In the end we always become the people we swore we'd never be

Hejsan bloggen!

Sorry för att jag inte har uppdaterat någonting alls idag!
Men detta hände idag:

Vaknade någon tid runt tio - elva tiden. Kommer ihåg att jag drömde om att jag delade ett rum med ett gäng folk och vi alla bråkade och sen när jag skulle gå upp till huset så ramlade jag och slog huvudet så jag började blöda!
Eeeww! När jag vaknade lyssnade jag på musik. Sen tog jag lite flingor med mjölk medans jag kollade på Vänner. Jag fick en munk av Stefan, haha! Sen köpte mamma mig Coca Cola och en Snickers. Känner mig lite onyttig! Men ibland för man känna sig så! Har skrivit med baby, saknar honom men han kommer ju imorgon! Jag duschade alldeles nyss och jag är ju sådär lagomt bra på att raka benen, ooouups! Skärde mig så jag började blöda, fick ju leta i hela jävla badrums skåpet för att hitta plåster och till slut hittade jag, yey! Är också super duktig på att sätta på plåster, fick ju göra om miljon tals gånger tills det satt fast bra! Nu sitter jag här och är faktiskt trött! Wierd... Ska upp halv nio imorgon, hoppas jag orkar! Måste orka, baby kommer ju då! Ska komma ihåg att jag ska ta med min plattång för vi ska bada hos han och palla ha lockigt hår när man går till solariumet senare! Äntligen sola! Hoppas jag blir brunare, ska vara brun på vintern med ;) Fast det är ju inte vinter nu... daaah! Beror på då det är kallt. När kommer min höst jacka?! Den jag betsällde från H&M! Har lagt ut den förr. Jag är kär i den. Sjukt snygg, vill gifta mig med den. Dåligaste skämtet ni har hört då? Ska bli komiker! Va? Men nu ska jag göra någonting. Vet inte vad, har inget liv :(

Puss kyss BAMSE kram


You'll be in my heart, no matter what they say, you'll be in my heart always

Hejsan bloggen!

Håller på att lyssna på Queen, haha. Men dem är skit bra! Men dem jag håller närmast hjärtat, haha pssst... nä men det är Darius & Finlay! Minnen med deras musik kan jag lova!
Aja, idag väcktes jag åtta av att Lillen, min katt, jamade utanför porten. Fönstret var öppet så gick ner och öppnade åt han och självklart kunde jag inte somna om! Så lyssnade på musik tills jag blev hungrig. Mamma har köpte flingor som det är jordgubbar i, löve it. Så åt det. Till middagen åt vi falukorv med feta ost och oliver på. Jävligt gott faktiskt! Blev ju extra gott för jag hjälpte till ;) Hade majs till, jag hjärta majs. Har börjat fått ont i magen, eller nå knip och mår illa ibland, gravid! Haha, skoja! Kom på en sak! Min och Masoods barn kommer se hur jävla turkiga ut som hellst! Inget illa, sexigt ju! ;) Men tänk, han är ifrån Iran och jag är mörk (mörkt hår och väldigt mörka ögon, tror jag?). Sexig ska den vara! Haha Masood ba förr: "Våra barn ska vara bortskämda!". Lilla Masood vad du har för drömmar ;) Men jag har kommit på hur jag ska se ut på vårat bröllop! En siden klänning med spets upptill och en slöja som är fast satt på en tiara! Vilka drömmar jag har! Men så ska jag se ut! Men nu ska jag lägga över mer säsonger av Vänner!

Puss hej!



Sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

Hejsan bloggen!

Tänkte skriva ett inlägg innan jag lägger mig och kollar på något!
Mår helt okej nu sedan igår! Mamma har laddat ner säsong 6 och 7 av Vänner, eller hur man skriver? Har redan 1,2,4,5. Fatta inte varför jag inte hade 3:an...? Så har kollat på det. Är nog deras störta fan!
Baby kommer hem om ungefär två dagar. När han kommer ska jag och mamma möta honom på tåg stationen och då åker han och jag hem till hans mamma i Ockelbo för att fixa grejer. Senare drar vi hem till mig igen och myser väl? Blir väl film? Men nu ska jag sluta skriva för ska kolla på något nu. Nog American Dad eller Family Guy. Men ha det bra, höres imorgon!

