Pannkaka<3

Hejsan bloggen!

Sitter i soffan och kollar på The Simpsons och äter pannkaka! <3

Puss!


Mens värk <333

Hejsan bloggen!

Har sån mens värk men har gått över lite nu. Men förr kunde jag nästan inte gå...men var ute ändå. Skriver mer sen!

Puss!


PIZZAAAA

Hejsan bloggen!

Väntar på bussen hem, har varit på BUP med mamma och pratat om min adhd och bipolär m.m. Ritade gubbarna jag ser i mitt rum haha. Dem sa att dem ska höja mina lugnande tabletter, tror dem sa det lyssnade inte så mycket haha. Tror dem sa något om adhd medicin med? Men tänk om jag får epilepsi anfall av den?! Fast när jag tog den för två år sen då jag fick massa epilepsi anfall så tog jag inte lika mycket epilepsi tabletter som nu och inga lugnande heller :) Men ååh vet inte om jag vill ta dem! Fast gick ju ner en massa när jag tog dem mahaha!
Men ska sluta skriva nu!

Puss!


Vatten e best

Hejsan bloggen!

Jag kom nyss på att jag dricker mer än en liter vatten per dag, trodde jag aldrig om mig haha! Men dem säger ju att vatten rensar kroppen vilket är bra, även fast jag inte vet vad det menas haha.
Idag träffade jag Blozzom och Diana. Vi spelade kubb med Blozzoms lilla syster Melizza som är 3 år och hon råkade kasta pinnen eller om det heter stav? På Blozzoms mage så hon fick jätte ont och grät! Och då fick hon ju uppmärksamhet så Melizza blev sur och ledsen så jag tröstade henne...<3 Lill gumman så söt!
Sen åter Diana hem så då hoppade jag och Blozzom studsmatta. Vi såg killarna som jobbar på affären på baksidan av affären så vi gick dit. Vi masserade ena och fick tio kronor var haha! Fick enas cola, skulle ju sluta med socker så blev lite deppad, tur att jag tappade den haha! Vi köpte Twister och jag köpte ett slags sugrör med socker i, hahahaha! Vi gick till baksidan till killarna och Jeanette var där, det är en tjej på våran gård som fick sitt första barn när hon var 14! Har en annan son som är jätte söt! Han var där och hade vattenkoppor :( det kom en kille som kom till affären med blommor, ni vet som kommer och kör in till affären. Jeanette fick blommor av han och jag tyckte dem var så fina att jag fick några. Det var två delar så mamma har fått en och baby en :) Men han är inte här men kommer nog imorgon?
Men ska kolla på The Simpsons nu, har gjort salami macka, mums!

Puss!


Inköp next?!

Hejsan bloggen!

Sitter och lyssnar på Dessie's låt, haha, men bruden äger!
Men det var inte det jag ville skriva om, utan att jag har hittat dö heta toppar jag vill ha!
Ska fråga mamma om jag får dem, eller kanske inte alla då!
Längtar tills jag börjar skolan då jag får studiebidrag :))))))



Mat & Skrattande

Hejsan bloggen!

Sitter och kollar på Vänner och äter min älsklings köttfärssoppa :)
SUGER PÅ ATT UPPDATERA!!!
Ska bli bättre jag lovar! :)

Puss!


Svar

Ja haha. Har så ljusa ögonbryn att dem knappt syns när dem är tunna så ibland blir dem annat format än dagen innan.


Beautiful day!

Hejsan bloggen!

Varit en fantastisk dag, nästan 40 gr! Har bara varit ute så har blivit lite brunare men måste sola mera, ska börja sola solarium mera! Jag och Blozzom köpte mors dag present. Jag köpte en glas ängel och det var en glas bricka bakom och det stod "mamma" och en jätte fin text! Jag såg att mamma blev tårögd aaaw! Och HAHAHA! Tejpen räckte inte helt när vi slog in presenterna så vi var tvungen att ta vit eltejp, haha! När vi hoppade studsmatts så var det flugor som parade sig, usch.... Haha.

Puss!


Sweden roooocks

Hejsan bloggen!

Kollar på ESC och Sverige har vunnit!!! Röstningen är inte klar men vi kommer vinna för ingen kan komma ikapp oss!!! JAAAAA!


Don't let your future be destroyed by your Past

Hejsan bloggen!

Förlåt för jag inte har skrivit något idag, men har varit så trött och vart lite med Blozzom! Vi hoppade studsmatts, det var en mjuk fotboll i studsmattan och jag såg naturligtvis inte den så jag klev på den och flög hahahaha! Och HAHAHAHA när jag och Blozzom var ii studsmattan så var hennes 3-åriga lillasyster där inne med oss och hon ville bara hoppa med mig men Blozzom sa emot och hon lillasystern : "nä, nu ska du lyssna på mig!" och vifta med fingret, ååh dog!
Sen spelade jag, Blozzom, Christoffer och Sebastian kubb. Jag och Blozzom vann fan vad killarna blev sura haha!
Imorgon ska jag nog hoppa med henne, är ju min granne, bra det! :D

Puss!


Fucker

Hejsan bloggen!

Är förbannad, men vet inte på vad. Fick damp och slog på lampan och skrek för inget, mitt kvälls humör <3
Så mamma gör macka till mig nu, kan vara för jag är hungrig och trött också för då blir jag en BIATCH!

Puss!


Melon <3

Hejsan bloggen!

Sitter vid datan och äter melon och kollar på Ellen DeGeneres show, älska bruden!!!<333

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_204055276.jpg" class="image">


Borta bra men hemma bäst! <3

Hejsan bloggen!

