?Cute or what? Finns också i svart och vit, vet inte vilken färg jag vill ha?!

tuesday

Hejhej bloggen!

Och hur fan stavades det?
Idag blev det iaf skolan, åt fiskburgare så jag nästan spydde, not funny...
Imorgon är jag ledig för jag ska till sjukhuset vid åtta, roligt?
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men ni måste börja kommentera bitches horor, ahha skoja!

Håller på att hitta ett bra höst/vinter - skor, har sett jätte snygga på skopunkten, måste bara bestämma mig vilka jag vill ha! Har också sett sjukt snygg topp på Gina Tricot, som jag MÅSTE ha, övertalar mamma sen, ahahah!

Ha det bra gullisar!

:)

Visste inte vad jag skulle ha som rubrik ;s
Ska nog ut för en cigg nu. Jag och mamma kollade på det okända, fett läskigt...!

Jag tänkt lite...och jag skriver typ tre inlägg per dag, förr vad bloggen mitt liv, jag kollade hela tiden på den och om jag hade fått kommentarer, skrev typ hundra inlägg per dag, hahahha! Jag ska börja göra det igen, för ni vill väl läsa om mitt "intressanta liv" igen? Haha, men jag ska börja igen people. IM BACK IN GAME!


byebye bitches

Hooola
Mamma var ju så söt & köpte cigg åt mig :')
Men aja, onödig fakta?
PUSS! tur det finns musik in the world!

fiiilm

Hejhej!

Jag kom hem från skolan typ runt två, som sagt gjorde vi typ inget. Men vi spelade nå spel mot två lärarna, vi vann såklart.. or not. Det som är bra är att man får gå ut och ta en rökpaus, för på andra kuk skolor så blir lärarna förbannande,? Aja, imorgon är det skola igen, nästa månad så har vi studiedag, oyes!

+ mina cigg är slut. aaaaaaaah! skulle lyssna på mamma; rök inte så många varje dag bblabvlaködkawjlöer !

Aja, det löser vi, pusshej!
vet inte varför jag lade ut denhära bilden ;s


schoooool

Sitter i skolan, gör inget speciellt, haha.
jag tror jag kommer akjshkj snart för faaaaan vilka dryga ungar ;o blbalblablaa,
men schyssta med, som tur ;S
men nu ska jag dra, så inte lärarna blir arg, HAHA
pusspuss!

inköpNya bh:n, sexig or what? ;)
fast ni kanske har ögonen på något annat HAHAHAHHAHAHA


!


ADHD & bipolär

Som ni vet så har jag diagnoserna ADHD och bipolär. Jag tänkte skriva lite om båda två så ni kan verkligen lära er att det är inte så "coolt" att ha det, speciellt mig:


ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder), är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som utmärks av bristande uppmärksamhet och hyper- eller hypoaktivitet. Det finns olika sorters av ADHD. Vissa har koncentration svårigheter och gillar inte att vara i stor omgivning. En annan är att man är väldigt rastlös och har kort stubin, om de inte får som de vill eller att folk säger att de inte får göra vissa saker så brukar det oftast sluta med att rummet är en stor jordbävning.
För personer med diagnosen har oftast svårt för detta:

- Koncentrationssvårigheter (t.ex skolan, de flesta med diagnosen går på särskilda skolor med lärare som är utbildade för att ta hand om barn med ADHD).
- Dålig impulskontroll
- Hyperaktivitet (det är därför de brukar få lugnande innan de ska sova, för att kunna slappna av).
- Glömska (har dem ett prov eller läxa, kan de lätt glömma vad det är för uppgift, eller glömma saker de skulle kolla, därför är skolarna för de som har ADHD väldigt lätta via prov och läxa).
- Problem med motoriken
- Problem med sömn (det beror nog på deras hyperaktivitet, så kroppen inte kan slappna av).
- Sen tal- och språkutveckling (man har väldigt problem att kunna uttala ord riktigt).
- Problem med att tolka sinnesintryck (det kan vara ett stort problem. De kan inte förstå att de har sårat en annan).
- Hetsigt humör och trots (ena sekunden kan de vara gladda och trevliga, andra sekunder är dem vrånga och skriker).
- Psykiska problem som ångest, stark oro eller depression (några av de kan känna att dem inte är bra nog, eller har de bara ångest över något litet. Ett som är väldigt vanligt för dem som har ADHD (speciellt ungdomar) är att dem röker för det får ner deras ångest eller depression).
- Tendens att upprepa eller "haka upp sig på" ord eller meningar

Det jag har problem med är min impuls. Därför är ADHD skolan jätte bra för mig, de där tar ett tag i taget så vi verkligen hänger med. Något som är jätte vanligt via ADHD är att de lätt kommer vilse och gillar inte t.ex stora skolor, har svårt att hitta.
Coca cola eller annat godis med mcyket godis ska helst inte ges till de, speciellt inte på kvällen det kan leda till att de inte kan slappna av när de ska sova, sockret löses upp och de blir lätt hyper då.
Djur är faktiskt populärt för de som har ADHD för de gillar det hellre än att umgås med människor, de kan känna sig trygg med djur, vilket är bra för jag har tre stycken!

Jag vet inte så mycket om bipolär, men här är lite fakta om olika symptom:

Skola

När man har bipolär sjukdom tycker man att det är jobbigt när det blir för mycket ljud och bråk runt omkring. Då är det bra om du kan gå till en plats där du kan få vara för dig själv en stund. Det kan också kännas svårt att komma tillbaka till skolan igen efter en helg eller ett lov och det kan göra att du mår sämre. Det är bra om du kan få så mycket stöd så att din skoltid blir så stressfri som möjligt. Det är bra om både lärare och klasskamrater vet att du måste vara hemma ibland för att du mår dåligt.

Kamrater/fritid
Dina kamrater kan ha svårt att hänga med i dina humörsvängningar. Ibland är du full av energi och fantasi och då kan de tycka att du är för dominerande. Ibland drar du dig undan och har varken energi eller självförtroende. Dina kamrater kan då missförstå det hela och tro att de gjort något fel eller att du inte vill vara tillsammans med dem. Tänk på att dina erfarenheter av humörförändringar gör att du kan vara förstående och sätta dig in i andra ungdomars problem.

Mat
Det är viktigt att du äter regelbundet, även mellanmål så att blodsockerhalten inte sjunker för mycket. En person med bipolär sjukdom är extra känslig för den irritation som uppstår när blodsockret är lågt. Det som kan ställa till det om man vräker i sig saker som innehåller rent socker för då följs en behaglig uppgång av blodsockerhalten av ett lika obehagligt blodsockerfall. För mycket kaffe och energidrycker kan även de utlösa irritabilitet. Det är bra att istället äta saker som ger energi under längre tid som t ex frukt eller smörgås.