Puss hej!


FYRA...

Fyra jobb jag haft:
01. Jag har
02. inte
03. haft
04. fyra jobb.


Fyra bra tidningar:
01. Solo.
02. Cosmopolitan.
03. Hänt i veckan (eller vad den heter?)
04. Vecko Revyn

Fyra TV-program jag gillar att titta på:
01. Vänner
02. Cougar Town 
03. Family Guy
04. Simpsons


Fyra platser utomlands jag har semestrat på:
01. Har
02. Inte
03. Varit
04. Utomlands

Fyra platser i Sverige jag semestrat på:
01. Stockholm.
02. Helsingborg.
03. Norrbotten.
04. Dalarna


Fyra favorit-maträtter:
01. Gravad lax, potatis och senaps sås
02. Chili con cane
03. Kyckling sallad
04. Tonfisk sallad

Fyra viktiga familjemedlemmar:
01. Mamma.
02. Pappa.
03. Malin
04. Djuren


Fyra underbara vänner:
01. Masood
02. Ellie
03. Ellen
04. Emma

Fyra bloggar jag läser:
01. Paow.se
02. Bbarafelicia.blogg.se
03. Melizzak.devote.se
04. Gossips.se


Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
01. Bilddagboken.se
02. Wheartit.com
03. Facebook.com
04. Blogg.se

Fyra saker jag inte kan vara utan:
01. Datorn.
02. Mobilen
03. Majs
04. Musik.


Fyra saker jag ska göra innan jag dör:
01. Shoppa i Stockholm 
02. Få ett utmärkt jobb 
03. Skaffa massa barn med Masood
04. Åka utomlands

Fyra saker jag gör varje dag:
01. Sover.
02. Kollar facebook.
03. Lyssnar på musik 
04. Chillar


Fyra saker i mitt badrumsskåp:
01. Tandkräm
02. Tanborstar
03. Ansiktsrengöring.
04. Smink servetter 

Fyra länder jag skulle vilja resa till:
01. USA
02. Spanien
03. Tyskland
04. Jugoslavien


Fyra människor jag älskar att vara med:
01. Masood
02. Mina vänner.
03. DJuren bara för att dem inte säger något.
04. Säger vännerna igen här.

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
01. Zero Day
02. Tusen gånger starkare 
03. The Little Rascals 
04. Torkel i knipa

Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
01. USA
02. Tyskland
03. Spanien
04. Jugoslavien

Fyra saker jag önskar att jag kunde:
01. Flyga
02. Trolla
03. Prata fler språk.
04. Sjunga

There are things in lifte that we can't hold on to forever, no matter how much we fight for it

Hejsan bloggen!

Sitter vid bärbara datan nu för det hände en hemsk sak igår kväll... jag satt vid den stationära och internet fuckade hela jävla tiden. Tillslut fick jag nog så jag slog till på data skärmen och pppooouuufff så spack den! Mamma blev ilsken och förbannad på mig. Jag grinade och kunde knappt andas. Så när mamma såg hur ledsen och hur mycket ångest jag hade tröstade hon mig genom att krama, pussa och sa fina ord till mig. T.ex att det gick ju att köpa en ny. Antingen ha våran gamla eller köpa en ny men måste ha pengar till det. Senare gjorde hon fika till mig så jag fick någonting att äta till American Dad som vi kollade på tills vi skulle sova. Idag sa Stefan att man nog kunde koppla in den bärbara till den stationära så man kunde ha den som skärmen. Hoppas det går!
Nu kollar vi på Vad blir det för mat. Gud vad hans choklad pudding såg ut! Idag åt vi flygande Jakob. Hur gott som hellst! Jag blanda in typ en hel burk majs i mitt! Jag är besatt av majs! Jag brukar ibland äta hur burkarna. Mamma köper åt mig. Kommer bli mitt nästa beroende! Bättre än godis i alla fall! Nu ska jag i alla fall kolla runt!

Puss hej!



tjena

MOZART!

