Snabbish

Hejsan bloggen!

Har inte skrivit på ett tag, men skriver imorgon istället vad som har gjorts. Baby är här så kan inte skriva nå mycket. Men kan inte skriva så mycket om vad jag har gjort idag. Förr ett tag sen stack jag till affären där baby jobbar och vi köpte hem lite till varandra:

Till baby:
- Coca Cola
- Risifrutti

Till mig:
- Coca Cola Zero
- Risifrutti
- Avakado
- Choklad pudding
- Choklad bit

Kanske mycket socker till mig men jag oroar mig inte längre för jag ska börja gymma mig snart :)

Men nu ska jag sluta skriva för baby behöver den tydligen...

puss&hej!

PARANORMAL ACTIVITY 3

Hejsan bloggen!

Nu har jag beställt två biljetter till Paranormal Activity. Till mig och baby på fredag :) Om vi skulle gå idag slutade filmen kanske 22.30 ?. Men på fredags slutar den 21.30. En timme innan, great! :) Får jag varma chips, eller vad det hetter? mmmmh, var ju flera års sen jag åt dem :o Vad mysigt och läskigt det ska bli... Har tagit platser långt borta för då är det bättre :) Men nu ska jag ut och ta en cigg I think :)


byebye!Tumblr_lonqh0v6qk1qhpz8oo1_500_large

If I had a British Accent, I'd never shut up

Hejsan bloggen!

Är pigg som attan idag! Hade ju världens jukaste drömm... Att jag baby och någon till men kommer inte ihåg vem... var till någon turk sak, vet inte om det var en affär eller vad det var? Men det var turkar som jobbade där. Och jag tog med mitt täckte och sov där och jag älskar mitt täckte, i verkligheten också! Sen i drömmen gick jag och när jag kom tillbaks var mitt täcke borta och turkarna sa att dem inte hade tagit det, fast det hade dem... så jag började grina för jag hittade det inte och när jag vaknade så rann det tårar, HAHAHA.
Men tänkte uppdatera går dagen:
Baby kom efter jobbet och vi myste lite och han somnade sen så jag gick ut till vardagsrummet där mamma kollade på tv om andra världskriget och det var massa tyska gamla kvinnor och pratade, alltså på tyska och man förstod vad dem sa! Nästan alla ord dem sa heter så på svenska med! go germany! hihi lööve u tyskar! Aja, sen kollade jag en liten stund för att röka och då hörde jag massa skrik utanför balkongen så där var Blozzom med kompisar och Julia var där! Som Blozzom inte fick vara med, men nu tydligen, alltså ni ska bara veta hur jävla dryg ungen är! Visst, hon är tio år, vilken tio åring är inte jobbig, men hon är mer än dubbelt så jobbig! Får så jävla ont i huvudet när hon pratar... och hon babblade på när jag var på balkongen och rökte: "Anna, du kommer dö.". Jag: "Fuck off, din morsa röker med...". HAHAHA in ya face blabla! Hennes nya namn, blabla. Efter jag hade rökt gick jag in igen och kollade på tyska programmet, eller vad man kan skriva. Men plötsligt hörde jag skrik igen så jag gick ut på balkongen och där var barnen igen, eller flera meter bort men man hörde dem ändå, så mamma blev skit arg, men jag sa till dem istället för mamma, för min mamma är läskig... Men dem hörde ju naturligtvis inte eftersom dem var så långt borta så jag satte på mig skorna och jackan och sprang dit. Blozzom: "ANNNAAAA!". Aaaw gummsan då! Så vi pratade och massa barn kom och naturligtvis Julia, yey! BLABLABLA, HÅLLKÄFTEN!! Så vi gjorde inget speciellt, men senare efter någon halv timme kanske? Så ville dem leka nånting med vampyr och det var en kille där som hette Antonio och Blozzom ville prata med mig och honom ifred och då kom Julia och sa "Mig med!". På skoj alltså så den andra tjejen som var med (Linnea) blev skit sur, hon lätt sur, men hon är 14, så väx upp lite :) Så ja, kommer inte ihåg så mycket. Men Blozzom började grina vet inte om det var Linnea eller Julia. Och då kom Sara, en tjej jag inte visste om först. Hon bor mittemot mig, 96 :) Och då blev det bråk så Sara stannade, blabla. Och vi rökte m.m. Så vi var typ bakom husen och då kom jag på när Julia sa till Blozzom att jag var fet så Sara drog mig till Julia och sa till henne:
Sara: Vart är hon tjock?
Julia: Va?
Sara: Ja vart är hon tjock?
Julia ser helt fundersam ut...
Jag: Ja, du sa till Blozzom att jag var tjock!
Julia: Nä, nu hänger jag inte med...
Jag: DU KALLA MIG TJOCK!
Julia: ?
Sara: Vart är hon tjock, här? (tar på mitt ben), här? (tar på min arm), här? (tar på min mage).
Julia: Jag har inte sagt det?
Jag: Ljug inte framför oss gumman, du pratar så jävla mycket skit om allt! Väx upp. Du pekade finger till Blozzoms mamma, du sa till hennes mamma att Blozzom hade sagt till dig att hon inte var hennes riktiga mamma, du sa att jag var elak, du sa till Blozzoms mamma att jag hade köpt choklad ciggaretter och att jag och Blozzom hade låtsas rökt dem utanför affären och mera skit!
Julia ser helt korkad ut...
Sara: Sluta bara?! Okej?!
Och Sara kaxade mycket mera, men kommer inte ihåg vad hon sa.
Och Julia blev helt tyst, äntligen! Såg ut som hon skulle börja grina, men hon kanske gjorde det för hon kollade ner i marken och sen tog Blozzom i någon svart sak och Julia drog ifrån den från henne. Och Blozzom blev lite ledsen?
Jag: Får hon inte titta heller?
Blozzom: Du bara drog ifrån den från mig...
Jag: Vad fan är det?
Och det var något som tillhörde hennes mobil. Sen gick hon bara, hejdå blabla :) Och hon glömde saken så vi kasta den i brunnen, HAHAHA!
Efter skulle dem hem utan jag, Sara och Linnea så vi gick till Legenden, en ungdomsgård :) Fast var bara massa p12:or... och vi gjorde nå med lera och det blev på min jacka och hon som hade det sa massa saker så jag skrek åt henne, hon blev inte så glad

Men nu ska jag prata med mamma om jag får pengar till bio!

hejdå :)

17371977_largeSJUK<3<3<3<3<3

Hejsan bloggen!

