Eric Harris senior photoEric Harris senior pictureEric Harris senior pictureEric Harris senior photo


Jag drömde faktiskt om Eric inatt!
Drömde om att baby hade dumpat mig och jag var helt deppad ju...
Sen fick jag reda på att denna skol skjutningen var bara en bluff,
så killarna levde! Så jag blev tillsammans med Eric men han kunde
inte hångla för han hade för kort tunga. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Jag och mamma höll på att garva ihjäl oss!

Men gott nytt år! Snart är det 2012, och sen 6 månader tills EM AAAAAAAAH!


ps: köpte jätte söta tofflor idag när jag var i Valbo med pappa och Malin :)
Send a picture later!

Förlåt :(

Hejsan bloggen!

Förlåt :( Alltså för jag inte har skrivit något på ett tag.
i know you have been miss me ;)
Men har haft det mycket på sista tiden :) Jul jö! Men inge snö! skööööööönt! Får fan hoppas att det inte blir nå... kommer nog ändå, bara för jag inte vill ha det, dö hor snö.
Imorgon är det nyår! Ska bara vara hemma med familjen, haha. Men pallade inte dra ut. Är trött :(
Alltså tänk att det är 2012 snart! jag ba dööööö! Då är det EM yey :D:D:D:D:D

Deütschland über allas!


Skrev säkert fel nu...

Men puss!!!!TRÖTT PÅ TRÖTT...

HAHAHAHAHAHA! Alltså hur jävla dum i huvudet kan man vara?
Jag vet inte vem du är då, men du vet inget om honom, du har inte ens snackat med honom, så tro inte att han är sån människa du snackar om. Visst, han kan ha tänkt och viljat göra som du skrivit men du vet inte hur han mådde inombords! Han kanske visade sig tuff utan känslor och vilja döda folk, men det betyder inte att han inte riktigt har några känslor. Han kanske uttrycker detta för han mår dåligt. Kan erskänna själv att om jag mår dåligt kan jag tänka på samma saker! Folk mobbade honom och tryckte ner honom utan en anledning! Känns det bra? Nej inte direkt... Så påstå inte att du vet det ända lilla om honom! Att det var honom som var drivaren bakom massakern vet du inte ett skit om. Jo, kanske han var? För jag har inte vetat mycket om Dylan. Men han läst hans dagbok och han har riktiga känslor! Han älskade en tjej som inte älskade honom. Hon var den han tänkte på och ville ha. Men att inte få den man verkligen älskar och vill ha gör faktiskt ont! Gör ont i hjärtat jag bara läser det... Han verkade så snäll och omtänksam, eller jag vet att han var sådan, det kan man se. Ingen lyssnade på honom eller Eric, hur känns det då? Att inte få prata ut sina problem till någon, och att ingen lyssnar. Det mår man psykiskt dåligt av och det kan vara en av anledningarna som inträffade denna massakern. När man mår så kan vad som helst hända för man vet inte vad som är gott och dåligt. Att Eric var sjuk i huvudet? Hhmm... NEJ! Han var fullkomligt normal, en vanlig människa. Det verkar som det är du som är dum i huvudet. Han är en psykopat som drömde att göra allvarliga och hemska saker? Kanske han drömde om. Men att du påstår att han är en psykopat visar sig att du är en, klart slut. Och : "Eric Harris och Dylan Klebold var två sjuka varelser som inte bidragit någonting gott alls till mänskligenheten". HAHAHAHA! Två sjuka varelser? Jaha, vad har dem egentligen gjort som inte gjort någonting gott alls till mänskligheten? Jo, dem har ju gjort en massaker. Men ändå, sluta snacka skit om två personer som mådde psykiskt! Mobbare till max! :) Äckel. Synd att du inte gick på deras skola. Tro inte att du vet allt om dem, för du vet inte ett dugg! Bara att dem gjorde massakern. Annat då? Vad som egentligen är anledningen till att detta hände? Ingen vet faktiskt. Så håll din käft innan du bedömmer folk. Ja, jag skriver lite elakt till dig och jag vet inte ett dugg om dig, men jag har faktiskt rätt att skriva detta till dig för du ska inte sitta där framför din data och påstå detta! Tack och ajdö!Kolla vad mobbning kan sluta med...

KUNG I SLÄKTEN!♥

Hejsan bloggen!

Är fortfarande mätt sen jag åt hos min farmor och farfar idag :(
Tänkte skriva om dagen men först en annan sak. Trodde inte det var sant när jag hörde det! Men tydligen är det sant. Min farfar hade släkt forskat och sen var det väl någon som hade kollat runt och då hittade dem att min farfars mormors pappa var Oscar II, han var kung i Sverige på 1600- talet!
Jag trodde verkligen inte på det först! Men det var tydligen sant, coolt! Känner mig som en kung nu, haha!

Puss!GOD JUL!♥

Hejsan bloggen!

Trodde aldrig att jag skulle blogga idag på julafton, haha! Men det fixade jag ;)
Tänkte uppdatera dagen/kvällen:Jag vaknade vid 09.00 av att mamma låg i min säng, HAHAHA! Skrämde fan livet ur mig! Hon sa god jul och att jag skulle gratta henne för det är hennes namnstag (?) Eva. Gick upp och åt gröt. Fick öppna en julklapp på morgonen, det göra vi alltid, haha. Fick en jätte fin hårklämma med hjärt diamanter på, sjukt söt! Sån jag velat ha :) Fixade mig efter för jag och Malin skulle till pappa och Ylva. När vi kom dit så var bara Ylva där och fixade maten, för pappa var på Tempo för att köpa gravadlax sås. Men när Ylva skulle ta fram lite mat så stod det redan en sådan burk, haha! Pappa har dålig syn ;) O juste! Han fyller år idag! På julafton, nice! (y). Sen kom han hem och vi åt, jag dog för jag blev så mätt. Kändes som jag skulle spy, så jag gick till vardagsrummet och kollade på tv. Sen blev det Gordon Ramsey's jul program, åååh löööve him! Vi öppnade julklapparna före Kalle Ankas Julafton för dem skulle åka hem till en av Ylvas söner efter programet. Skriver sen vad jag fick :) När det blev Kalle Ankas Julafton kom Ylvas söner Fredrik och Mikael. Min farmor tycker jag påminner om damp ungen i Djungel boken :( Lite då... Och mamma tycker jag liknar Kalle Anka när han blir arg, låter nästan samma... Sen blev det ju Kan Du Vissla Johanna som är bäst! Men vi skulle se den hemma, men sen kom vi håg att den började när vi var hos pappa och Ylva så vi åkte hem på en gång, men tyvärr är min syster Malin seg... Och jag har ju inte så bra stubin... Men vi kom tur i alla fall hem! Vi åt jul mat där med! Fast åt inte mycket, men blev lika mätt som hos Pappa och Ylva... Så jag lade mig i soffan och kollade på Two And A Half Men under mitt underbara täcke medans dem andra åt. Sen blev det The Simpsons. Sen kollade Malin på Karl-Bertils Julafton så alla var tvungna att hålla käften... läste tv-bilagan, HAHA! Sen blev det julklapps öppning! Fick:


- 600 kr på Carlings av pappa.
- Almenacka som pappa och Ylva hade gjort själv. Jätte fina bilder!
- Tränings kläder och vatten flaska.
- Ett armband.
- En kofta.
- Ritsaker som är sjukt bra! Proffs använder dem, så dem är jätte dyra!
Det jag kommer på, haha!

