Mina nagellack

Förlåt att videon var lång... Btw: Menade Hemlingby


Min Haul

Vad jag har köpt på Rusta, Stadium och City Gross ✌️


Jumping All Over The World

Hejsan bloggen!
 
Varför rubriken heter Jumping All Over The World är för att jag lyssnar på den låten. Det är Scooter som sjunger den. Han kommer från Tyskland! Den låten är så himla bra! Går tillbaks till gamla, underbara minnen!
 
Förlåt för att jag har varit dålig på att blogga... Men har varit jätte trött och Malin kom idag! Vi skulle kanske till Uppsala, alltså till Malin och hennes pojkvän Johan. Men jag var alldeles trött... Efter julafton... All stress! Hoppas jag mår bättre snart! Malin ska sova här i två dagar, jippi!
 
Puss!
 
Ps: jag har varit inne på Bayern Münchens officiella hemsida och jag hittade massa snygga saker. Det är en pyamas som jag måste köpa! Det är ett linne och ett par korta shorts! Och en massa mer saker ska jag beställa! Och det var inte så dyrt som jag trodde det var.
 
 

BAYERN


Julklapps Info

Berättar om mina julklappar. Förlåt för den långa videon...


Mmh frukost!

 
 
Hejsan bloggen!
 
Såhär såg min frukost ut igår, det var så himla gott!
Tur att det finns rester kvar än!
 
Puss!
 

En god morgon!

Hejsan bloggen!
 
Jag vaknade då och då....  Men vid 13.00 gick jag upp, tog den sista choklad biten i jul kalendern, gick på toa (vem bryr sig?), tog medicin och lyssnade på musik sedan efter. En vanlig morgon för mig, haha. Stefan gick nyss för att möta mamma, hon har varit på Kvantum. Hoppas att hon har köpt Coca Cola Zero åt mig! Annars går hon till Tempo som ligger en minut ifrån oss. Men dem är bara öppet till 15.00 för det är ju efter jul...
 
Men jag tror att Stefan och mamma kommer snart!
 
Puss!
 
Trött...
 

Godnatt!

Hejsan bloggen!
 
Har inte gjort ett inlägg idag, har varit för trött sedan igår...
 
Så jag har bara legat i sängen och ätit mat kvar från igår medan jag kollade på Jims Värld eller på engelska heter den According to Jim. Jim dansade med en bög bara för att få en baseball biljett HAHA!
 
Men nu ska jag sova! Måste börja lägga mig och sova tidigare! KOM IGEN ANNA! Ska börja med det! Kan vara mitt nyårs löfte. Coolt löfte...
 
Puss!
 
 

Mina julklappar

Mina julklappar!


Jul


Julafton

Hejsan bloggen!
 
God jul för idag är det julafton! Men ni vet nog det för klockan är 21.50 ungefär...
 
Idag:
 
Idag så vaknade jag av att Blozzom kom och vi bytte julklappar. Jag fick ett målar block med färg pennor. Man kan sudda ut färgen från färg pennorna på blocket med vatten så det ser sådär coolt ut! Tack så himla mycket! Av mig fick hon tre örhängen och ett jätte glittrigt nagellack! Jag blev avundssjuk på nagellacket, haha!
Sen när hon gick så duschade jag så jag skulle bli ren och fin tills vi åkte till Faffa och Lalla.
När jag hade duschat klart så åt jag tomte gröt. Sen blåste mamma mitt hår medan jag sminkade mig,
Det blev concealer, bb-kräm, puder, rouge, mörk grå och vit ögonskugga, mascara och rött läppglans! Tjusig! Mina kläder blev en grå silvrig tröja och på magen var det grå silvriga paljetter. En svart kjol med strumpbyxor. Ni vet dem som är jätte tunna. Jag hade mina kilklackar till!.
Sen åkte jag, Malin och hennes pojkvän till pappa för jag skulle ge min  styvmamma min julklapp för hon skulle inte med till Faffa och Lalla. Hon fick en vit, jätte skön filt. Hon blev jätte glad!
Senare efter åkte jag, Malin, hennes pojkvän och pappa till Faffa och Lalla. Vi åt jätte mycket mat! Jag höll seriöst på att spy! Vi kollade på Kalle Ankas Julafton. Men det är inte lika roligt nu... För dem har tagit bort "Mama!". Folk tyckte det var rasistiskt. Bara för dockan var svart? Så ledsen för det för det var min favorit... Om jag får välja nu så är det nog när Kalle Anka, Musse Pigg och Lång Ben. När Kalle Anka badar men har en handduk på sig och fåglar kommer in och då tar Kalle Anka en handduk runt sig, haha! Vad har han att gömma?! Kan du vissla Johanna? Lätt den bästa svenska filmen genom tiderna! När Bertil och Ulf är på ålderårshemmet för att hitta en morfar till Bertil. Dem öppnar dörrar för att hitta en perfekt morfar åt Bertil. Ulf: "Nä, han är för tjock.". HAHA! Åh så skön unge!
Efter filmen så öppnade vi julklapparna jag lägger ut dem senare. Men jag gav:
 
