HAHAHAHAHA


HAHAHA vad bara tvungen! Stefan har rätt, jag är psykiskt sjuk...

MUSIK♥ ♥ ♥

Hejsan bloggen!

Har inte uppdaterat bra men har varit i stugan och hälsat på farmor och farfar. Pappa hämtade upp mig och baby. När vi var framme fikade vi, Malin skulle komma senare. Så när farmor skulle hämta henne så följde jag med för vi skulle handla sen. Och innan vi åkte så skulle jag, pappa och baby åka och fiska. Då kom det en båt förbi med en man och hans dotter i, borde det varit och då sa mannen att det såg ut som en fiskmås hade fasnat, så jag sprang som fan dit och där var det en mås som hade fastnat med en krok i halsen. Grinade nästan, stackaren. Och vilken lägger ut en krok ute?! Idiot hora! Men det gick bra det! Så då åkte jag och farmor. När vi hade handlat och hämtat Malin så umåste vi bara. Senare så satt jag, pappa och Malin nere vid stugan och grillade korvar medans vi pratade på massakern i Norge. Sjukt.. men gjort är gjort. Sen åt vi korv och jag och baby lade oss och vaknade senare när det var soligt, så jag och Malin satt ute och solade och badade, det var jätte skönt. Alltså vattnet var lite kallt men det var skönt att bada i solen och umgåsa med syrran! Hoppade från bryggan också, ingen fegis ;) Jag blev t.o.m brunare, bara på mindre än en timme! Men inte så jätte brun då, men det syntes! :)
Så igår åkte vi hem och baby stannade på tågstationen för han skulle vara med kompis m.m. Fick 500 kr av farmor och farfar som jag har köpt cola av, haha! Baby fick 100 kr men lämnar tillbaks sen! :) Så när vi kom hem så var det en stor flaska Cola Zero i kylen för mamma hade druckit upp min förra, men shit det same det var Light. För dagen innan vi åkte till stugan gick jag med en miljon pant så fick mycket pengar och jag köpte Cola och när jag var på väg hem så drack jag ur den, sen när jag kom hem såg jag att det var Light, vad arg jag blev! Och jag kunde ju inte byta för hade ju druckit ur den :( Men drack bara något glas och mamma drack ju upp den så hade min älskade Zero istället. När jag kom hem så handlade vi. Och jag köpte av egna pengar. Natur godis och en tidning för att läsa om skjutningen i Norge. Och när vi kom hem så läste jag den och i slutat stod det om andra stora massaker och då kom det fram skolskjutningen i Colorado, som jag skrev om förra året, alltså började skriva om det. Och jag skrek: "AAAH! Det är mina älsklingar!", och något mer och Stefan: "Du är ju psyktiskt störd...". HAHAHA! Men ganska sant :( Aja, har inte hänt så mycket mer, handlade idag och köpte Cola Zero och riskakor. Imorgon ska jag till SOC, själv också, jätte roligt! BUHU!


Erkänn att mördaren ser ut som Fredrik Ljungberg!


Mördarna av skol skjutningen i Colorado, USA.
Längst upp: Dylan Klebold. Längst ner: Eric Harris


Såhär såg man ut idag. Härligt.

You're the first, The last, My everything♥

Hejsan bloggen!

