I'm the girl Drake is crying about in his songs

Hejsan bloggen!
 

Jag har kommit hem nu till Gävle, det var så skönt! Men jag kom egentligen igår, haha.
Något som inte var skönt var att jag inte kunde sova på tåget... Jag brukade göra det, men det gick inte så bra men tillslut somnade jag. Och gissa vad?! Gissa vilka jag träffade på tåget?! Folk som jag ÄLSKAR! TYSKAR! AAH! Dem pratade också tyska (självklart?). Jag blev helt pirrig, hihi.
 
Men det jag tänkte skriva också var att jag skulle skriva att jag ska ha en frågestund på min blogg om seriemördare! Fråga snälla! Vill svara på frågorna! ww.seriekillers.blogg.se
 
Puss!

My babes

Hejsan Bloggen!
 

När jag såg tillbaka i min blogg så var det massor med Eric Harris och Dylan Klebold och jag fick massor av hat. Jag är fortfarande arg för det så när jag läser det så bultar mitt hjärta som ett maraton. Alla får gilla olika och det får man acceptera? Jag HATAR Cristiano Ronaldo, men går jag fram till hans fans och skriker elaka kommentarer åt dem? Nej. Men man kan inte gemföra mördarna med en fotbollsspelare... Jag gillar Eric och Dylan, så PUNKT SLUT! Vissa håller med mig, vilket jag gillar hihi. Ni får tycka jag är en psykopat men jag är en person som gillar våldsamma personer. Sidor där det står om Eric och Dylan behöver inte vara sann. Det jag vet är från videos från deras kompisar och elever på skolan, FBI och m.m. Men aja, tyck vad ni vill. I DON'T CARE. Jag själv är Hybristophilia (sexuellt till seriemördare). Skrattar när jag hör det. Men ni kanske trodde att jag bara älskade Eric och Dylan. Det finns flera. Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, Paul Bernardo, TJ. Lane, m.m.
Ted Bundy var en kvinnomördare. Jeffrey Dahmer var kannibal och mördade bara män eftersom att han var homosexuell. Paul Bernardo mördade med sin fru Karla Homolka, fast han mördade själv också självklart. TJ, Lane gjorde en skolskjutning. GAH I LOVE THEM!
 
Det finns dem som gillar mitt intresse
 
 

If you don't like were you are, move, your not a tree.

Hejsan bloggen!
 

Det är snart september och det betyder höst. Det går så fort, speciellt sommarlovet. Är jag ens redo för hösten? Kläderna gillar jag! Sitta inne med mjukisar och ha serie maraton. Varmchoklad med vispad grädde på! Jag kanske längtar lite tills hösten? Men det kommer gå så fort så att julafton kommer snart!
 
Puss!
 
 
...

Baby llama need no drama.

Hejsan bloggen!
 

Jag är trött idag! Jag sov knappt inatt Där min mormor bor är bygt på 1800-talet... Jag hörde saker så blev jätte rädd, men det kunde vara folk utanför också?
Idag har jag bara suttit inne och gissa vad? BAYERN MÜNCHEN VANN MOT HOFFENHEIM MED 2-1! YEAH BABY!
Vi åt tacos fast jag åt inte så mycket är ju återigen trött... Måste lägga mig tidagre ikväll...
Jag ska köpa en ny data snart. Jag babblar om nytt hela tiden... Vadå? Det är en blogg, då ska man skriva om många saker! Hehe.
Jag och mamma åker hem på måndag, alltså om 2 dagar fast det har jag kanske redan skrivit (igår)?
Men nu ska jag sluta skriva, jag skriver imorgon eller kanske igen ikväll?
 
Puss!
 
Åh dröm skor!
 

Jag lever

Hejsan bloggen!
 

Ja, jag lever faktiskt. Jag är bara lite senil och kommer inte ihåg att uppdatera på min blogg.
Jag har gjort mycket under tiden, jag måste börja uppdatera så ni får veta om min fritid!
 
Just nu är jag hos min mormor i Boden som ligger i Norrbotten. Jag är här med min mamma såklart. Det har varit hett alla dagar så har solat på hennes gård. Har fått färg och det är jag tacksam för, orkade inte ha den bleka huden... Vi tre har gjort mycket. Igår tog vi bussen till Luleå och shoppade. Jag köpte ett par harems byxor, en blus, en tröja, mjukisbyxor och en skrivbok. Jag tror det var allt. Idag ska vi äta grillat, älskar grillat!
 
Jag saknar mina kompisar, speciellt Saga! Våra minnen är för bästa! Jag saknar Nikki-Lee med, fast jag kallar henne Nikki.
 
Jag skriver inte så mycket då, haha. Men ja, jag mår i alla fall bra! Har det gött!
 
Puss!

RSS 2.0