Väntar på bussen hem nu, fuck vad trött jag är... Blev förbannad för det var nästan ingen teckning när vi åkte tåg så musiken bytte till offline till online hela tiden... Men nu måste bussen komma för hatar regnet...

Puss!


Usch

Hatar hur blek jag är...


Lunch time

Hejsan bloggen!

Är hos Lena nu och ska snart äta tonfisk sallad, yummi! Gullig stad Söderhamn är ändå!
När vi kommer hem ska vi till kvantum och köpa fredags godis till idag. Nej inget godis, frukt! Vill ha jordgubbar och vatten melon! Men nu ska vi äta tror jag!

Puss!


OMG

Hejsan bloggen!

Sitter vid busshållplatsen med mamma och väntar på bussen. Ska ner på stan och ta tåget till Söderhamn! Men fuck vad varmt det är, nästan för varmt... Hoppas det inte är lika varmt i Söderhamn som här!

Puss!


Friday im in love!

Hejsan bloggen!

Sitter ute på balkongen och faaaan vad varmt det är! Nästan för varmt...
Vaknade 07.30 av att baby hostade så mycket, stackare :( Så han gick till hälsocentralen. När han hade gått lyssnade jag på musik, sen duschade jag, skönt! Gick till hälsocentralen för att få babys kontokort så jag kunde köpa Proviva jordgubbe, mitt nya beroende!
Idag ska jag och mamma åka till Söderhamn och hälsa på hennes kompis Lena, ett tag sen jag var i Söderhamn på stan... Ska bli kul!

Puss!

Avgudar min nya body butter! Jordgubbe, älska doften!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_203996404.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_203996404.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_203996404.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_203996404.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_203996470.jpg" class="image">


Bitch please?

Hejsan bloggen!

Kom hem för ett tag sen, har bäddat sängen och mina mackor ploppar ur rosten snart hoppas jag! Var ute och träffade Hanna, Pontus, Frida, Adam och Pontus kompisar. Pontus börja säga att om vi hade sett Bayern matchen bara för att jävlas med mig och sa att dem sög och var homosexuell och att min favorit spelare där som jag inte kan stav efternamnet haha men han heter Bastian DÅ JÄVLA AAAAAH! Bet han HAHAHAHHA MOGEN bitas? LOL ANNA

PUSS!


Älska!

Hejsan bloggen!

Ååh är så lycklig för det underbara vädret! När jag skulle hem idag kom aldrig 1:an så tog 12:an fast då måste man åka genom södra bomhus. Gud vad allt har blivit grönt och fint, satt på bussen helt random och log hahahaha! Men nu ska jag äta grillad korv med potatis sallad och grönsaker! Mums!

Puss!


Sunshine!

Hejsan bloggen!

Ååh vilket vackert och varmt väder det är! Blir så glad av sånt väder! :)
Förlåt för jag suger på att uppdatera, jag som var så bra förut... Men lovar att bli bättre! Nu ska jag i alla fall träffa Josefine, vi ska sola solarium, måste få bränna innan riktiga sommaren kommer! Vid den här tiden förra året var jag jätte brun ju! Är så deprimerad :(
Men detta år ska jag fan bli jävligt brun och snygg! ;)

Puss!


Baby shit

Hejsan bloggen!

Ligger och kollar på Byggare Bob Hahahahahaha dööör! Är så töntig, är ju fan för 5 åringar och jag är 17? Men det är så mysigt att kolla på barn serier/filmer för det får mig att må bra och lycklig!

Puss & godnatt!


Pita!

Hejsan bloggen!

Mamma har gjort stekt kyckling som vi har lagt i pita bröd med grönsaker och crème fresh(?). GOTT?!?!

Puss!


Frukost!

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem, har varit på affären och köpt frukost: färdig macka med tonfisk röra och en Loka citron. Har inte rökt på flera dagar nu! Har slutat och slutat med godis och läsk!

Puss!

Ps: det var skit läskigt! Han som stod i kassan såg precis ut som Robben.....


Mys med baby

Hejsan bloggen!

Kollar på Outsiders med baby om folk som älskar att vara nakna, haha. Men nu sluta vi och vi ska ringa till pizzan och beställa räksallad :)

Puss!


Tillbaks!

Hejsan bloggen!

Hemma nu, skönt! Men fan vad roligt det var! Första dagen shoppade vi lite, spelade maskin, åt underbara räkor m.m. Idag åt vi en underbar lunch och dessert! Åh så gott det var! Kunde inte blogga på båten, vet inte om det bar nå fel på teckningen?
Det jag har köpt:

Godis
Body butter
Örhängen
Deo

Sen Inge mer tror jag? Men det var ganska dyrt?

Men ååh vad skönt att sova hemma!

Puss!


Stockhooolm

Hejsan bloggen!

Är i Stockholm nu men båten går inte förens om tre timmar -.- så ska fika nu!

Puss!


Förlåt!

Aja, Chelsea vann men Bayern var faktiskt bra! Nu säger jag inte detta som dålig förlorare men Chelsea har aldrig vunnit en Champions League final plus att om dem förlorade igår skulle dem inte fått vara med i höst! Bayern har ju vunnit förr ;) kom på sen att skit i detta det är ju EM om mindre än en månad! YEEEES!

Puss!

Ps: ni som kanske tog det fast ingen har skrivit nå men när jag skrev att Drogba skulle dra hem till Afrika m.m så mena jag inget illa, var bara förbannad!

Åker till Stockholm nu!


<3


Orkar inte

Orkar seriöst inte, är så himla stressad och jag vill så gärna att Bayern ska vinna...


FUUUCK!

FUCKING DROGBA FITTA STICK TILL AFRIKA ÄCKEL HORA


JAAAAA!!!!!