Mamma: Body Lotion och dusch kräm som var skrubb.
Malin: Bodylotion som var en jul special så den var jätte söt med en tofs på och hon fick en Body Spray också.
Stefan: En chokladask, men det var en dyr chokladask!
Pappa: En kaffe kopp och man fick te på köpet! Det är en jätte stor kopp så man kan äta soppa i den! Pappa sa att han skulle i alla fall göra det! Och en cykel väska! Den var också från Malin och Johan!
Faffa och Lalla: Indiskt te. Det luktade så himla gott! Måste köpa det teet senare!
Sebastian: En mössa som han alltid velat ha!
Sessan: En leksak. Svårt att beskriva hur den ser ut.
Silje: Ett ben men den ser ut som en sko. Ni vet?
Denniz: Två gnag stångar.
 
Kommer inte på nå mer?
 
Men nu ska jag nog sova? Så trött! Efter all mat, mitt hyper! Och massa mer. Ni vet hur man är på julafton!
 
Puss!
 
Ps: Jag lägger ut sen vad jag fick vilket jag älskade!
 
 

ARG

Det var en som skrev på Instagram att bara för att Barcelona vann 6 pokaler och att det är världs rekord så är dem bättre än Bayern München!
 
Barcelona har spelat mot Bayern München tre gånger detta år och Bayern München har vunnit alla och en av dem matcherna gjorde Barcelona självmål! HAHA! Det var i Champions League matcherna.
 
Bayern München har vunnit Champions League, Super Cupen mot Chelsea och VM i Club lag i detta lag och det är nog dem största! Plus dem har vunnit två mer detta år. Så fem stycken! Världens bästa fotbollslag!
 
Så pst på dig!
 
 
 

Troll gummor


Sometimes you miss someone so much, you just want to rip them out of your dream and hug them for real.

Hejsan bloggen!
 
Klockan är redan 12.55 och jag har inte ätit frukost än... Men väntar tills mamma och Malin kommer hem.
 
Idag ska vi baka pepparkakor! Alltså jag och Malin! Mamma ska baka något annat. Jag ska baka en stor pepparkaka där det ska stå Bayern München på! Är ni överaskad? Tror inte det...
 
Men nu ska jag ta något att äta för jag vill inte vara hungrig tills dem andra ska äta deras mat. Den stinker... Förlåt Stefan, men det luktar bränt fast maten inte är det...
 
Men nu kommer mamma och Malin!
 
Puss!
 
 

The Clash

Hejsan bloggen!
 
Tänkte ta Dagens låt nu!
 
Dagens låt:
 
 
 
The Clash - Should I Stay Or Should I Go
 
Jag älskar The Clash! Den bästa gruppen
enligt mig! Jag älskar sångarens röst när
han säger : "Well come on and let me know".
ÄLSKAR!
 

Vackert!

 
Bayern München har vunnit ännu en liga eller det var VM för club lag.
Dem spelade mot Raja Casablanca. Så nu har Bayern München
vunnit fem titlar i detta år! Dem hade själv sagt att dem är världens
bästa fotbollslag! Bra självförtroende pojkar? Sötnosar!
 
Puss!
 
 

Julklappar!

 
 
Hejsan bloggen!
 
