When someone hurts you, cry a river, build a bridge, and get over it

Hejsan bloggen!

Måste verkligen bli bättre på att blogga.
Sitter här och lyssnar på Sofijah, hon är ju sjukt bra! Tycker jag i alla fall. Måste duscha idag också! Ska göra det snart. Aja, men idag vaknade jag i min säng och Silje (min hund) låg bredvid mig helt, alltså hennes huvud var precis vid mitt, så gullig! Jag gick upp och lyssnade på musik. Sen ville jag kolla på The Simpsons i vardagsrummet, så när jag skulle sätta på tven så visste jag inte att man skulle ta på nå särskilt ställe, men jag trodde man gjorde det under teven för det gör man på babys tv så Stefan blev skit arg och sa till mamma att jag inte skulle få en Iphone för jag bara gör sönder saker och blev skit arg och smällde igen dörren. VADÅ GÖR SÖNDER SAKER?! Jag tryckte bara fel, idiot :) Så jag fick damp och gjorde sönder hela rummet och stack ut med bara shorts och huvtröja. Gick till baby för han jobbade, var jätte ledsen och grät ut bredvid honom, för jag pallade inte att vara hemma i skithålan. Så jag köpte en färdigmacka, en Pepsi och en avakado. Gick till spelbutiken och köpte en glass, en sandwish eller hur det stavas och tre klubbor, yummi :) MEGA GOTT! Har bara tagit det lugnt idag, ska nog träffa baby imorgon! :) Och fyller år om 6 dagar :D Och ska till Boden snart. Det är en stad, min mormor bor där :) LÄNGTAR! IIIII! Haha... tar med min data dit då, alltså bärbara, haha. Ska bli jätte mysigt :) Juste! Mamma beställde en Iphone 4s till mig men nu såg hon att hon hade beställt en vanlig Iphone 4, så hon skicka in den och ska beställa en Iphone 4s. Men kan ta några veckor. Äh skit samma :)
Men nu ska jag gå och dusha, känner mig inte så fräsh. Sen blir det Two And A Half Men hela kvällen! :)
Kyss!



K


Gott med min gobit♥

Hejsan bloggen!

Sitter och skriver i sängen medans baby ligger och vilar skulle inte förvåna mig om han sover?
Vi var för någon timme sen på affären eller jag gick dit för baby slutade då. Vi köpte, eller jag då. Men jag köpte två Coca Cola Zero burkar till mig, två Coca Cola burkar till baby, tre kexchoklad till mig och en Billys Pizza till baby. Jag har en i frysen som mamma köpte åt mig i morse :) Så vi ska äta det nu medans vi kollar på Two And A Half Men. Min nya knark serie! Kollar på det varje kväll! Aja, men imorse vaknade jag vid någon tid av att mamma hämtade tallrik och glas inne i rummet, damn u women! Så jag gick på toa sen lyssnade jag på musik. Efter gick jag ut i vardagsrummet och myste under en filt och kollade på The Simpsons. Sebbe och Stefan var också där. Men Stefan började med maten då. Jag var ju så jävla hungrig så jag höll på spy. Men efter kanske fem minuter kom mamma och Malin hem med en Aktivia åt mig och en skål jordgubbar :D Sebbe fick också en egen :) Så en YUMMI frukost!
Igår åkte jag, pappa och Malin till Söderhamn för att fira min farmor 75 eller hur gammal hon är? Haha vad elakt det lät... Vi fick smörgårstårta, läsk, daim tårta och någon annan slags tårta, ååååååååh spydde nästan! Men fick 500 kr för fyller år om PRICK en vecka! 17 år YEY! Inte för man får göra något då... Men om en vecka och ett år är jag 18! Då kan jag köpa cigg själv, om jag vill då ;) Men något jag hatade var att när jag var på väg dit och hem så hackade min Spotify säkert bara för vi åkte på E4:an bland massa skog? Aaaarghhh! Men funka väl ändå?
Men nu ska jag ut och ta en cigg, see ya later alligater!
Kisses & hugs!♥




HAHA yao

Bara för jag är bäst att redigera HAHAHAHA

Don't be boring



Svar :)