JAAA MULLER GJORDE MÅL. KOM IGEN BAYERN OCH VINN!!!!


:@@@@

BAYERN GJORDE MÅL...men det var offside


Hjärtattack!

Åååh hjälp mig!

Först hade Robben två jätte bra mål chanser och hela publiken skrev så fick hjärtattack, seriöst!
Sen hade Chelsea frispark och Drogba skulle slå den och han är ju sjukt bra men tur gjorde han inte mål!!!


Nudå!

Kom igen och spela snart!
Är så trissad att mamma blev förbannad, haha!

KUNG!


Åååh Bayern!

Hejsan bloggen!

Klockan 20.00 börjar sändningen för idag är det Champions League final mellan Chealse(?) - Bayern!
Kom igen Bayern och vinn!

Puss!


Sims 3!

Hejsan bloggen!

Spelar Sims nu haha!
Ååh längtar tills imorgon då jag, baby och pappa ska åka Cinderella!

Puss!


:)))

Hejsan bloggen!

Ska åka och handla med mamma och Stefan, men vid 17.00 så dör för vill åka nu! Men jag ligger i sängen nu och ska snart lyssna på musik och slappna av för sov inte bra inatt.
Haha fail jag gjorde på Sims! För några dagar sen gjorde jag en tjej på Sims som skulle bo ensam men adoptera för hon hade ingen pojkvän/man. Men sen åkte hon ner på stan och där började hon prata med en kille och ena ledde till det andra så nu är dem gifta och har ett barn ihop haha! Dem andra två är adopterade!
Juste! Jag hittade inte mobilen idag så jag kollade under sängen och där såg jag en liten påse så tog upp den och i den fanns det en chokladbit och en Daim, lycko ;)

Puss!


Fredags gott!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och baby är på toa, haha. Väntar på honom så vin kan kolla på film. Vi har gjort baguetter med nå tonfisk smörja, skit gott! Det var två burkar tonfisk, tre kokta ägg som man hackade i bitar, purjolök, majonäs och kryddor. Tror det var allt! Jätte gott i alla fall! Men nu tror jag han kommer!

Puss!

Tröjan jag köpte på H&M för 49 kr!


Shopping!

Hejsan bloggen!

Är på stan med mamma och ska nu ära avokado sallad!
Jag har shoppat ett linne på H&M som är rosa och slutar vid naveln sen är det spets tyg i samma färg nedanför, skit söt! Kommer passa solbrännan i sommar! Köpte även ögonskuggs penslar och nya hörlurar med bra basljud!
Ska ner på stan med baby sen också!
Men nu får jag hoppas att maten är klar snart!

Puss!


Waiting!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby och kollar på Barbie hahahaha! Vi håller på med babys nya surfplatta, roligt! Längtar så mycket tills imorgon! Då blir det shopping, äta avokado sallad, beställa från Kina och mamma ska göra nå baguette med nå tonfisk röra, låter gott va?! Äter lite godis nu, men ska inte äta så mycket nu, denna tid förra året så åt jag inge godis alls ju! Aja.

Puss & godnatt!

Ps: det var en som frågade om jag hade slutat med REB & VoDkA bloggen. Nej, det har jag inte? Har bara haft det upptaget ett tag men kommer i gång snart!


Dag 16 - 1 bild från förra året Dag 17 - En bild på en plats du har varit på Dag 18 - En gammal bild på dig

Hejsan bloggen!

Missade några haha.


GODNATT

Hejsan bloggen!

Ligger och kollar på The Simpsons och har gjort fika: två rostade mackor med salami och varm choklad!
Ser fram emot helgen!

Fredag: shopping!
Lördag: mysa med baby!
Söndag: kryssning med baby och pappa! Ska äta gott och köpa på taxfree! En natt över med! :)

Men ska äta och dricka min fika nu!
Och lovar att bli bättre på att uppdatera!

Puss!


Daaah!

Hejsan bloggen!

Spelar Sims 3 nu, besatt igen!
Min sim håller på att föda ett barn nu, dör, är så förvirrad och glad! Hoppas det blir en tjej! För har redan en kille som heter Dylan ;)

Puss!

Ps: på fredag ska jag ner på stan med mamma, Stefan, Sebbe och kanske baby, ska shoppa! Och hoppas äta avokado sallad!!


My Bitches

Hejsan bloggen!

Har blivit bättre nu, thank god!
Har gjort varm choklad!
Hoppas jag sover bra inatt då!
Ni med!

Puss & godnatt!


Yummi!

Kolla vad jag fick av min snälla & söta mamma. Ett plus att vara sjuk då ;)


Goten Morgen

Hejsan bloggen!

Vet inte hur man skriver "God Morgon" på tyska, men aja.
Har precis gjort frukost!
Idag ska jag vila med och spela Sims 3. Så länge sen jag spelade det!
Men ska njuta av min frukost nu!

Puss!


Dag 15 - Vilken klass du går i

Jag har inte börjat skolan än men ska börja på IV på Polhems skolan!


Need to sleep

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova och hoppas att jag drömmer sött ikväll! För inatt drömde jag att mamma höll på att säga hela tiden att jag hade fått epilepsi anfall! Usch! Men nu ska jag kolla på The Simpsons!

Puss!


Grattis min älskling!

Idag fyller min älskade katt Lillen 6 år! Hoppas du har det bra där ute vad du än är! Jag vet att du inte kan läsa detta men jag älskar dig och du är min lilla retard! 14/5/06 <333


Frukost!

Hejsan bloggen!