Jag gav:

- Ett foto på Silje, och ett foto på mig och Malin till pappa/Ylva.
- Te kopp till Malin.
- En rosa ljus lykta till mamma.
- En necessär, kropps kräm och deoderant till Stefan.


Ja, det jag kommer ihåg, haha!
Lägger upp mina presenter någon dag!

Puss!

23 december♥

Hejsan bloggen!

Har lite tråkigt nu... Vet inte om vi ska jul baka mer, det är Malin som bakar mest, ;p
Sen vid 19.30 är uppe sitta kväll eller hur det heter? Men Rikard har ju slutat på bingon! Varför tog dem in den där jävla norrlänningen?! USCH I FUCKING HATE HIM! Rikard is the man! ÅÅÅH kommer sakna honom :( Men måste väl kolla? Orka sitta all alone när dem andra kollar på det. Har ju gjort julfika med!
Men längtar skit mycket tills imorgon! Ska få öppna en julklapp på morgonen! :) Undra vad det är? ;*
Slog i alla fall in dem sista julklapparna idag. Men katt jäveln Sessan ska ju förstöra allt! Tar ju det där repet man har runt julklapparna och drar sönder dem. Tur gjorde Stefan en leksak till henne. tur för henne. Lite små taskig, men dö!


Puss då.

ps: snälla kom hem Lillen. Dör snart... Hoppas du är hos en liten gammal tant och får kyckling för hur ska du annars kunnat bli så tjock? Bebis!
CHRISTMAS♥


Jul godis♥

Hejsan bloggen!

Bakar jul godis med syster, gott! (y) Eller hon bakar mer, haha!
Lyssnar på jul musik också, suverän yao!
Blev värsta tredje världs kriget förr. Vi lyssnade på jul musik och mamma började dansa. Det funkar tyvärr inte för mig... när andra larvar sig lite...
Men nu ska jag kolla runt!
Imorgon är det julafton, yey!
Får se om baby kommer hit, men kan nog övertala honom :)HOLLYWOOD HERE I COME!♥

Ni som vill veta så har jag bytt mitt val med gymnasiet. Ville gå stylist men har ångrat mig, vill börja, eller SKA börja på teater skolan :) Fan vad nice! Tänk om jag klarar allt och blir världens skådespelerska. Man ska aldrig säga aldrig. Drömmar kan gå i uppfyllelse! ;)
forgaten bla

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året
Dag 16- En bild som är från när jag är liten:


HAHA! Aww, vet dock inte hur gammal jag var men 1-2 år?
Kolla mina ben, var en tjockis när jag var liten, haha!
Hade ögoninflamation, :( För det ser ut som jag var hög, bara så
ni vet...Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder

Kan räkna med familj & baby som saker, HAHA?! Men ja dem betyder mest för mig + djuren :)


& alla djur :)

Dag 18- Min favorit födelsedag

Det går inte att välja mellan förra året och detta år :( Men båda var jätte roliga! Har bilder
från förra året då jag fyllde 15 :)

-anna fyllde år (: --anna fyllde år (: - barnkalas (:-anna fyllde år (: - barnkalas (:
Tog några av Elins foton på bdb :p


BILDER FRÅN IGÅR :'D fast de inte är många ;dBILDER FRÅN IGÅR :'D fast de inte är många ;d
HAHAHHA tror hon inte blir så glad nu
BILDER FRÅN IGÅR :'D fast de inte är många ;d IGNORERA MIN MIN ;o HAHA kolla elins låånga tunga ;o


Dag 19- Min favorit plats


Många... hemma, Denver Colorado, stan, min säng ;*Sorry :(

Hejsan bloggen!

Förlåt så mycket för jag inte har skrivit på ett tag men har inte kunnat för Malin har kommit. Eller jag har kunnat men har umgåst med Malin och familjen. Tänkte uppdatera vad som har hänt dem senaste dagarna :)

Måndags:

Malin kom på morgonen, så jag började fixa mig tills alla blev redo. Då gick vi till bussen, kommer inte ihåg vilken tid då men vid 12.00 eller tidigare? Det var jag, Malin och mamma. När vi kom ner på stan gick jag och Malin direkt till Nian och kollade på H&M medans mamma gick någon annanstans. Jag hittade två jätte fina tröjor eller ena var ett linne. Den är vit och ett dryck på en tjej och en text: "Dance Til Dawn" och den andra var en tröja, långarmad, tajt på armarna och lite pösig och grå, stod något med basket och en basket boll, den kostade bara 79:- eller sånt. Linnet kostade 99:-. Köpte även en ear cuff, nå sak som man sätter vid öran, vet dock inte vad det heter, men det är tre ringar ungefär som man sätter högt vid örat så det ser ut som två ringar percings, har bild på undre inlägget :) och ett halsband med silver kors :) Köpte även: O.C första säsong och en barn film med någon Douglas, as bra! Kollade på den hela tiden när jag var liten! ;* Köpte lite godis med till O.C. Är besatt av den nu, älskar det, i alla fall Ryan, hehe ;*. Ja, vad kan jag mer skriva om den dagen? Inte så mycket mer jag kommer ihåg :)

Igår:

Vaknade, kollade på O.C med Malin, gjorde fil med banan och äpple, kung kocken, va? ;) Gjorde inte så mycket på morgonen. Sen åkte jag, Malin och mamma till Kvantum för att mamma skulle köpa något och Malin med. Fick Activia och natur godis och julmust av mamma ;* När vi kom hem kollade jag på O.C medans jag åt och drack allt, haha tjockis :') Laddade ner Dumma Mig så jag och Malin kollade på det. über bra film, rekomenderar jag! Sen kollade jag på O.C tills jag blev trött och lade mig. Och guuuud vad gulligt som hände då! Jag blev jätte ledsen och orolig över Lillen, min katt som har varit borta i kanske en vecka? Så jag låg i sängen att grät och var jätte orolig. Och när jag låg där i mörkret så kom Silje, min hund, upp i sängen, lade sitt huvud på min kudde, och låg på något konstigt sätt så jag kunde hålla om henne. Så jag höll om henne hela natten. Min underbara älskling, älskar dig så mycket Silje, vad skulle jag göra utan dig? Väldigt stor, så hon tog upp halva sängen, haha, men ändå, love you darling! ;* and will always do! Kung på engelska med vettni ;)