Hejsan bloggen!

Gissa vad?! Nä, såklart ni inte kan... men efter igår kväll då jag hade skrivit inlägget så ringde pappa och han har köpt Mozart biljetter åt oss, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Vet ni hur glad jag blev eller?! Det är på tionde raden, så bra platsen. Åh är så fucking glad! Längtar! Tror det var den 22 September! Lite mindre än en månad! Jag älskar dig pappa!

Don't compare your life to others. You have no idea what their journy is all about

Hejsan bloggen!

Sitter här i huvtröjan, mys! Det är ju fredag också! Så jag, mamma och Jörgen åkte till Coop och köpte lite fredags godis. Jag köpte natur godis och juice. Mamma köpte jordgubbar, bananer och vanilj yogurt till mig som jag kan göra smoothies av! Jag älskar smoothie! Man ska inte köpa det, bara billigt skit. Plus massa socker i även fast man inte tror det. Jag blandar ju bara frukter med yogurt. Hur onyttigt är det? INGET! HUr nyttigt som hellst! :) Lika gott som godis, nästan godare! Aja, resten av dagen så har jag kollat på film, Vänner och Family Guy. Men jag åt så mycket nötter så min mage svällde upp! Idag kollade jag upp den dära Mozart konserten. Det kostade 200 kr, nånting åt det hållet i alla fall! Jag ska nog få biljetter! Kommer fan grina. Det är sån vacker musik. Hej jag heter Anna och är 70 år... Nä men seriöst, man får väl tycka det? Många tycker nog det! :) SKA GILLA HONON PÅ FACEBOOK! BETHOOVEN MED! Okej Anna, chilla...

Puss hej!

Tumblr_lojhzemhif1qd45ayo1_400_large

I never need to see the sun again there's enough light in your eyes to light up my whole world

Hejsan bloggen!

Är lite små trött nu. Har varit med pappa hela dagen!
Vid halv fyra kom han och hämtade mig så vi kunde kolla på Gävle museumet, men det stängde fyra så vi kunde bara kolla i en halv timme! Men vi hann nästan allt! Och det var jätte intressant! Efter vi kollat åkte vi till Folkets Hus för dem sålde kläder billigt. Men det var inget för oss. Det var nästan lika dyrt som vanligt och det fanns inte mycket eller snygga kläder! Så vi åkte vidare till pappas och Ylvas kollo. När vi kom dit sov Ylva för hon jobbar natt på sjukhuset. Så jag och pappa startade grillen och grillade köttet och gjorde nå sort potatis, kommer inte ihåg vad det hette? När Ylva vaknade åt vi men det började regna som fan. Så vi var tvungen att ha nå parasoll, eller hur det stavas? Men det var jätte gott! Jag och Ylva delade på en hel burk majs. Vi älskar majs. Jag skulle kunna leva på det! Eller? Vi pratade om allt möjligt. Jag berättade att jag ville lära mig spela piano. För jag älskar Mozart och Beethoven! Jag köpte en tavla med Beethoven på Röda Korset för 10 kronor tror jag? Har satt upp den ovanför min säng, haha! Kom just på en sak nu! Det ska vara någon konsert om Mozart. Inte han som spelar då... men gooood! Måste på den! Aja. Till efterrätt åt vi nå cola glass medans vi snacka om allt! Sen skjutsade pappa hem mig och jag var skit kiss nödig... tur att jag höll mig... När jag kom hem rusade jag till toan och har sedan dess suttit vid datan!

Puss hej mina älsklingar!

6027639937_30bf57a11b_z_large
Tumblr_los34ojuyl1qdqv28o1_500_large


20090306223246


I wish I could see the look on your face when you read my text messages

Hejsan bloggen!