Det var en som skrev att jag var en idiot om jag gillar Eric Harris & Dylan Klebold. Det borde vara du som är en idiot som inte gillar killarna för dem är gudar och kommer föralltid vara!


en sak jag kan visa till dig om du tycker jag är en idiot


|
|
|
|
|
V







Dylan video

http://el-thoughtzos.tumblr.com/post/18242231216/rebv0dka-i-love-it-at-the-end-when-he-just
Sida till en blogg på tumblr där Dylan snackar med någon i hans mobil. Älskar i slutet när han stänger av mobilen och håller armarna i kors och bara kollar. Och: whats is going on dude, its Dylan.
Haha!

....

Ibland när jag verkligen vet att Eric & Dylan är döda gör mig jätte ledsen...

Det är så konstigt att dem kunde vara 30 år och ha en familj nu? Och jag inser att bilderna och videorna på dem är 13 år gamla och om dem levde skulle dem inte vara dem dära tonåringarna.





I mentally murder people I don't like

Hejsan bloggen!

Kungen på att blogga!
Men ska bli riktig kung nu! O juste medans jag nämde kung så kom jag på att princessan Viktoria har fått en dotter! Åh vad gullig hon borde vara!
Men idag vaknade jag kanske någonting vid 10.00. Gick upp och lyssnade på musik. Sen blev jag hungrig på nudlar så mamma skulle ut med Silje då kunde hon gå in på affären och köpa medans jag stod utanför med Silje. Hon köpte fyra stycken, yummi, blir imorgons fukost med! Åååh kom på en sak nu! I somras alltså sommaren 2011 men ni fattade nog så åt jag ALLTID nudlar till frukost, brukade gå till affären på morgonen och köpa och ibland köpte jag en Coca Cola Zero. FAN vill ha sommar! Men jag känner på mig att våren har kommit lite för det känner jag på lukten och det är bara lite is och vatten ute nu, så hoppas! Vill ha mina söta blommshorts! Och mina snygga jeans shorts! OJUSTE det är ju fotbolls VM i sommar! TYSKLAAAAAAAAND! Ååååh vilken underbar sommar det kommer bli! PLUS att Sverige är ju med. SVERIGEEEEEE! Hihihihihi! :)

Puss!



run for your life

image

Varför?

Jag undrar varför Dylan fick mer saker på hans kors, som: blommor,
brev och texter. Båda gjorde samma sak och var både aggressiv och
sånt annat. Men det är en sak jag vet att folk kanske trodde Dylan var
en bättre person än Eric, kanske för Eric skrev konstiga saker, elaka
saker, om att döda folk och att kriga medans Dylan skrev mycket om
kärlek men han skrev också samma saker som Eric gjorde. Så varför?
Förut kommenterade en tjej att jag inte kan gilla Eric för han var en
elak person som gjorde inget bra till jorden, eh wake up! Du kan inte
veta det och ingen annan på jorden. Ingen känner Eric så mycket att
ni tror att han är sådan person, HAHA fuck u guys! Han skrev sådant
men inombords så var han kanske en underbar person som var för
rädd att visa sin riktiga "jag" och att bli kallad pussy m.m. Så kanske
hans elaka sida var det rätta att visas och han är inte den ända personen
i världen!

Marilyn Manson♥

Tycker han är så bra, att han sa att han inte skulle säga något alls till
dem utan lyssna på dem som ingen gjorde var speciellt. Tror ingen
annan alls skulle säga som honom, utan ungefär att dem var idioter,
skylla sig själv att dem döda sig själv m.m, ja, vet inte mer vad idioter
skulle säga till killarna. Men det Marilyn sa var speciellt sagt och gillar
han verkligen nu, på utsidan ser han läskig ut, kan nog många erskänna
men det är ALLTID dem som ser farliga ut som är snällast och gulligast!♥

Columbine School Shooting Libary 911 Call

Hittade ett telefon samtal från Columbine High School shooting. Man hör även både Eric & Dylan!
40:20 - Eric: GET UP!
*skott*
4:31 - Dylan: EVERYBODY GET UP!!!
4:48 - nå jublande
4:50 - Dylan: HEY BOY
*skott*
5:00 - Dylan: Alright
5:15 - Peek-a-boo

Ny header

Nu har jag äntligen gjort en ny header, inte så avancerad då. Men går bra.