Japp, börjar att bli sjuk. Jag blir aldrig sjuk, kanske två gånger om året eller mindre? Fuck den som smittade mig! Kunde inte sova inatt för hade ont i huvudet, armarna, halsen och halva huvudet, haha. Mamma sa t.o.m att jag var varm så hon är på affären och ska köpa Coca Cola Zero till mig :)
Idag ska Stefan på någon båt, ni fattar? Men bara över dagen, kommer hem ikväll :) Han ska köpa Toffefi till mig! :D Eller hur det stavas? Är ju kung på att stava...

puss gullhjärtan, jag älskar er.
not

HJÄLP

Hejsan bloggen!

Blev inte så bra uppdatering idag, men har gjort annat. Och jag måste lova en sak: inte sitta vid datan så mycket, min rygg går av snart! Men kan inte leva utan min data :( Utan Vänner, Family Guy, Cleveland SHow & musik m.m kan jag inte leva! Aja, men på torsdag ska jag träffa Josefin (min kontaktperson) :) Ska roligt, blir väl fika eller nått. Kan ta hur dyrt som hellst för det hon eller soc då som betalar ;) Men nu ska jag lyssna lite på musik innan jag kollar på Simpsons med mammi! :)


puss!

When we first met, I had no idea you would be so important to me

Hejsan bloggen!

Har bara tagit det lugnt idag, har känt mig lite nere, har ont i halsen och hade ont i huvudet tidigare idag. Så har bara läst bloggat, kollat film, serier & lyssnat på musik. Älskar musik, min bff. Mobbad. Baby kommer inte idag för han tyckte jag skulle vila idag så jag hade ork tills imorgon. Så vi träffs imorgon vid 17.00 för då slutar han jobba :)
Nu ska jag fortsätta med nånting.

goodbye

Hänger lite med chris, HAHAHA, näe nu är jag trött, jag fattar inte varför jag har sån dålig humor? Det skrämmer folk... inte alls många som sagt att jag är skumm. Jag är ganska skumm faktiskt. Synd att vi tog bort badkaret för då kunde jag vara skumm i skummet, HAHAHHA, nej det kommer igen...STÖTTA

Tumblr_ltitv6jkfs1qd856ao1_500_large

You're not popular, your vagina is

Hejsan bloggen!

Skulle ju käka med pappa idag men det blev inget. För är så jävla trött! Kunde inte sova inatt... För Sessan jamade hela jävla natten och Silje låg på min säng så jag kunde inte ha benen raka, hon är ju inte direkt liten, väger lika som mig ungefär! Så när jag försökte ta ner henne så blev hon "lite" arg... Så är jätte trött nu! Lyssnar bara på musik och kollar runt på bloggar, någon bra blogg? :)
Men ska nog ut och ta ett glas Coca Cola Zero (L)

Puss & hej!
Tumblr_ltilf9lzhg1r02kqh_large

For every girl with a broken heart, there's always a boy with a glue gun

Hejsan bloggen!

Börjar bli bra på att uppdatera, go anna go! Just nu håller jag på att lyssna på Anton & Affe HAHA vet, men dem är så jävla coola! Älskar Boogi Nights! Jag kommer tillbaka, tappar luften, kom igen och visa muffen.
Kollar också runt och läser bloggar men dem uppdaterar som skit på helger! Come on bitches!
Men ska fortsätta att lyssna på Anton & Affe. Annat ni ska lyssna på är Getto Boys - Die Mother Fuckers.

Puss!


Tumblr_lkq8qltssv1qelv0jo1_250_large

Tidsfördriv

Hejsan bloggen!

Har lite lagomt tråkigt så jag gör ett test så ni får veta lite mer om mig!


1. pierca tungan eller läppen? - Tungan nog
2. vara seriös eller oseriös? – beror på sitationen?

3. Dricka grön eller röd mjölk? – I dont care

4. Brinna upp eller drunkna? – haha..inget
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? Både&

OM MIG
1. vad heter du? – Anna
2. syskon? 1 riktigt, & fyra låtsas
3. Vart bor du? – Gävle
4. Hur många barn vill du ha? – 3 :)
5. Vill du gifta dig? – Aoo

6. Favorit tid på dagen? – Kvällen!
7. Humör just nu? – Trött.. med happy
8. Sugen på just nu? – Coca Cola Zero, men orkar inte hämta från köket...

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? Inte vad jag kommer ihåg?
2. Har du en hund? – Ja världens finaste! :)
3. Sover du helst ensam eller med någon? – Beror på...
4. Tror du på spöken? – Haha lite.

5. Är du mörkrädd? – Ja..
6. Vad vill du ha just nu? – Cola ju.......

KÄRLEK
1. Är du singel nu?- Nono
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? – långa?
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? – Självklart :)
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nä
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? – Jaharu, ingen lek när jag är det!
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? – Nedå!
7. Har du varit på en blind-date? – Nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? – Ja!

9. Saknar du någon av dina ex? - NEJ
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Ja tyvärr
11. Brukar du tänka på dina ex? – HAHA nä
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - Näe

KOMPISAR
13. Har du nån bästa vän? – Näe inte direkt
14. Är du ofta med dina vänner? – Jo lite då&då

15. Vad brukar ni hitta på? – ALLT och inget
16. Kan du vara dig själv med dina kompisar? – Absolut 
17. Vem vet mest om dig? – Oj, måste väl säga pojkvännen min!