Har precis gjort frukost: varm choklad och hårdbröd med ost. Är besatt av varm choklad! Och det är väldigt enkelt att göra:

1. Tar fram en kastrull.
2. Lägger i två tsk socker och två tsk kakao.
3. Tar fram en mugg.
4. Häller mjölk i muggen, ungefär hur mycket man vill ha när man är klar.
5. Häller i mjölken som är i muggen till kastrullen.
6. Blandar allt tills det ser bra ut. Som vattning och ljus brun, men ni fattar!
7. Sätter kastrullen på en platta och sätter plattan på tolv grader.
8. Sen låter ni chokladen kokas tills den är varm, ni kan känna med fingret! Kom igen att aldrig lämna den för om den står på för länge så kokar det över!

Klart!

Puss!


Natti!

Hejsan bloggen!

Är fortfarande jätte täppt... Men måste sova bra inatt! Baby sover hos sig inatt. Juste kom på att det är våran månads dag! 1 år & 7 månader! Men nu ska jag kolla på The Simpsons!

Puss!


Dag 14 - När du föddes

Jag föddes den 5 mars 1995 i Gävle fast bodde i Söderhamn. Vad mer kan man skriva? Är den minsta i familjen. Var 53 cm lång och vägde 3780 gr.


Morgon

Hejsan bloggen!

Vaknade för fem minuter sen kanske? Är jätte trött för somnade efter 04.00 inatt för att jag var så snuvig och hade ont i halsen. Orkar seriöst inte med detta! Vill ha nässpray men vet inte om vi har det hemma och orkar inte kolla heller... Men ska nog läsa bloggar nu
, älskar att göra det genom mobilen!

Puss!

Fan vad det är en massa tjat om dessa killar, kanske dags att lyssna på deras låtar.
The five Justin bieber?


True


GODNATT m8's

Hejsan bloggen!

Ska sova nu!
Blivit bättre nu, halleluja!
Imorgon ska baby åka till Ockelbo, blev inte idag :)
På måndag ska jag och mamma till BUP, wiiii! Eller?
Skulle ju rita männen jag ser i mitt rum, fett läskigt.
Men nu ska jag sova!

Vill shoppa

Puss!


FML

Hejsan bloggen!

Nej, jag hatar inte mitt liv utan orkat inte att vara täppt och ha ont i halsen! Hatar att vara täppt, värsta som finns! Vill sova men kan inte sova pga det! Men baby är så gullig så han kliar mig, hehe.

Puss!


Dag 13 - Någon du saknar

Saknar många! Men finns två som jag saknar mest!

Malin min syster: hon bor i Uppsala så träffar inte henne ofta! Plus att hon pluggar... Jag träffar henne som mest på sommaren, längre till sommaren! På midsommar! Längtar då vi ska vara i sommar stugan! Älskar när vi sitter på trappan och dricker varm choklad på morgonen då solen skiner! Mysigt!

Min katt: åååh min älskling! Har varit borta sedan december... Vill inte ens tänka på varför han är borta. Hoppas han inte har, ja, ni förstår nog. Han kanske är hos någon annan? För han hade ju plötsligt blivit tjock? Han var min bebis! Han var som en bebis till mig! Han låg alltid vid mig, han brukade slicka på min näsa och ta mat från mig, haha! Älskar dig Lillen!


Lördag!

Hejsan bloggen!

Kom inte på någon bra rubrik haha. Ligger i sängen med baby och kollar på The Simpsons, haha nähä? Suger på en klubba haha, missförstå? ;)
Idag ska baby till Ockelbo för hans mamma kommer hem idag, mamma gris? ;) Som jag haha! Men nu ska jag fortsätta kolla på det ägiga programmet!

Puss!


Tjockis!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och kollar på The Simpsons medans baby spelar poker, haha chockad?
Drog till stan och köpte hem McDonalds fast bara jag, haha fetto! Måste sluta med detta ! Men ska kolla mer nu!

Puss!


Dag 12 - Hur många bloggar du har haft

Oj haha, det är en del! Men kommer inte ihåg hur många! Men jag kommer inte skaffa en till i alla fall, alltså en vanlig blogg. Älskar denna blogg! Puss!


Grown Ups

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby och ska kolla film. Nej, det är inte Grown Ups som rubriken heter utan menar att vi är "vuxna & mogna" för vi ska kolla på Barbie HAHAHAHA! Men älskar bruden, cool och sexig! Haha, skäms inte ;) Nä nu ska jag sätta på filmen så jag kan dricka mitt te innan det blir kallt!
Kommentera bitches!

Puss!


Cigg time

Hejsan bloggen!

Sitter och väntar på bussen på stan för ska till Brynäs och träffa Krissie :) Satt på en bussen nyss men gick av för såg baby med kompisar men nu ångrar jag det haha! Får vänta i fem minuter ungefär? TYP BAJS DÅ

Puss!


Dag 11 - Hur du sminkar dig

Jag orkar inte lägga ut bilder, sorry men skriver istället:

1. Sätter på concealer under ögonen, i ögonvrån, på sidorna av näsan och på finnar om jag då har det men väldigt sällan!

2. Sätter på foundation på hela ansiktet och lite under käkarna annars blir det en rand, inte snyggt!

3. Pudrar med solpuder över hela ansiktet och ibland så tar jag mycket puder på borsten så jag får en mörkare färg som jag sen pudrar så det blir rouge!

4. Sätter concealer på ögonlocken, över hela!

5. Sätter vit ögonskugga över hela ögonlocken. Varför jag tog concealer på ögonlocken är för sen när man sättet på ögonskugga så sätter det fast!

6. Sätter mörkbrun på halva ögonlocken långt ut och sen tar jag skugg penseln och skuggar den vita och mörkbruna ögonskuggorna.

