When you smile, I smile

Hejsan bloggen!

Är små trött men ska vara uppe ett tag till plus att jag måste ta en cigg... Men tänkte uppdatera dagen.

Jag vaknade runt 12.00 kanske? Fick ÄNTLIGEN sova ut! Mamma gjorde frukost till mig och Norton kom då. Jag åt frukosten medan Norton gick och mötte andra. Lite senare kom han tillbaka med Sebbe, Viktor och Krille. Vi rökte och gjorde sanning eller konsekvensk. Krille gick och lite senare gick Sebbe med. Jag, Norton och Viktor gick hem till Kasper men efter ett litet tag följde Norton med mig hem till mig och Felix för vi träffade på Felix och Krille. Jag åt och sen kom Viktor. Jag, Norton, Felix och Viktor gick ut och träffade kompisar. Sebbe ringde mig så han och Adam kom en stund. När dem hade gått så gick jag, Norton, Blozzom, Angelica, Samuel, Adde och Krille till kompis gungan och killarna gungade mig och Blozzom i kompis gungan. Vi låg ner i den eftersom den är stor och dem gjorde en JÄTTE hög fart så vi nästan flög ur! Sen så var jag med Blozzom, Angelica, Norton, Felix, Viktor och Samuel och hade roligt! Senare var Blozzom tvungen att gå hem så jag och Angelica gick ut med Blozzoms två hundar tillsammans med Blozzom självklart! När Blozzom gick hem så gjorde jag, Angelica, Norton, Felix och Samuel sanning eller konsekvensk. Men Samuels buss kom så jag, Angelica, Norton och Felix fortsatte med sanning eller konsekvensk. Vid 21.30 gick alla hem och jag träffade på Albin och snackade med han. När jag kom hem så snackade jag med Blozzom (i mobilen) tills min mat var klar. När jag hade ätit upp så gick jag till mitt rum och jag är kvar här och lyssnar på musik och skriver i min blogg!
Imorgon ska jag träffa kompisar, hihi. Vi hörs!

Puss!Jag och Blozzom, älskar henne!

Natti bbe

Hejsan bloggen!

Jag ska sova alldeles strax så tänker uppdatera dagen snabbt.

Jag vaknade runt 06.00 och kunde naturligtvis inte somna om... Så jag låg kvar i sängen och chillade. Kasper ringde fast det var Sebbe som pratade, hehe. Dem kom till mig runt 10.00 kanske? När dem kom så satt vi bara i sängen och snackade. Jag blev jätte hungrig och även fast kylen och skafferiet var fullt så hittade jag ingenting att äta så jag, Sebbe och Kasper gick till Tempo och jag köpte en tutti frutti. Jag åt den hemma och pratade med killarna tills dem ville sminka mig, haha. Jag blev väldigt stilig. Jag blev hungrig igen så mamma gjorde två rostade mackor med ost och marmelad på och jag gav Sebbe en för att jag är så generös! Vi snackade och hade roligt senare var dem tvungen att lämna mig, lät sorgligt men jag menade inte på det viset, hehe. Utan Kasper skulle åka bort och Sebbe skulle hem och äta. Lite senare gjorde mamma mat åt mig och hon gick hem till Stefan och jag var ensam hemma. Senare kom mamma in i mitt rum och sa att Sebbe och hans kompis Adam var hos oss, schysst kille. Blozzom ringde så vi mötte henne och gick iväg och träffade andra. Tyvärr skulle Sebbe och Adam träffa någon kille så jag och Blozzom blev ensamma men vi hade fortfarande roligt? Mot kvällen följde jag henne hem en bit för att jag är så snäll som sagt! När jag gick tillbaka såg jag Norton så jag var med han och andra. Runt 21.30 gick jag hem och fick kvällsfika med oboy, yummi!
Imorgon ska jag träffa Norton, i alla fall som vi bestämde. Hoppas andra kommer! Men vi hörs och sov gott!

Puss!


En bild från söndags då jag och
Blozzom gungade, haha!

Angel with a shotgun

Hejsan allaihopa! 

Idag var Sebbe och Kasper hemma hos mig men skriver om det mer ikväll.
Lite senare kommer Sebbe och Adam. Får jag hoppas för Sebbe lova det, min lillskit.

Puss!


Är inte så seriös när Sebbe är på besök...

Sann text
Nobody can drag me down

Hejsan bloggen!