Idag var jag och Malin i Valbo och köpte julklappar. Jag köpte åt Malin, mamma, Lalla och Faffa. Ni som har börjat läst min blogg så är Faffa vår farfar och Lalla är våran farfars flickvän. Varför vi inte kallar dem farfar och Alva är för att Malin kunde inte säga det när hon var liten! Så nu kallar alla dem Faffa och Lalla! Det är som Mimmi. Hon är våran mormor. Varför Malin kom på Mimmi vet vi inte... Hon heter egentligen Agneta. Alla kallar henne Mimmi. Stefan och hans son säger det också!
Vi fikade på Wayne's och jag åt en jätte god wrap!
 
Jag längtar så himla mycket till julafton! Alla julklappar! Älskar också när dem andra öppnar julklapparna jag har givit dem! Se hur glada dem blir!
 
Men nu ska jag ta något att äta! Har inte ätit sedan jag åt på Valbo!
 
Puss!
 
 
 
Har slått in en del julklappar idag!
 
 

Malin!

Hejsan bloggen!
 
Jag vaknade av att mamma var i min garderob, alltså har ett rum som jag har mina kläder. Har hundra tröjor jag inte andvänder. Om man öppnar min lilla garderob. Alltså med luckor så faller alla kläder ut, haha!
I alla fall... Mamma sa att Malin skulle komma idag vid 15.00. Jag var så trött att jag sa till mamma att hon skulle stänga dörren. Jag somnade om och vaknade vid 13.00. Sen gick jag upp och lyssnade på musik. Nu bloggar jag med min underbara nya data som jag aldrig ska bli arg på! Hur ska jag kunna hantera min ilska? Måste kunna det!
 
Men nu kommer Malin! Eller snart då...Ska bli så roligt! Saknar henne varje dag! Imorgon ska jag och Malin till Valbo. Vad roligt det ska bli! Men Malin är väldigt långsam om man pratar om shopping... Så hoppas jag har tålamod imorgon!
 
Om tre dagar alltså på tisdagar så är det julafton. Åh, vad tiden går fort! Men ingen snö, åh varför?! Så ledsen på grund av det! Men hoppas det blir en bra jul då! Och att jag får bra julklappar som jag har önskat mig!
 
Puss!
 
 

MÅSTE HA!

Hejsan Bloggen!
 
Är ofta inne på www.nelly.se och såg nyss eller ett tag sedan då... Balsam för brunetter! Måste ha! Den kostar 95 kronor, så det är inte så farligt. Det finns massor av saker där som jag vill ha. Såg ett par klackar soom hade 16 cm hög klack! Jag blir alltså ungefär 1.84 i dem! WOW! Men nog svårt att gå i...
 
Puss!
 
 
 

Kallt men förälskad!

Hejsan Bloggen!
 
Vad jag menar med Kallt men förälskad är att jag menar båda sakerna, men inte samtidig.
Kallt: Det är så himla kallt ute! Men det är inge snö heller! VARFÖR GUD?! Det är julafton om
fyra dagar! Jul utan snö är ingen jul!
 
Förälskad: Jag är så förälskad i min data! Det tar knappt en halv minut, alltså trettio sekunder.
Och man kan använda den på en gång när den är riktigt på! Min bärbara data, alltså min andra
inte denna men ni fattade nog det? Det tar ett tag att kunna ta upp internet! Har aldrig varit såhär
kär någonsin!
 
Puss!

ELVIS PRESLEY!

Hejsan bloggen!
 
Fick detta Iphone 4S skal av mamma. Elvis Presley! Varje gång jag lyssnar på Elvis Presley så kollar jag på skalet! Jag rysningar! JAG ÄLSKAR HAN SÅ HIMLA MYCKET
 
Puss!
 
 

Nya datan!

Hejsan bloggen!
 
Nu har jag fått datan! Det gick fort! Den är hur snygg som helst! Den är liten och knapparna eller tangenterna är jätte sköna. Den är vit. Jag har inga bilder på den men jag knäppte just så lägger ut dem två bilderna senare! Yey! Jag har seriöst världens bästa mamma! Alla borde vara som henne! Hur kommer det gå när jag flyttar hemifrån? Tänker inte göra det på ett tag! Jag ÄLSKAR dig mamma!
 
Puss!

Bayern München!

Bayern München! #BayernMünchen #Best


Girl Making a Duck Face

Hade tråkigt...


Mina produkter


Kungarna




Jims är bäst!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och kollar på Jims Värld. Älskar serien! Jim är så rolig! 