Hygien
Det är vanligt att du upplever osäkerhet under den depressiva perioden och det kan leda till att du använder mycket tid till att välja kläder och fixa med frisyren. Å andra sidan vid en hypoman fas, när du är uppvarvad kanske du fullständigt struntar i ditt yttre i stället.
Du kan därför behöva bli påmind om att sköta din hygien. Det gäller speciellt när du känner dig nedstämd och energilös. En del mediciner kan ge muntorrhet och då är det viktigt att borsta tänderna för att slippa hål i tänderna. Ibland kan man även behöva sockerfria sugtabletter som sätter fart på salivproduktionen.

Sömn
Det kan vara svårt att komma i säng när man känner sig pigg och t ex är mitt uppe i ett dataspel. Då är det bra om du kommit överens med dina föräldrar om när du ska stänga av datorn och gå och lägga dig.. Det är vanligt att man vänder på dygnet när man har bipolär sjukdom. Det är också viktigt att inte hålla på med alltför engagerande dataspel eller andra aktiviteter innan du ska sova. Att sova ordentlig är viktigt vid bipolär sjukdom för att slippa känna sig arg och irriterad. Då är det bra att ha rutiner inför sänggåendet.

Motion
Att röra sig är bra för alla. Om du är deprimerad är det extra viktigt att motionera samtidigt som det är svårt att motivera sig för någon aktivitet. Om du känner dig ledsen är det jättebra om någon vuxen kan uppmuntra dig och göra dig sällskap. Att röra på sig och få ljus är också bra för att kunna sova gott.

Sexualitet
Tvångstankar kring sex är inte ovanligt hos personer med bipolär sjukdom och dessa kan frammana känslan av att vara en dålig människa. Unga med bipolär sjukdom kan bli extremt uppvarvade och ta stora risker och ge sig in i ohämmade sexuella aktiviteter. Som tonåring är man ju sexuellt sökande. I hypoman eller manisk fas är det lätt att alltför spontant ge sig in i sexuella relationer. Var därför extra noga med att komma ihåg att skydda dig mot könssjukdomar och oönskade graviditeter.

Ilska
Om något inte blir som du tänkt eller om någon ber dig göra något kan du bli väldig arg. Det är vanligt att personer med bipolär sjukdom lätt upplever sig kränkt och reagerar då med ilska och trots. Ibland kan man reta sig på ”allt och alla” Ofta sitter ilskan/raseriet i under en lång stund.

Oro och nedstämdhet
Ibland kanske du känner dig ledsen eller orolig utan att förstå vad det beror på. Det är inte ovanligt att personer med bipolär sjukdom har självmordstankar och upplever livet meningslöst Det är bra om du pratar med någon vuxen om hur du känner dig. När man är nedstämd tappar man all energi och då är det svårt att tro att det kommer att bli bättre. Men med stöd och hjälp från omgivningen så vänder det.

Något som är vanligt för de somhar bipolär är att de kan göra saker de inte vet om. T.ex åka och köpa något de inte alls behöver, gå och ha sex med en massa killar m.m. Det är därför det är väldigt viktigt att dem får medicinering(?) om det!

Några saker som verkligen står ut via sjukdomen: de med bipolär kabn t.ex gå ut med slampiga kläder och bryr sig inte vad folk tycker. De kan knäppa kort på sig när de bara står i bh med push-up och lägga ut t.ex på bloggen kanske? De tycker ofta att de är bättre än andra och att de andra är värdelösa och kan kommentera deras utseende eller säga att de är "good for nothing". Därför är det väldigt viktigt att inte bry sig om de kommentarerna för om andra vet om att man lider av bipolär så säg inget, om man t.ex käftar emot det är då det blir massa bråk och det kan leda till våld av den som har bipolär. De kan ofta tänka på mord, eller döda, det gjorde jag hela tiden förr, jag ville t.o.m göra en skolskjutningen. Man tänker inte före man säger saker!Om det är något ni vill eller har en fråga, så kan ni bara kommentera eller nå mig : jjustannaa.blogg@hotmail.com

29 augusti♥

Hejhej bloggen!

Somnade inte förens tre inatt, vet fan inte vad som gjorde mig pigg så länge? ;'o
Imorgon är det skolan, och jobba , typ då? Har inget att skriva mer, helt körd i huvvet, haha.

Aja, ska ut för en cigg nu.

Ha det bra puss!nightinighti

Ska snart ut för en cigg, KINGEN du vet ;) asså ciggen hette så, HAHA.
aja, vi kollade på The Wolf Man idag, hur det än stavas? Var ganska läskig..

Men nu ska jag ta och göra lite iste och gå ut för en cigg

pusspuss!
check it out


Min ena älskling, så söt!


Stefan, en helt vanlig dag för honom...med en bira i handen


Så blev håret efter färgningen! Ser fejk ut nu med lörhåret
men hade typ inte plattat mitt riktiga och det är blixt så det
ser mörkare ut, & ja..


Kladdet efter sjukhuset, -.-


På väg till pappa


Nya datanleggingsDem nya leggingsen, snygga?

28 augusti

Hejhej losers!

Tiden går ju skit fort, snart september, jesus!
Idag kom mamma hem med ett par jeanslegging, nica, jävligt tajta (y) & en bh, skit sexig, ni borde se dem ;)

Har laddat ner Cougar Town, wow vad Corteney är het för att vara 40 ;'o
Aja, snart börjar skolan igen, lite kul då...
Lägger ut bilder sen, pusshej!

oyes
+ träffa Cristiano Ronaldo, aa och i mina drömmar så gifter vi oss och skaffar små barn, hehe.
eeeh what?

glöm det, buhu, aja, vill i alla fall träffa honom, nice! (y)

fredagmys

Tror jag kommer spy snart, har ätit som en jävla gris, not good (y)
Har ätit ostkrokar, plockgodis och läsk, var länge sen jag åt det så magen kanske ba: whaaaaaaaaat?
Aja, hoppas jag bara inte spyr, hatar det, det kommer typ ut ur näsan fan :o yaaak...

Imorgon ska mamma till stan så hon kan lika gärna kolla på jeanslegging åt mig. Eller lika gärna? hon gör det för att hon är världens bästa mamma och jag älskar henne. Ni ba; naaw! typ ba söt, or not, har tråkigt?

