Helgen och andra

Hejsan bloggen!

Det var ett tag sen! Men har varit med kompisar så har inte haft tid att blogga, förlåt. Men berättar om dagarna.

Fredag: Angelica och jag gick till affären och köpte gott. Jag köpte chips med dipp och en stor flaska Sprite. Angelica köpte två mörk choklad. När vi kom hem till mig så åt och drack vi det vi köpte medan vi kollade på Tova Helgesson. Vi pratade med Kasper via mobilen och hade jätte roligt, haha. Sen träffade vi Viktor, Martin, Norton, Sebbe, Adam och Felix (kommer inte ihåg om han var med, haha). Innan jag och Angelica skulle ut så ramlade jag omkull i vardagsrummet, vi skrattade en del! Sen gick vi alla hem till mig och chillade i mitt rum. Dem gick vid 21.00 och då kom Nikki och sov över hos mig. Vi kollade på The Breakfast Club. Det gör vi alltid när hon sover över hos mig, hehe! Sen somnade vi, självklart.

Lördag: Nikki gick hem vid 14.00. När jag mötte Angelica så såg vi Norton, Sebbe, Felix, Viktor och Martin. Vi alla gick till affären och sen gick jag, Angelica, Norton, Sebbe och Felix hem till mig. Senare gick killarna. Jag och Angelica mötte mamma vid affären och vi köpte två popcorn påsar alltså färdig poppiga och två mörk choklad. Vi åt det medan vi kollade på Fredag Den 13:de. Killarna kom inte så vi blev förbannad men till slut kom Norton, Felix och Sebbe. Men Angelica kunde bara vara med oss en halvtimme för hon var tvungen att åka hem. Jag, Norton, Sebbe och Felix följde med henne till busshållplatsen och sen gick vi hem till mig och kollade på Scary Movie. Vid 22.30 gick dem.

Söndag (igår): Jag gick ut kanske vid 11.00 och träffade Kasper ett tag senare träffade vi Sebbe. Vi cyklade fast jag fick skjuts av Kasper till Kvantum. Jag hade inte ätit frukost så jag var jätte hungrig så Kasper som är så snäll köpte en macka åt mig! Ett tag senare träffade vi Angelica. Jag, Angelica, Kasper och Sebbe gick hem till mig ett tag för senare tog Angelica och Sebbe bussen hem för att äta. Kasper gick också hem. Jag gick hem och åt och väntade på Angelica och Sebbe. När dem kom så kollade vi på skräckis och åt Ben And Jerry's. Vi tre gick sen ut och träffade folk vid Centrum. Det var Viktor, Martin, Felix, Norton och Kasper kom sen. Vi gjorde inte så mycket. Vid 21.30 gick jag, Angelica och Sebbe till busshållsplatsen för dem två skulle hem. När jag kom hem så åt jag kvälls fika och kollade på Netflix.

Idag: Vaknade och hade jätte ont i halsen så har bara varit hemma. Mamma åkte till Kvantum och köpte Aktivia och chips med dipp. Senare köpte hon pizza så jag är väldigt mätt nu! Ikväll ska jag bara ta det lugnt!

PS: Tyskland har gått till EM 2016! Alltså i fotboll!


Jag och Angelica i lördags!

Say you'll remember me standing in a nice dress

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering! Men är som sagt förkyld men lite bättre nu så Angelica kom hit till mig! Uppdaterar dagen nu:

Jag mötte Angelica vid Tempo men kommer inte ihåg vilken tid. Vi var hemma hos mig och hade roligt. Vi åt sen (jag åt gravad lax med romsås och Angelica åt kex) vi drack Coca Cola till, mums! Jag och mamma följde Angelica till busshållsplatsen, vi är snälla, hihi. Just nu ligger jag i min säng och skriver i min blogg, självklart? Pratar också med Angelica via mobilen, hehe. Imorgon är det fredag och då kommer Angelica hem till mig och vi ska ha kvällsmys! Nu ska jag fortsätta prata med Angelica via mobilen som sagt, haha. Ni får ha det bra och vi hörs!