Idag har jag tagit det lugnt. Jag vaknade vid någon tid, haha. Gick upp och lyssnade på Spotify och åt frukost senare medans jag kollade på Family Guy. Jag har umgåst med mamma med. Vi kollade på Vänner idag medans jag åt flingor utan mjölk, höhö. Jag har knarkat kiwi idag. Det är ju sjukt gott, men när man har ätit sådär lagomt många så känns inte tungan så bra. Det sticks som fan! Gott men smärtsamt. Har också kollat på Grown Ups och Bus ungarna. Kolla på den, säger jag! Vid 22.00 ska jag och mamma kolla på film. Men just nu lyssnar jag på Spotify. Vad vore världen utan det? Och nu har ju alla börjat skolan. Det känns inte så konstigt att inte gå i skolan. Både skönt men också lite dumt. Men jag kan ju inte rå för att jag har svårt att koncentrera mig eller har svårt att kontrolla mina känslor? Men det är skönt att ta det lugnt! Men det verkar vara roligt att börja gymnasiet! Men inte tillräckligt bra för mig! Har aldrig gillat skolan heller. Men vem gör inte? Men för vissa är skolan undebart!

Puss hej!


Tumblr_lqbsasdgps1qi9tw4o1_500_large

Ar1_jpg_1313153496_large


Tumblr_lkg59gypyg1qzyd2oo1_500_large
Tumblr_lp7pp6s3ia1qc594jo1_500_large
Tumblr_lf2h0shkgm1qb82q8o1_500_large
Tumblr_lf6lxqi7dh1qf3hkjo1_500_large
Tumblr_lgxf1itbdf1qe74c4o1_500_large
Tumblr_lq9uo5zuqv1qa56rxo1_500_large
Tumblr_lqfefb0lxs1qcm66do1_500_large
Tumblr_lomfh8soxw1qiros0o1_500_large
Tumblr_louj51bj7o1qbzo18o1_500_large
Tumblr_lpv2t2vm7c1qmkey9o1_500_large
Tumblr_lgpttlujwj1qeolcio1_500_large
Tumblr_lmi8ybu9cs1qaxu51o1_500_large
Mv5bnja3mzuxntq1nl5bml5banbnxkftztcwodcymja0nq%40%40._v1._sx640_sy420__large
Grown_ups_movie_large

COUGAR TOWN

Hejsan bloggen!

Var ett tag! Jag har ju för det mesta tagit det lugnt för baby är i Iran, vill ju samla in krafterna tills han kommer hem, om ni fattar vad jag menar? ;) Hoppas inte... not pretty.
Idag åkte Stefan och Sebbe någonstans och kommer hem på torsdag, tror jag? Så jag väcktes typ åtta på morgonen idag av att dem snackade högt i köket. Och självklart kunde jag inte somna om... så gick till mitt rum och lyssnade på musik. När jag tröttnade kollade jag på tv tills mamma gjorde frukost åt mig. Jag är så lat!
Sen vid fyra beställde vi från pizzerian. Mamma beställde någon köttfärg pizza och jag räk sallad. Ett tag sen! Det var godis gott! Men orkade inte så jag ställde resten i kylskåpet och efter någon timme åt jag resten och jag är ju så smart så jag åt den i mitt rum där min katt Lillen låg. Han är ju tokig i räkor. FAN att han är så söt så man måste ge honom... Vid tio ska jag ligga inne hos mamma och vi ska kolla på Family Guy. Mysigt! :) Jag älskar min mamma!
Nu blir det lite Cougar town. Det äger ju?

Puss hej!

ps: imorse när jag satt i mitt rum ensam för mamma var ute med Silje så stod min leksaks hund Polly vid mig som jag hade när jag var liten. Och när man drar i ett snöre på hennes rygg skäller hon och om man drar igen går det. Och plöstligt när jag satt vid datan imorse så började hon låta, bara sådär! Fan vad jag skrek! Men ska inte tänka på det nå mer nu!



Stay With Me

Hejsan bloggen!

Tänkte uppdatera vad som hände igår och idag!