Juste... idag var jag ju på sjukhuset, kul or not. Skulle kolla min "hjärnans strålar", whaaaaaat? Så jag var tvungen att sätta på nån jävla mössa på huvvet och de kleta på massa klegg på huvvet så nu är det värsta negerkrullet, mmh, dusch som gäller (y)

Palla skriva mer, hörs sen sötnosar, pussss!

Gissa kändisen

Is it little Jennifer or a doll?

Vem är det här för sötnos?
Hmm...

inköpBlir nog att köpa denna topp, snygg eller hur?

tidig dag

Hejhej bloggen!

Vaknade åtta idag, inte så ofta för mig ;'o
Vid ett hämtar Jonny upp oss och skjutsar oss till sjukhuset, blir väl där nån timme?
Och det är fredag så gooooodis! Jag mamma och Malin var på kvantum igår och köpte gott, mörkchoklad (y)
Men nu ska jag dra, hörs senare!

puss!

chokladpudding

Hejhej bloggen!

Har nästan inte uppdaterat alls idag, very sad.
Var i skolan idag, (y) gick bra, var tvungen att skriva en uppsats "om mitt liv", kom till en & en halv sida, inte dåligt för att vara Anna Sondell (y). Imorgon blir det inte skola för min del, ska till sjukhuset. Men på måndag så blir det, haha :')

pusshej

Nu ska jag fixa mig sen blir det skolan!

Puss ha en bra dag!

gotttttt

Hejhej bloggen!

Idag var det första dagen då jag var på skolan, "på riktigt". Jobbade ju inget, men gjorde annat, som spelade ett spel, nå "Europa spelet", men en lärare och elev, jag kom sist...kanske inte så oväntat.
Imorgon ska jag inte dit förens halv ett igen, får se vad som hände.

När jag kom hem så hade mamma gjort chokladpudding, gissa om det var gott?
Fick slut på cigg med, men mamma var så snäll och sprang och köpte nya (y).
Har också färgat håret, blev skit bra! Väldigt mörkbrunt, niice!

Nu ska jag lyssna på musik men sen blir det sova för min del.

Sov gott gullisar! ;*
party / klär sig bäst?Nu ska ni få rösta igen! Jag har lagt ihop fyra kändisar (som ni ser?) som är redo to partyyy!
Men vem klär sig bäst? Ni kan gärna tycka till om alla dem. Men mest så ska ni rösta, please!
Sen på söndag, som kommer nu så utser jag vinnaren som har mest röster, okej?
Ganska roligt ändå? ;'o

håret

Hejhej!

Gissa vad? Jag svimmade och krampade igen! Det hände imorse och efter spydde jag, usch varför jag?
Jag ska sluta sitta vid datan så mycket kan ju vara det och att jag har vart orolig för skolan också kanske?

Men sluta tänka på det sorliga och på det roliga, ska klippa mig vid två, mamma fick tid på frissan vid oss! :)
Ska tunna ut håret mycket, för mitt hår är tjockt. Efter ska jag färga hemma, mörkare brunt, iii!
Sen kommer Malin, ändå rolig dag :) Vi ska jag till pappa och Ylva sen och äta tacos, gottgott!

cougar townCougar Down imorgon!

HAHHADet mesta handlar om Ross som ska få en sprutsolarium, eller fan det heter?!
HAHAHHAHA 4:24 - 44:33. det bästa ;)

today
HAHAH åt lite för mycket pizza tror jag
haha ser ut som jag gräver i fittan

pizzaaa

Hejhej igen!

Jag har kommit hem nu och det verkar bra där, liten skola vilken är bra (y)
Det gick bara en tjej där också hahahaha! Men får se hur det blir, men tror jag kommer trivas.
Började halv tio eller vad det var imorgon ;'o Åt nyss pizza, Stefans hemgjorda, så jävla gott! Mycket godare än vanlig som man köper på pizzerian :')

Men nu ska jag fortsätta, puss!

23 augusti♥

Hejhej bitches!

Väntar på att mamma ska komma så hon kan göra frukost åt mig ;'o
Idag är det också första dagen jag ska till skolan, men jag mamma och pappa ska bara dit och snacka med lärarna. Men imorgon så ska jag väl gå?
Önska mig lycka till!


snartså

Hejhej

Ska nog ta och sova snart, fast vi ska inte till skolan imorgon förens klockan halv tre så kan vara uppe länge :)
Lyssnar bara på musik och jag har bara en cigg kvar, mamma går och köper nya imorgon, lugnt!

Jag tänker tillbaks på då jag var besatt av Zero Day. Härliga tiden kan jag säga!
Aja, vad finns det mer att skriva?

Kommentera kanske? ;)

dusch e freeeesht


porr


Har nyss duschat, fett skönt! Imorgon ska jag åka till min nya skola, en särskola hahahahha!
Aja, får se hur det blir :)

Jag hade världens konstigaste dröm inatt;o
Jag spelade i ett innebandylag och vi mötte Tyskland och jag fällde alla hela tiden så jag fick
rött kort och alla i mitt lag blev irreterad. Sen efter matchen så började vårt lag mobba
Tyskland för dem pratade konstigt.

HAHAHHAHAHAHAHHA!

vilken är bäst?
Vad modig jag är ;> haha vem bryr sig? Jag är faktiskt osminkad på övre bilden, kanske
lite mascara då, för ibland sover jag med smink, hihi...

dagens fråga


d-kameran

Nu har mamma kommit hem från stan och har med sig laddningsbara batterier, nu jävlar ska det kollas gamla bilder ;)

hiss/diss


1. Zlatan
Jag vet inte ett skit om fotboll. Men Zlatan är
ju tillbaks i landslaget, oyes. Ni såg väl
förra matchen när dem spelade mot Scottland,
eller hur det stavas (tror det var dem). Får
fan hoppas att han tar oss till EM ;)2. Sommarlov 2010
Måste bara säga att dethär sommarlovet, var
nog det bästa av alla! När jag tänker tillbaks
till allt jag gjorde och upplevde så pirrar
det bara i magen! Som när jag var besatt
av Tysklands matcer, när jag och pappa
spelade golf & ja, mycket mer!
Längtar bara tills nästa, aaah!1. Liar
Jag har en fråga: "Varför ska det vara så
svårt att bara gå vidare?". Vissa tjejer, i
tonåren då, ska vara så jävla taskiga så det
inte är sant, nu säger jag inte att det har
hänt mig. Men har det hänt något för en
tjej, och hon mår dåligt, sen så skyller
hon på hennes "hatoffer" att hon har
snackat skit om "den tjejen". Asså väx
upp.
Jag hoppas att ni läsare fattar vad
jag menar. Och juste... fuck you!2. ADHD
Nu kan jag förstå vad dem menar. Men att
dem som har ADHD inte får ta körkort!
Eller vissa kan få, dem måste snacka med
deras doktor vid ADHD. Jag som har
längtat så jävla mycket efter detta! Och
jag är ju körd, kan jag lova. Efter allt
jag har gjort. Men be för mig att jag
får kortet! Jag kommer ju vara 18 då och
jag kanske inte är lika då, får man hoppas!


kändisarnas näsjobb!