7. Sen tar jag en smal, lite hård sne borste. Jag tar svart ögonskugga och sen drar jag ett sträck längst närmast fransraden högst upp. Ibland gör jag en vinge med! Tar svart ögonskugga vid undre fransraden.

8. Sen mascara!

Klart! Ibland läppglans!


Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest

Oj jag lyssnar på väldigt många låtar! Men har börjat lyssna på Elvis igen haha! Men killen äger ju! Låten jag diggar är "Stuck On You".


Svar

Min favorit glass är nog sandwish!

Vet inte varför det blir en massa text på kommentarerna?! DRYGT


Jag vill ha!

Hittade en skit snygg jumpsuit på www.nelly.se nog den snyggaste jumpsuiten jag någonsin sett!


Godnatt & sov gott!

Hejsan bloggen!

Dålig uppdatering... Jag som skulle bli bättre på det? Aja. Men idag har jag varit med baby. Vi åt vatten melon! Hur gott som helst! Köpte glass med höhö... Men ska sluta med socker nu, ibland i så fall. Jag kommer ihåg när jag slutade med socker förr ungefär april 2011, slutade HELT och jag var bara hemma hela tiden för kände mig så seg men blev piggare! Men sen när jag åt lie socker då & då så mådde jag bättre och var lyckligare!
Men nu babblade jag på, haha. Imorgon ska jag träna med Josefin men får se för jag har ju sådan rygg smärta så ååh! Är så deprimerad för vill träna :((((( Men ska kolla på The Simpsons nu!

Puss!

Ps: har fått jätte många läser på min REB & VoDkA blogg! Är så glad! Kolla in den --> www.rebandvodka.blogg.se !


Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen


Jag elskar dej

Hejsan bloggen!

Haha elskar, haha norsk haha.

Aja. Sitter i min säng och lyssnar på Laser Inc, haha fjortis haha. Mamma är på affären och köper choklad och cigg till mig, vet inte om hon tänker köpa nå mer? Idag blev det inget skola för var så trött. Vaknade vid 11.00 av att mamma stod i köket och pratade i telefon och sa att jag inte skulle komma, haha. Somnade om jag vaknade vid 12.00 sen. Mamma sa då om hon skulle göra frukost åt mig men vi hade inte ost och det MÅSTE jag ha på hennes egna tekakor för kan inte ha skinka eller nå annat pålägg... Så hon gick som sagt till affären som jag skrev. Juste hon köpte ost med haha! Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik!

Puss!


Hahahaha fail!


Bang Bang

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering! Men har bara inte orkar idag... Är så fruktansvärt trött och imorgon ska jag dra till skolan och kolla lite, om jag orkar för har sån ryggsmärta! Mamma sa att jag inte behövde. Men nu ska sova och jag LOVAR att jag ska bli kung på att blogga!

Puss!


Tack mami!


Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn


Film & choklad!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby och kollar på Rasten filmen :) Dricker varm choklad mmh!

Puss!


Bästa vän 2!

42 frågor om din bästa vän

1. Vad heter han/hon? Ellen Gustafsson
2. Hur gammal är han/hon? 17
3. När träffades ni sist? Förra året...
4. Vad har han/hon för hårfärg? Rött tror jag?
5. Brukar han/hon färga håret? Jo!
6. Vilka färger har han/hon haft: Många!
7. Vad har hon för parfym? Nå gott
8. Är hon galen? Ja som fan!
9. Vad är erat bästa minne? Vet inte faktiskt... Men många eftersom vi var grannar och gick i samma klass!
10. Har ni många minnen ihop? Måååånga!
11. Vart bor han/hon? Söderhamn...
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej men skulle vara jävligt roligt!
13. Är du avundsjuk på henne/honom? Ja!
14. Vad heter hennes/hans syskon? Oj hon har många kommer inte ihåg någon av deras namn haha!
15. När träffades ni första gången? Tror det var när hon flyttade vid mig eller i skolan?
16. Hur träffades ni? Genom flytten eller skolan
17. Vad går han/hon i för sporter? Inget
18. Vad kan han/ hon göra på helgerna? Träffa kompisar, festa kanske? Men hon borde vara med mig! :(
19. Göra efter skolan? Vara med kompisar?
21. Har ni kramats? Men ja?
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Såklart!
23. Har han/hon fräknar? Vet inte :)
24. Har ni kollat på film någon gång? Haha ja?!
25. Har ni bråkat någon gång? Ja... :(
26. Har ni sovit i samma säng? Tror det ;)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? HAHAHA som dan!
28. Har du sett henne/honom gråta? Ja
29. Vad gjorde du då? Krama och trösta henne?
30. Har du sett henne/honom vara riktigt arg? Haha ja!
31. Har han/hon sett dig gråta? Yes
32. Vad ska ni göra i sommar? Träffas!
33. Har han/hon svikit dig någon gång? Never!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha ja?
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Åh fan... Skulle må sämst i hela världen och aldrig bli lycklig igen!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Ja!
37. Älskar du henne/honom? Av hela mitt hjärta!
38. Vad är det bästa med henne/honom? Att hon är snäll, tänker på andra och att hon är bästa vännen!
39. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? Inget :)
40. Skulle du ge henne/honom pengar om du vann 1 miljon? Haha nähä?
41. Hur ser hennes/hans klädstil ut? Cool!!
42. vill du att han/hon ska kopiera detta och skriva om dig? Om hon vill :)


Bästa vän 1!