OM DIG
1. Hur lång är du? – 1.68 ungefär :)
2. Vart bor du? – Gävle
3. Är du nöjd med ditt rum? – Jorå
4. Villken är din riktiga hårfärg? - Brunt

5. Har du någon sjukdom? – Jao
6. Vad har du för ögonfärg? – Bruna
7. Är du nöjd med dina vänner? – Fuck yeah!

8. Är dina föräldrar skilda? – Yesbox

9. Gillar du skolan? – Ja skol tönten här!
10. Hur svarar du i telefonen? – Hallå

VAD ..
1. Åt du senast? – Mörk choklad
2. Drack du senast? – Coca Cola Zero
3. Har du på fötterna? – strumpor
4. Lyssnar du på just nu - Getto Boys - Die Mother Fuckers

5. Gillar du mest hos dig själv? – Vet inte om ska välja mellan rumpan eller ögonen!Skräckis...

Hejsan bloggen!

Håller på att ladda ner Paranormal Activity nu. Den första. Var nästan ett år sen jag kollade på den, tror jag? Tycker den är ganska läskig. I alla fall när man är ensam i mörkret... Tänk om det skulle hända här?! Jag skulle fan dö! Usch, hoppas det inte finns sånt. Men jag tror på spöken! Jag kommer ihåg att jag tog upp min leksaks hund jag hade när jag var liten från källaren och den kan skälla och gå, men bara en i taget. Så en dag när jag satt vid datan så hörde jag nå konstigt ljud och då såg jag nere på golvet hur den gick. Hur fan kan den bara gå sådär?! Och jag kommer inte ens ihåg när jag ställde ner den på golvet?! En annan gång så öppnades dörren och sen stängdes hårt så min internet sladd blev halvt sönder. Trodde först det var vinden från fönstret men såg då att det inte var öppet... Men aja, det händer.

Expect the best, be prepared for the worst, fuck what other think & do your own thing

Hejsan bloggen!

Sitter här alldeles själv i mörkret... åh skrämde mig lite..
Men idag har jag och baby bara myst och vid 18.30 åkte han till Ockelbo han ska sova där hela helgen, vad jag kommer ihåg. Men idag vaknade jag 12.30 ! Var jätte trött sen igår! Jag och mamma var ju på SOC och stan, sen GICK jag och baby till en lägenhet han skulle kolla på någonstans, och det var ju inte direkt kort dit. Lägenheten var ju okej, men man fick inte nya tapeter, vilket jag tycker man borde få?! Plus att det såg inte så fräscht ut... Baby håller på att kolla på andra nu, men det är ju så jävla svårt att hitta lägenheter nu! När vi var på väg hem fick jag en cigg av baby som var skit cool! Det var en vanlig cigg, man rökte lite, tog några ploss alltså och sen fanns det nästan som en knapp, eller inte knapp men när man tryckte på filret kändes det som något sprack och då blev det mint smak, HAHAHAHA. Säkert något ni vet, är lite out of the league, stava säkert fel nu med. är lite cp, kanske borde skaffa cp hjälm så jag inte slår huvudet och blir med cp som Svullo. Nää, nu var jag taskig! Aja. När vi kom hem köpte vi kebab tallrik som vi tog hem och åt medans vi kollade på någon film med Tyra Banks, skit rolig film, älskar Tyra så jävla het, lebben anna. Och Lindsay Lohan var med fast liten då, så fin flicka då, nu en jävla knarkare hora. Sen kollade vi på någon dans film? Blev skit trött och somnade. Och vaknade jag 12.30 som jag skrev. Jag lyssnade på Spotify i mobilen. Och det krånglade så jag stängde av mobil och när jag satte på den och började lyssna igen funka inte ena hörluren... Så nu är den sönder, sällan jag har "tur" med hörlurar... Men lånar mammas nu, dem är bättre t.o.m! Nu lyssnar jag på musik och måste pissa...

Puss!

SOC

Hejsan bloggen!

Har nyss kommit hem från stan! Var på SOC för att träffa min kontakt person. Hon var perfekt! Hon älskade att träna, jag som vill börja träna! :D Hoppas hon vill ha mig då! Efter snacket gick vi till Gina Tricot och jag köpte en skjorta, skit snygg! Senare åt vi, båda åt en avakado sallad, jätte god! Efter gick vi in på Nian där jag hittade jätte fina leggings på BikBok. Det var shoppingen, blev faktiskt inget mer! :o Köpte tuggummi då...men det räknar nog inte som shopping? Är besatt av det, måste ha det varje dag! Och jag kan inte ta ett per gång, måste ha många annars är det inte gott?! Men nu ska jag kolla runt lite medans jag dricker julmust, mmmh!

Puss!
Tänkte träna denna, rolig! :)

It might seem like hardest thing to do, but you have to forget the guy who forgot about you

Hejsan bloggen!

Ska snart fixa mig för ska till SOC -.- Men ska träffa min kontakt person för första gången, se hur hon är! Hoppas hon är rolig! Är lite små sur nu med... har världens tova i håret, hatar att kamma ut dem! Drar som in i helvete för att knuten ska ramla av och om den inte gör det gör jag sönder kammen, måste göra sönder något, gaaah! Men får ta det lugnt denna gång... Men ska fixa mig nu, ha en bra dag losers!

Puss;)


ps: Idag vid 17.30 ska jag och baby kolla på en lägenhet till honom i korsnäs, eller vart det var? Fan vad roligt! :D Hoppas han får den! :
)Tumblr_lt6nmu9out1qepxylo1_500_large
Precis sån hårfärg vill jag ha! Snygg va? Passar till mina bruna ögon ;)
Det är Miley Cyrus, den vackra kvinnan!

Falling in love is like falling asleep in classes, you are not suppose to, but you did

Hejsan bloggen!

Sitter här ensam och lyssnar på musik. Baby sover hos Kim idag så har haft det lugnt idag! :) Och då menar jag inte taskigt, jag älskar att vara med baby! Har kollat på allt möjligt idag och ska sova snart för jag ska orka att åka till SOC imorgon! Ska träffa min kontakt person för första gången! Se hur hon är! Hoppas hon är rolig, får jag fan hoppas! Vill inte ha någon tönt... Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och om någon timme blir det Simpsons med mamma!