Kändisarnas näsjobb!
Heidi Montag
Heidi Montag efter plastikkirurgi


Ashlee Simpson före plastikkirurgi
Ashlee Simpson
Ashlee Simpson efter plastikkirurgi


Ashley Tisdale före plastikkirurgi
Ashley Tisdale
Ashley Tisdaleefter plastikkirurgi


Blake Lively före plastikkirurgi
Blake Lively
Blake Lively efter plastikkirurgi


Mary-Kate Olsen före plastikkirurgi
Mary-Kate Olsen
Mary-Kate Olsen efter plastikkirurgi


Megan Fox före plastikkirurgi
Megan Fox
Megan Fox efter plastikkirurgi


Scarlett Johanssonföre plastikkirurgi
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson efter plastikkirurgi


Tyra Banks före plastikkirurgi
Tyra Banks
Tyra Banks efter plastikkirurgi


Zac Efron före plastikkirurgi
Zac Efron
Zac Efron efter plastikkirurgiSkillnad va? ;)

22 augusti♥

Hejhej bloggen!

Vaknade nyss, halv tolv.. somnade sent igår vid två ungerfär, och jag som skulle sköta sömnen..!
Somnade mot väggen inatt, så mitt nacke håller på att gå av nu... haha.
Mamma är i alla fall på stan och ska köpa laddningsbara batterier åt mig, som jag kan ha åt min digital kamera, för roligt att kolla på gamla bilder, :D
Och knäppa kort för det är ju större blixt där, kan ju variera ;)BRUNETT E HETT


film mysLaddade ner Zero Day idag, var jävligt längesen jag kollade
på den, eftersom allt med förra datan. Säkert mer än en
månad... lika rolig att kolla på och lika goa killar, mums!

outfitGår dagens outfit.

Kjolen & skinnleggingsen - Gina Tricot
Rosa linne - H&M eller nånstans?
Top - Bikbok

yes

Nu ska jag vara lite ärlig & jag har tråkigt kan jag erkänna.


1. Berätta om första fyllan.
Kompisar, några år sen, kommer inte ihåg så mycket

2. Berätta om första kyssen.
Min första riktiga, var några år sen, i min säng haha!
En kille två år äldre men blev jävligt massa bråk efter

3. Vem är ditt snyggaste hångel?
Hahaha eeh, jag vet inte

4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
18 elr 19

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
ja

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Mina ben & ögonen får jag många komplimanger
ifrån ;)

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Magen & ögonen

8. Favoritsexsoundtrack.
idontknow

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Typ lena ph?

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
enrique iglesias! elr cristiano ronaldo, MMMMMH sexdreams, haha ornot

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
Har jag säkert ;s

12. Har du strippat för någon?
jaaao men inte seriöst ;)

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
whaaaaat?

14. Har du snattat?
haha ja..

15. Har du moonat?
haha om jag kunde så

16. Den du levt och upplevt mest med?
oo, syrran kanske?

17. Hur många har du varit kär i?
jag vet inte, kanske två?

18. Käraste ägodel?
my dogs!

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
jag vet itne ;s

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
när jag var liten var jag rädd för mopeder HAHA
nu så vet jag inte ;o

21. Homo, hetero, bi?
hetro

22. Vad är kärlek?
när två partners är attraherad av varandra
FAN SKA JAG BESKRIVA

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
jaru, gjort massa saker jag ångrat!

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
jaa

25. Ordet är ditt.
WHAT


VECKANS BLOGG


photoshop

Hejhej & godmorgon

Har tråkigt, ska nog ut och ta en cigg snart.
Men igår försökte jag i alla fall ladda ner photoshop, hitta inte där man kan göra det, för jag vet fan inte hur jag lyckades förr på min förra data, mitt minne...? Men så råka jag ladda ner fel, det blev Photo Makeup Editor, det är ett program där man kan sminka en, typ ta en bild på sig själv eller en kändis utan smink och man kan rätta till hyn, sätta på ögonskugga, läppglans, kajalpenna m.m. Skit roligt, hahaha!
Men ska fortsätta leta andra sen, får damp!FÖRE                                                    EFTER

yeahbaby

Klockan är strax efter elva tror jag.. ska nog ut och ta en cigg snart, fast det är ganska kallt ute.
Men finns det nå mysigare att sitta ute på balkongen och röka när det är kålsvart och lite kyligt med en stor & varm kofta. Nä, nu ska jag nog ut ändå!


döö geting

Var nyss ute för en cigg och plötsligt kom en jävla geting och attackera mig, vet inte om den ville sticka mig eller bara var retard ;> Så jag sprang in och kasta bort ciggen ner på bordet, ville inte ta in den.. Jag kom rasande in och mamma undrade väl vad jag höll på mig.
Jag ba: det är en geting ute! Hon ba: men om du springer kommer den ju följa efter. ja ba: jag tar med mig hårsprayen ut!!!!!!!! hon ba: neeeeeeeeej!
HAHAH, så jag stack ut ändå och då var den inte där, men fan om den skulle sticka mig!

Jag kom på att vi är familjen damp, haha! Vi alla har typ damp... jag, Stefan & Sebbe har dem värsta adhd:n, mamma har säkert den för hon har damp. & Emelie (låtsassyrran), hon har nånting annat men kan också bli lätt arg!, HAHAHA. Välkommen in!

nya datan

Nu har jag fått nya datan, skit snabb!
I LOVE IT!

20 augusti♥

Hejhej bloggen!

Att det redan är den tjugonde kan man inte fatta, fort går det!
Vi har ju kommit hem nu! Gissa om hundarna blev glada?
Mamma och Stefan är och hämtar min nya data, aaah spännande!

Nu tycker jag att ni ska kommentera, så kan vi bli bloggpolers? ;)
HAHA ;>


Hejhej!
Snart åker vi då, om några timmar :')

Vi åt kinamat för ett tag sen, sjukt gott! Finns väl inget mer att skriva?
Men när jag kommer hem då blir det mycket uppdaterande!