Puss!

Jag och Angelica sötnosen!

Vänner maraton

Hejsan bloggen!

Jag är förkyld så jag brukar inte uppdatera då eftersom att jag är jätte trött... Just nu ligger jag och kollar på Vänner. Mysigt!

Puss!

I never changed, I just learned

Hejsan bloggen!

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår men nu tänker jag vara snäll och uppdatera!

Igår:

Jag vaknade vid någon tid och åt frukost. Jag gjorde inget speciellt men lite senare kom Sebbe och vi träffades och var hemma hos mig. Jakob kom senare tills mot ungefär 18.30 då gick jag ut och väntade på Malin (mina storasyster). Jag, Sebbe och Jakob träffade på Viktor, Krille, Norton och Blozzom (tror det var alla). Vi alla snackade men efter en stund så gick alla förutom Norton till Blozzom. Efter en liten stund kom Malin, hennes pojkvän och pappa. Vi träffade på pappas flickvän (också min och Malins styvmamma) på Sabai, som är en thai resturange. Vi åt och jag blev mätt på en gång, haha! När vi hade ätit klart så körde dem hem mig och då träffade jag Blozzom, Norton, Sebbe, Viktor och Felix. Jag och Blozzom skrattade åt en sak så vi föll ner på golvet, haha! Men när jag kom hem lyssnade jag på musik och sen lade jag mig och sov!

Idag:

Jag vaknade någon tid och åt frukost. Sen gjorde jag inget speciellt tills Sebbe och Adam kom men jag snackade bara lite med dem. Jag gick hem och mamma gjorde bacon åt mig. Nu väntar jag på Malin för hon ska sova över idag men bara en natt... Vi kommer iallafall ha det roligt och mysigt!

Puss!


You were born to be real not to be perfect

Hejsan bloggen!

Ska snart ut och röka men ska uppdatera dagen först!

Jag vaknade vid någon tid, hehe. Jag åt frukost och låg i sängen och kollade runt i mobilen. Sebbe och Adam kom plötsligt. Vi pratade och annat. Sen ringde Norton och han och Viktor kom. Sebbe och Adam cyklade iväg. Viktor åkte bort med hans kompis Hampus. Jag och Norton mötte Kasper och snackade m.m. Angelica kom och vi snackade mer då, haha. Blozzom ringde så jag följde med henne ut med hennes två hundar. När jag och Blozzom gick till dem andra så gjorde vi alla lite saker och pratade. Blozzom gjorde en sak som gjorde att Kasper blev jätte generad, haha! Sen kom Sebbe och jag, Sebbe, Blozzom, Angelica, Norton och Kasper gick till kompis gungan. Jag och Blozzom fick en jätte hög fart så vi flög upp, roligt kan jag erkänna, haha! Felix kom sen så då gungade han och Sebbe mig och Norton, haha! Sebbe lade sig ner på oss så min mage trycktes ner, hehe. Sen hoppa Blozzom på så jag, Norton och Blozzom flög upp, haha! Sebbe lade sig på oss igen, haha! Sen hoppa vi av gungan och gjorde sanning eller konsekvens. När vi hade gjort det ett tag så följde jag, Norton, Felix, Sebbe och Angelica Blozzom hem så hon inte behövde gå hem själv i mörkret, vi är så snälla! Kasper hade åkt hem. När Blozzom kom hem så cyklade/gick jag, Angelica, Sebbe, Norton och Felix iväg och Angelica bjöd oss på godis, hon är gullig! Vi pratade och gjorde roliga saker tills 21.30 då jag gick hem eller fick rida på Nortons rygg, hehe. När jag kom hem fixade mamma kvällsfika åt mig och nu lyssnar jag på musik och skriver i bloggen, hehe. Imorgon kommer min storasyster Malin med hennes pojkvän Johan! Dem ska sova hos pappa från imorgon till lördag och hos mig och mamma från lördag till söndag. Mys helg!

Puss!


Jag och älsklings Blozzom i
gungan idag.

RSS 2.0