Igår: Jag vaknade vid 08.00 och vid 08.30 åkte vi (mamma, Stefan, Sebbe och Jörgen) till Valbo köpcentrum. Där köpte jag, eller fick av mamma. En skit snygg topp med Amerikas flagga, solpuder, smink sevetter, på IKEA fick jag en rosa matta och en kudde. Jag har så platta kuddar och jag får ont i nacken av dem! När vi kom hem så drack jag lite Cola Zero som jag köpte på ICA i Valbo. Köpte också mörk choklad! På kvällen kollade jag och mamma på The Simpsons inne i hennes sovrum. Efter det läste jag slut "Anne Franks dagbok". Fantastisk bok! Och att det har hänt på riktigt. Hennes pappa var den ända i hennes familj som överlevde i kriget. Anne dog precis innan det tog slut, stackaren! Men låna den på bibloteket eller köp den! Det som är coolt är att Anne fyller år den 12 juni, som min stora syster Malin! Frääänt! Mamma beställde också en höst jacka till mig från H&M. Men stolek 34 och 36 var slut så var tvungen att köpa 38. Det var den brun/gröna, ville inte ha den svarta! Skit snygg!

Idag: Var super trött, vet inte varför. Så jag vaknade vid 11.00 - 11.30. När jag vaknade kollade jag på How I Met Your Mother, Två Och En Halv män, Tre Vänner Och Jerry, och Bananer I Pyamas. Sen satte jag på datan och kollade runt. Jag ritade också lite. Gjorde det igår med. Det får mig att slappna av. Brukar alltid lyssna på Beethoven när jag ritar. Inte direkt skönt att lyssna på Techno medans man ritar? Det spö regnar här, tur att jag inte har varit ute nånting! Börjar bli dålig tror jag... har haft ont i ryggen hela dagen. Men ska snart kolla på Family Guy med mamma i hennes sovrum!

Puss!

Lite bilder:



Vad het jag var med hårfärgen. Vet, det var i förrgår, men what ever!


Nästa vecka blir det att färga igen!


Hittade min vinter jacka i källaren. Fick den av min mormor för ett eller två års sen. Snygg va? ;)


Så snygg i sov kläderna. Stefans tröja!


En jävligt skön sov outfit! ;)


Toppen jag köpte. Älskar den! Är besatt av tröjor med Amerikanska flaggan! :o


Igår när jag åt kyckling kom katten Lillen och attackera den. Fan att han är så söt så man måste ge honom!


Blev inte särskilt nöjd med denna. Snacka om vind ögd, haha!


Lite mer nöjd med denna...


Anne Frank!


Hennes familj. Hennes pappa var den ända som överlevde!


En annan familj dem bodde med i gårdshuset, där dem gömde sig. Tror att den hette så?
Peter, sonen till Fru och Herr van Daan var Anne kär i och i slutat kysstes dem, aaw! Men visst är han söt?! :o


Andra dem levde med!


Där dem bodde i. Tror jag?


Hennes dagbok och ett häfte som hon skrev i när dagboken var slut.


Snygg jacka va? åh, längtar så mycket tills den kommer!



FJÄRDE

Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Det här älskar jag att göra


Jag har faktiskt aldrig rest utomlands, men vill verkligen till Barcelona och Berlin! Vill sola och shoppa i Barcelona och träffa alla coola tyskar i Berlin ;) Fast kom på att jag har varit i Köpenhamn! På legoland, eller vad det heter? Men pappa har lovat Barcelona! Han, jag och Malin. NICE! Hyra ett eget hus med pool så man slipper dra till stranden att sola och bada, bara gå ut då! :D

Berlin! Ofta det är Berlin?! Jag trodde det såg ut som ett gammalt stad! xd

Gullig stad (L)



HÅRET JAO

Nu har jag färgat håret. Det blev ju en liten skillnad. Ljusare :) Ska färga igen nästa vecka! :)



(HAHA) Före.


Efter


Tycks? ;)

PIZZA

Hejsan bloggen!

Ska börja bli lika bra på att uppdatera som förra året, i promise!
Men idag väckte mamma mig åtta för vi skulle handla. Jag köpte hårfärg, ska färga till mellan mörk blond och ljus brunt, nice! Jag köpte också två dvd filmer! Bananer I Pyamas & Kim Possible, HAHA vad mogen tjej jag är ;). Men dem äger, speciellt Bananer I Pyamas ! Senare ska vi köpa pizza, mums! Imorgon är det fredag, yey! Och på lördag ska pappa och hans tjej har fest för hon fyller år och ska dit med Ellie, tror jag? Hon lovade i alla fall!
Vet inte vad jag ska skriva mer! Men skriver nog imorgon!

