Sköna dagar

Hejsan bloggen!
 
Har inte uppdaterat på litet tag så det är dags nu igen. Tänkte skriva om två dagar jag hade riktigt roligt!
 
21 MAJ
 
Jag träffade på Saga på stan och senare kom hennes mamma och hämtade oss och vi åkte till Saga och åt. Sen åkte Saga för hon hade tid någonstans så jag stannade hemma hos henne ensam och plötsligt hörde jag något ljud på övervåningen för jag satt på undervåningen. Jag trodde det var ett spöke eller vad fan jag trodde det var, så jag gick långsamt upp för trappan men då såg jag att det var Sagas katt som åt mat HAHA! När Saga kom hem så kom också Tanja och var hos Saga ett tag. Sen så träffade jag och Saga på två killar och hade jävligt roligt. Jag blev skit pissnödig så gick till skogen och då kom en av killarna, små pinsamt. Norton kom sen. Det slutade med att när vi fem skulle ta bussen till Saga så fick en av killarna hålla i min väska och det jag hade. När jag skulle jag ta bussen hem så hittade jag inte mitt busskort så fick betala med mitt kort istället har jag för mig och när jag berättade det för mamma så trodde jag att hon skulle dampa men hon beställde ett nytt för hon är bästa mamman. Jag åt hårdmacka med gravadlax och drack läsk eller vad det var till och kollade på tv i mitt rum och sov sen. Dagen efter så sa Saga att hon hittade mitt busskort, hon hittade den under hennes säng, haha.
 
25 MAJ
 
Jag gick hem till Linnea och hon bor på min gård så det tar typ 30 sekunder att gå till henne. När jag gick till henne så såg vi byggare som bygger vid oss och jag gillar byggare för dem är så jävla snygga! Linnea tog ut pengar så vi kunde äta på pizzerian för vi var hungriga. Först träffade vi Linneas kompis Gabriel sen gick vi tre till pizzerian och satt på baksidan och åt för det var ju sånt fint väder. Sen kom en byggare och satte sig och vi hade ätit upp pizzan och druckit upp våran läsk och jag var jätte törstig så jag började flörta med byggaren och när han tillslut insåg att jag flörtade med han så frågade jag om jag kunde få en drink och jag fick. Jag drack mer och mer drinkar och det slutade med att jag skrattade åt ingenting. Linnea sov hos mig och jag mådde illa dagen efter, ni kanske fattar varför ;) Men rolig dag var det!
 
Det var dagarna och jag ska snart fixa mig för ska till habiliteringen sen.
 
Puss!
 
 
 

Det var ju nice

 
Detta skulle ju ändå kanske passa?
 

Gårdagen

Hejsan bloggen!
 
Igår hände en sak som inte skulle hända, jag och kompisar skulle umgås och ha roligt men en kompis ska vara där för en och aldrig vara dum men så är det tydligen inte, vill inte skriva om kompisen för det är mellan oss. Men jag blev arg, väldigt arg och kasta sönder ett glas i marken och kastade sönder mina solglasögon i marken med och när jag kom hem så skrek jag, kasta saker och slog på saker så mamma ringde till någon och berättade att jag hade Bipolär och hon var rädd att jag skulle skada mig eller henne så efter stund så kom två poliser men jag stängde dörren på dem men dem kom in och snacka och sen åkte jag och mamma med polisen till psyk så jag fick snacka med två doktorer. Efter köpte mamma mat på Sibylla och pappa hämta upp oss och skjutsade oss till mamma och när jag börde äta maten i mitt rum medans jag kollade på tv så började jag grina så ringde två killar för att prata för killar tar det på ett annat sätt, alltså ni måste erkänna att det är så enkelt att umgås med killar! Men mamma håller på med ägg macka till mig så jag skriver sen.
 
Puss alla!
 
 
Tur att jag har denna underbara tjej!
 
 

Hello

Bildresultat för hans joachim marseille
 
Damn boy

Älskar♡

 
Jag är besatt och ÄLSKAR denna låten. Den är från kanske 30-talet, men jag älskar den. Jag började lyssna på den förra sommaren och sedan dess så älskar jag den. Minnen kommer och det känns så bra, love it!

13 MAJ♡

Hejsan bloggen!
 
Kom hem för ett tag sen från pappa och hans flickvän. Jag tog bussen till han vid 15.00 och när jag kom dit så lagade vi fläsk med potatis och löksås. När vi hade lagat klart så gick jag och pappa och köpte läsk till mig som jag skulle dricka till maten och glass efter maten. Fick riktigt ont i magen förmodligen p.g.a löksåsen, haha. När jag kom hem så kollade jag lite på Family Guy med mamma men gick sen in på mitt rum och lyssnade på musik, musik är livet. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men saknar Saga massor!
 
Puss!
 
 
 

Om sista april 2018

Hejsan bloggen!
 
Tänkte skriva vad som hände på sista april 2018 asså detta året.
 
Jag skulle ta ettan bussen till stan vid 12-13 kommer inte exakt ihåg när och var jävligt trött. Men kom på att bussen ettan gick inte som vanligt eftersom det var Valborg så hade missat bussen. När jag då var på stan så tog jag tvåan bussen till Sätra för skulle träffa Saga. När jag var i Sätra så gick jag och Saga till affären och köpte muggar, Sprite och tuggummi. Vi chillade, ja ni kanske vet som många göra på sista april :) Sen tog vi det lugnt och jag fick ont i huvudet så jag vilade ett tag. Jag och Saga träffade sen en tjej och vi tre stack till ett ställe och chillade, asså hade det gött, haha. Men jag fick ont i huvudet igen och var jätte hungrig så Saga sa att skulle dra hem om jag var hungrig, så jag gjorde det. Jag trodde dock att tolvan bussen gick i Sätra men det gjorde den inte så när bussen kom så frågade jag om den gick till stan men det var bussen på andra sidan som gjorde det och jag såg då att bussen kom så jag sprang till andra sidan och hann tur bussen. När jag kom till stan så gick jag till ettans busshållsplats men såg att bussen kom om tolv minuter så det var lite drygt. Träffa på två personer. Men såg att tolvan bussen kom och den går också till där jag bor så tog den men när jag satte mig på den så såg jag att ettan bussen kom men orkade inte att hoppa av och gå på den. Så när jag kom hem så gjorde mamma mat åt mig och det var så gott och var riktigt trött men dagen var riktigt rolig!
 
Puss!

Bra väder iaf

Hejsan bloggen!
 
Jag suger verkligen att blogga. Jag blogga ju typ tio eller mer inlägg när jag var yngre. Men mitt liv var väl mer intressant och roligare än nu :) Men måste verkligen börja igen även fast jag har skrivit det mega många gånger. Men det är ju sommar snart så kommer göra grejer då (hoppas jag). Min älskade bästa kompis har flyttat hem, Saga asså. Vi har gjort en del roliga saker, speciellt på sista april. Vi gjorde grejer om ni fattar eftersom det var sista april ;) Kan lägga in bilder nedanför. Men kan inte lova att jag kommer skriva mycket idag, haha. Men ha det bra folk.
 
Puss!
 
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
 
 
Kan skriva om sista april i ett annat inlägg för det var riktigt kul ;)
 

RSS 2.0