Puss!


En hemlös man tar hand om och hjälper en hund. Värker i mitt hjärta när ser bilden. Hur hunden ligger och sover i famnen och hur sjuk den kanske är. Såklart älskar man den hemlösa med. Nästan så att man börjar grina för hur vackert det ser ut, bör självklart röstas till årets bild! Tycker så synd om hemlösa, hur dem inte får leva som vårat liv. Vi tänker på allt äcklig mat vi får och att vi inte får äta vad vi vill, tänk på dem hemlösa. Dem skulle äta vad som hellst, för dem är hungriga! Dem behöver mat och kärlek! Jag ger min kärlek till dem, att se dem sitta ute själv, ute där dem bor, alldeles själv och bland all kyla. Hemlösa djur, som nu hunden behöver precis samma. Det är inte bara om hemlösa människor. Djur är lika värda som oss. Dem behöver också mat och kärlek. Mat att leva över, kärlek att få känna. Jag har en hund hemma. Att ta hand om henne är det bästa jag gjort och jag skulle offra allt för henne! Att bara tänka på hur hon skulle få känna all dess smärta värker i hjärtat. Hundar lever inte så länge och att få dem att lida är hemskt, dem ska få ett underbart liv att leva för. Om jag vann en miljon kronor skulle jag definitivt ge halva summan till hund hem. Nu babblar jag bara på, men jag offrar min tid för detta och hoppas ni gör desamma!

How do you say goodbye to someone you can't live without

Hejsan bloggen!

Sitter och lyssnar på Fergie. Fan vad jag älskar bruden! Hennes låtar är grymma och hon är ju så sexig! Om jag skulle byta utseende med någon skulle det lätt vara henne!
Men idag vaknade jag vid 10.00 ungefär. Lyssnade på musik sen gick jag till köket och mamma och Stefan hade handlat så det var massa mat överallt... Men gjorde frukost själv, första gången?! Men det blev macka med ost och skinka på och juice, good! Sen dess har jag inte gjort mycket! Ska nog äta nu, eller senare kan inte äta när jag hungrig, vilken kan inte? Haha...

Puss bitches!291729_10150282958668676_5645523675_7574419_8274141_n_large

Mys Måndag (L)

Hejsan bloggen!

Sitter här med baby och skriver på hans skol data, h3h3. Jag vaknade någon tid. Kan erkänna att det är super duper skönt att sova ut varje morgon! Vill inte skryta, går ju inte i skolan så det är inte så konstigt, men shit the same... Jag klev upp och lyssnade på musik som vanligt, åååh kan inte ens tänka hur livet skulle vara utan musik. Daamn vad tråkigt! Efter jag hade lyssnat på musik kollade jag på Simpsons med mamma i vardagsrummet. Alltid lika roligt! Förr älskade jag Family Guy men har tröttnat på det nu kan jag erkänna! The Cleveland Show är på topp listan nu. Ni MÅSTE ladda ner det, men finns bara svensk text på några avsnitt på Säsong 1. Har kollat på hela säsongen, utan svensk text med, fattar ändå, Einstain vettu! Stavade det säkert fel också... Ärpå säsong 2 nu och ni bryr ju er faktiskt. Nä men serri folk, ladda ner er, jag ber er ni kommer älska det. Hans nya frus dotter är 15 år och har damp, fan vad jag tänker på mig då... Aja, jag gjorde frukost och åt medans jag kollade på Eva & Adam det riktiga, med barnen, finns en film med vuxna som heter det med. Men den äääger! Älskar Tobbe, haha! Baby kom då för han var "sjuk". Men vi chillade och myste och kollade på en skit bra film om en rappare som blev mördad (skjuten), en riktig berättele, vet inte hur man stavar hans namn. Men min favorit rappare! Vi gick till affären och köpte gott (avakado, Coca Cola Zero, Ben & Jerry glass till mig, Daim glass till baby och äppel juice till honom). Kände mig tjock efter det, är ju rädd att gå upp i vikt som några av er nog vet... Men ska börja träna snart, går promenader nu, får se vad som händer. Mamma får ju pengar imorgon så ska köpa sallad på Kvantum, orgasm. Men ska kolla på The Cleveland Show med baby nu.

pusskrambamsekram


Love is like heaven, but it can hurt like a hell

Hejsan bloggen!

Faaaaaaaaaaaan
vilken jävla tränings värk jag har?! Spelade ju bara i 40 minuter men ändå... har inte tränat på skit länge så det är inte så konstigt?! På torsdag ska jag träffa min kontakt person, hon är bara 21 och hon älskade och shoppa tydligen. YEEEY! VILL HA PENGAR!!!!!! VILL SHOPPA! Aja, måste snacka med mamma! Hon är eller ska snart till affären för att handla saker och hon skulle köpa Coca Cola Zero till mig! :-) Men en burk tror jag? shit the same whore. Hehe skoja... mena inte till min mamma! Hon är världens bästa mamma, min ängel (a')

Puss hej!

ps: kom på att jag måste bli bättre på att lägga ut bilder! Alltså på mig själv, ego patetisk fjortis bitch whore slampa slyna traampe

I wonder what goes through your head when you hear my name

Hejsan bloggen!