Idag:

Vaknade vid någon tid. Mamma fixade frukost till mig. Fixade mig efter. Sen kom pappa och hämtade upp mig och Malin. Vi åkte till Valbo och kollade runt på Ikea och åt julbord där. Senare gick vi till köpcentrumet :) Malin tog en evighet att kolla på samma sak, min lilla älskling ;* Jag ska egentligen inte säga något, HAHAHA! Aja, sen åkte vi hem, Malin åkte till pappa då för hon ska sova där inatt :) Men sen messade Elin mig och frågade om jag ville sola med henne, så gjorde det. Tog ettan till stan och träffade henne där. Vi gick till sol stället men hon hade ingen växel så vi gick till något tvätt ställe men vi kunde inte växla där, HAHAHA. Så vi gick till Buddy's och ni vet att det finns sån där plinga vid kassan man kan plinga på om dem i kassan inte är där? Men det var en kille där som snackade med en kund eller vad man kan skriva. Men jag är ju så dålig så jag plingar på den så killen i kassan stirra på mig. Men det var lugnt för han flörtade med oss hela tiden, haha! Vi fick växla, tur ;* Sen gick vi tillbaks till sol stället och solade. Men när jag precis skulle lägga mig och sola så hör jag Elin säga att hennes solarium inte funkar, så jag klädde på mig kläderna och gick ut men hon sa att hon skulle sola efter mig, så jag fick lite panik och slängde av mig kläderna och lade mig och solade. Och den övre delen kunde man sänka så den var precis vid ansiktet. Men det var bara det att jag glömde det så när jag skulle fixa håret medans jag solade så slog jag till skallen, aj... Men über skönt! Sen solade Elin och jag tog en cigg medans. Och det hände världens läskigaste sak då! Jag satt på trappan utanför och det var en trä grind bakom mig och plötsligt slogs den igen håret och snabbt, men det var ingen vind, åh herregud vad rädd jag blev, så jag kutade in igen. Sen var Elin klar så då gick vi min hållplats, då kom trean (Elins buss) så hon gick. Då när jag stod där ensam så stod ett fyllo mellan 20-30 år och snackade engelska med en utlänning. Sen satte jag mig ner på platsen inne i busskuren eller vad det heter? Och då kom fyllot och satte sig bredvid mig:

Han: Hejsan!
Jag: Hej...
Han: *mummlade något*
Jag: Pratar du inte engelska?
Han: Nej, bara med honom... men jag pratar bra engelska!
Jag: Ja...
Han: Men det är bara för jag har bott i USA, England och Spanien.
Jag: Men i Spanien pratar man spanska?
Han: Ja, jag kan spanska med. *börjar prata spanska..*
Jag: Vad betydde det då?
Han: Att jag lätt kunde ha sex med dig
Jag: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han: Har du pojkvän?
Jag: Ja...
Han: Jaha, synd då...
Jag gick. Sen när jag kom tillbaks så kom killen som fyllot pratade engelska mer och skrämde fyllot så jag började skratta.
Killen: What's so funny?
Jag: Eh what?
Killen: Yeah, what's so funny?
Log elakt mot mig, som han skulle slå mig.
Han (fyllot): Ta det lugnt, det är min tjej... or girlfriend.
Killen: Is that your boyfriend?
Jag: Nej?
Sen någonting.
Hoppade på bussen, tyvärr hoppade fyllot på, men tur fick jag sitta bredvid en kille som snackade med fyllot med. Några killar i kanske 14-års ålderna kom och satte sig längst bak, som var bakom mig. Och fyllot kom där vi satt och frågade om han kunde köpa en av killarnas energi dryck, blablabla, skit dryg. Men när jag hoppade av vid mig så hoppade tyvärr fyllot också av. Men snällt gjort av killen som jag satt bredvid så gick han av och satte sig vid busshålls platsen mot stan. Jag gick mot baby och snackade. Bestämde att jag skulle sova där, eller han var hos Kim då, men Kim är inte här. Ska i alla fall sova här. Jag har badat, jätte skönt, dog nästan! Nu sitter jag här och skriver, hundra rader, HAHA! Men ska sluta och börja äta mina kyckling vingar. Hörs kanske imorgon? :) Och bara 3 dagar kvar tills julafton, yey! :D

Puss hej! :)Tidsfördriv

Hade lagomt tråkigt hos Kim när baby låg och sov, så lekte lite med hans cam...
hot burn..

jamen tjena

baby blue

baby blue2 fast lite mer retarded

teeth

min sexiga tunga<

Några av sakerna jag köpte på stan idag:kors så jag står närmare gud, (y)

puss på gud & jesus

en random bild:


Lägger upp tröjorna jag köpte sen :)

Glömski ;)

Har totalt glömt bort listan men här är den:

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året

Dag 14 - Ett minne i bild

<p><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: impact,chicago;"><span style="font-size: xx-large;">bilder sen igår ;d<br /> <span style="font-size: small;">sexiga jag..or not. kolla mitt cp ögonbryn ;(</span></span></span></span></p>
Det finns miljon tals, men det var skit roligt & mysigt när jag och Elin grillade :'D

Dag 15 - Min favorit blogg

Nog www.bbarafelicia.blogg.se :)

Long Way 2 Go

Hejsan bloggen!

Har haft en lugn och mysig söndag idag :) Men i morgon blir det mysigare! För Malin kommer då, yeey! Och hon ska vara här tills julafton! :D Eller dagen efter kanske, haha? Fatta roligt det ska bli eller?! I morgon ska vi och mamma till stan för mamma ska köpa en till julklapp till mig! :) Och jag får pengar i morgon så ska köpa nå gulligt till julafton kanske? :) Ska ju till pappa först :) Åååh får se vad jag får av dem! :D Längtar så jävla mycket efter julafton! Maten, julklapparna, Kalle Ankas Julafton, Kan du vissla Johanna m.m! Är ju bara 6 dagar kvar! ;* Vill att det ska gå fortare fan! Men det tar sin tid... Men nu ska jag nog måla om naglarna, höres! :)

Puss!

SVAREN

Hejsan bloggen!