Puss!



Denna färg ska jag färga till. Men får färga några gånger då för att få det :)


Så mogen!

TREDJE

Förlåt att jag inte gjorde den tredje i förrgår som jag skulle göra egentligen och glömde igår (daah..)


Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Det här älskar jag att göra


Något/någon som man inte kan leva utan har nog alla samma val. Familjen står alltid först! Jag älskar mig familj. Min mamma Maria, min pappa Ingvar, min låtsas pappa Stefan, min låtsas mamma Ylva och min stora syster Malin! Masood älskar jag också! Mina djur betyder mycket för mig också! Min hund Silje, mina katter Lillen och Sessan och min kanin Denniz. Det är ett helt zoo hemma hos oss! Något jag inte kan leva utan är väl mat och vatten, haha skoja... Men det är musik! Jag skulle aldrig kunna leva utan musik! Världen skulle vara försörd! Jag skulle inte klara av att vara utan serien "Vänner"! Det är det väl mesta! Och Cola Zero, hahahaha!


Mamma och pappa med Malin som bara är några dagar! Mamma ser helt slut ut, haha!


Mamma, Malin och jag. Mamma ser i alla fall piggare ut, haha!


Jag med min världens gulligaste hund Silje!


Världens gulligaste katt Lillen, som älskar att ligga på mitt lörhår!


Sessan som är så jävla söt! Men så dryg! Hon bet sönder mina hörlurar i natt :)


Och min kanin Denniz som är drygast av dem alla, men så sööööööt!


Och min älskling Masood!

ANDRA!

Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Det här älskar jag att göra


Jag har riktigt ingen bästa vän utan andra bra kompisar, T.ex Ellie, Ellen, Emma, Masood, Elin (fast har inte träffat henne på länge), m.m. Jag har många minnen med dem! Ellie lärde jag känna genom vårat bråk? Hon klädde sig jävligt slampigt förr, ungefär för ett års sen, mer t.o.m. Hennes mamma kommer ifrån Peru så Ellie är lite brun m.m och hon färgade blont så hon såg ut som en billig Barie och hon hade magtröjor på vintern. Så en dag när jag var med Elin på stan med andra folk så var Ellie där med sina kompisar och hon gav oss "bitch-blickar". Så jag ringde henne men hon bara garvade, så vi gick fram till henne när dem satt vid Nordea. Jag pratade mest, och ja, då sa hon förlåt och jag sa åt henne att det inte var konstigt att hon får rykten för hon klär sig så horigt ju!  Ellen lärde jag känna i 3:an kanske?! Vi blev grannar då och vi har miljontals minnen och hon är nog den roligaste tjejen jag vet! T.ex när hon och jag gungade i skolan och vi knöt ett rep mellan våra gungor och det blev nå fel så jag flög bakåt, HAHAHA! Emma lärde jag känna i 3:an med kanske? Hon var kompis med Ellen före, tror jag? Så vi var bästa kompisar och vi tre gjorde allt tillsammans! Något jag kommer ihåg med Emma var när vi (hon och jag) var hemma hos mig och satt vid datan och hon råkade alltid dra ut data sladden, så jag blev förbannad HAHA! Och en gång bröt jag av hennes stol när jag satt i den HAHA! Masood lärde jag känna genom Elin? Dem var tillsammans före, hehe... Ja, vi blev bästa kompisar när jag och Elin tappade kontakten så vi var med varandra mera och mera och tillslut blev vi tillsammans ! :) Elin lärde jag känna genom Krissie. Vi har massa minnen! Som när vi delade på en liter Vodka och när vi hoppade av bussen vid henne så spydde båda samtidigt, usch! Vi har mera roliga minnen! Ja, dem är väl det?



Jag & Elin...nyktra?