Jag är super trött så jag ska strax lägga mig och sova... Men ska uppdatera dagen.

Jag kommer inte ihåg vilken tid jag vaknade men min mamma gjorde frukost till mig, gulliga mamman. Sen när min mamma gick ut med Silje (våran hund) eller om hon var hemma hos Stefan så kom Sebbe och Kasper hem till mig och vi brottades och sminkade varandra HAHA! Vi gick ut och träffade andra men sen gick vi hem till mig men Kasper cyklade hem till sig för att äta och plugga. Mot 20.00 kom han tillbaka och då gjorde vi sanning eller konka eller procent, det var jag, Sebbe, Kasper och Norton. Har inte träffat Norton på jätte länge så det var roligt att träffa han, hehe. Mot 21.30 cyklade dem hem och tog buss vet inte vem som gjorde vad. När dem var borta så åt jag kvällsfika.
Imorgon kommer dem nog igen! Godnatt och vi hörs!

Puss!
I know he's cute. But he's mine

Hejsan bloggen!

Jag är jätte trött så ska ta och sova snart! Men tycker att jag ska uppdatera dagen!

Jag vaknade då och då att min mobil ringde men jag orkade inte svara så jag somnade om. När jag blev pigg och gick upp så såg jag att Kasper hade samsat mig om jag ville vara med honom och Sebbe och det ville jag ju självklart! Men jag hoppade in i duschen så jag blev ren tills killarna kom. När jag hade duschat klart så sa Kasper att Sebbe träffade Samuel. Kasper kom hem till mig och när Sebbe och Samuel kom hem till mig så gick vi ut och pratade m.m. Vi gick hem till mig igen men sen ville Sebbe och Samuel ut så dem gick och jag och Kasper var kvar hemma hos mig och vi åt pizza. När vi hade ätit klart så gick vi ut för att träffa Sebbe och Samuel. På vägen så hörde jag någon ropa på mig och jag såg då längre bort att det var Blozzom och hon sprang mot mig. Hon följde med mig och Kasper till killarna. Vi pratade en del och sen kom någon av oss på att sminka Kasper som Sebbe gjorde i fredags, haha! Blozzom gick hem och hämtade hennes smink och sminkade Kasper ganska seriöst men Sebbe och Samuel gjorde dock inte det... Han såg ut som en joker, haha! Han tog bort det sen men allt gick inte bort t.ex pudret på ögonbrynen. Han gick runt med det, haha! Jag, Blozzom, Sebbe, Samuel och Kasper gick sen och Sebbe kastade bort jordbitar och en råkade komma på mitt ansikte... Och sen råkade Samuel sparka en fotboll på mitt huvud så jag blev sur för dem två sakerna, haha! Men det var inte så roligt men till slut blev jag glad. Vi träffade Viktor och Martin med och pratade lite med dem. När dem drog och Blozzom skulle hem och äta och Kasper skulle också hem och äta så följde Sebbe och Samuel med mig hem så jag fick äta och jag var så snäll så jag bjöd mat till dem, hihi! Sen gick/cyklade vi till kompis gungan och ringde Felix så han kunde komma dit och han kom! Vi gungade och skrattade åt vissa saker, haha! En stund senare kom Blozzom och vi blev gungad i den stora kompis gungan av killarna så vi flög, ni skulle varit där, vi både skrattade och skrek. Blozzom gick hem ett tag efter och då cyklade Sebbe och Samuel till Coop och jag och Felix skulle ta bussen dit men vi missade bussen och nästa bussen skulle gå om 30 minuter så vi gick istället. Dem handlade och sen åkte jag och Felix buss hem till mig och Sebbe och Samuel cyklade hem. Hade det super roligt idag och imorgon ska det bli det roligt också och då får jag träffa Norton, bror!

Puss!

Blozzom när hon sminkade Kasper, haha!


I wish I could copy and paste you into my bed

Hejsan bloggen!

Kompisarna gick nyss så tänkte uppdatera dagen.

