Sleepy Sleepy

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova...okej? Men godnatt bbes!

Puss!

Kvälls läsning.

Hejsan bloggen!

Ja, jag läser på kvällen. Överraskad? Får jag inte hoppas... Man blir trött och slappnar av att läsa innan man ska sova. Boken jag läser heter Ett Tunt Blått Streck. Den handlar om Ellen som är inköpschef på Kanal 5. Hon har en liten förälskelse i Jens som är Sveriges hetaste programledare. Jens dejtar kollegan Tess. Men på en fest så träffar Ellen och Jens på varandra och det slutar med att dem ligger med varandra. Senare så bestämmer Jens och Tess att dem ska bli ihop medan Ellen upptäcker att hon är gravid...
Opsi... Men den är jätte bra! Jag ska fortsätta läsa den nu!

Puss!
Horror

Hejsan bloggen!

Min mormor kom till oss igår, wiho. Träffade på min fem åriga kusin men han var inte direkt glad, får av mig förstår jag. Haha undrar det? Men idag träffade jag Blozzom och vi spelade Sims 3. Bra att det finns när man har AS tråkigt! Ikväll så tänkte jag kolla på en skräckis och då kom Sjätte Sinnet upp. Ni vet lillkillen som säger: "I can see dead people.". Bu. Bra dag!

Puss!


Langar en selfie.

Hej igen!

Hejsan bloggen!

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg... Måste börja uppdatera! Säger det hela tiden men..ops det blir inget... Nej, men seriöst nu ska jag börja! Det är ju fan nästan sommar och då ska man uppdatera varje roliga dag! Så ja, vi hörs ikväll tycker jag!

Puss!
Love my new leggings!

RSS 2.0