Ska snart kolla på Morden I Midsommer med mamma, men tänkte uppdatera dagen:

Pappa hämtade mig vid 13:00 och då åkte vi till sport hallen och spelade badmiton tills klockan 14:00 för då åkte vi till Buddy's för vi skulle käka med Matilda där. Så när vi kom dit stod hon utanför och väntade på oss. Vi delade på en pasta med kyckligen, pappa tog en själv för det var 2 för 1 kuppong vi hade. Vi snackade massa, speciellt jag och Matilda. T.ex om ADHD, skolan, filmer m.m. Hon hade druckit mycket igår så hon var lagomt bakis stackaren... När pappa åkte så stack vi ner till stan, fick en femtio lapp av pappa så jag köpte glass från McDonalds. Dem hade kommit, eller om dem har haft den länge? Men tog McFlurry med Bil smak, ni vet Bilar godis? Var gott men skit sött så höll på att spy efter några tuggor! Men resten av kvällen gick vi bara runt på stan och kollade och köpte godis. Köpte sockervadd på Godis Tajm, mmh! Och det var någon special kväll så det var massa stånd och det var ett stånd där dem sålde massa smycken och dem hade skit snygga navel smycken! Måste ta hål i naveln någon dag! Det fanns halsband med Fc Barcelona på, vill ha! Älskar dem som fan! Hoppas dem vinner Champions League denna gång med! Dem är ju världens bästa lag? h3h3

Puss hej!Fan vad jag saknar sommaren!!

SVAR 2

Hejsan bloggen!

Tänkte svara på frågor jag har fått mer, fast är bara två tror jag xd Men tänkte svara nu innan jag åker! :)

Postat av: jennifer!


När förlora du din oskuld ? ;)


svar: haha... ehm när jag var 13 men det var inte så lyckat :'D


Postat av: melizza:)

Hur länge har du haft dina sjukdomar för du verkar jätte stark!
Och hur är det att leva med dem? :(svar: Tack! Ehm, har haft epilepsi i 3 år, ADHD i 2 år och Bipolär i 1 år :) Klart det är svårt med allt!


GRATTIS! ♥

Hejsan bloggen!

Hade sådär lagomt tråkigt för några dagar sedan så jag sökte på fotbolls spelare, HAHAHA och jag sökte ju på Özil och såg att han fyllde år idag! ;) Aja, Grattis! 23 år tror jag :'DTog bara den hära för var den bästa bilden hahaha

SVAR

Har redan fått några frågor, hehe? Säkert bnågra jag känner som har skrivit anonymt? -.-

Postat av: amanda

varför började du blogga?
hur länge har du bloggat?
Vilken är din favorit blogg?


svar: - Nog för många av mina kompisar hade en blogg och att det verkade roligt.
- I December blir det två år tror jag?
- Gud jag har inte direkt någon favorit utan läser olika varje dag! Men min favorit av dem kändaste är det Paow.se !

Postat av: aalva:)

vart bor du?
trivs du där?
vilken är din bästa kompis?! :D


svar: - Gävle..
- Funkar väl, men skulle helre bo i USA
- Har inte direkt någon bästa kompis utan många bra :)

Postat av: Anonym

Tycker du att du är tjock för det verkar så men du är ju jätte smal! ;oo


svar: - Jag är inte jätte nöjd med min kropp, vill ju gå ner i vikt! Men tack för komplimangen! :)

Postat av: Anonym

Spelar du fotboll för du brukar skriva mycket om fotbollen?
Vilken är din favorit fotbolls spelare?


svar: - Nej, men spelade förr.
- Har många t.ex som: Özil, Kim Källström, Sebastian Larsson, Klose m.m.

Postat av: bbella

när fick du din mens?


svar: - HAHA vilken fråga! Men sommaren till femman :)

Postat av: Anonym

Hur lång är du?
Hur mycket väger du?


svar: - Några månader sen var jag 1.68 men när jag var på sjukhuset för ett tag sen var jag 1.66, haha! Kan inte ha krympt så 1.68 kanske?

Postat av: ....!

du borde vah poppiz i skolan för duuh äh såå söööt!!! :o


svar: - Eeeh okej? Vet inte vem du är, men du borde lära dig att stava.. & jag går inte i skolan, men tack att du tycker att jag är söt!

Postat av: en läsare

Är du från utomlands?! :D


svar: - Återigen: NEJ! Jätte många som har frågat det! Ja, jag är ganska mörk, men jag föddes i Gävle! Men har länder i släkten där dem är mörk: Jugoslavien, Frankrike.

Postat av: Anonym

Vilken kupa har du på bh:n? :D


svar: Haha ehm, b/c, prevo...

Postat av: nyfiken?

Har har typ läst igen din hela blogg typ och du skrev mycket om någon film som heter zero day? vad är det för film och varför gillar du den så mycket? :p


svar: - VISSTE att jag skulle få den frågan! Zero Day är min favorit film och kommer vara det föralltid! Men det handlar om två killar i USA som planerar en skolskjutning i deras skola, dem är mobbad ju... Och ena får en filmkamera i födelsedags present så dem filmar hur dem planerar skjutningen och i slutet får man se skjutningen i skolan. Inte bra för känsliga, men jag älskar den! Kollar på den när jag är ledsen för jag blir peppad av den och får ut min ilska av den! Gillar sådana filmer för älskar skjutningar haha!


FRÅGESTUND


Look A Like?

Hejsan bloggen!

Jag fick en kommentar att jag var jätte lik Rachel Bilson. Njaaa, inget vad jag vet! ;p
Eller?


Rachel-bilson-picture-6_large

1 år! ♥♥♥Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år! Det kändes som det var igår vi kysstes för första gången! Jag älskade dig i hemlighet innan du visste. Sen visade jag känslan jag hade för dig och min dröm blev sann, jag blev världens gladaste tjej! Att vara utan dig i några timmar som du är när du jobbar känns som du kommer vara borta föralltid! Att vara bredvid dig och ligga i din famn värmer min kropp och hjärtat. Vår framtid står framför oss! Vår planerade framtid kommer uppfyllas! Vill ha en familj med dig så våra barn får känna hur underbar du är. Du kommer vara sådan bra pappa, den bästa och barnen kommer älska dig lika mycket som jag älskar dig! Jag kan inte tänka en minut bort från vår framtid för det är det ända jag tänker på! Att få leva med dig hela livet gör mig den gladaste människan på jorden! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KUNGEN! ♥


KUUUUNG!♥♥♥


Helvetet, haha?