Mamma väckte mig vid 12.00 och vid 12.30 gick vi till Stefan (min styvpappa och mammas man såklart), han fyller år så vi gratta han, gav han födelsedagspresenter och åt smörgårdstårta. Jag blev trött så jag fick en nyckel hem. När jag kom hem så lyssnade jag på musik. Lite senare hämtade pappa mig och vi åkte och åt på Burger King. Det var jätte gott! Sen körde pappa hem mig och jag mötte sen Felix och vi gick hem till mig och kollade på Morran Och Tobias. Det är så roligt. Angelica ringde så vi pratade och Sebbe kom. När Angelica kom så sminkade Sebbe mig och jag sminkade han, hehe. Vi fyra gick sen ut och gjorde sanning eller konsekvens. Angelica tog bussen hem efter en stund så jag, Sebbe och Felix hämtade mitt bankomatkort så vi kunde äta på pizzan. Samuel kom och vi fyra åt pizza, mums. Sen gick Sebbe och Samuel så jag och Felix gick hem till mig. Efter ett tag kom Sebbe och Samuel. Vi gjorde inte så mycket. Men vi hade roligt idag. Imorgon ska jag kanske vara med Felix. Ha en bra kväll och vi hörs!

Puss!

Just hold on we're going home

Hejsan bloggen!

Jag pratade nyss med min pappa i min mobil och han sa att han ska snart hämta mig så vi två kan åka och äta på Burger King. Ska se hur det smakar! Men nu ska jag fixa mig lite, vi hörs sen kanske!

Puss!
Follow your dreams, they know the way

Hejsan bloggen!

Förlåt för inte sådan bra uppdatering... Men har som sagt varit upptagen med mina älskade kompisar! Så ska uppdatera "dagen" för klockan är över 00.00. 

Jag vaknade vid kanske 11.00 och mamma gjorde frukost till mig. Efter tag kom Sebbe och han är lite kort så jag: "vem är det?" Och mamma "någon liten kille". HAHA! Nä Lill Sebbe <3 men i alla fall så åkte mamma till Kvantum så jag och Sebbe gick ut och bara gick runt och snackade. När min mamma kom hem så gick jag och Sebbe hem till mig så jag kunde äta. Sebbe målade mina naglar och det blev inte bara lite utanför. Hihi. Sen träffade vi Kasper och vi pratade m.m. Sen ville Kasper hämta något så jag och Kasper tog bussen dit och Sebbe cyklade dit men vi hittade den inte så åkte tillbaka och Sebbe cyklade tillbaka. Då såg träffade jag Angelica, Viktor, Martin och Krille. Vi gjorde inte så mycket. Jag träffade Blozzom en stund för sen gick hon hem. Mot kvällen gick jag, Angelica, Sebbe, Kasper och Jacob bort och körde sanning eller konka. Det hände och hördes lite konstiga saker, hehe. Joel kom en stund med. Vi var bara och hade roligt. Samuel kom sen och vi följde Angelica till busshållsplatsen där bussen hon ska ta. När hon hoppade på den så gick jag, Sebbe, Kasper och Samuel hem till mig och jag var så snäll så jag bjöd Sebbe och Samuel på mackor och mjölk men min kattunge Smulan kom så slickade hon mjölken i Sebbes glas, haha! Bebis<3 när killarna gick så gjorde mamma en ostsnizel till mig och när jag hade ätit upp den så gick jag till rum och jag sitter kvar i sängen. Ska ut till balkongen och ta en cigg och sen lägga mig för jag är trött! Imorgon ska jag och mamma till min styvpappa alltså hennes man för att han fyller år och vi ska äta smörgårdstårta! GOTT! Och sen ska jag och pappa äta på Burger King.
Vi hörs kanske imorgon!

Puss!
You're my favorite kind of night

Hejsan bloggen!

Kom nyss hem och är JÄTTE hungrig, men skriver först vad som har hänt idag.

Jag vaknade vid 10.00 och klev då upp och kollade på 90210 JÄTTE bra serie, rekommenderar den. Mamma gjorde äggmackor till mig, gott kan jag säga! Mamma åkte och handla och jag var ensam hemma men sen plinga det på dörren och det var Norton och Krille. Vi rökte och sen gick vi ut en stund men sen gick vi hem till mig igen. Vi åt och sen drog dem. Mamma gick hem till Stefan alltså hennes man och min styvpappa. Jag var hemma ensam en stund för sen plinga någon på dörren och det var Felix. Vi gick och rökte och sen plingade det ÅTERIGEN på dörren och då var det Sebbe och Adam. Vi fyra gick ut och umgåste en stund för sen åkte Sebbe och Adam. Jag och Felix var ensam tills Blozzom ringde och jag gick och mötte henne. Vi två gick tillbaka och sen kom Norton och Krille tillbaka. Dem spelade medan jag och Blozzom fånade oss. Sen kom Sebbe och Adam tillbaka. Vi alla var där och gjorde inte så mycket. Hahaha när jag, Blozzom, Norton, Samuel, Sebbe, Adam och Jakob (tror det var alla), så stod vi bakom ett gym och där tränade en kille och han flörtade mot mig hela tiden hahaha! Vi gjorde lite mer och vid 21.00 gick jag hem.