Om den inte syns så tryck bara på F5

Monday Mornin♥

Hejsan bloggen!

Även fast jag inte skriver mycket nu så har jag ändå ganska många läsare, bra det!
Tänkte skriva en sak nu, hehe, men jag har skaffat blogg på tumblr, så ni kan läsa den, men den är ju på engelska, bra man äger på english ;) http://annaehbest.tumblr.com
Men jag har precis ätit en Risi Frutti, mums, god frukost!
Lyssnar på Elvis, ååh!♥
Juste! Igår kom pappa förbi med fyra två liters Lidl cola! Självklart light ;) Men Lidl cola är mycket godare än vanlig cola, vilket märke som hellst är inte bättre Lidl dem slår allt ;)
Något mindre bra är att mina super duper bra hörlurar med bas ljud är sönder :( FUCK! Men när min pappa följde med och köpte dem gav han mig två hörlurar så har en av dem nu, jätte bra med! :)
Tycker jag ska göra en ny header också, icke bra att ha en i tusen år :/

Puss!♥





Är hos baby nu och amanda och johan är här...

Är hos baby nu och amanda och johan är här med. Vi ska strax åka hem men ska ner på stan först och fixa något att äta, dör snart! ps: inge mer godis eller läsk för mig nu vill må lika bra som jag gjorde i somras. Here i come fit hot sexy body ;)


If you don't mean what you say, shut the fuck up.

Hejsan bloggen!

Oj, var ett tag sen jag skrev! Men har varit med baby varje dag, han har börjat sovit här igen! Yey! Hehe.
Men tänkte uppdatera lite nu :)

Lördags:

Jag åkte ner på stan för skulle ju vara med baby och Gabbi och när jag kom ner till stan hoppa dem bara på bussen så den fortsatte sen mot Valbo. Malin var också med, gullig tjej! När vi var framme så gick vi till Tempo och köpte gott, chips med dipp, läsk, Päron Split paket med femton glassar i, nötter och cigg. Tror det var allt. Men när vi kom hem till baby hittade vi inte grädd filen och glass paketet, så vi bråka om vilka som fick gå och hämta dem. Sen bestämde vi att jag och Malin fick gå och hämta, fick cigg av Gabbi för det. Sen hade vi det jätte trevligt bara att baby ringde 24/7 när vi gick dit...

Men jag måste seriöst dra till bussen nu för ska käka och sola med Josefin!

Puss hej!

ps: skriver mer när jag kommer hem!

Ligger i min sköna säng under täcket medan...

Ligger i min sköna säng under täcket medans baby kollar facebook. Vi väntar på vår räksallad som vi har beställt för andra gången... Har redan ätit en var så ska dela på en nu haha tjockis. Men nu ska vi dra och hämta den. Puss hej:)


Lördag♥

Hejsan bloggen!

Skrev nyss ett inlägg men då cpade datan att jag var tvungen att avsluta så ALLT försvann, maann..
Men jag sitter här vid mammas & Stefans data, för orkar inte sätta på min!
Igår var jag på lLG och hade roligt, var med Gabbi, skön människa! Vi sjöng Sing Star. Jag vann? Eller kommer inte ihåg. Åt min Ben & Jerry när jag kom hem. Idag ska jag träffa baby och Gabbi! FUN! Åker ner på stan vid 16.00 och möter baby där, lite senare kommer Gabbi. Ser vad vi gör, drar nog till baby och har roligt! Köper något gott att mumsa på :) Jag och baby är besatt av daimtårta, kommer få ölmage snart... damn.
Har också fan fem blåmärken per ben... För några dagar sedan var det konferans eller vad det heter på LG men jag och Frida bara stöja runt och skulle sätta upp ett papper på väggen men hade inget att sätta fast med så jag tog en bit av mitt tuggummi men funka fan inte, så fick damp och rev sönder pappret, glad Mats... Och Frida attackera mig med en penna, hon satte sig på mig och rita på mig, sen var HON tvungen jag fick inte, ta bort färgen och jag: "nudda inte ögonbrynen för har målat dem... För om du gör det försvinner dem och man ser inte mina riktiga...", hon: "Men ja!", WOPS var dem borta... cpungeduär! Sen spelade hon pingis med en klähängare, en bok och sin hand medans hon lyssnade på Sean Banans Melodifestivals låt... HAHAHAHAHA. Aja, men fick ett blåmärke av Frida för när jag blev målad sprang jag till toan men Frida ville få ut mig för att visa andra men FUCK HELLER så hon ramlade på mig och armbågade mig på låret. Ni ska se mitt blåmärke! Kanske lägger ut det, aaaaaaaj! Fick mer sen när jag ramla i skogen vid hennes hus HAHAHAHAHHAHAHAHA!
Men nu ska jag snyta mig!