Nu tycker jag att det är dags att svara på frågorna från frågstunden! :)

Trivs du att bo i Gävle? ;p

Jorå

Vart skulle du vilja bo förutom i Sverige?
ps: du har snygg stil! Vart köper du dina kläder? Beskriv din klädstil? Vad är ditt favorit kläd plagg? :)
Ehm, nog USA, eller kanske Tyskland! :)
Tack! Köper det mesta på H&M och Carlings. Ehm, haha vet inte hur jag ska beskriva den. Det är nog toppar! :)

Postat av:
Vad önskar du dig mest i världen?
Att Lillen kommer tillbaka :'(

Varför hatar du Spanien så mkt? :p
För dem vann över Tyskland VM 2011. Jag vet, ingen anledning att hata dem sen, men that's me  :)

Har läst nästan din hela blogg och du skrev förr att du vela gå ner i vikt. Asso du är skit smal, varför vill du det för? :OOO
Jag velade det förut för jag var lite stor, i alla fall magen. Men gick ner 4/5 kg på en månad. Åt nyttigt hela tiden och tog promenader då och då. Nu gör jag inte det lika ofta för det är så kallt ute och kan äta godis ibland. Men ska börja träna snart: Yoga :)

Varför gillar du rosa så mkt? ;p
För det är en fin färg och den snyggaste färgen! :)

Gillar du real madrig? :)
Dra åt helvete med dem! :)

Litar du på alla dina vänner? :p
Jag berättar aldrig hemligheter eller andra personliga saker till folk, bara pojkvännen :)

Vad vill du bli när du blir stor? :D
Nog skådespelerska! :)

Du har skrivit att du gillar Tysklands lag mer än Sverige, varför? ;p
Och vilken är din favorit fotbolls spelare? :)

För jag gör det helt enkelt. Gillar landet Tyskland mycket och Tyskland landslaget är ju definitivt bättre än Sverige :)
Haha, svårt för jag är ju inte så inne i sånt, men nog Miroslav Klose :)

Hur lång är du? :)
Och du mycket väger du? :)
Jag är 1.68 :)
& väger något med 50 kg :)

Anser du dig som fjortis?
Haha nej :)

Vad heter du på msn? :D
annaehbest@hotmail.com

Har du vart full?
Röker/har du rökt?
Är det inte tråkigt att bo i Gävle? ;o
Ja, jag har varit full
Nej har slutat, men kan ta en cigg lite då och då :(
Nja...

När fick du din första kyss? :)
Min riktiga var väl jag 13

Vilken är din förebild?
Och vad har du i ditt hår, hårspray eller mousse för det är så perfekt :-)
Oj, haha. Paris Hilton kanske? :)
Åh tack! Bara hårspray :)

När fick du din första mens? xD
När jag var 11 tror jag xd

Hur långt tar det för dig att sminka dig? :)
Om jag ska sminka mig riktigt, så kanske en halv timme?

Ska du inte svara på frågorna snart? ;p
Gör det nu? :)

Hur ofta dricker du och är full?
Tycker du det är coolt att dricka?
Dricker inte längre :)
HAHA absolut inte :)

Varför skriver du aldrig om din pappa i bloggen?
Du skriver bara om din mamma? ;o
Jag skriver visst om min pappa? ;o
Klart jag skriver mer om mamma kanske, jag bor ju heltid hos henne? :)

Har du några syskon?
I så fall vad heter dem?
Och hur gamla är dem?
Ja, jag har ett riktigt och 4 låtsas :)
Mitt riktiga heter Malin och mina låtsas heter Emelie, Sebbe, Mikael och tror den sista heter Fredrik :')
Malin är 20, Emelie 16, Sebbe 12, Mikael och Fredrik är mellan 20 - 30 :)

Är Sebbe din riktiga brorsa?
Nej, det är han inte, men han bor här varannan vecka så ser honom mycket :)

Så nu fick ni era svar! :)


Lördags mys♥

Hejsan bloggen!

Nu tänkte jag ha lite lördags mys för mig själv, all alone.
Men inte är det tråkigt, för har massa gott och ha tv:en att kolla på!
Jag och mamma var på affären för drygt en timme sen kanske? Och då köpte jag till mig själv, eller det var mamma som betalade då, men shit the same. Jag köpte: en stor Coca Cola Zero, plock godis och choklad pudding man kunde göra själv. Så nu har jag tre skålar med choklad pudding hehe. Fast är lite irreterad.. Har laddat ner Hipp Hipp Hora men den vägrar tydligen föras in på usb minnet... Aja, måste fixa skiten...

Puss & ha en bra lördag, don't be too wasted (?)
Barn filmer!♥

Hejsan bloggen!

Åh gud vad skönt och bra jag sov inatt. Har skaffat mer kuddar nu, har 6 stycken och alla är extremt mjuka så man sjunker ner i dem! Men nu har jag nyss fört över en barn film som heter Loranga Masarin Och Dartanjang. Ni känner säkert igen den när ni ser den! Jag älskar verkligen barn filmer, för då känns det som att man åker tillbaks till barndomen som var mycket enklare än nu! Och man blir så glad av barn filmer med!

Puss :)

ps: glöm inte bort frågestunden under! (:Frågestunden!

Hejsan bloggen!

Tänkte ha en frågestund nu, ja! Vet inte när jag svarar på frågorna dock... Men fråga på tack! :)


Stuffen

Hejsan bloggen!

Tänker uppdatera går dagen senare istället :)

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året

Dag 12 - Varför du började blogga:

Det var några av mina kompisar som hade bloggar för några år sen, det var inte lika populärt då tror jag? Och jag läste många andra bloggar och jag tyckte väl att det verkade roligt. Så jag skaffade en jag också! Och jag är så jävla glad att jag skaffade en. Jätte roligt att skriva och läsa i från sommaren 2010, åååh minnen, var lite Zero Day knarkad då, älskart! Måste ju ladda ner filmen, ska göra det nu :) Bara så ni vet, så ladda ner den om ni vill få ut eran ilska eller om ni mår deppigt! Aja, därför jag började blogga! :)

Dag 13 - Två saker jag längtar efter:

- Till senare! Gå och köpa cola, lite nyttigt godis m.m. Mysa framför  The Simple Life!
- Att åka till Barcelona! Vi vet inte när, men pappa, jag och min syster ska dit så snart som möjligt! Baby kanske också! :) Men Malin är ju jätte upptagen nu... :( Men vill verkligen åka snart! Vi har snackat om det sen jag var 12? ÅÅÅH!

SATC

Hejsan bloggen

Sitter här baby och kollar på SATC ( Sex And The City). Mår lite bättre nu, tur... Jag gick till Kim där baby var ensam, vi myste lite. Blev skit hungrig så jag nästan spydde. Så vi gick till affären och köpte: kyckling vingar, två Coca Cola Zero, två Coca Cola, choklad pudding & risi frutti. Har ätit upp all mat, HAHA! Eller choklad puddingen och risi fruttin är väl inte mat då... Men gott i alla fall. Kyckling vingarna var omg goda! Ska definitivt köpa dem mer! Men nu ska jag kolla vidare.