Sinestesia Limitada - ‘I can shake off everything as I write; my sorrows... it's 11:11
anne frank - Google Images nectarine "Diário de Anne Frank": as polémicas em torno de um clássico The Last Entry in the Diary of Anne Frank « Sexuality _ Love in the Arts
Anne Frank Anne Frank at her desk | Flickr - Photo Sharing!
Käyttäjän Ellie Kendrick kuvat - Anne Frank | Facebook Oncee in a bluuee moonn.
Careless nature, gentle stare Joss
Anne Frank - her life in letters - the official Anne Frank House website Likes | Tumblr
FLESH AND SCUM FLESH AND SCUM
Hur fan kan dem skriva att Anne Frank är i helvetet? Hon var ju sån livfull,
smart och nog väldigt vänlig! Ni ska läsa hennes dagbok som man kan köpa
eller låna. Hon skriver så bra om allt! Hon har sån fantasi! Och hur kan hon
vara i helvetet, har hon gjort något? Det var Hitler som tog hennes liv! Hon
fick lida tills döds av en sjukdom... usch... Och att hon var gömd i flera
år är ju inget vi alla kan göra?!


SVERIGE ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hejsan bloggen!

Gissa vem som vann igår då? ;) SVERIGE!
Dem vann mot Holland som är näst bästa laget i världen! Och man såg att dem spelade seriöst! Sverige blir bättre och bättre för varje match! Hoppas dem går långt i EM. Tänkte skriva dem 5 lag jag hejar på i EM:

- Sverige
♥♥
- Tyskland♥♥
- Portugal
- Italen♥♥
- FrankrikeSnacka om att svennarna blev glada?

 

Tyskland♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 


320901_296635327030278_100000514397688_1298881_1913893253_n_large

The best relationship is when we can act like LOVERS but also like BEST FRIENDS

Hejsan bloggen!

Tänkte uppdatera en snabbis för det är fotboll nu tror jag? (Sverige - Holland). Holland har redan gått vidare till EM så dem behöver ju liksom inte spela bra? Så varför inte låta Sverige vinna? Då går dem vidare! :)
Kanske ska skriva vad som hände i lördags? Jag drog ner till stan och gick till Buddy's och där satt pappa med sin gulliga stickade kofta! Sen gick jag ut för att möta Matilda. När vi kom in hälsade hon och pappa på varandra. Han hade en kuppong. Två stycken men betala för 1, så jag och Matilda delade på en tallrik. Det var tacos, det stod det på kuppongen. Hade bara majs på min ungefär... Och man fick fri påfyllning med Pepsi! Vi snackade i mer än en timme. Sen stack vi och vi fick 100 kronor av pappa! Så jag och Matilda stack till McDonald's och åt glass! Efter gick vi runt på stan och letade efter någon affär jag kunde köpa natur godis men mat affären i Nian var stängd för Nian stänger 4 eller 5 på helger. Och det var så jävla kallt så jag köpte varm choklad. Tillslut tröttnade vi på att leta så vi gick in på Godis Tajm så jag kunde köpa godis istället! Jag köpte det på bilden nedanför detta inlägg. Jag skickade mms till bloggen med godiset men det blev bara bilden där... wiiieeerd! Skit samma. Det tog en halv timme eller mer att köpa godis, jag har svårt att välja! Matilda fick damp! Men tillslut köpte jag en massa och vi drog till bussen. Jag följde med till hennes, men min kom senare så jag rusade till min hållplats, hann, tur! Så hemma åt jag godiset medans jag kollade på The Clevelands Show. Mys!

Nu ligger baby och sover och jag ska ut till vardagsrummet!


Pusshej leverpastej

ps: på lördag ska jag, Matilda och pappa spela badminton! HIHIHIHIIHI

DRAWINGS

Hejsan bloggen!

Jag kom på en sak nyss! Något jag njuter av är att rita. Jag älskar det, dock kanske inte så bra!
Men det jag tänkte på var att jag kan visa alla mina teckningar, dem jag är mest nöjd med, då!En av mina första teckningar, inte så fin, haha, men bättre än inget!

SMS-inlägg

201110081609 (MMS)


Mys fredag!

Hejsan bloggen!

Andra inlägget idag! Idag är det ju fredag! Ska snart ta fram mina chips och saft så jag kan kolla på The Cleveland Show. Idag har jag träffat Blozzom en stund, vi hoppade och kasta en tennis boll till varandra 200 gånger! Rekord ;) Sen har jag kollat på fotboll ( Sverige - Finland). Det stod 0-2 nyss till Sverige! Vet inte om det har blivit nå mer mål än. Men ja, vad finns det mer att skriva? Ska bara ha det mysigt och njuta! Ni ska också ha det bra! :)
Ska komma i säng tidigt idag tycker jag för har inte kunnit sovit på länge! För imorgon ska jag träffa pappa och käka med honom, så jag har ork till det! Ska ju träffa Matilda med! Ska snacka med henne hur det blir! :)


Puss!
GE MIG DIN KROPP?!

When you want something you've never had, you have to do something you've never done

Hejsan bloggen!

Skrev inget igår, det var bara för jag var så trött. Katt jäveln jamar ju 24/7, mest på kvällen också! Men inatt jamade hon nästan ingenting. Men jag kunde inte sova i alla fall, inte p.g.a det utan att jag hade världens marddröm :(
Jag drömde att en kille i min ålder skjöt en man vid sop huset vid mig så han låg där död och hans fötter var brytna så dem stack åt varsitt håll... usch! Så baby var tvungen att följa med mig till toan, haha. Men jag var ju rädd! Men tillslut somna jag, men vaknades av att baby skulle gå till jobbat, somnade om sen, vaknade att Stefan pratade så jävla högt, somnade om, vaknade att Silje kom in, somnade om, vaknade att Sessan jamade, somnade om och vaknade av att mamma damsög... Men när jag precis skulle gå upp så kändes det blött vid näsan så jag trodde jag hade snorat, haha. Men när jag drog handen där (nej petade inte i näsan) så var det massa blod på handen. JAG BLÖDDE NÄSBLOD! Så jag stack till badrummet och torkade bort det men det bara rann hela tiden! Så jag satte en tampong i näsan, HAHAHAHA! Men den åkte ut... Så jag satte in papper istället. Sen gjorde jag frukost och åt det medans jag kollade på The Cleveland Show på min data, mys. Mamma gick senare och köpte stjärn-chips till mig, hihi. Men nu har jag väl inte så mycket mer att skriva om? Men ska nog träffa Matilda imorgon! :)

Pussis!

ps: igår gick jag ner till Blozzom för hon hade köpt en 3D film, fett läskigt! Usch dem kom ju mot en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O juste! Hennes mamma och "pappa" ska skiljas :( Usch! Hon hade gråtit så mycket att hon hade somnat gråtandes sittandes och hennes lillasyster som är 2 år hade gråtit så mycket att hon hade spytt... jag blev ju också jätte ledsen! Inte så jag grät, men ni fattar nog!

