HAHHAHAHAHHA

 
HAN ÄR SEXIG OKEJ? CALL ME BITCH BUT I DON'T GIVE A FUCK

31 JANUARI♡

Hejsan bloggen!
 
Sitter just nu och dricker en Dr Pepper och bloggar och jag började dricka Dr Pepper för det var Dylan Klebolds favorit läsk, vad det för fel på mig? Idag ska jag bara vara hemma och igår natt så vaknade jag 03.00 och somnade inte förens typ 08.00, fatta vad trött jag var igår, men sov bra inatt. Nu ska jag fortsätta dricka min Dr Pepper och kolla Tumblr.
 
Puss!
 
Bildresultat för dylan klebold dr pepper
Told ya

Partaj fredag

Hejsan bloggen!

Igår så drack jag med Mathilda för det har blivit problem med annat som jag inte vill ta upp men Mathilda finns där för mig och hon är helt fantastisk. Tänkte uppdatera vad som hände igår:

Mathilda kom någon tid kommer inte ihåg vilken tid haha. Vi två fixade oss och sen drog vi ner på stan. Vi käkade, Mathilda köpte lite saker och sen drog vi till systemet och köpte dricka. Vi gick sedan runt och letade efter shotglas haha men vi hittade tillslut. När vi kom hem så började vi dricka, satt på musik och spelade festspel. Vid 22.00 stack hon. Vi hade skit roligt, har saknat den tjejen! På fredag så ska hon flytta in till sin egna lägenhet och då blir det nog fest. 

Men nu ska jag göra annat och ska snart göra paj med mamma, hehe.

Puss!

(null)

(null)

(null)

 

Dagens

 
Förmodligen för jag fick Burger King idag :)

23 JANUARI ♡

Hejsan bloggen!
 
 
Kom hem för ett tag sen för jag har ätit på Burger King med min pappa, gott var det som vanligt. Vill ha fredag och ha kul men vet inte än om det ens blir något men hoppas. Dricker Coca Cola nu, så fucking gott, vad skulle jag göra om dem slutade göra Coca Cola, skulle dampa sönder och böla. Men nu ska jag kolla vidare på datorn.
 
Puss!
 
Bild från Elīna
Aww

21 JANUARI ♡

Hejsan bloggen!

Idag har jag bara tagit lugnt och beställde mat från Online Pizza för blev helt enkelt sugen på pizza:) på fredag kanske blir det partaj och Mathilda kanske kommer om hon har blivit frisk men Freja kanske ska vara med. Men nu ska jag värma pizza!

Puss!

(null)
I fredags tyckte jag om Putin :)

 

Chicken nuggets ♡

Om ni bry er så ska ni veta hur besatt jag är av chicken nuggets. Äter det typ varje dag haha. Chicken nuggets med ris och sötsur sås, åh!
 
Chicken, fast food, and nuggets-bild

21 JANUARI ♡

Hejsan bloggen!
 
Är bara hemma och tar det lugnt. Väntar tills Mathilda blir frisk så vi kan ha det gött. Är väldigt glad att min bakfylla är borta.. När jag kom hem dagen efter jag drack hos Angelica så hade jag huvudvärk, mådde illa men inte att jag ville spy och jag var så jävla trött att jag somnade i soffan och sov i timmar. Men så går det om man dricker! Men nu ska jag hämta Cola för Cola är livet, ett av dem i alla fall!
 
Puss!
 
Hur söt är han!!!!!

Fiesta ju

Hejsan bloggen!
 
 
I fredags var det fiesta hos Angelica, det var bara hon och jag som drack. Kommer inte ihåg så mycket men var "lagomt" full. Ska träffa Mathilda någon dag för det var ett tag sen jag såg henne och vi två MÅSTE börja umgås ofta för hon är så jävla rolig och underbar!
 
Puss!
 
 
 
 

Fiesta

Hejsan bloggen!

På fredag så ska jag och Angelica ha fiesta. Mathilda är tyvärr sjuk men vi kan träffas nästa vecka. Men det blir Valbo Köpcentrum på fredag ändå men utan Mathilda, men som sagt vi ses annan dag och kommer ha jävligt roligt. Jag och Angelica ska ha riktigt roligt med fiesta och tacos!

Puss!

(null)


Fuck festen

Hejsan bloggen!
 
Igår fick jag reda på att det inte blir nå fest på det stället på fredag, blev inte direkt glad. Jag och Mathilda ska hitta på något annat då, kanske krogen eller så hittar vi ett annat ställe att vara på.
 
Puss!
 
girl-bild

Snygg eller vad?

Ni kommer tycka jag är galen, men asså kolla den ryska skolskjutaren.
 
Relaterad bild

Yas

Jag har typ super tråkigt så tänkte uppdatera vad som hände på senaste festen då Mathilda tyvärr gick efter ett tag..
 
Jag tog bussen kanske mot 18.00 till Gävle Central och där kom Masood och hans kompis och vi gick hem till hans kompis. Jag var den den enda tjejen, men tur fanns det dricka. Jag väntade på Mathilda men hon skulle inte komma förens vid 21.00 så jag ringde Angelica och hon kom och hon hade cider med sig och jag fick en hehe. Vid 21.00 så ringde Mathilda mig och jag mötte upp henne vid tågstationen. Vi alla gick tillbaka till killen och drack. Senare gick ju Mathilda hem.. eller nått. Jag sov sen över och dagen efter kom en taxi och körde mig hem. Vilade hela dagen självklart haha. Aja det var väl det, har tråkigt så därför jag tänkte uppdatera haha. 
 
Puss då
 
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆
Bild från annasondell☆

14 JANUARI ♡

Hejsan bloggen!
 
Vill ha fredag plz:)
På fredag så ska jag, mamma och Mathilda dra till Valbo, jag och mamma får pengar då. Sen senare så blir det partaj med Mathilda och andra. Var det förra helgen men Mathilda gick efter ett tag och det var inte så kul. Aja, ska bli fett kul, saknat den tjejen. Nu ska jag väl kolla runt på datan.
 
Puss!
 
alcohol-bild

Bakis?

Hejsan bloggen!

I söndags blev det party och hur full jag blev kan man inte beskriva bara att jag kommer ihåg lite. Jag tog taxin hem dagen efter och sov i flera timmar. Nästa gång jag vill bli så full är när jag blir 24 i mars haha.

Puss! (null)


Party på söndag

Hejsan bloggen!

Bloggar med appen på mobilen för pallar inte sitta vid datan. Idag blir det Mathilda och party. Vet att det är söndag men whatever? Jadå.

Puss!

(null)


Party?

Hejsan bloggen!

Kollar på Alissa Violet just nu, skön tjej!
Jag och Mathilda bestämde att vi skulle dra ut imorgon, men frågade om hon kan idag men hon har inte sett. Love that girl. Får se om det blir party eller inte.

Puss!

(null)


RSS 2.0