Puss & godnatt!IMORGON ÄR DET FREDAG, I LIKE (Y)

FML

Förlåt för dålig uppdatering, men har totalt glömt bort... och orkar inte skriva nå idag heller...

Mår inte alls bra, har bara lust att slå huvudet i väggen för har ALDRIG mått såhär dåligt...

Hela jag är uppsvullen, kan knappt gå, ont i magen och kräksugen

Jag vet inte vad det är... Men det började när jag väntade på bussen hem från stan. Fick plötsligt magvärk under brösten. När jag satt på bussen fick jag plötsligt ont i hela magen speciellt mitten av magen. Och började också må illa, var jätte rädd att jag skulle spy, så satt där och skakade och svettades. Kände mig svimmfärdig och allt... När jag hoppade av så blev det inte alls bättre, blev sämre när jag stod upp, vet inte varför... Det blev ju jätte bra att det var svin kallt ute... Blä, orkar inte med detta nu, ska försöka stå ut med det. Vill verkligen inte bli sjuk så jag bara kan ligga i sängen och läsa eller något... Och jag hoppas verkligen att det inte är kräksjukan... Dör då, för det är en av dem läskigaste fobierna jag har, att kräkas. Det kommer ut i näsan med, och massa blod. Har alltid gjort det för mig. Sitter man där och luktar kräk och blod. Nä, tänker inte skriva mer om detta nu. Får bara hoppas jag mår bättre imorgon.

 

Puss!


Kär ♥Så jävla kär i låten, digga snubbens frilla

Goten morgen

Vet inte hur god morgon heter på tyska så skrev bara något som liknade tyska... Men jag ÄGER på tyska! Mamma gick på tyska i skolan och hon skrev en mening till mig igår och jag kunde den direkt, einstein ;) Han är ju tysk med, cöölt. Men tyska och svenska tillhör ju samma grupp blabla, som norska, danska?
Aja, men jag vaknade kanske 06.00 idag?! Jag kunde inte somna om för jag började tänka på Lillen som är ute och har varit det i tre dagar :( Jag är ju så rädd! Som förra gången när han var borta i fem dagar, så satt jag på kvällen och grät ihjäl mig, alltså Lillen är som min bebis, han betyder så mycket för mig! Jag var ju den enda som såg han födas ;) Aja, men jag låg i sängen m.m. Gick upp vid efter 07.00 och lyssnade på musik tills jag tröttnade... Kollade på tv, sen satte jag på datan. Lyssnar på musik som vanligt nu. Och vet ni vad?! Jag är på säsong fyra av The Simple Life och denna säsong är flickorna osams, på riktigt! Verkar som det i alla fall. Dem som är så roliga, korkade, underbara tillsammans :(
That's life people...
Men klockan 13.00 ska jag träffa Josefin på stan för vi ska äta sushi, eller jag i alla fall för hon gillar inte det, say whaaaat? Så hon äter något annat där. Och vill ha efterrätt därifrån med! Det är friterad banan med vanilj glass! Åh så underbart gott med friterad banan och sirap på, mmmh! Sitter här och dreglar nu.
Men nu orkar jag inte skriva nå mer, bajs på er.

Puss my lovers!Fuck off horor, va kompisar! Men jag tror dem inte bråkar sådär liksom, för då
skulle väl dem inte spela in serien? FÅR JAG HOPPAS!

JÄTTE ROLIGT

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Jag har tyvärr ingen bild, men jag hade bara en tråkig outfit: svart huvtröja och ett par gråa mjukisar.


Dag 11 - Mina planer inför helgen.

Jag ska bara vara inne och ta det lugnt. För jag är ju med baby på vardagarna så är ganska trött på helgen, blir jätte lätt trött!

We all have something to hide, some dark place inside us we don't want the world to see

Hejsan bloggen!

Sitter här med en burk Coca Cola Zero, mmh!
Jag längtar verkligen efter att få börja gymma! Ska bli så damn roligt! Får se vad för sorts träning det blir, men jag vill i alla fall prova crosstrainer. Är jätte bra, en modell skrev att hon bara gymmade sådan och hon har en gudomlig kropp, eller, ja... Aja, men är jätte trött idag :( Så ska nog ta det lugnt! Igår tog jag det lugnt med baby, vi kollade på någon komedi med Eddie Murphy eller hur han stavas där han spelar någon affro kille, lite töntig och han är gift med en jätte fet tjej, han spelar henne också, så jävla rolig! Jag tror den heter Norbit :o! LADDA NER DEN! Men nu ska jag göra annat stuff (dricka cola och lyssna på en Grekisk låt).

Puss!

ps: gör av listan senare ikväll, i promise! :)
Pappa dag!

Hejsan bloggen!

Är ganska sliten nu... Var ju hos pappa idag, så tänka uppdatera dagen.
Jag tog 16.00 till Brynäs där han bor. När jag hoppa av så stod pappa där, så gullig! Vi gick direkt till sushi ställe vid honom. Vi beställde 14 bitar, var det mesta man kunde köpa. Vi gick sen till någon pizzeria för pappa köpte kebab till hans tjej. Och ena som jobbade där såg precis ut som Özil. Ni vet fotbolls spelaren från Tyskland. Blev fan rädd, har ju världens största ögon :( Vi gick sen till Tempo för att pappa skulle köpa en stor Coca Cola Zero till mig och öl till honom. När vi kom hem till honom åt vi tre, mums. När vi hade ätit klart så frågade han om jag var mätt, jo lite då. Då sa han att vi kunde köpa mer, så då stack vi dit igen, men köpte 10 bitar, han köpte räk chips med, skit goda! Sen stack vi hem och åt, åååh sushi är min kärlek <333333 Jag tog 19.20 bussen hem och jag tog colan med hem. Så pappa lade den i en System kasse, hahha vilka jävla blickar jag fick på bussen. När jag kom kollade jag på Vänner. Lite senare gick jag till baby som var hos Kim men Kim var inte där. Jag var bara där en liten stund. Snart ska jag kolla på The Simpsons! :)

Puss!Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året

Dag 9 - Fyra bilder som gör mig glad:Kommer ihåg denna dag! Det var VM 2010, mellan Tyskland och Gahna.
Och ni vet hur man håller händerna när man ber? Så hade jag hela
matchen för ville att Tyskland skulle vinna. Kunde inte röra på fingrarna
när matchen var klar. Och när det bara var några minuter kvar av
matchen så stod det 0-0 och jag bad då att: "snälla gör att Tyskland
vinner, jag ger dig mitt liv" och nämnde Özils namn för det var hans
första VM att gud skulle ge honom en chans och när jag amen så gjorde
Özil mål efter några sekunder, läbbigt värre. Tänk, där kanske satt Gud
och kollade ner på mig :( BFF , haha skojjjja!