Jag, Ellen och Emma i 6:an. Det är jag som har brunt lockigt hår, den blonda är Ellen och den svart håriga är Emma!
iJag och Ellen i 3:an kanske? Vi var på något Medeltids sak? Aaaw min min!
När vi var påskkärringar. Jag har alltid undrat varför jag var sminkad som en katt?
JI början vi blev bästa kompisar, mohaha! Han ser ut som en våldtäksman :(

Rock your body, bitch

Jag kommer ihåg att jag hade sådan här text förr men gjorde bara 2 kanske? Orkade väl inte, som vanligt... men nu ska jag  göra hela!



Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Det här älskar jag att göra



Min dröm är att jobba med mode i Stockholm. Jag älskar mode och är det ända jag tänker på! Förut ville jag bli modell, men det är sådant tufft jobb! Men man får väl se! Men mode älskar jag och vill jobba med det! Och skulle inte tacka nej att jobba i Paris ;)

Färga?!

Hejsan bloggen!

Jag sitter här med ett glas Cola ur mitt Coca Cola glas jag fick idag! Jag träffade pappa idag och vi käkade på Mcdonalds och vi båda tog Bic Mac och jag fick hans glas yey! Men tänkte uppdatera dagen :

Jag vaknade klockan nio av Isak ropade "pappa" ute... Så jag gick upp och lyssnade på musik i Spotify i mammas mobil för det funkar inte på min mobil, får damp! Bara för jag var så dum och ringde baby i Iran och det blev 900 kr :) bajs&skit. Aja, så vi måste betala först, :( Men okej? Så det blev inge frukost för skulle ju äta med pappa på Mcdonalds. Jag fixade mig vid elva och pappa kom halv tolv så stack ut då och vi åkte till järnvägs museumet där dem visar gamla tåg, jätte intressant! Typ från 1800 talet? Äldre med, tror jag? Och i ett tåg var det vagnar för fångar. Så jag klev på tåget och öppnade ena vagnen och en man började skrika: "släpp ut mig!", höll på att kissa på mig... pappa bara garvade :( JUST FAN! När vi fortsatte kolla på tåg så var det ett hakkors på... nazist. Om det tåget var från den tiden? Annars är Hitler en tjuv! Men sen stack vi och köpte Big Mac, fett gott! När han skjutsade hem mig cyklade mamma vid oss så hon stannade och pratade med pappa och jag fick en hundring av pappa så jag och mamma stack till affären när han hade åkt. Jag köpte Cola Zero, mörk choklad och Cosmopolitan som jag ska läsa mer av ikväll! :) Men nu blir det inget mer skrivande :(

Puss!

ps: jag har tänk på att färga håret för är så less på mitt mörk bruna hår jag har haft hela livet! Kanske ljusbrunt? Det är ju snyggt för dem som har bruna ögon, blir snyggt för ögonen, haha, okej?

Kanske såhär som Mischa Barton?




Miss u!

Hejsan bloggen!

Har inte uppdaterat mycket just nu, har haft mycket för mig.
Men kan uppdatera går dagens:

Jag vaknade jävligt trött! skulle vara med Ellie men orkade inte just då, så gick till affären och köpte Cola Zero och kollade lite på datan. Vid två såg jag Isac, en på gårdens barn som är 2 år, dem har också Mindra, 1 år och Hampus, 8 år... tror jag? Isc är så sjukt söt, han brukar alltid säga "hej anna!", så jävla kär! Alltså ta inte det på det sättet, utan att han är så söt, men ibland "lite" busig. Så hälsa på dem på bak gården, Mindra är ju så söt så man kan äta upp henne! Deras mamma Lindha är jätte gullig och söt och snäll! Så jag var där med dem och lekte lite. Vid tre stack jag hem och fixade jag och sprang till bussen ner till stan och träffade Ellie, vi åt korv med bröd, haha! Och en kille höll på att köra på mig när han åkte på hans skateboard, eller hur det stavas?! Sen stack vi till Rusta för vi hade inget att göra , haha! Vi köpte någon diet dryck, vi trodde ju såklart att det skulle smaka milkshake men usch! Liksom yogurt. blääee! Sen stack vi ner på stan igen för babys kompis skulle komma en stund och han köpte cigg åt oss för vi höll på att dö! Så vi rökte, och jag fick cigg paketet, för det var ju mina pengar :) Fick t.o.m Ellies tändare, haha! Så har några cigg kvar nu! :) På kvällen satt jag vid datan, lyssnade på musik och rökte. Nu sitter jag här igen och tråkar. Lindha har jag inte sett något av, kanske är borta eller något, hoppas dem är hemma idag. Dem tycker säkert att jag är värsta stalkern, haha! Men nu ska jag lyssna på musik!