42 frågor om din bästa vän

1. Vad heter han/hon? Emma Nygren
2. Hur gammal är han/hon? 16
3. När träffades ni sist? Förra året :(
4. Vad har han/hon för hårfärg? Svart?
5. Brukar han/hon färga håret? Jodå
6. Vilka färger har han/hon haft: Bara svart
7. Vad har hon för parfym? Nå gott
8. Är hon galen? Om???
9. Vad är erat bästa minne? Vet inte faktiskt, men hade skit roligt i femman och sexan!
10. Har ni många minnen ihop? Långa!
11. Vart bor han/hon? Söderhamn...
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej tyvärr
13. Är du avundsjuk på henne/honom? Så söt!
14. Vad heter hennes/hans syskon? Linnea
15. När träffades ni första gången? I skolan
16. Hur träffades ni? Genom skolan
17. Vad går han/hon i för sporter? Inget
18. Vad kan han/ hon göra på helgerna? Träffa kompisar säkert? Men helst med mig men bor ganska långt ifrån varandra?
19. Göra efter skolan? Va med kompisar
21. Har ni kramats? Haha ja?
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Såklart!
23. Har han/hon fräknar? Nej :)
24. Har ni kollat på film någon gång? Haha ja?
25. Har ni bråkat någon gång? Ja...
26. Har ni sovit i samma säng? Kommer inte ihåg :o
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Hahahahahaha oja!
28. Har du sett henne/honom gråta? Vet inte...
29. Vad gjorde du då? Krama och trösta henne isf?
30. Har du sett henne/honom vara riktigt arg? Gud ja...
31. Har han/hon sett dig gråta? Vet inte
32. Vad ska ni göra i sommar? Hoppas vi ska träffas då!
33. Har han/hon svikit dig någon gång? Never!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha ja?
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Åh fan... Skulle må sämst i hela världen och aldrig bli lycklig igen!
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Ja?
37. Älskar du henne/honom? Av hela mitt hjärta!
38. Vad är det bästa med henne/honom?Att hon är snäll, ärlig, omtänksam och allt, är helt bäst!
39. Vad skulle du vilja att han/hon ändrade på? Inget! Eller ganska få mindre damp då ;)
40. Skulle du ge henne/honom pengar om du vann 1 miljon? Ja!
41. Hur ser hennes/hans klädstil ut? Snygg!
42. vill du att han/hon ska kopiera detta och skriva om dig? Om hon vill :)


Dag 7 - Ditt senaste inköp

Mitt senaste inköp var en tröja och shorts från H&M!


Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

Jag har en iPhone 4s :)


Älsk

Hejsan bloggen!

Sitter på bussen hem med baby. Han ska sova hos mig ikväll, myyys! Har ju en del godis med :) onödig fakta, men okej...

Puss!


Aaaw!

http://thedeadsouls.tumblr.com/post/22375616911/so-cute
Kolla vad söt hihi. Fast förbannad... Vet fan inte vad den där killen gör, ser ut han har sådan där som man städer med om ni fattar?

Dag 5 - Vart du bor

Jag bor i tråkiga, äckliga Gävle...
Varför jag tycker den är tråkig är för det finns inte mycket att göra.
Det äckliga är folket. Inte alla förstårs! Men dem flesta bryr sig tydligen inte om folk, vi har känslor era mother fuckers. Jag själv har svårt för folk men jag skulle absolut inte snacka skit om folk jag inte känner?! Om jag kanske tycker en tjej har för mycket smink så håller jag det för mig själv? :) Snell tjej.
Men det roliga i Gävle är väl att det finns bra affärer, som H&M, Gina Tricot, BikBok m.m.
Jag bor i Bomhus vilket jag älskar! Underbart ställe. I alla fall området där jag bor. Stora vit/röda höghus. Massa gräs och blommor. Lek parker, HAHAHAHAH! Och världens gulligaste ungar! Blozzom Melizza Isak Mindra och en annan kille som jag diggar som alltid spelar fotboll! Emilio fan också! H3H3HH3H3 :)

Puss!



Natti natti!

Hejsan bloggen!

Har gjort kvälls film med baby! Så ska vräka i oss det, mahaha!

Puss!


Trööök

En lista, 100 frågor.
SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Baby
3. SMS: Mammi
4. Sång du lyssnade på: Eminem - Cinderella Man
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Nej
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ne
8. Varit kär: Är det nu
9. Förlorat någon speciell person: Ja
10. Varit deprimerad: Typ inte
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Hehe ja
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Vit
13. Rosa
14. Svart
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Ja
16. Fått ditt hjärta krossat: Ja
17. Skrattat så att du har börjat gråta: HAHAHA ja!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: No
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja!
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Kommer inte ihåg
21. Kysst en kompis: Ja
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte msn längre
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 4 - 5
24. Har du några husdjur?: Yes
25. Vill du ändra ditt namn: No
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fira med familjen m.m
27. Vilken tid vaknade du idag: 10 kanske?
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov höhö
29. Någonting som du längtar till: Fredag imorgon!!!!!
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att epilepsin försvinner...
32. Vad lyssnar du på just nu: Nada
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Tror det
34. Vad gör dig irriterad just nu: Inget tror jag
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Anna Sondell
37. Singel/upptagen: Upptagen!
38. Stjärntecken: Fisk!
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Gått på olika men hoppade av
41. Gymnasium: Börjar på Polhem snart
42. Högskola: Vet inte
43. Hårfärg: Brunt
44. Långt eller kort: Mellan men har löshår i
45. Längd: 1.69
46. Vad gillar du hos dig själv: Rolig och modig
47. Piercing: Öronen och snart naveln hoppas jag
48. Tatuering: Inga ännu
49. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Första operation: Räknas abort! Isf 15
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Ingen
54. Bästa vän: Emma och Ellen
55. Sport: Nada
56. Husdjur: Många
57. Vaccination du minns: Stelkrampssprutan tror jag
58. Konsert: Vet inte
JUST NU:
61. Äter du: Inget
62. Dricker du: Nada
63. Är du på väg att: Svara resten på frågorna?
64. Lyssnar du på: Inget
65. Väntar du på: Att göra klart frågorna
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Ja
67. Vill du gifta dig: Ja!
68. Karriär i åtanke: haha?
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre!
73. Romantisk eller spontan: Båda 2
74. Snygg mage eller snygga armar: Båda hehe
75. Tatueringar eller piercingar: både !
76. Känslig eller inte: Både och
77. Ragg eller förhållande: Förhållande!
78. Bråkstake eller tveksam: både och haha
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Tror inte det
80. Gjort något sjukt spontant: Maybe ;)
81. Tappat glasögon eller linser: Har inga glasögon eller linser.
82. Kysst någon på en fest: Ja
83. Krossat någons hjärta: Ja
84. Har någon krossat ditt hjärta: Ja
85. Har du blivit arresterad: hahahha jaaa
86. Dissat någon: Jo
87. Gråtit när någon dött: Jo
88. Gillat din killkompis (mer än som en vän) : Ja
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Vet inte
90. Mirakel: Jafan
91. Kärlek vid första ögonkastet: Yes!
92. Himlen: Vet inte, osäker...
93. Tomten: Nej fett läbbig...
94. Att kyssas på första dejten: Ja?!
95. Änglar: Läbbigt det med...
SVARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: LOL nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja?
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj, mina djur och vänner!
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Oyes!