Baby stack nyss för han skulle lämna in något på stan tror jag, hans kompis Bea följde med hit också, trevlig tjej! :) Idag vaknade jag i alla fall vid tio nånting, baby var ju på jobbet då så jag vaknade själv! Då lyssnade jag på musik, sen gjorde jag nudlar men dem var inte lika goda som man kan köpa på affären. Det är Ica's egna, eller vad heter det?! Kan fixa bild, hahha desperat tjej. Haha skoja bara! Så åt ungefär halva, så gav resten till Silje. Jag är ju beroende av Cola Zero som jag skrev förr, men den är mycket bättre än vanlig Cola, även fast folk inte tror det! Men läs då?! Har säkert skrivit detta men om man dricker en burk vanlig cola varje dag så har man fått i sig 1000 kalorier slutet av veckan, alltså dåliga kalorier. Men med Cola Zero har man bara fått i ungefär 1 eller 2 kalorier i sig! Nice! Plus att jag ska börja dricka bara en gång i veckan. Man känner t.o.m att det inte är socker eller fett i det! Tänk. Dem som har diabetes kan ju inte dricka vanlig Cola så dem dricker Cola Zero eller Light. Så om dem är så "dålig" och man blir fet vad det, så borde alla som har diabetes vara feta. Men egentligen bryr man sig inte om stora kroppar, man ska acceptera hur man är! Jag själv vill hålla mig i form och vara som jag är nu. Men ni får alla tycka olika och acceptera era kroppar. Ni är underbara och är älskade! Men i allafall, ni får fan tycka vad ni vill om Cola Zero! :) Haha, jag säger alltid Zero Day, bara för dem har Zero i namnet, haha! Seriöst, beroende av filmen. Men ladda ner miffon! :D Skjuter i ryggen och m.m. Jag är sjuk, hjälp... jag som ville ha ett gevär, mahaha. Chick With Gun! Mamma kalla mig något, kommer inte ihåg men det var en doktor som hette så som var jätte snäll och vänlig men plötsligt blev elak och våldsam,. gud vad du är gullig mamma!♥♥♥

Men puss! :)




ps: baby ska kanske till Iran igen! Lycko!


I rather be blind, then loose you♥

Hejsan bloggen!

Har nyss ätit kyckling sallad så är propp mätt nu!
Igår åkte jag, baby och pappa till det gamla fängelse museum här i Gävle. Är väl från 1700-talet tror jag? Jätte intressant! Fick se rummen också och man fick som hörlurar och någon apparat som man skulle trycka mot någon knapp i varje rum och då kom en berättelse för varje rum, vi fick en varsin. Sen fick man gå vidare till en annan byggnad som var från 1800-talet. Där var det celler som folk suttit i och i varje cell fick man reda på vilken som hade suttit i den. Och i den första så var det en kvinna som hade fått barn utan en fader och det var tydligen förbjudet så hon hamnade där med sina barn som var ungefär en 5 åring och en nyfödd. Tror berättaren sa att dem kallade henne horungen, haha stackaren! Och det var andra celler men kommer inte ihåg vad det var för folk. När vi var klara och skulle ut till bilen så regnade som fan, har nog aldrig regnat så mycket, som jag har sett alltså. Så vi sprang till bilen och åkte till Buddy's. Jag åt taco tallrik så kunde ta så mycket jag ville men blev mätt efter första tallriken! Sen åkte vi hem till pappa och åt glass när vi kollade på America's funniest home videos och Family Guy. Efter skjutsade han hem mig och baby för vi skulle handla med mamma och Stefan. Vi åkte till Ica Maxi och fick min älskade Activia. Åh är beroende av den! Är beroende av mer saker med: Activia, Cola Zero, nudlar och iste. Men nu ska jag lyssna på musik för baby åkte nyss till Ockelbo för han skulle hämta något. Är jätte trött idag!

Puss!


Gammal sommar bild 2010

You belong to me, i belong to you, feelings are so hard, what should i do?

Hejsan bloggen!

Just nu väntar jag på baby som jag ska möta när som helst!
Men jag vaknade klockan ungefär tio, väldigt ovanligt! Men då lyssnade jag på musik tills jag tråkade ut och snackade med mamma lite. Jag visste inte vad jag ville ha till frukost så då drog vi till affären och köpte nudlar och en Cola Zero åt mig, nyttig frukost (y). Nudlar är väl inte så onyttigt? Men Cola är typ 99 % onyttigt, eller ens det? Då åt jag det medans jag kollade på Family Guy. Efter jag hade ätit upp kollade jag på Elephant. Det är en till film om skol skjutningen. Men Zero Day är 100 eller mer % bättre! Inget slår den! Kollade också på den lite, kommer aldrig tråka ut den! När jag kollade på film kom Blozzom då chillade vi sen gick vi ut lite och cyklade, haha var så länge sen! :o Och hennes kedja åkte ut och när vi åt bullar ute på gården så tappa hon en tand, läbbigt värre! Men som sagt nu väntar jag på älskling, om han nu ska messa mig !

Puss hej!