19 augusti♥

Hejhej bloggen!

Förlåt att jag inte har uppdaterat något alls denna vecka! Men har vart mycket att umgåst, shopping, sjukhuset m.m. Ja, det var "ganska" hemskt vad som hände igår, ni skulle säkert dö om ni fick känna hur det känns, becuse im tuff (stavade säkert fel ;s).
Om ni undrar varför jag skrev med stora bokstäver i förra inlägget var för jag var inne på blogg.se i mobilen, och det dampade, oja...

Längtar hem till ps aaah! Och min nya data, den kosta bara typ 5000! Det är ju billigt för en data, men alla nya funktioner & plattskärm ;)
Kommer lägga ut lite bilder sen från igår, pusspuss!

sjuk dag

SHEY LOSERS.  JAG TRORATT JAG KOMMER BLI KÄNDIS PÅ SJUKHUSET, FÖR JAG FICK ETT KRAMPANFALL IMORSE... AJA, IMORGON ÅKER VI HEM. SKA BLI SKÖNT MEN OCKSÅ KOMMER JAG SAKNA ALLA HÄR! KANSKE LÅTER KONSTIG NU,.MEN JAG SAKNAR MIN SÄNG SJUKT MYCKET!NU SKA JAG VILA LITE. PUSS

INKÖPEN

Det här är kläderna jag köpte igår, är ju bara två plagg, men bättre än ingen! Lägger ut smyckerna sen!
Toppen fanns inte på Bikboks hemsida, så lade ut en bild då jag hade den på mig,
lite dålig bild, men ursnygg i verkligheten!

godmorgon!

Hejhej bloggen!

Har ingen aning vilken tid jag vaknade idag men väcktes i alla fall av att mamma kollade på film. Gjorde macka m.m. Duschade för en stund sen, hårinpackningen var super! Men måste verkligen klippa håret, är skit utslitet, speciellt på topparna ;s Får klippa mig när jag kommer hem, har två frisörer bredvid mig (y).


16 augusti

Hejhej bloggen!

Nu har jag kommit hem från Luleå och har shoppat skit snygga saker.
Köpte en topp på BikBok, typ i ljusrosa, och den var i liksom siden tyg och i salgs volanger, svårt att förklara, lägger ut bilder sen!
På Gina Tricot köpte jag ett linne i svart och vitt mönster.
Och på Glitter köpte jag örhängen och armband, love it!

köpetHejhej bloggen!
Kom hem för ett tag sen och har köpt mjukisar såklart!
Men också "Elsas Mode" & parfymen Pink Sugar.
Asså ni måste lukta på den. Jag kommer ihåg när jag var med Frida för 2 års sen tror jag det var, men hon hade i alla fall den parfymen och när jag kom hem så stank jag Frida, alltså Pink Sugar. Så när jag satt vid datan så satt jag där och kunde inte slita mig ifrån min tröjärm, knarkade doften. Nu kommer jag väl göra slut med den om en sekund, haha!

15 augusti

Hejhej bloggen!

Det är söndag idag och idag ska vi till team sportia, eller någon affär och köpa mjukisar åt mig för mina är gamla. Igår var vi ju på Dollar och jag köpte några saker: "Shampoo & balsam. Body lotion, en skrivbok (för kul) & hårinpackning" - tror det var allt. Sen åkte vi till Kvantum för jag skulle köpa sprutdeoderant, ni vet vad jag menar?
Vi hade väl bara mys på kvällen och imorgon åker vi till Luleå och shoppar.


Lördag

Hejhej bloggen!

Nu är det lördag, igår var det fredag den trettonde, ååh. Fast inget hände, tur för det!
Idag ska vi åka till Dollar och kolla en sväng, vet inte om jag ska köpa något? Inget godis i alla fall! Köpte det igår så det får räcka, vill du vara i form, som ni vet -.- Men kroppen måste få una sig ibland annars mår den dåligt, läste jag någonstans, haha!
Juste, Mimmi har beställt så jag och mamma ska få en egen hytt när vi åker hem, men då åker vi på torsdag istället för onsdag, men det gör väl inget. Eftersom förra gången när vu åkte så dela vi hytt med tre andra kvinnor och jag kunde inte sova då, så nu får vi eget! Oyes!

Men snatr ska jag gå och äta frukost, plättar med hjortrånsylt, huh? stavas? HAHA

shopping

Vi kom nyss hem från stan och godisarenan. Jag hitta ett skit sexigt nattlinne på H&M, det var lila spets (tror jag) och satt tajt vid brösten och nertill midjan sen svängde den liksom ut. SKIT SEXIG! Puder köpte jag också, men åp måndag när vi ska åka och shoppa i Luleå så ska jag kolla efter en grå cardigan på H&M, såg den idag men tänkte köpa den på måndag för då får jag mina pengar :) Vi tänkte också åka till stan på onsdag för då får mamma pengar! :) naaajs!
Har ni hittat på idag då? (y)

Nu ska Mimmi börja med marängtårtan mums!

fredag

Hejhej bloggen!

Nu ska jag fixa mig sen drar jag, mamma och Mimmi till stan och kolla lite :)
Och idag blir det gott! Mörkchoklad, yummi!

Ha en bra fredag sötnosar!

film

Det blir nog film med mamma ikväll, finns inget mysigare.
Vi åt nyss någon gryta Mimmi har hittat på med kycklingbitar och någon ljus sås, så jävla gott!

vitamin

Kom nyss hem från Ica med mamma och Mimmi. Jag köpte en Proviva dryck, ganska nyttig i alla fall och en Hänt Bild, najsnajs. Jag kom på vad som kan ha gjort så jag svimmat. Jag oroar ju mig hela tiden på att bli tjock och då oroar ju sig hjärnan och kan floppa ut eller vad man skriver?

Men ta hand om mer sötnosar ;*

mysdag

Idag blir det nog bara en mysdag! :)
Juste! min data gick ju sönder som jag skrev förr, så fort den gick sönder beställde vi en ny och vi tror att den redan har kommit nu! Det stod att den var snabb och stort utrymme, hoppas det också är inbyggd photoshop, det var det i alla fall på mamma och Stefans. Kan ju inte hålla på med det nu, saknar det! Men åker hem om en vecka drygt, inte för jag längtar då, för jag har jätte mysigt här! Ikväll blir det nog mys tror jag, får ta det lugnt så det inte händer samma sak igen som imorse...

pusspuss!