Bajbaj!♥


Fuck u Frida...








Once again the world has proven anything you can do, I can do better♥

Hejsan bloggen!

Ska snart fixa mig, eller ja, lite senare, för ska träffa Frida.
Tänkte uppdatera vad som hände iförrgår och igår:


Iförrgår:

Kommer inte ihåg så mycket, men var hos baby och åt daimtårta, guuuuuud så gott det var! Dog nästan, men inget mer såndär mer, eller kan äta ibland då, men är så gott!!!!! När jag kom hem skrev Frida att hon kunde komma (hon, Sara och några till), men det var bara Sara som kom för dem andra var tvungen att göra någonting så jag och Sara gick in på chatroulette. Och vi chattade med två tyskar i våran ålder och Sara är så dum i hennes skalle att hon ritade ett hakkors... Trodde dem skulle freaka ut, men dem gjorde tillbaks och ritade Hitler och skrev: GO GERMANY! HAHAHHA GO SWEDEN!? Och ena killen snacka som Hitler när han har tal, dog. Sen kom ett par till tyskar (två stycken alltså), var 20? Dem pratade ju tyska (nähä), åååh fick nästan orgasm, love german. Men sen gick Sara och jag lade mig och kollade på The Simpsons och åt mina favorit mackor (hårdmacka med salami).

Igår:

Gick till Sara, Linn och Matte var där med. Dem åt och då blev jag hungrig så åt hamburgare hemma, men blev mer hungrig sen så gjorde tre mackor med salami, HAHAHAHA! Efter fixade vi oss och jag ville ha pengar till bussen m.m men mamma hade inte så fick av pappa, vi möttes vid pizzerian vid mig och åt räksallad först sen fick jag pengar m.m. Men senare mot kvällen gick vi till Legenden men var bara med Frida för Sara verkar tydligen skit sur? Råka sparka på en gitarr och ena som jobbar där, en kille, kanske 40? Och stor, men skit rolig sa till mig, men inte elakt. Så jag sa att jag sparka löst, och sparka så mot biljardbordet men han: "NÄHÄ det gjorde du inte HAHA?!". Så jag: "Okej då... Men såhär:" och sparkade hårdare mot det, då sa han åt mig igen, haha. Och: "Trots du är blond måste du ändå tänka". fan vad arg jag blev. Men köpte en dammsugare av en kille, alltså godiset, nähä?! Ah, men ja, rökte och det hände en sak så jag blev skit förbannad, åååååååh! Helvete!
Men ska dra nu!

Puss!

ps: moget av dig att göra så, tänker inte säga vad, men åååh! dem hade rätt, du är en tjuv! lack jag blir!


du tror att du är något! är du det
|
|
|
v

409410_315196725193055_207709319275130_863295_299957121_n_large

947489-9-1328440381280_large

A lot of shit♥

Hejsan bloggen!

Är lite smått trött nu. Har varit på LG hela veckan eller från måndags till igår, tre dagar, haha.
Men jävlar var roligt det kan vara! Jag kommer inte ihåg så mycket bara igår.