Glass i stora lass

Hejsan bloggen!

Är hos pappa och Ylva med baby och har ätit köttfärs limpa och nu äter vi glass båtar!

Puss!


...

En tid att komma ihåg <3


:)

Vad roligt att du tänker läsa den! :)
Men om du/ni är anonym så snälla kan ni åtminstone skriva eran namn? :)

Puss!


Dag 4 - Dina syskon

Jag har 1 riktigt syskon och 4 låtsas syskon. Men tänker bara skriva om mitt riktiga syskon. Hon heter Malin och fyller 21 i sommar tror jag? Hon är världens bästa syster. Vi har samma humor, musik smak, ungefär samma klädstil m.m. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och jag kan inte leva utan henne! Hon är underbar, och massa mer. Men hon bor i Uppsala och det gör ont i hjärtat för saknar henne så mycket att jag nästan grinar... Om du ser detta Malin så ska du veta att du är världens bästa och jag älskar dig!!! <33333


.


Godnatt säger vi!

Hejsan bloggen!

Godnatt säger vi ( jag & min älskade tröja <3 ). Ni som inte ser vad det står så står det "RED AND VoDkA".

Puss!


Haha

Lol


Varsågod!

Hejsan bloggen!

Har nu skaffat en blogg om Eric Harris och Dylan Klebold. Skriver mycket om dem och självklart om Columbine School Shooting! Enjoy! www.rebandvodka.blogg.se

I love u darling


Have faith & believe in yourself


Maaaat

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem, gick till bussen med baby för han skulle ner på stan och träffa Emil. Så nu har jag fixar mat - lax, potatis och någon sås till dricka så är det som vanligt trokadero!

Puss!


Summer


Fail

Hejsan bloggen!

Som sagt gick jag till affären för att köpa läsk med stannade kvar här istället. För att få pengar till läsk så pantade jag och fick två lappar med tre kronor var men såklart så har jag tappat bort ena lappen, fail... Men ska röka upp min cigg nu :)

Puss!


Namnam

Hejsan bloggen!

Ska dra till affären nu och köpa en burk läsk! K info

Puss!


REB and VoDkA

Har satt på bokstav klistermärken på mitt armband så nu ser man tydligare att det står "REB and VoDkA" alltså " Erik Harris och Dylan Klebold"!

Puss!


Trååååk

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Anna Maria Sondell

Smeknamn: Anna? Janice

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Lovely Day

Beroende av: Kex choklad

Vad tror folk om dig?: Jadu

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon & rumpan haha

Vad säger du för att imponera på någon?: Haha vet inte

Hur imponerar man på dig?: Man är ärlig

Brukar du skratta för dig själv?: Alltid!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Vi kanske kan äta nåt? Eftersom du varit dålig tänkte jag.

Var bor du?: Gävle

Trivs du där?: Nej

Äger du några converse: Ja 4 par, är besatt av dem!

Sprit, cider, vin eller öl: Öl!

Brukar du bli för full: Nej är fan nykterist

Vad har du för mobil operatör: Telia

Är du allergisk mot något: Nej

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: det beror på vem som ringer

Vem ringde du senast?: Hmmmm baby

Vad sa du senast till den du pratade i telefonen med: Hejdå

Antal timmar sömn inatt: Venne

Sov du ensam: Nej, oftast med baby

Brukar du komma i tid: Haha nej

När mår du bra: När jag får choklad och har baby på min sida som man kan prata med

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: Trött

Vad tycker du om fötter: Vidrigt

Vad saknar du: Fredag!

Hade du en bra kväll igår: Jodå

Favorit dryck på morgonen: Choklad havre dryck

Rakar du benen: Ja?

När brukar du oftast gå och lägga dig: Somnar oftast 11 - 12

Är du blyg?: Nej

Sysslar du med någon idrott: Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka haha

Är du nöjd med ditt liv: Jorå

Är du bortskämd: Ibland tyvärr...

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Paris Hilton

Vad längtar du till?: Fredag!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja!

Hur gammal är du: 17

Tycker du om någon just nu: Jaaa!

Du samlar på: Toppar haha!

Gröna eller röda äppeln: Röda <3

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Baby fast ibland ingen

Vilken tid gick du upp idag: 9 typ?