Kommer ihåg dagen. Jag och Elin var "nyktra" och åkte typ raggar bil mitt i natten med högsta volym och åkte till nå hav där det var is kallt sen kom jag hem. Har hennes kläder på mig haha!

Take another little piece of my heart ♥

Hejsan bloggen!

Det är piss väder ute, bara regnar och regnar, jag som ville sola!
Men idag vaknade jag nio att baby klädder på sig, work u know ;) Så jag passade på att gå upp, så jag lyssnade på musik tills det blev boring. Då kollade jag lite på Jackass jag ÄLSKAR dem. I alla fall Bam eller vad han heter ;) Sen gjorde mamma nudlar till mig, love it! Nu chillar jag här med bärbara datan i knät i mammas säng, älskar hennes säng! Min säng har börjat knaka, alltså det låter när man sätter sig, det är ju något järn i eller vad det är? Men ALDRIG att jag köper en ny, min säng är min bästa vän! När jag sover hos någon annan kan jag bara böla för jag längtar efter min säng, HAHAHAHA! Men vafan jag lyssnar på någon jävla fransk låt... what a minute.. done!
Men igår gjorde jag väl samma sak, gick upp när baby gick till jobbet, lyssnade på musik, osv. Senare kom Blozzom med Lillen för han ville in. Så hon kom in senare men vi var ute för det var så fint väder. Ute gjorde vi inte mycket. Vi gick till affären och jag fick en tio av Jonny, så jag köpte en choklad bit som jag och Blozzom delade på. Efter gick vi till Röda Korset och Blozzom såg söta ringar men vi hade ju inga pengar så vi gick hem till mig och fick en tjuga av mamma så hon köpte två stycken så jag fick en, lixom coolt baaah! Jag kom på en sak. Jag hatar verkligen när folk skriver "h" efter alla ord! Bah, neh, jah, duh,  m.m. Men okej? Sen gick vi till mini golf banan nere vid oss för Blozzoms mamma, lillasyster, morbror och hans kompis spelade så vi gick på att spela. Men det roliga är att när vi gick dit så följde Lillen efter oss så varje gång vi skulle slå golf bollen stannade han mitt i vägen så vi var tvungen att köpa bort honom, haha!
Efter tag orkade jag inte spela mer så jag gick hem för baby hade slutat med, han hade köpt med sig massa saker med, gull hjärtat! Men när jag kom in så kom soc efter ungefär 5 minuter. Vi pratade om min ADHD och Bipolär, skolan, hur det är hemma m.m. Och om ungefär två veckor ska jag dra till soc själv och snacka med ena tjejen som kom, ung var hon så fattar nog mera :) Sen myste jag och baby med nötter till Family Guy , sen nudlar till Simpsons. Sen blev jag skit trött så jag somnade och jag tog all täcke, hahaha!
Men nu ska jag sluta skriva. Sen ska vi dra och handla för det är friday! Och baby sover över hos Emil idag :) Lite skönt, inte illa menat! Utan menade att jag kan vila så jag har kraft imorgon när han kommer tillbaks ;)

Pusshej! ♥


HAHAHA shit vilket face. Bara så ni vet så trycket jag ansiktet mot skydd nätet till studsmattan så ni inte tror att jag ser ut så :( Jag tog bort Blozzom utifall hon inte ville vara med för vi var ju skit snygga ;)


Osminkad och allt... älskar min tröja!


9 månader!

Hejsan bloggen!