Klart jag älskar denna underbara bild!


HAHHAA kommer lätt ihåg denna dag! Jag ville så gärna sola
men solen kom aldrig, men när den tillslut kom så satt jag där
och sola med ett glas cola. Då kom en geting och attackerade mig
för dem dras ju till socker, så jag kuta in i mitt rum och hämta
hårspray och sprejade ihjäl jäveln, HAHA!


HAHA tycker bilden är så skön!Monday morning

Hejsan bloggen!

Sitter här och dunkar musik yao ( Getto Boys - Die Mother Fuckers). Ägd låt! men finns tyvärr inte på Spotify men har laddat ner den från Youtube och sen överfört den :)
Jag drömde en jätte läskig och obehaglig dröm inatt :'( Först drömde jag om Scream gubben, eller hur han heter... Sen att hela min familj och andra skulle lyssna på en Mozart konsert men det blev slagsmål & sånt, bläääe! När jag vaknade var jag skit täppt iu näsan, är alltså så... SÅ FUCKING PISSTOFF. Men jag lyssnade på musik och tog en choklad från choklad kallendern, men jag tror jag tog två igår för jag var så sugen, haha. Aja, men idag ska jag äta sushi med pappa igen, ååååh längtar så mycket! Min favorit rätt f.o.m nu! Eller nej fan... gravadlax först sen sushi! :)))) Jag kan seriöst äta gravadlax varje dag och aldrig tröttna på det! Men ah, nu ska jag fortsätta lyssna på min ägiga musik ;) Ni som har Spotify och är kompis med mig på Facebook. Lyssna på min lista ;) Fast ni kan ju inte lyssna på den ägiga låten eftersom jag har laddat ner den själv :( Ska sluta snacka massa skit nu.

Puss!

ps: det är inge snö alls här! Bara massa is. Fan värre än snö. Roligt att ramla och sen garva åt sig själv när man är där ute och går.bajs dag

Hejsan bloggen!

Vet inte varför jag skrev bajs dag men hade inget annat i skallen. Men såg nyss att jag hade glömt gjort listan, alltså ja, ni vet nog. Måste göra två nu :)


Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


Dag 7 - Jag har ett riktigt och fyra låtsas. Mitt riktiga syskon heter Malin och är 20 år :) Mina låtsas syskon heter Emelie, Sebastian, Mikael och det sista kommer jag inte ihåg, haha :( För har bara träffat han en eller två gånger :) Men Malin är mitt riktiga som sagt och jag saknar henne som in i.... för hon bor i Uppsala. Hon är sådan underbar person som inte bara tänker på sig själv utan andra med, hon får mig att verkligen må bra och hon är också en jätte rolig person! Våran humor går inte att slå...


Älskar dig!!!!


Dag 8 - Oj HAHAHA, har nog undra minnen! Men tänker ta upp några jag verkligen aldrig kommer glömma! Som sista April med Elin och baby. När jag och Elin hade grillfest i hennes skottskära, haha. När jag och Krissie var i Söderhamn och tusen andra minnen vi har xd. VM 2010 är nog dem bästa minnerna!!! ÅÅÅÅÅÅH! Gråter när jag bara tänker på det, men nästa år är det EM 2012, se hur det är :) Älskart!


<p><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: impact,chicago;"><span style="font-size: xx-large;">bilder sen igår ;d<br /> <span style="font-size: small;">vi bara råååka bränna upp skottkärran .. -.-'</span></span></span></span></p>
  vill du ha kvar mig 2010? kommentera då med ett: ♥ jag ser vilka som har kollat! kopiera sen och lägg ut på din bilddagbok ; ; ; ; ; ; ; komenterar du inte.. är du feg! ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Helgen♥

Hejsan bloggen!

Jag måste verkligen börja uppdatera mera, ska vara en duktig flicka nu!
Tänkte uppdatera helgen:

Har inte gjort mycket bara legat hemma och kollat på The Simple Life. Underbar serie!♥
Älskar flickorna♥ Men blev lite sur idag för vi hade inge salami... Så fick pengar av mamma så jag kunde köpa nudlar istället, för jag var så sugen på det! Senast jag åt det var i sommras, då jag var beroende av det! Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och kolla på bloggar och sånt!

Puss hej!

SAKNA!♥

Alltså gud vad jag saknar mitt långa hår! :( Eller det var löshår då... men jag seriöst saknar det! :o Men nu när jag är mörk blond så passar ju inte mitt löshår direkt in, haha, är ju mörk brunt, haha. Men man kan ju färga det? :) Mamma sa att hon skulle köpa hårfärg så vi kan färga det! :) Blir att köpa jätte blond, blekning oja!! Och jag vet inte om min locktång fungerar, lite gammal... får ta och köpa en ny!Beautiful-fashion-girl-marissa-cooper-mischa-barton-favim.com-191547_large
Har ju ungefär sån hårfärg fast kortare hår, men vill ha som Mischa, längre! :)

I wish I was nicer

Hejsan bloggen!

Uppdaterar kungen här då.
Men har fan inte orkat, ursäkta att jag svär lite här och där men jag är trött och då är jag inte särskilt trevlig. Men nu ska jag ta och lyfta på arslet och gå till affären, ska köpa klubbor vettu! Skit gott att doppa i cola, HAHA, men det är det ju.

Pusshejdå


När jag vill ha choklad, HAHA!

SMS-inlägg

201112091818 (MMS)


Fredags mys♥♥

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem från stan, alldeles själv :( Haha, nä men var med baby där och han tog
tåget hem till Ockelbo när jag åkte hem med bussen. Och när jag satte mig på bussen så
satte sig en stor kille som stirrade och log mot mig hela tiden bredvid mig, så jävla äcklig!
När jag kom hem så tog jag Coca Cola Zero och min mörk choklad med choklad fyllning.
Ska äta / dricka dem nu medans jag ska kolla på The Simple Life.

Puss!

ps: om ni undrar vad vi gjorde på stan så följde baby ner medans jag åt
sushi! :) På måndag blir det sushi igen fast med pappa!

HAHA

Hejsan bloggen!

Förlåt för mitt minne! Glömt att göra denna lista :(

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


Dag 4 - Åt Sushi, som är från och med nu min favorit mat!Tumblr_luz2z44gvh1qhfyymo1_500_large

Dag 5 - Ny tagen bild :)


Dag 6 - Min dag i bilder

Denna bild kommer jag aldrig glömma. Fotbolls VM 2010 finns
alltid i mitt hjärta. Vad jag upplevde och såg. Besatt av Tyskland
och kollade på alla deras matcher och bad t.o.m till gud!