12 augusti

Var sjukt skönt att duscha, i varmt vatten, tog i hårinpackning med och det blev jätte mjukt, (y)
Har precis fönat håret och ska bara platta det nu, för det blri ruffsigt och lockigt haha! :o
Imorgon är det fredag och då är det mys och godis! Om jag ser godis hemma fast det är vardag så ignorerar jag det, hahha dusktig jag har blivit (y)
Men nu ska jag platta håret!
pusshej!

duschh

Är inte det minsta trött, men måste ju typ vila efter händelsen imorse.. men det går seriöst inte att slappna av eller sova. Ska i alla fall duscha senare, känner mig inte alls fräsh. Plus att jag har skit lockigt hår efter jag har legat och sovit plus att jag var ute mycket då jag svimma... får i alla fall ta det lugnt idag, take it easy.

boden

Hejhej bloggen!

Nu är jag i Boden, blev bara en massa knas igår haha! Och vet ni? Det läskigaste hände imorse. Mimmi kom och hämtade oss så när vi skulle gå in i hennes bil så fick jag ett krampanfall till, som jag hade förra veckan, usch ni vet inte hur det känns, så jävla irreterande! Men det hände bara för jag inte har sovit bra, då blir väl kroppen och hjärnan ut ur styr? Men det är ganska svårt att sova på tåg ;'o

pusspuss!

Hejhej. Nu sitter vi här i vagnen med tre ...

20100811348 (MMS)

Hejhej. Nu sitter vi här i vagnen med tre andra tjejer, eller kanske kvinnor? Mamma och jag ska snart till resturang(?) vagnen och köpa något för jag är hungrig :o hoppas jag kan sova inatt då. Puss!


Mamma skulle kolla en extra gång på bilj...

Mamma skulle kolla en extra gång på biljetterna så de var imorgon vi skulle åka men då stod de den elfte asså idag så nu har packat och fixat oss fort haha :o lyckat -.-


studentenFrån när syrran tog studenten, hade bara lust att göra nånting.
Min sötnos till syster!

?

Veckans blogg
Har kommit fram till veckans blogg, (tog fram genom blandvis).
Så grattis - www.lilith.se . Väldigt intressant & fin blogg!

yey

Kom nyss in från balkongen & rökt med musik.
Min mamma är gulligast, hon hade bara 100 kr att ha kvar till mjölk osånt, sen så går hon och köper cigg till mig, så omtänksam ! ;* Fast jag kan nog inte ta med ciggen till mormor för då får hon väl damp, eller hon vet att jag röker men att jag gör det vid henne, nono. Även fast hon röker själv, fast det kanske är annat? ;'o
Har typ tråkigt, men nu måste jag på toa HAHHA!

favoriter


godmorgon!

Vad är inte mysigare att gå ut på balkongen precis när man har vaknat, tänder en cigg och det är hur soligt och varmt som helst ? ;'o
Igår kunde jag inte somna , helt omöjligt men tillslut då? Imorgon åker vi till Boden, ska bli ganska mysigt att sova på tåget, speciellt hur det låter, men inte om någon snarkar ;o Som när jag åkte med Stefan dit, fan vad han snarka -.-
Men kommentera på bara!
puss!

till hudenNågra tips bara :)

lugnande

Vad cigg kan värka... jag är orolig eller har ångest för något vet inte, mamma kom hem med cigg och alla mina nerver lugnades ner. Men dem sa på bup att dem som har adhd röker för att lugnas ner, asså beroende. För dem som har adhd många av dem är alkolister. Aja, har gjort lite med headern, vad tycks?


..


träning

Jag tror jag dör snart ;o jag läste en sak i Glamour hur man får plattare mage och ni vet ju hur rädd jag är för att bli tjock, haha! Men man står i alla fall på knä och armbågar, som en klump men sen rätar man sig så man ligger som en planka man inte helt man ska stå på armbågarna och knärna fortfarande sen när man ligger som en planka drar man in magen och ligger så i en minut, aaaah!
HAHAHAHA!

;o

Mamma är så taskig och går och köper rulltårta nu när jag bara ska äta sött på helger, fuck her ;'o

trött

Trött dag idag? Kan man tycka... mamma åkte till skolan och skulle skriva under något papper, sen ska hon åkte till kvantum och köpa gott, (iste till mig haha :D) hon är nog där nu ;)
Om två dagar åker vi till Boden, iih. Vi ska ta bussen till tågstationen sen tar vi tåget dit till mormor tar väl nästan en dag ;'o Tur det är en sovvagn -.-


paaaaj

Hejhej bloggen!

Gissa vad? min data har gått sönder.... det började i morse när jag skulle sätta in data sladden för mamma drar alltid ut den för annars sätts den på typ sju på morgonen och hon vill väl inte att jag ska vakna så jag väcker henne eller nånting, haha. Men i alla fall, när jag satte i sladden så såg jag en sladd sominte heller var i,  så jag trodde den var till nån annanstans till datan fast den var till teven, så när jag satt i den så blixtrade det till och själva datan började låta så den var nog sönder men jag sparkade sönder den i alla fall, eller inte helt då men tror det gick sönder helt då... stackars mig med all data fel ;'o Men Mimmi (asså mormor) gav mamma 10.000 kr så vi kan köpa en ny, gulligt va? Men hon gav oss inte bara utan hon har sparat pengar för mamma har ju inte så mycket pengar, fattar inte ändå hur den kunde gå sönder?!

åter igen!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!RÖSTA IGEN!

Får man ha tråkigare eller? ;> Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska ut och äta med pappa, skulle egentligen göra det igår men jag hade sån jävla menvärk... fick en ny tv igår med , eller vet inte om den är ny då, men stoooor! jävla hemma bio nu eller? ;'o
Nu är det ny vecka det betyder måndag och inget godis eller läsk eller något slags av sött tills på fredag, nono!
Ska ut och gå någon dag, jag och Malin gjorde det förra veckan vi gick ända till Kvantum och tillbaks, det är ju typ några kilometer, go anna ;)

pusspuss!♥

9 augusti♥

Hejhej bloggen!

Imorgon så tänkte jag ju utse vinnaren till Vekans Blogg, så anmäl er ni andra! Jag tänker ju inte bara ta ut någon jag tänkte välja slumpmässigt, vet inte om jag typ lottar eller gör ole dole doff, hahahaha!

Nu sitter jag här med två mackor med ost och marmelad, mmh :) Väntar på att Americas Next Top Model ska laddas klart, aaah! Typ fem kvar nu och min favorit åkte ut igår, fan! Aja, man får inte allt önskat...

pusspuss!♥

btw: gissa kändisen = whitney port, haha men det var ganska lätt ;'o

Gissa kändisen♥Ser ni vilken det är? Hmm...