Sitter vid bärbara datan som plötsligt blev seg, den är som den är...
Baby är på jobbet, väntar tills han kommer hem, kanske lite mys? Haha. Men det är våran 9 månaders dag, hur fort får det gå egentligen?! Herregud... Ikväll är det Sommar kväll. Det är som någonting på stan med artister som kommer och äckligt mycket folk! Jag orkar inte gå, men det är ju fan Basshunter idag! Jag älskar honom. Bra och snygg! hehe...
Igår kom Blozzom upp hit när baby jobbade och vi höll på att spela Sims 3 och plötsligt kom värsta åska och dunkade ner så hela golvet skakade, så jag slängde mig över datan och stängde av den och drog ut sladden, så spelet sparades inte... men jag trodde datan skulle sprängas och att åskan skulle komma in till oss! Men tur gör det inte så! Så jag och Blozzom satt och kollade ut genom fönstret för att se blixtrarna och dem kom närmare, det ser ju skit coolt ut! Och det regnade som fan! Men senare när baby kom slutade det helt. Vi kollade på film medans han åt. Senare gick jag och baby till pizzerian så han kunde spela, men han spelade bort alla pengar nästan, men det räckte åt en kebab tallrik åt mig! :)
Vi har ju börjat rökt igen men han tvingar mig att sluta och mamma säger om jag slutar så ska jag få en Iphone! YES! Men det tar ett tag tills mitt abonnemang till min mobil som tar skit långt tid... så jag sa att jag pallade fan inte så började skrika att jag ville ha en system kamera och då sa hon : "du får se i jul". Hoppas jag får en! Men när babys familj kommer tillsbaks till Sverige så får typ baby skit mycket pengar! Kanske 200.000 kr? Då sa han att han skulle köpa en system kamera! Vi kunde dela på den, fett nice!
Aja, inget mer hände? Så nu väntar jag bara tills han ska sluta!

Puss hej!

ps: när baby kom hem fick jag riktiga dollars av honom, om jag inte har skrivit det förr? Men AWESOM! ÄLSKAR DET & JAG SÅG JU AMERIKANER PÅ TÅGSTATIONEN! YEEEEY . Nu väntas bara tyskar!



Dagen jaao

Hejsan bloggen!

Väntar att mackorna ska poppa upp ur brödrosten, men tror dem redan gjort det...
Ska göra tonfisk macka åt mig och älskling. Ja, han är äntligen hemma! MYS! Och han ska sova och bo hos oss i en hel månad, glad som fan! För hans familj är fortfarande i Iran eller vart dem är :) Han har kommit hem med jätte snygga kläder.
Igår åkte jag, baby, mamma, Stefan och Sebbe till Valbo. Dem skulle bara lämna in något, medan jag och baby gick och köpte ny Iphone åt honom för den förra blev stulen! Jag ska köpa en snart med, hoppas jag...
Sen gick vi till Subway, var mer än ett års sen jag åt där, så jävla gott! Min specialare: kommer inte ihåg brödet, haha, rostbiff, sallad, majonäs och lite krydda. Mmmh! Men tog ju självklart en hel så jag höll på spy :(
Sen kolla vi lite affärer, jag köpte jätte snygga shorts på Gina Tricot. Dem var vita tyg shorts, snygga! Kan lägga ut bild sen! :)
När vi kom hem myste vi som vanligt. Senare på kvällen gick vi till pizzerian för baby skulle spela lite på automater, efter han vann köpte vi varsin kebab tallrik och jag gav någon fågel en pommes så den glodde på mig hela kvällen, haha, stackarn, älskar fåglar, även fast dem kan vara jävligt dryga med deras skrik...
Idag vaknade jag vid nio så baby stack till affären och jobbade, jag kollade lite på Family Guy . Sen åkte jag, mamma och Stefan till Ica Maxi och köpte lite mat. Och det fanns laptop sak som man sätter på datan, alltså på baksidan. Det var Barcelona FC tryck!!! Men köpte den inte :( Men måste göra det någon dag!
När vi kom hem stod Blozzom där, så vi hoppade lite och plockade körsbär och hallon, haha. Och jag fassnade med foten när jag klättrade i trädet! :(
Men nu ska jag sticka och äta och mysa med baby medans vi kollar på Family Guy.

Puss!



Jag längtar tills nästa år då det är EM. Heja Tyskland!!!!!

Min bebis!!

Hejsan bloggen!

Sitter här med bärbara datan i min famn, mys! Gissa vad? Idag kommer babe hem! Igår när han ringde sa han att han skulle komma hem 4, så mamma och Stefan trodde att han menade 4 på morgonen. Men sen skrev en av hans kompisar till mig att han skulle komma 4 på eftermiddagen, ooops! Så ska nog möta honom. Antagligen tar vi förenings bussen med Stefan eller åker jag och mamma bussen till stan och möter han vid tåg stationen, den ligger ju vid stan :) Yey! Då kan vi mysa och kolla på film eller Family Guy. Fast vi har sett alla säsongen nästan, men what ever, MYS!