DISS

Nu hade jag bara lust att göra en diss. Och den går till barnen på min gård. Den ända som är gullig och snäll är Blozzom, hon är min ängel! Dem andra är så jävla jobbig, gaaaah! Som t.ex idag när jag var hos älskling så sa han att jag skulle till affären och ta med creme fresh, choklad och cola. Då när jag kommer ut på gården är två flickor i ganska 6 - års åldern? Och dem låter som hundar som skäller. Så jag gick fram till dem.
Jag: Vad fan låter ni sådär för?!
Ena flickan: Vi brukar låtsas att det går förbi någon och då skäller vi som hundar
Jag: Men jag gick ju förbi så jag är någon?
Flickan: Ja
Sen började vi ha snöbollskrig för skoj, den ena tjejen var hur gullig som helst men den som pratade med mig var dryg... Och hon kastade en stor snöboll med en stor hård sten i på mitt ben. Icke bra, tjejen... Fick utbrott och snö mula henne. Hon blev arg och kasta snö i mitt ansikte, jag tog hennes mössa och lade in snö i den. Båda skrek åt mig, kasta i väg mössan och sa att dem skulle dra åt helvete. DEM ÄR ÄCKLIGT DRYGA, JOBBIGA OCH BLÄE!
Undra om ni känner samma för sådana barn? väx upp för fan :)Sometimes we :) to hide :( somtimes we :D to hide :'(

Hejsan bloggen!

Lyssnar på musik och dricker min underbara Coca Cola Zero, looove <3
Som jag skrev förut så skulle jag åka till stan och äta sushi med pappa. Så jag gjorde det. Tyvärr råka jag ta mammas buss kort, är ju vuxen kort, så busschaffören började skrika åt mig, någon polack... Fick damp och sparka, fick tillslut åka, fitt hora. Pappa hoppade på bussen på Brynäs. När vi hoppade av på stan så fick vi leta i fan tio minuter eller mer efter sushi stället, men tillslut hitta vi det :) Denna gång blev jag förälskad i sushi! Förra gången som var först gången jag åt det så höll jag på att spy, men nu vräkte jag i mig! Men råka ta det starka kleddan stort, brände fan käften och pappa bara garvade :'( Men han var jätte gullig! Vi pratade om någonting som jag glömt bort, sällan jag... Och han sa någonting om att jag fäster bra på bild, så jag ba: Va?. Han: Ja, du borde ju bli foto modell! AWWWW! Min gulle snutt! <3 Vi ska träffas nästa vecka och äta sushi igen! Men då ska vi beställa hem :) Vi pratade på i timmar, kan prata om allt med pappa! Annat med killar, går inte att prata allt med tjejer... När vi hade käkat klar gick vi och då hade pappa glömt mössan där, så jag sprang och hämtade den, haha. Sen gick vi till bussen men den kom aldrig så vi gick in på Klöver Ess för jag ville ha klubbor och när jag kom in så sa han i kassan, kan inte hans namn -.-
Han: Är det din familj?
Jag: Ja, min pappa
(pappa kommer fram till kassan)
Han i kassan: Din dotter är väldigt sexig!
Pappas blick... Så stack därifrån HAHA!
Och jag hade sååååååå tur, min mobil dog för batterierna var slut, helt empty... Inte roligt att sitta på bussen utan musik, fuck heller. Men jag tog mig hem i alla fall. Då hämtade jag en handduk och ett brev till älskling som var hos Kim. Så jag gick dit och gav honom dem, sen var jag där ett tag. Mamma ringde senare att hon skulle till affären så jag visste, så jag inte skulle hem och det var ingen hemma, så jag följde med istället. Jag fick ev avakado, hehe. Och när vi skulle hem var Silje tvungen att bära på mammas vante, HAHA åååg ni skulle se hur gullig hon var! Tydligen är labradorer då? Aja, när vi kom hem lyssnade jag på musik och drack cola och sög på mina klubbor. Haha, sög, kan missuppfattas... Men nu ska lyssna lite mer på musik, för senare ska jag kolla på Greveholm :) SÅ JÄVLA GRYMT!

Puss på kinden ;*HAHA fail Nicole

SUSHI

Hejsan bloggen!

Nu ska jag fixa mig, sen ta bussen ner på stan och äta sushi med pappa :)

Puss hej!

Tumblr_lv9xmnwsut1qz4d4bo1_500_large

STUFF3

Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


Jag får lagomt damp nu då. För jag sitter vid min bärbara data och alla bilder har jag på mitt stationära... här har jag bara webb foton... men ska leta efter och se om jag har något foto HAHA.

gillart!
Jag & Krissie. Vi träffas ju inte då, ibland då om det gäller cigg.
Men vi var med varandra 24/7 i början av förra året. MINNEN!


Jag & Alva. Vi träffas inte heller nu, men hon bor inte här
längre, men ibland tror jag. Får se hur det blir. Men en av dem
snällaste och gulligaste jag har träffat!


HAHAHAHA DÖÖÖÖÖÖÖR! Kolla Elins min HAHA! Men vi
har inte träffats på ett tag men har bestämt att snart blir det.
Personen som jag har mest minnen med! Dör varje gång jag
tänker på dem! xd

1. Skulle du våga kyssa mig? 2. Skulle du våga hångla med mig? 3. Skulle du våga krama mig framför dina vänner? 4. Har du träffat mig på riktigt? 5. Om inte, vill du träffa mig? 6. Tycker du om mig som jag är? 7. Vad är det bästa med mig? 8. Tycker du jag är snygg? 9. Träffas vi ofta? 10. Ska du kopiera detta?
Jag & Emma. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Ser lagomt slampig ut, alltså minen, come and get me.
Emma dödar mig om hon se detta...

SYSTERTESTET! HON Vad heter hon? - Malin Sondell Hur gammal är hon? - fyller snart 18 Vad var det senaste hon sa till dig? - Puss tror ja xD <3 Vad brukar hon säga när hon kommer hem? - Heej Vem umgås hon mest med?- jadu, vet inte riktigt.. typ Ida? Har hon någonsin haft en pojkvän? - ja borde hon väl ha haft Har hon en speciell lukt? - ja :) Kan du hennes mobilnummer? - japp men inte utantill Vad är typiskt henne? - att vara schysst, rolig och kan få damp ibland haha xD Är hon din lillasyster? - nej Är hon din tvillingsyster? - nä :P Är hon din storasyster? - japp :D NI <span style="font-size: smal
Jag & Malin. Eller hon är min syster, men ändå
kompis? Det kan väl räknas? :) Hoppas hon
inte blir arg för bilden, HAHA det är ju jag som
ser lagomt wierd ut. MIn Elvis tröja <3<3<3

Nu hittar jag inget mer :( Har inga bilder på andra
som t.ex: Hanna, Frida, Matilda, Ellen, Ellie, Sara
m.m :)

Pusspuss!