Puss!

ps: skaffat MyHeartIt nu, follow me ;) heter jjustannaa :)



haha princess ;*

grattis mamma!

Hejsan bloggen!

Jag vet inte varför jag suger på att blogga plötsligt? Säkert för det är sommar och man vill vara ute hela tiden, bra bortförklaring! ;)
Men idag fyller min egna mor år! 47 år blev hon, undrar hur det känns att vara det? Vill inte :(
Igår åkte min älskling till Iran, ska vara borta i en månad! Jag grina lite på bussen så chaffören såg så då slutade jag... kul att stor böla på bussen.. men i allafall. Vi vaknade hemma hos mig igår och gjorde inte så mycket tills typ 3? Har ingen aning! Skulle ner och köpa present åt mamma på stan, Malin var redan där men missa fan alla bussar men till slut hann jag! Masood åkte också fast han tog cykeln, hhm okey...? När jag var framme ringde jag syrran och hon var på Åhlens så jag stack dit, hon kollade på kläder, och hon är ju inte direkt snabb när det gäller shopping... så jag köpte present. Det blev en sten som det stod älskar dig på, en grytlapp och en diskhandduk med samma mönter, ugglor, haha! Sen kollade vi genom andra affärer , baby kom sen och jag åt upp hans glass haha! Sen åkte Malin, hon fick låna mitt busskort så fick jag cykla hem på min cykel som Malin lånat för hon cyklade till stan, för Masood cyklade ju också :) Då jag följde med henne till busshållplatsen försvann baby så jag ringde honom och han hade dragit till Buddy's... Så jag stack dit där han spelade på maskin med en annan kille med hans tjej, och plötsligt blev jag sjukt sugen på mjukglass! Så när dem hade spelat klart kom också Emil, Masoods kompis. Då stack vi och köpte mjukglass till mig men den spälte nästan helt så jag orkade den inte...
Ah, vi gjorde lite annat, köpte tuggummi som gör en vacker (y) när man tuggade det så blev spottet brunt, bläääee. Träffade på Hanna, Pontus och Amanda med, nice fjortisar ;) Haha skojade, typ... Vi gick upp på taket på Nian, alltså ungefär köpcentrum eller vad man kan kalla det? ;o Höll på dö, för hatar höjder :( Så vi gick och fikade på nått fik på Flanör , åt en choklad muffin , tjockis! Efter kom Billy, så vi chillade, haha. Men sen stack jag, baby och Emil till mig, han tog babys cykel och baby skjutsade mig på min, fick fan nästan punka, jävla fetto! :( Hemma hämtade jag baby hårfärg och rakapparat för han åkte ju sen. När jag kom tillbaks hade Emil åkt buss till stan för skulle äta på donken, baby skulle cykla ner. Jag skulle egentligen hem men jag blev så sugen på donken! Så jag tog bussen:) När jag kom ner var baby redan där, race eller? ;) När vi stack till donken beställde jag en Big Mac eller vad det heter? Var ju skit hungrig, men beställde det egentligen för att få ett Coca Cola glas, fick ett lila, tror jag? ;D Hamburgaren var ju inte stor! :( Aja, blev mätt... Sen åkte jag hem så myste med baby under tiden bussen skulle komma! USCH!
Imorgon skriver jag nog, vad som hände idag, annars blir det för långt! Plus att vi ska fira mamma och fika!

Puss! ;)


Gammal puss bild!

Ps: Stefan läste vilka kval grupper det blir till fotbolls VM 2014 för herrar, och gissa vad? Sverige och Tyskland är i samma grupp! AAAH! Vilken ska jag heja på?! Alltså om Sverige förlorar blir jag såklart ledsen men inte grina men om Tyskland förlorar kommer jag stor böla och få damp!

RSS 2.0