Jag vaknade vid någon tid, kommer aldrig ihåg vilken... Lyssnade på musik, åt frukost, eller en banan & en apelsin. Sen drog jag till Sara och Linn, dem bor mittemot mig, har jag säkert skrivit förr, men ni vet mig aghduosfhozxdf.
När jag kom dit höll dem på att göra korv och makaroner, egentligen gillar jag inte det men det var faktiskt gott! Vi rökte genom fönstren i köket, alla tre i varsitt, hallå. k anna.
Efter gick vi till mig och gjorde nada. Gick tillbaks till Sara och Linn en stund sen var Sara tvungen att gå till hälsocentralen för hennes knogar är helt fucked up. När vi kom dit satt vi och väntade... En kvinna kom och vi gick till ett rum och tydligen var det allvarligt så hon fick gå till en doktor. Så vi fick vänta i ett annat vänt rum. Och vi alla tre hade samma parfym som luktar som vanilj så det blev mycket doft. En tant kom dit och satte sig bredvid en annan tant. Ena tanten: "OJ VAR DET LUKTAR VANILG". HAHA, okej, det där var inte roligt men jag dog. När doktorn kom så gick vi till hans rum. Sara fick sätta sig på en stol medans jag och Linn satte oss på en såndär säng som sjuka ligger på med papper över. Vi ville luta oss mot väggen men sängen stod för långt ut så vi var tvungen att bära dit den och självklart blev doktorn helt rasande, blev fan rädd... Sen snackade doktorn och Sara. Doktorn: "Det är måste rönkars". Linn: "HAHAHAHAHAHHAHA". Jag: "Vad?". Linn: "Jag vet inte, men det lät som han sa runka HAHA". Alltså Linn... Men ÄNTLIGEN fick vi gå hem. Vi gick till mig och fixade oss till LG. När vi kom dit så var det inte många där. Men vi gick till affären innan LG och pantade flaskor så vi fick pengar. Jag köpte fyra klubbor och Sara köpte en Doktor Pepper tror jag det var? Och en klubba med, eller något sånt. När vi var på LG var det som sagt inte så många där. Men vi satte oss vid biljard bordet där det finns ett litet bord och några små fotöljer och jag och Linn tävlade attvem som kunde komma först förbi soffan när vi satt i fotöljen, hon vann såklart... men det var trökt att hoppa med dem?! Men senare fick jag och Sara gå till sata rummet eller vad det var, liten skärm... Och vi gick in på chatroulette, och där dansade en naken kille till oss. Men han skrev att han kunde göra vad som helst, han menade ju såklart något perverst, jag: "Men uuusccchhhh!". Sara "Han ska dansa!". HAHAHAHAHA! Så han gjorde det jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. När vi gick ut hade många kommit. Det var ju onsdag så det betyder LAGA MAT! Men Magnus var inte där... :( Men Tobis hjälpte oss! :) Jag, Sara, Frida, Linn och någon kille lagade Flygande Jakob. Men vi fick åka till Kvantum för att köpa saker. Det var Tobias, jag, Sara och Frida. Mums! När vi kom tillbaks började vi laga lite men jag och Frida är ju lite som vi är, ÄNTLIGEN har jag träffat en men precis samma humor som mig! Frida gick in på toa och jag följde efter men hon var ju inte där sen hörde jag henne ropa efter mig då hörde jag att hon var inne på handikapps toan, gick in där och där satt hon på toan och var "handikappad". Lite sådär taskig men dog... ÅÅÅHHH måste träffa henne mer, vi är så jävla cp tillsammans. Hon vek mig till en kartong. Vi skrek som in i helvete. Och precis då kom hennes granne som är polis HAHAHHA och han vet ju hur många gånger hon har varit inblandat med SOC HAHAHAHA! Och två tjejer från kvinnor från SOC kom som hette Fältare kom dit. Jag och Frida är som sagt som vi är... Dem blev ju lite smått rädda. HAHAHAHA. Frida då, hon kom emot mig och såg lite handikappad ut: "Anna jag gillar dig!". Ni kanske sitter där och rynkar på ögonbrynen men ni måste se i verkligheten för att fatta hur jobbigt störda vi är!
Men nu ska jag dra!

Puss! :)

RSS 2.0