STUFF2

Hejsan bloggen!

Har möblerat mitt rum så ni vet det, k bry. Men har jätte tråkigt nu så fortsätter med den intressanta listan.
O juste, jag skrev igår att jag hade 3 djur, jag har fan 4 HAHAHA, aaaw glömmer bort ett... Säkert för jag hade 3 förr för vi var tvungen att avliva Tequila :( Aja.


Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året


Jag läser en blogg jätte ofta, läste den innan jag skaffa en blogg. Det är: www.bbarafelicia.blogg.se
Så jag skaffade en blogg med för det verkade roligt. Och jag kom inte på nå bra blogg namn så jag tog inte hennes blogg direkt men just betyder ju bara på svenska. Så istället för bbara så hette jag jjust och anna på slutet men med ett till a på slutet :) Där har ni det :)

Ps: cp sak det hände på Dag 30, helt onormalt :( Fan att jag inte kan fixa det, jag som måste ha allt in min ordning och samma annars får jag utbrott. Brb: utbrott.

ANNAT STUFF1

Hejsan bloggen!

Har inte skrivit vad jag har gjort idag och orkar inte heller, orkar bara inte. Men ni vet att jag hade en lista? Kolla längre ner, STUFF heter rubrikerna :') Aja, men jag tyckte att den listan var så tråkig så jag tog en annan från en blogg :)


Dag 1- Berätta kort om mig själv och bild
Dag 2- Meningen bakom mitt bloggnamn
Dag 3- Ett foto på dig och dina vänner
Dag 4- Det här åt jag idag
Dag 5- En nytagen bild
Dag 6- Min dag i bilder
Dag 7- Mina syskon
Dag 8- Ett minne jag har
Dag 9- Fyra bilder som gör mig glad
Dag 10- Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina planer inför helgen
Dag 12- Varför du började blogga
Dag 13- Två saker jag längtar efter
Dag 14- Ett minne i bild
Dag 15- Min favorit blogg
Dag 16- En bild som är från när jag är liten
Dag 17- Två saker jag inte skulle klara mig utan, bilder
Dag 18- Min favorit födelsedag
Dag 19- Min favorit plats
Dag 20- En sak jag gör varje dag
Dag 21- Tio saker jag gillar att göra
Dag 22- Någon vacker
Dag 23- Det här får mig att må bättre
Dag 24- Den här månaden
Dag 25- Det här finns i min väska
Dag 26- En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 27- De här betyder mest
Dag 28- Ett foto på dig från förra året och ett från i år, hur har du förändrats?
Dag 29- Det här saknar jag
Dag 30- Min favorittid på året

Jag heter Anna "Maria" Sondell. Är född 5:e Mars 1995. Är en glad, lycklig, modig, omtänksam,
rolig tjej. Snäll ibland, beror på vilken person :) Det är ett problem jag har! Har väldigt svårt att gilla
folk, eller det är ju många som har. Men jag är extrem, men man måste acceptera hur man är :) Jag bor med min mamma, låtsas pappa och 3 djur! :) Min pappa bor på Brynäs, bor hos mamma del tid :) Fast det är inte om mig då... Men jag har ADHD, Bipolär Syndrom och epilepsi. ADHD är väl inte så jätte jobbigt då. Kan bara inte hantera min ilska och hyper. Men är glad för det mesta, ibland sur... haha. Min Bipolär Syndrom är också jobbigare nästan. Då har man ju ilskan i sig hela tiden, ADHD blir man arg plötsligt men  Biplär är jämt då... Epilepsin är klar jobbigast! Tar mycket medicin mot det, är ju jätte känslig och ja, nog en av dem tuffaste sjukdomarna det finns! Kan inte ens beskriva känslan när man får anfall, värsta som finns! Men har gjort en del EG undersökningar och det finns inget kvar men jag måste tydligen ta medicin ändå... Men kommer sluta med det snart tror jag :) Vågar nästan inte haha! Aja, vad kan jag mer säga? Mina intressen är att umgås med pojkvännen, shoppa, sola och kolla på fotboll. Jag hatar fotboll egentligen, alltså att spela men att kolla på är roligare! :D Hejar på Tyskland och kommer alltid göra det! EM nästa år kommer jag sitta inne hela sommaren haha! Ska inte missa en ända match dem spelar! Mne dem kom i en jävligt tuff grupp: Holland, Portugal och Danmark. Men Tyskland är ju väldigt bra så jag hoppas på att dem klarar sig! Mer att skriva? Besatt av serien Vänner, färgen rosa och Coca Cola Zero! HAHA, men nu orkar jag inte skriva mera, fråga istället om ni vill veta mer :))))


PUSS JAO!

JA TILL KURVOR!Tycker inte ni som mig, att så här ska man se ut? Kurvor är fan det snyggaste
som finns! Jag som var så rädd att bli tjock och ville inte se ut som jag gjorde
i vintras då jag hade lite mer kurvor på mig. Jag slutade äta för jag ville ju
nästan se ut som kvinnan på högra bilden. När jag nu kollar på bilden dras jag
mer till Marylin Monroe. Hon är så sexig! Jag tycker hon har den sexigaste
kvinnliga kroppen och kommer alltid tycka det! Jag har lagt ut denna bild
på facebook och det är jätte många som gillar och tycker samma! Bra det folk!
Så tjejer, vad som ni är. Kurvor är snyggare! :)

FRÅGA&SVAR

Anonym om FRÅGA&SVAR:
Ha frågestund? :D

2011-12-01 @ 13:18:17
URL: http://jenhansson.blogg.se


Svar: Kanske jag kan ha någon dag här framöver ;)

FRÅGA&SVAR

Anonym om STUFF3:
Fin blogg du har tjejen och jätte fina bilder!
Har bara en fråga!
Vart laddade du ner Simple Life ? :)


Jag laddade ner alla säsonger (5 st) på piratebay, dock inte svensk text :)STUFF3

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av
killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 –
Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En
bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill
byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

Min favorit årstid är våren! Ungefär Mars - April. För jag fyller år i Mars och på våren så försvinner all snö, kyla och glegg. Gräset börjar växa, blommorna växer och den varma solen kommer! Älskar lukten av ny växt gräs och blommor. Mmmmh!
FRÅGA&SVAR

Anonym om This is who I am. Nobody said you had to like it:

haha vart hitta du dendär bilden? :D

2011-12-01 @ 19:55:31
URL: http://tiepnajjs.com


Svar: Dem finns på tumblr.com och då är det bara att söka på någonting :)


RSS 2.0