Varför jag inte har uppdaterat på länge är för att det har hänt en del. Min dator har gått sönder... Skärmen är helt krossad... Jag blev så ledsen så jag rymde. Var ute och tänkte. Det var iskallt ute men skönt. Senare träffade jag på Yohana. Hon sa att mamma hade varit hos henne och frågat efter mig. Jag och mamma hade bråkat också. När jag och Yohana gick så träffade vi på mamma. Jag trodde hon skulle vara arg. Men hon var jätte orolig... När vi kom hem sa hon att hon skulle köpa en ny data åt mig. Nu har hon det. En bärbar. Skärmen kan man ta av, skärmen är som en surfplatta. Coolt! Längtar tills den kommer! Jag kommer vara jätte försiktig med den! 

Puss! 





Natti Natti!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och ska sova. Ska nog läsa en skvaller tidning om Angelina Jolies fettsugning. Varför måste hon ha det? Hon kommer inte bli nå yngre... Men nu ska jag sova och ha en ljuvlig sömn! Bloggar imorgon. Enklaste med mobilen och roligare!

Puss & sov gott!




Godaste maten!


Vanliga Dagen ✨


Dagens Låt

Hejsan Bloggen!
 
Dagens Låt:
 
 
 
 
Pitbull FEAT. Ke$ha
 
Egentligen gillar jag inte Pitbull och Ke$ha.
Men denna låt är faktiskt bra!
Jag gillar tempot!
Kolla på tjejen på bilden! Oh! Sexig!
 
Puss!

Vad är det för fel på mig?

Hejsan bloggen!
 

Vad är det för fel på mig? Jag skriver: "Imorgon lovar jag att skriva ett inlägg!". Gör jag det? NEJ. Jag lovar ju? Skäms på mig!
 
Så skriver väl vad som har hänt. Idag klockan 14.00 så hämtade pappa upp mig för vi skulle träna badminton. Det var roligt! Hoppas jag inte får tränings verk som jag fick sist... Gud var jobbigt det var! 
 
Jag har tänkt på en sak. Nähä? När tänker jag inte... Men jag har ju "Dagens Låt". Så jag tänkte skriva om mina favorit filmer! Har en tonvis!
 
Puss!
 
 
 
Jag älskar mina nya pyamas byxor som jag fick av mamma!
 

Dagens Låt

Hejsan bloggen!
 

Jag tänkte att jag skulle börja med "Dagens Låt". Varje dag väljer jag en låt som jag gillar!
Roligt!
 
 
Dagens Låt:
 
 
 
Elvis Presley The Wonder of You
 
Jag väljer inte denna sång bara för det är Elvis Presley.
Denna låt ger mig rysningar, på ett bra vis!
Den är lugn, vacker och underbar.
Publiken gillar den också!
 
Puss!

Hoping Santa will give you a personality this year.

Hejsan bloggen!
 

Det var ett tag sen. Men det skriver jag i alla inlägg...
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Skönt.
 
Idag var jag med Yasmine, Shirin och Elvira. Vi var galna som vanligt...
 
Saknar minnerna från somras! Då Shanja var här.
 
- När vi (jag, Shanja och Elvira) cyklade till Kvantum och tog massa 
ansikts krämer.
- När vi cyklade ända till Willy's för att Elvira hade tappat sin mobil där.
- När vi kastade ostkrokar på marken vid Willy's och fiskmåsar attackerade oss...
- Vi hjulade hela tiden.
- När Shanja skjutsade mig på cykeln och körde ner i diket.
- När jag skjutsade Shanja på cykeln och jag cyklade in mot en tegel byggnad.
Det sprutade blod från mitt lillfinger, så nu har jag ett ärr där...
- När jag, Elvira, Julia och Ejdur (stavas?) bråkade mot asiater. En av dem hade
kastat en fotboll på Ejdurs ansikte, så Julia kastade tillbaka. Dem ropade på
deras pappa så vi sprang hem till Jeanette.
- När vi alltid köpte vattenmelon och Adrian kastade sin leksaks pistol i sjön 
så Elvira var tvungen att ta upp den. Men då kastade han tillbaks den igen så
Elvira var tvungen att hämta den igen. Han buttade nästan ner Elvira i sjön varje
gång då hon hämtade den.
- Spelade med badbollar.
- Fick Sushi av Shanjas farmor.
 
MASSA MER!
 
 
 
Midsommaren!

RSS 2.0