Hejhej alla!

Tack för er alla som har anmält er till Veckans Blogg. & mer hoppas jag det blir!
Jag bestämmer vinnaren till tisdag, så ni får kolla hela tiden om det är du som har vunnit! :)

veckans blogg


nelly.seTröjan jag ska köpa/beställa :)

god morgon!♥

Hejhej bloggen!

Vaknade för några timmar sen? Kollat på Vänner och på lite kläder, såg en ursnygg tröja på nelly.se som jag nog ska köpa. Den finns på Vero Moda, ska kolla upp den i Luleå annars beställer jag den från nelly.

Men nu ska jag ladda ner ett avsnitt av Americas Next Topmodell, niice!

pusshej!♥

rösta please!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!pusshej! ;>

Nu har Masood och Elin dragit, vi mötte Elin för ett tag sen och var bara ute och träffa på horungarna ;> horungarna= mina nya grannar som kallade mamma kärringjävel, & tjuvplingar hos oss -.- ska döda dem nån dag & i promise that!

;>

Wir bevorzugen in Kürze und trinken Bier Deutschland

haha slå den ni

masood ♥

Sitter här med min BFF masood sondell krantz, hahah! (;


myskväll!♥

Hejhej alla!

Idag blir det nog en myskväll! Masood komemr sen, fast kan inte vara så länge med han, "du måste vila" - mamma. Men ska få cigg av honom, för jag har inte kunnat köpa, vet inte varför heller hahaha :o
Men mysmys! ♥


7 augusti♥

Hejhej bloggen!

Asså hur fort får det gå?! Kändes som igår när alla fick sommarlov...
På torsdag drar jag och mamma till mormor, i Boden. Det ligger typ vid Luleå haha! Men det är jävligt mysigt där :( + att H&M har kommit dit för dem har typ inga affärer, eller bra affärer. SHOPPA! Ska kanske klippa mig med, tunna ut håret, för mitt är så tjockt -.-

Ska ni göra idag då? :)

Pusspuss!♥


lika som bär!

Men de är ju lika som bär!
Jeffrey Dean Morgan och Javier Bardem

Men de är ju lika som bär!
Helena Christensen och Cameron Diaz

Men de är ju lika som bär!
Katy perry och Zooey Deschanel

Men de är ju lika som bär!
Liam Hemswoth och Scott Speer

Men de är ju lika som bär!
Mila Kunis och Vanessa Hudgens

Men de är ju lika som bär!
Leona Lewis och Agnes Carlsson

Men de är ju lika som bär!
Joely Richardson och Anne Heche

Men de är ju lika som bär!
Jonas "Basshunter" Altberg och "Idol"-Robin Bengtsson

Men de är ju lika som bär!
America Ferrera och Jordin Sparks

Men de är ju lika som bär!
Amy Adams och Nicole Kidman

Men de är ju lika som bär!
Kim Kardashian och Nicole Scherzinger

Men de är ju lika som bär!
Marsha Thomason och Eva Longoria

Men de är ju lika som bär!
Orlando Bloom och prins Carl Philip

Men de är ju lika som bär!
Rachel McAdams och Elizabeth Banks

Men de är ju lika som bär!
Natalie Portman och Keira Knightley

Men de är ju lika som bär!
Joanna Garcia och Isla Fisher


Favoriter från Filippa K

6 augusti♥

Hejhej bloggen! ♥

De är fredag, skulle verkligen se fram emot denna dag men så hände det fruktansvärda, har mått illa hela dagen och har ont i huvudet, för när jag ramlade omkull så slog jag huvudet i golvet... aj?
Men hela familjen är hemma och vi har nyss käkat pizza, hemgjord, namnam!

Vi hörs senare puss! ♥

usch

Nånting hemskt hände imorse för mig. Vid sex tiden så höll jag på att kolla på Vänner avsnitt, plötsligt kände jag mig svimfärdig och helt borta, kommer inte ihåg så mycket efter bara att jag försökte ta mig upp i sängen.
Efter någon tid eller så , så märkte jag att jag låg i sängen och Stefan stog bredvid mig och han berättade att jag hade fått ett krampanfall. Ambulansen kom bara en liten stund efter, för jag skulle köras till sjukhuset. Fast jag ville inte och typ började gråta för jag var ju så jävla trött. Men tillslut så åkte jag, men mamma. Dem bärde mig med bården(?) intill sjukhuset och jag fick lägga mig i någon säng i ett rum tills doktorn kom och det tog en jävla tid. Men när hon kom så kolla hon om jag mådde bra m.m. Fick mackor med för var skit hungrig.
Var så jävla läskig har typ varit yr hela dagen, får ta det lugnt vid datan och inte sitta så länge! ;(

god mornin♥

Godmorgon!
Vakna nyss, och kunde inte somna om, klockan är fan kvart i sex ;'o
Så sitter här och lyssnar på Enrique Iglesias, haha ;)
Men ska lägga till alla sen så får ni lägga till mig sen! :'D
Vet inte om jag ska gå och göra frukost eller om det är förtidigt?

pusspuss! ;*

musiiic♥

Sitter bara i sängen nu & dunkar musiiiik! love it!
Jag skulle helre dö än att leva utan musik, vad tyst det skulle vara ;'o speciellt för mig eftersom jag älskar techno och det skulle bli skit tyst utan det ;'o

Bara skriva om du vill att vi ska följa varandras bloggar :'D♥

hejhopp♥

Har allmänt tråkigt nu, har lust att göra min favvo efterrätt, som jag har hittat på alldeles själv (y). Man tar en banan, skalar av den, (öh) och lägger den på en talrik sen sätter man chokladbitar i bananen så när man mikrar den så smälter chokladen på den, mmh! VÄRSTA GENI!
Mamma berätta också för mig förr att cola (asså läsken, daah?) gör mig aggressiv, ahahha! Men det är ju skit mycket socker i cola och sockret för upp min humor och aggressivitet (eftersom jag har adhd), shit mama!

Men nu dunkar jag basshunter, HAHAHHAHAHAHA MAMMA MIA vad fick jag det ifrån?
Anyway, pusshej leverpastej sötar! på topphumör(y)Skjorta, Nelly.se - 259:-
Topp, asos.com, ca 150:-
Jeans shorts, Topshop, ca 207:-
5-pack armband, H&M, 99:-

hallelulja! ♥

Äntligen funkar musen, ska skriva i bloggen 100 ggr varje dag, haha, kanske inte 100 men ofta kan jag lova ;)
Som hade gjorde förr, bring it on baby!
Come on people, check out my blog!
Värst vad jag kunde engelska ;) naturbegåvad ? (y)


5 augusti♥

Hejhej bloggen!