Nu ska jag äta!

Puss!


Ethan i 90210 är så snygg!

Kväll

Hejsan bloggen!

Ligger i min säng och ska kolla på Awkward och mamma har gett mig varm choklad och mackor, mums!

Puss!

I wanna see the rest of you.

Hejsan bloggen!

Jag ska vara hemma hela helgen så jag kan vila. Men tänkte uppdatera vad som har hänt idag.

Jag vaknade runt 10.00 och kollade på Awkward. Jag hade rostbiff och potatissallad till frukost, jag orkade inte göra en macka, haha. Jag drack iste till, love! Jag fortsatte att kolla på Awkward, är på säsong 3. Jag gillar säsong 1 mest. Fast har ju inte sett säsong 4. Jag kollade sedan på en serie som jag inte kommer ihåg vad den hette för jag gillade inte den direkt... Så kollade på DHW (Desperate Housewives), orkar inte skriva hela, haha. Om jag skriver någon annan förkortning på en serie och ni inte vet vilken serie jag menar så fråga! När jag var trött på serien så gick jag vidare!  Nu blir det Ugly Betty. Det är inte långt så skriver hela, hihi. Men nu ska jag fortsätta kolla! Kan ni SNÄLLA rekommendera en bra serie?! PLEASE?!

Puss!I did'nt change, I grew up.

Hejsan bloggen!

Jag MÅSTE börja med att jag köpte en jätte snygg jacka på Cubus idag eller egentligen igår för klockan är över 00.00. Men min nya jacka är så underbar! Jag köpte den på Valbo när jag och mamma var där. Tänke uppdatera dagen.

Jag vaknade tidigt för att min kattunge ville leka och gosa med mig, åh, vad jag älskar henne! Jag blev jätte hungrig så min mage kurrade, jag gjorde då en banan macka och drack iste till. Jag kollade på Baby Daddy medans. Har ni sett den serien? Om ni inte har det så har ni missat något för den serien är så rolig! Det finns säsong 1 och 2 på Viaplay. Senare fixade jag mig och jag åkte sen till Valbo med mamma. Jag köpte jackan på Cubus, lite saker på Ikea och katt leksaker. När vi kom hem så kollade jag på Baby Daddy och Awkward. Lite senare plingade det på dörren och det var Jakob och Sebbe. Jag följde med dem och träffade andra. Mot kvällen så cyklade vi (jag, Sebbe och Blozzom) till Kvantum eller Blozzom skjutsade mig. Dem köpte godis och läsk m.m och Blozzom bjöd på choklad, snäll! Sen åkte vi tillbaka och umgåste med andra. Nära 23.00 gick jag hem och åt smörgåstårta och drack iste till. Nu är jag jätte trött och vill sova! Jag uppdaterar imorgon hoppas jag!

Puss & godnatt!
I'm trying to make Miley Cyrus joke but it's not twerking

Hejsan bloggen!

Jag är jätte trött så ska sova, måste få min skönhetssömn så jag orkar med kompisar imorgon! Jag skriver imorgon hoppas jag!

Puss!

Han är så snygg, asså kroppen, gah!I want you

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering! Har varit upptagen, t.ex att jag har fått en kattunge eller rättare sagt köpt den för bara 200 kr! Jag älskar henne och jag döpte henne till Smulan! Dock håller hon mig uppe... Men hon är min älskling!
Idag träffade jag Masood. Vi gick till affären med min mamma och jag köpte mat till mig och självklart blev det färdigrätt och det är ost schnitzel, älskar den färdigrätten! Masood gick nyss och senare är det fotboll. Det är Champions Leauge, Bayern München spelar mot något grekiskt lag. Heja Bayern München!
Imorgon ska jag nog träffa kompisar, hoppas jag får bra sömn så jag får ork!

Puss!


RSS 2.0