Never give up on something you relly want. It's difficult to wait, but more difficult to regret

Hejsan bloggen!

Har kommit på att jag har blivit bättre på att uppdatera, grattis jag äger!
Men idag är jag så jävla trött! Var ute och gick och gjorde mycket igår. Matilda ringde mig vid 16.00 tror jag? Eller lite innan, så var tvungen att fixa mig på fem minuter? Så jag plattade håret i nån minut, målade in ögonbrynen och satte på lite mascara. Satte på mig kläder fort, knöt skorna och kuta till bussen, har nog aldrig sprungit så fort i hela mitt liv! Tur hann jag! Fortaste fix-dagen! ;) kiiing. Så jag åkte ner till stan och mötte Matilda där och vi gick till automaten för att se hur mycket pengar hon hade, 73 spänn tror jag? Så vi gick till McDonalds för att köpa något med det var nå fel där så vi kunde inte köpa med kortet. Så vi gick in i Nian och kollade runt på mat ställen och tillslut såg vi en kebab ställe så vi delade på en kebab rulle och ett litet glas cola. Vi blev i alla fall mätta! Sen gick vi bara runt och gjorde ingenting. Men baby ringde och sa att han hade slutat och att skulle åka hem till mig och röka vattenpipa med honom men Matilda orkade inte, så det blev inte. Men när vi var på Åhléns så gick en jätte litet hund förbi oss och hon sa att hennes hund var jätte stor och jag sa att min hund också var det. Och hon ba nånting: "Åhhh kan vi inte åka hem till dig då?!". Så vi tog bussen hem till mig och Silje, min hund alltså! Älskade Matilda och hon älskade Silje, hehe. Men det blev inge vattenpipa. Men baby sa att vi kunde följa med honom till pizzerian för han skulle spela på maskin. Så vi stack men först till affären, där jag och Matilda köpte varsin choklad pudding och Coca Cola. Vi satte oss utanför affären och åt upp puddingen, sen stack vi till pizzerian och vi beställde pommes medans baby spelade. Så vi satt och åt det med dipp sås, men vi orkade såklart inte allt. Så vi gick ut sen och satte oss på ute serveringen. Fast det var ju kväll så det var svart ute. Då drack vi våran läsk medans vi rökte. Efter fick vi pengar av baby så jag och Matilda gick till affären igen och hon såg naturligtvis en massa dosor snus som man har snus dosan i och det stod texter på dem och hon stod där i en halv timme? HAHA Men till slut köpte hon en som det stod: Du rör inte mitt snus! Eller nånting i den stilen och det var ett fuck you finger på, haha. Sen skulle jag köpa nånting. Det blev tillslut nå godis spray man sprayar i munnen, skit gott! Och Matilda klagade att jag stod och letade länge, ska hon säga... Vi betalade och gick ut och dem var skit goda! Men plastet snus dosan låg i, eller vad man kan kalla det kunde man inte få upp för det var så hårt plast så Matilda började leta i sin väska och kom upp med en fick kniv, HAHAHAHA! Så hon fick upp den och hon lade sitt snus där i. Sen gick vi in till baby och vi höll på att spraya och fick smaka av varandras och jag ville smaka av hennes hela tiden så hon skulle jävlas och spraya på mitt ansikte och såklart spraya hon i mitt öga, kunde ju fan inte se och mascaran rann!!! Så skulle ge igen men det blev på hennes ögonbryn... Och hon ba: "Det är mycket värre!". Mmmh, visst va? När baby hade spelat klart stack han hem medans jag följde Matilda till bussen och när vi var på väg så gick världens största skalbagge förbi, den var skit stor, fyfan! Men vi ska nog träffas i helgen och vi ska vaxa benen någon dag, se hur det känns!

Puss och kjam!

ps: jag hatar min katt (Sessan), hon är i perioden då hon vill para sig så hon går överallt och jamar, kunde fan inte sova inatt, hade bara lust att skära halsen av katten!


Tumblr_lsk2kerdq51r40g12o1_500_large

joupjoup

Tumblr_lrdanh0uld1qbjt25o1_400_large

I just kind of wish none of it ever happenend

Hejsan bloggen!

Är faktiskt pigg idag även fast det var en vild natt igår! Eller vild & vild? Rolig i alla fall!