ÄNTLIGEN har mamma köpt en ny mus! :D Det är ju som sagt fel på mitt usb-uttag på datan, så mamma har köpt en mus som man sätter i bakom datan inte som vi hade som satt i usb-uttaget. Stefan håller på att fixa det och sen ska han fixa med windows media player, heter det så? För det är ingen bild bara sånt som syns när man lyssnar på musik. Nu blev det mycket, blablabla. Mamma har också köpt godis, men till imorgon kommer jag kunna hålla mig? ;> jadå, jag är ju så duktig ;)
4 augusti♥

Hejhej bloggen!

Mamma håller på att göra mat så väntar som fan för jag är hungrig...
Idag blir det nog Masood men får se för mitt öra gör jätte ont, kanske är en vaxpropp eller infektion? ;'o
Får se, annars kanske jag måste till sjukhuset ;'o

Aja, har ni haft en bra dag, har för tråkigt att skriva annat, hehe!
Men ta hand om er gott folk, ahah :D

pusspuss!♥

3 augusti♥

Hejhej bloggen!

Idag fyller mamma år som sagt. Malin väckte mig någon tid, kommer inte ihåg, shit the same. Vi gick upp och gratta mamma som redan var vaken, haha. Hon gjorde en chokladpaj igår till idag och den var skit gott!
Mamma blev i allafall glad av min och Malins present! :)
Sen tog vi det lite lugnt, vi drog i alla fall till röda korset och kolla lite, sen till biblioteket. Jag lånade först någon bok, kommer inte ihåg vad den handlade om. En bok om zombies den verkade vara läskig och gröna milen. Den finns som film också, ni kanske har sett den? :)
Men nu kollar jag och Malin på Solsidan, vi ahr laddat ner alla avsnitt och bränt ut :)

pusspuss!♥Hej sötnosar :) mobilbloggar nu för jag ...

Hej sötnosar :) mobilbloggar nu för jag orkar inget annat. Vad jag gör? Lyssnar på musik och ska sova snart, imorgon blir de att gå upp tidigt och gratta mamma! :)


tips!


Har skit ont i magen nu, (ni kanske kan gissa?), men har några tips på att lindra menssmärtan.

1.Rör på dig
Man vill helst bara ligga i sängen, under täcket under denna period. Även fast du vill sova så kan en promenad eller ett träningspass lindra menvärk. Blodets genomströmning i kärlen syresätter vävnaderna vilket gör att du slappnar av och känner dig bättre när du rör på dig.

2.Värma magen
Att ligga med en varm filt eller kanske en vetekudde du har värmt upp i mikron och lägga längst magen där det verkligen gör ont lindrar, särskilt att ligga i fosterställning. Men vetekudde är nog bästa sättet, dem håller sig varma upp till en halvtimme. Att massera på ställen som gör ont funkar också bra.

3.Onanera
Jag vet, det låter inte så sexigt va? Men faktum är att spänningarna släpper när du onanerar och för många är orgasm en riktigt bra metod för att lindra mensvärk.

4.Värktabletter
Om inget hjälper, fråga efter värktabletter som hjälper mot mensvärk på närmaste apotek. För riktigt allvarliga värkar finns även receptbelagda tabletter. Kontakta läkare eller ungdomsmottagning om du är orolig.

sno stilen


Topp, Zoovillage.com, 399:-
Leggings, Gina trciot, 149:-
Skärp, Lindex, 80:-
Skor, nelly.se, 399:-

2 augusti♥

Hejhej bloggen!

Kom nyss hem, hittade en present åt mamma men kanske inte ska skriva det utifall hon läser bloggen, hehe.
När vi åkte började det regna, men slutade när vi kom fram, pust. Vi gick typ runt i ikea hur länge som helst men hittade till slut nått jätte fint! :) Sen blev vi skit hungrig så vi gick till donken som ligger en bit bort men då var det nå fel på kortdrags saken ni vet? haha, så vi var tvungen att gå tillbaks till ikea eftersom dem också har mat men det var typ 100 i kön så vi gick tillbaks till bilen och åkte till Gävle igen. Först ville vi äta på frasses men glömde vägen dit men tillslut hittade vi men ångra oss så vi åkte till södra på max, hahaha!
Vi åt lilla målet eller var det hette, men jag tog en sallad till istället för pommes frites. Gott var det! :)
Jag brände mig som fan på tungan när vi drack kaffe, man får det gratis efter maten, schysst ;)

Men nu är vi hemma :D & imorgon blir mammi 46 :'D & chokladpaj blir det med haha :'D

pusspuss! ;*♥


valbo♥

Hejhej bloggen!

Nu ska jag fixa mig sen drar jag och Malin till Valbo för att hitta present till mamma, hon fyller ju år imorgon
Grattis världens bästa mamma! ♥


donken♥

Hejhej!

Ska fixa mig lite och byta om sen ska jag och Malin dra till söder och äta på donken.
i like very much ! ♥

syrran♥

Hejhej bloggen!

Kom hem för ett tag sen, några timmar sen. Det var ganska jobbigt att gå nio hål, men roligt !
Fick nyss reda på att Malin ska inte flytta till Linköping för att plugga utan till Uppsala och det är bara 10 mil dit ! :)
Hoppas hon ska flytta dit (en av hennes kompisar skulle flytta dit), för då är det närmare och jag kan åka dit för shoppa med henne! Bra shopping där! :D
Nu kollar jag på friidrott. Tyskland vann brons på spring sak då man byter med någon rundstav, haha?
Sverige damer hade det oxå men kom typ sist -.- Sverige är ju inte bra på någon sport typ, fast hockey är dem bra på ;)
Ikväll blir det film med syrran! :D

Men ska dra nu puss! ♥


pappa & malin♥

Hejhej bloggen! :)

Idag ska jag ut och spela golf med pappa och Malin, eller jag vet inte om jag ska spela golf men pappa och Malin ska nog. Det är också sol och varmt, så jag kommer nog bli brun, får jag hoppas :'D Vi ska ta lilla rundan och den tar väl typ 1 och en halv timme. Ska bli roligt! :) Sen på hemvägen så ska vi stanna och äta på Ikea :D

Om två dagar fyller mamma 46 år, så jag och Malin ska ut och kolla efter present imorgon :)

Men ha det bra! Pusspuss! ♥


RSS 2.0