek; bög, thaihora, cp, hora m.m. Och Stefan: "Jag ska nu inte ta med dig på någon fotbolls match...". HAHA han är lite rädd för mig tror jag! Men blev irreterad men garvade som fan! Man fick se lite av deras förra match då dem också spelade mot varandra, det blev bråk, dem slogs som tjejer. Ni vet hur dem slåss va? Jag skulle ta ner dem, bitches!
Aja, nu sitter jag med iste och kissar snart på mig för jag har druckit så mycket, men orkar inte gå upp! Jaja, vill inte kissa på mig då... JUSTE! ska gymma idag, hahaha! Men ska det tillsammans med baby och Nora (en tjej som jag gick i samma klass med i Källmur). Tyckte det var lättare att gymma tillsammans med en tjej för kändes konstigt att gå själv med baby, haha... Jaja, nu ska jag kissa! K BRY.



ZERO DAY



Hade allmänt tråkigt men plötsligt kom Zero Day in i mitt huvud. Den kom upp i min lilla skalle, haha dissarn till sig själv..
Kommer ni ihåg? Eller kanske dem flesta men ni som har läst min blogg länge så kanske ni kommer ihåg hur besatt och hur jävla mycket jag älskade denna film. Världens bästa film! Kanske lite aggressiv, men jag är själv aggressiv så då är denna rolig för mig! Om ni fattar 0,0 så gå tillbaks till maj!
Love u guys! Vill träffa dem i verkligheten dem är så söta men aggressiv inne!
Så håller på att ladda ner filmen för den försvann när min dator fick virus, virus fitta! Så laddar ner den, fast tar 100 dagar ju!!!! Om ni vill se lite av den så sök bara på Zero Day på youtube. Då får ni se trailern och skjutningen!

Andre <3 Cal

SCHEMA!

Hejsan bloggen igen!

Jag tråkar nu, men kom på ett schema jag kan göra varje dag nu. Om bara vädret blir bättre. Gud varför? :(

Men kom på schemat själv ;) Eller ja, tror det i alla fall! ;o

- Går upp ganska tidigt, 08.00-09.00.
- Dricker te (grönt i så fall för det är jätte bra!) tar 1 matsked honung och lite citron saft. Det gör något med fett förbränningen tydligen, eller något sånt?
- Tar en promenad, springa eller powerwalk. Men jag föredrar en skön promenad. Tar ungefär en 30 minuters promenad
- Kommer hem, duschar av mig all svett!
- Äter gröt (havregryns) för det är nyttigast! Lägger till kanske lite lingonsylt , eller?
- Gör någon övning. T.ex aerobics, yoga eller pilates? Välj helt själv!

Nu så! Kommer få super kroppen tills den riktiga sommaren som jag hoppas kommer snart!
Tror jag rasar vikt, gör det lätt! Ni såg ju att jag inte åt nå onyttigt på ungefär en månad och gick ner 4-5 kilo!



Jag som är så dum som har bh under en tub topp, haha!


In Your Mind

Hejsan bloggen! :)

Vaknade vid tio och lyssnade på musik. Sen läste jag lite medans jag kollade på Simpsons med mamma.
Nu sitter jag här med musik från Spotify. Jag vill pussa och tacka den som uppfan det!
Nu ska jag nog bara kolla runt lite.

Puss! Kanske blir mer bilder idag!? :)


Skön dag!

Hejsan bloggen! :)

Kan inte världens bästa att uppdatera idag? Men tänkte göra det nu ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Vi åkte till City Gross, eller vad det heter? Köpte en varm korv där för var dö hungrig att jag höll på att spy.. Jag köpte sprut dedorant (?) Sen när vi kom hem knäppte jag lite kort...som vanligt.. Sprutade dedoranten också så jag kvävdes för jag som är så smart sprutade fan i evigheter? Men kan andas nu i alla fall! Och något som stör mig är Spotify. Varför har dem börjat med att alla ska skaffa Premium nu? Eller sluta med Spotify helt? Mamma som är så snäll och är världens bästa mamma gav mig Premium så nu är det bara musik inget jävla reklam heller! PLUS att jag kan lyssna i mobilen! :)

Puss! :)


Fyfan kvävdes...






Jag & min älskade Lillen!

Jag & min älskade Silje!

Usama Bin Laden död!

Fick ju reda på idag att Usama Bin Laden är död, fick reda på det genom Masood!
Det var väl amerika som gjorde det? Säger ju att amerika rockar fett! Visst var det Usama Bin Laden som rev husen i NY, eller någonting sånt? Lyssnar på allt Masood säger, haha! Men nu kan man pusta ut så inget av hans skit händer igen! Men nu kommer väl dem arab länderna ge igen till amerika. Men då kommer jag. SUPER-ANNA! Ingen rör amerika, då får dem med mig att göra!




USCH är det verkligen han?! Kolla ögonen...

!!!!!!!!!!!!

Lite nya bilder♥






Ett problem jag inte gillar är mina armar. När jag var yngre sportade jag jätte mycket och hela tiden så har mest muskler i armarna och benen och dem verkar inte vilja försvinna. Men bra att ha, syns väl ;)


Vänner!♥

Hejsan bloggen! :)

Vaknade vid nio att baby var uppe för han skulle till jobbet så jag passa på att stiga upp också! Så lyssnade på musik tills nu, eller lyssnar nu med. Ska kolla på Vänner nu, serien alltså. Är jag den ända som älskar den serien och att den är den bästa serien någonsin!? Då är ni knäppa om ni inte tycker det!
Men men, som sagt, nu ska jag kolla på Vänner ! :)

ps: ni ska få se mer bilder utav mig ikväll eller vid dagen! :) Fotarn nr 1 ! ♥


Puss!♥♥♥♥♥


Mys!

Hejsan bloggen! :)

Sitter här med baby och ska snart kolla på Family Guy och mysa!
Vi har inte gjort något speciellt idag. Baby har fotot mig lite men gick sådär. Hoppas det blir bättre imorgon...
Nu ska vi ta fika sen njuta av film! :)







Min älskade cardigan♥

Här är min cardigan som jag köpte i Boden på H&M, den kostade 199 kr, tror jag nog? Fast finns bara som en storlek! Men visst är den snygg?! älskar den♥










RSS 2.0