När grät du senast: Igår

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Samma som vardag eftersom jag inte går i skolan

Vill du ha barn: Oja!

Är du bra på att laga mat: Haha hell no

Hur vig är du: HAHAHAHAHA!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Tror du på ett liv efter döden: Yes

Tycker du om sushi: Ja

Vad äter du helst när du ser på film: Choklad

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Vilken ögonfärg har du: Bruna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jo tyvärr...


Dag 3 - 3 sanningar om dig

1: Jag är så jävla mörkrädd att jag alltid måste ha en lampa tänd om inget sover bredvid mig...
2: Jag hallucinerar väldigt ofta... Ser en kille med grå huvtröja fast han går bara förbi mig hela tiden, sen en man med en en lång svart kappa, hög svart hatt men man ser inte hans ansikte, kål svart! Vaknade en natt att det kändes som en kudde kastades på mig och när jag kollade fram så såg jag honom och ett skratt, ser en massa mer i syne med!
3: Jag är besatt av kex choklad!

Haha bra lista!


Godmorning!

Hejsan bloggen.

Ligger med överkroppen på sängen och benen på golvet, lite wired?
Men nu ska jag fixa lite frukost att äta för dör av hunger!

Puss!


Be strong

Smile like you've
never cried
Fight like you've
never lost
Love like you've
never been hurt
And live like you'll
die tomorrow


Visste du...

att jag har - adhd, bipolär syndrom och epilepsi
att jag vill ha - choklad!
att min senaste kyss - var underbar och med världens bästa kille
att jag lyssnar mest på - musiiiic!
att jag pratar - hela tiden
att jag inte gillar - mobbare och dem som är arg på en utan en anledning...
att min bästa vän är - långt härifrån
att jag avskyr när folk - snackar skit
att kärlek är - underbart men ibland skit...
att jag gillar att - mysa med älskling
att jag alltid kommer - heta Anna
att jag är förälskad i - baby
att sist jag grät var - idag
att min mobiltelefon är - underbar!
att när jag vaknar på morgonen - så är jag alltid på dåligt humör
att innan jag går och lägger mig - äter jag alltid!
att idag har jag - mått dåligt och bra
att jag just nu tänker på - det jag skriver
att i kväll ska jag - sova
att i morgon kommer jag - ta det lugnt
att jag verkligen vill - ha sommar!!!!!


.


.


Barnsliga...?

Hejsan bloggen!

Har tagit medicin ni men för ett tag sen och vissa tabletter är lugnande vilket får mig att sova bättre så jag börjat bli lite trött nu... Så baby håller på att ladda ner en film - "Barbie - Princess Akademien", HAHA! Men får känslor tillbaka när jag var liten! Fast denna film är inte som en 5 - års film utan äldre kan se den också! Check it out!!!

Puss!


Dusch!

Hejsan bloggen!

Kom nyss ut ur duschen. Älskar känslan när man har duschat klart, satt på sig kläder och lukten från håret <333 Mamma har även köpt nytt shampoo och balsam från Apoteket, deras är faktiskt jätte bra! Men ska sluta skriva nu!

Puss!


Svar

Fråga: Tycker inte du att det är äckligt att röka? ;o
Har nånsin tänk medans du röker att det är farligt och att man kan få cancer och dö?
Hur länge har du rökt?

Svar: Ibland, för man kan få dålig andedtäkt, fingrarna stinker och rök lukten fastnar på kläderna m.m, men även fast det är äckligt så är det ju fruktansvärt svårt att sluta!
Nej faktiskt inte, men jag vet ju att det är farligt!
Tog min första cigg när jag var 13 men började röka helt när jag var 14 :)


Svar

Fråga: Är dina föräldrar skilda? - Ja
Är det inte svårt att dem är skilda? :(
Och hur kändes det när du fick reda på att dem skulle skiljas? :/

Svar; Nej inte direkt :)
Jag tänkte inte så mycket på det, gick väldigt bra för mig! :)


<3

Hejsan bloggen!

Har rökt klart ciggen men kan fan inte lämna balkongen! Älskar vädret och Eminem i öronen! Älska vädret, älska sommaren, en svensk sommar kan inte något annat slå! <3

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_200719573.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_200719573.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_200720068.jpg" class="image">


Älskar!

Hejsan bloggen!

Sitter ute på balkongen och tar en cigg och dricker min älskade trokadero, musik i öronen höjer sommar känslan!

Puss!


Most get soda!

Hejsan bloggen!

Är ute för ska gå till affären och köpa en burk läsk, yummi!

Puss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_200717093.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_200717093.jpg" class="image">


Say whaaaat?!

Inlägget nedanför så är det bilder på spelet My Horse, jag skrev en text men den vägrade tydligen inte synas? Men det spelet är jätte roligt, klart mitt favorit spel! Man har en egen häst/hästar som man tar han om, t.ex: tvätta dem, mocka skit från deras stall, ta bort skit och blommor från magen och mata dem. Hur roligt som helst! Min häst heter Molly, höhö...


My Horse


Gullis!

Gullunge :)


Godmorgon!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen medans baby fixar The Simpsons! Vi är skit hungriga så Stefan håller på att göra gröt åt oss, mums & nyttigt! :) För någon timme sen var jag JÄTTE yr, var så rädd att jag skulle få anfall!! :(:(:( Hatar att ha epilepsi, värsta sjukdomen ever! Men nu ska jag hämta gröt åt oss!

Puss!

Ps: idag ät det första maj, ååh sommar känslor!!!


Dag 2 - Profil bild på Facebook och ditt fullständiga namn

Anna Sondell

Tror det är min profil bild, haha!


Hett

Het bakgrund och låst bakgrund man har! ;)


RSS 2.0