Jag satt vid datan och väntade tills 15.30 för skulle till stan och träffa Matilda 16.30. Så jag bara chillade men sen såg jag att klockan var 16.00 så jag flög upp och fixade mig! Hann tur! Så tog bussen och lyssnade på Eminem, love him! När jag kom ner på stan messade jag Matilda och frågade vart hon var och hon skrev Nian så jag gick in och letade fan över allt! Sen fick jag reda på att hon stod utanför bion som är bredvid Nian -.- Så jag gick dit och jag hade pengar men hon kunde inte äta för hon hade stoppat i sig en fet burgare... så fick jag "smaka" av hennes cola. Sen gick vi in i Nian och till Telenor för hon skulle lämna in hennes mobil för den fuckade. Och jag drack upp hennes cola... fan vad vi garvade, fetto jag... Men jag var ju lite sugen med nått så jag köpte en smoothie på Waynes Cofee medans Matilda gick på toa där. Smoothien var faktiskt god men jag orkade inte hela så Matilda fick den. Vi gick in på Stadium och kollade lite. Det fanns en päls mössa som har nå hängande på sidorna som täcker öronen, hoppas ni fattar? Jag passade fan i den! Vi kollade lite runt där och jag hittade boxnings handskar. Vill ha dem och boxnings påse eller vad det heter? Så kan jag slå på den hemma så min ilska åker ut! Funkar tror jag! ;)
Efter gick vi in på McDonalds och köpte varsin glass, eller jag bjöd! Hon köpte vanlig glass med choklad sås och jag en McFlurry med Smatis eller hur dem stavas? Sen hände en skit pinsam sak! Eller två! Vi gick in i Nian igen och kollade i affärer, sen när vi skulle ut i en så putta hon på mig för jag tydligt gick konstigt så jag höll på att ramla på ett gäng kineser.... Sen andra pinsama saken var när vi blev skit sugna på något på Konsum eller vad det är för mat affär i Nian. Men vi gick dit i alla fall och jag såg natur godis! Och ni vet väl hur kåt jag är i det?! Så jag tog det och när vi gick till kassan så betala jag och gick sen när vi hade gått en bit så hörde vi en röst: "Du glömde ditt godis!". HAHAHAHA, daaamn vad vi garvade! Och Matilda köpte två paket Hubba Bubba. Som vi åt, ett varsitt! Det är ju fem tuggumin i paketet och dem är ju inte direkt små. Fan vad ont i käkarna vi fick! Sen ringde baby och sa att vi skulle möta honom för han komma ner på stan om tio minuter. Så vi gick dit och väntade, sen när han kom gick vi tre till tågstationen för baby skulle spela på spel maskin... Så jag och Matilda hade så tråkigt så vi lade passa salt och peppar i ett ljus och hon: "Blås!" Jag: "Nej... ska jag?" Så jag gjorde det och jag trodde ju att det skulle blåsas bort men det blåstes på mig så fick massa salt och peppar i ögonen, vilket inte är så skönt :) Sen gjorde jag en skit stor bubbla och hon strödde salt på den så den sprack i munnen fick jag massa salt i käften, vilken inte är gott :) HAHAHA sen hände världens fail! Jag gjorde en skiiiit stor bubbla som blev större än huvudet och den sprack naturligtvis så tuggummit landade på mitt ansikte och jag menar hela! Fick jävla bubbel mask... och Matilda var ju så gullig att hon knäppte kort! Fan om kvinnan lägger ut den på Facebook! Aja, sen hände inte mycket... hon åkte hem och jag och baby åkte hem till mig för Emil jobbade. Sen stack han till honom. Och idag ska nog jag och Matilda träffas! :) baby ska nog med! Kanske ska hon hit till Bomhus? :) Will see :)

Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!! damp

True love doenst have a happy ending, because true love has no ending

Hejsan bloggen!

Är verkligen dålig på att skriva! förlåt...
Men har varit mycket med baby, familjen m.m. Men vad har hänt? Kommer faktiskt inte ihåg, haha! Men Malin har varit här i helgen. I fredags kom hon och då åkte vi (jag, hon och mamma) till City Gross och köpte mat, men jag köpte fredags godis :) Eller mamma köpte, haha. Jag köpte i alla fall: mörk choklad, Cola Zero, is te och natur godis. Älskar natur godis! Så jag åt lite av det på kvällen medans jag och Malin kollade på Idol, fast jag kollade inte på mycket för jag är inte ett stort fan av det. Så senare innan jag skulle sova kollade jag och mamma på Morden I Midsomer. Förr tyckte jag det var tråkigt och att det inte hände nånting, men nu älskar jag det! Så vi brukar alltid kolla på det innan vi ska sova. Och dem har ju börjat med att man får plocka sin egen sallad på Kvantum så jag gjorde en alldeles själv, så stolt. Jag blandade (vad jag kommer ihåg): sallad, majs, räkor, avakado. Det är det jag kommer ihåg! En jävla massa avakado, älskar det! Tog ungefär halva lådan med det, haha! Och det blev 80-nånting. HAHAHAHA! Men det var ju så jävla gott! Men synd att det blir så dyrt för mig, annars skulle jag köpa det ofta!
Så igår åkte vi till Dollar Store och kollade lite, fökr mamma skulle kolla på nå rengörings saker, haha. Jag köpte kex choklad då med, hihi. Efter stack vi in på Kvantum för Malin skulle köpa natur godis igen, HAHAHAHA! Och mamma köpte chips och nå pennor, eh what? Sen på kvällen gjorde vi inte mycket. Imorse åkte hon :(

Kom på nu att jag har väl inte berättat på Mozart konserten, eller? Men skit samma, jag berättar ändå!
Den var fantastisk! Så lugn musik så jag och Ylva höll på somna, medans pappa bara log åt musiken, aw!
Och han som, vad kan man säga... styr dem som spelar, svårt ju! Han hade damp... Hoppas ni fattar... Han var skit söt med ju! Det jag störde mig på vad en tjej snett framför mig som gav mig jävla sur blickar! För det är nå med min fot, om jag rör på den kan den knaka så jag gör det ibland och då råka min fot omma på tjejens stol så hon gav mig nå jävla hor blickar. Säg åt mig då istället ****! Och som vissa av er som har läst min blogg länge så har jag ju ADHD & Bipolär Syndrom så jag blir jätte lätt arg, eller jag är alltid på dålig humör innombords p.g.a Bipolär. Så jag fick sån damp att jag sparka till hennes stol det hårdaste jag kunde så det eka i hela salen eller vad man kan säga så massa folk stirra på mig... men hon gav mig inte nå mer blickar, haha. Tur för dig biiiaaatch!

Puss bebisar!


ps: i natt drömde jag att baby var otrogen så jag började böla så när jag vaknade rann det massa tårar, aaw! Och imorgon ska jag träffa Matilda! :)

RSS 2.0