Puss !



Haha kolla minen, det ser också ut som jag har klistrat fast ett foto av mitt huvudet på det,,
sjukt..

Friday Night!

Hejsan bloggen!

Det är fredag och mamma har köpt gott till mig, två iste drickor och nå små godis bitar, gott!
Idag ska jag nog bara ta det lugnt och vila tills baby kommer hem, om någon dag eller när det var, saknar honom! Så... det var väl inte mycket mer att skriva om?

Puss!

ps: glöm inte att regristrera er HÄR. Då kan ni få flera läsare m.m! :)

Äntligen sol! ♥

Hejsan bloggen!

Är inte speciellt bra att uppdatera i denna blogg, haha.
Men det har varit skönt idag, nästan för varmt, svettades som fan + att jag har en t-shirt på mig...orkade inte byta om :( Men jag vaknade klockan 05:00 idag! Och kunde inte somna om! Så var uppe och kollade på tv tills elva, då spelade jag Sims 3. Jag hatar min familj där! Vill ha en flicka men får bara pojkar. Man kan ha 6 barn för man kan bara vara 8 i familjen så föräldrarna räknas med då, men har bara fått pojkar, 4 st, vill ha flickor! BAJS! Men...K!
Aja, senare gick jag ner och snackade med Blozzom och Linnea och jag fick reda på en sak. Jag kanske skrev förr att en tjej som Blozzom brukade umgås med som hette Julia och sen snackade hon skit om mig till Blozzom. T.ex att jag var elak och trodde jag var snyggare än vad jag var?! HAHA! Så nu gillar inte Blozzom henne längre. Men vi snackade med Julia då och hon blev skit kaxig m.m. Så idag så sa Linnea att Julias mamma hade ringt Blozzomz mamma och sagt något om oss så Blozzoms mamma sa att om inte Blozzom berättar sanningen för henne om detta så får hon inte vara med mig längre! Asså palla! Fucking Julia, du ska få igen, kan du räkna med! Och hon sa att jag trodde jag var så snygg jag hade en bikini på mig, men tydligen var jag inte det. HAHA hon har nog dubbelt så stor kropp som mig, haha in ya face bitch!
Aja, palla bry sig om henne, säkert sagt nå skit och falskt som inte är sant till sin morsa, hihi ;*
BLÄE!
Men jag och Blozzom hoppade studsmatta och filmade in massa filmer, HAHAHAH! Men sen cyklade vi och jag spelade fotboll med en ungefär 3-åring, han hette Alex, tror jag? URSÖT!
Men sen stack jag in och duschade, sen åt bacon med makaroner, mmh! Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik ;*

Puss!


HAHAH OMG! Helt oduschat hår och inget smink. "Naturligt vacker".

And half of my heart is the part of a man, Who's never truly loved anything

Hejsan bloggen!

Är skit trött idag, vet inte om det är p.g.a vädret eller något annat...
Men idag vaknade jag bredvid mamma i hennes säng, kollade på Simpsons igår kväll så somnade, var jätte trött tidigt! Och jag hade världens konstigaste dröm... Jag drömde att jag, Mamma och Stefan bodde i affären vid oss och att jag ville åka till Colorado, USA för där var det en skolskjutning (skrev om den tidigare i bloggen, ungefär ett års sen), sen när vi landade så var vi i Tyskland så vi tog flyget därifrån till USA men var jätte rädd att vi skulle störta när vi åkte över Atlanten, haha!
Aja, så var seg som fan idag, men gick ut och spelade fotboll med Hampus och Rasmus, skjuter ju skit bra! Nä, men ganska bra faktiskt ;) Sen gick jag hem och kollade på Cougar Town och Family Guy.
Nu tråkar jag så ska kanske gå ut och umgås med familjen :)
På lördag kommer älskling hem, mys! Och jag och mamma ska till SOC någon dag och ska fika sen, mys det med :) JUSTE! Igår fick vi ett brev från IV HAHAHA, men ska inte gå i skolan :) Ska nog praoa för det mesta, får se vad BUP och SOC säger :) Lyssnar på någan ägd spansk låt. Drogade den igår när vi var på Coop, haha.

Puss!


hej ego

RSS 2.0