2 da beach

Hejsan bloggen!
 
Min pappa har kommit hem från Kroatien! Så vid 16.00 ska vi till pizzerian vid mig och äta och sen ska vi åka till stranden och bada! Det ska bli så roligt!
 
Puss!
 
 

I'm gonna sleep.

Hejsan bloggen!
 
Jag har min laptop i mitt knä medans jag ligger i min säng. Jag vet inte om det heter medans eller kallar man det medan? Jag stavar inte så bra... Jag har haft en bra dag och jag hoppas att jag har en bra dag imorgon! Bra väder hoppas jag det är imorgon så jag kan sola! Vill få mer färg. Men jag ska sova snart så nu ska jag sluta skriva, buhu. Eller blogga? Man kan skriva både och va? Vi hörs imorgon hoppas jag!
 
Puss!
 
Vacker.
 

I will get better.

Hejsan bloggen!
 

"I will get better". Japp. Jag ska bli bättre på att blogga. Jag ska bli et bloggproffs! Är det ett ord? Vet ej. Vad ska jag skriva om? Vad jag har gjort idag? Jag har gjort så mycket i sommar när jag inte bloggade någonting. Jag har varit en del med Michelle men nu är hon hos sin tredje mamma. Jag vet, det låter konstigt. Men hennes mammas ex. Jag vet inte när hon kommer hem men snart hoppas jag! Jag saknar henne så himla mycket! Speciellt när vi badade i hennes badkar! En gång var hennes lillasyster med oss och hon sa att hon hade kissat i vattnet men sa att hon inte hade gjort det senare. OMG, hoppas hon inte gjorde det! Vem vill bada i bebis kiss? Eller bebis? Ett litet barn då. Jag kommer ihåg när vi gick in eller hoppade in i hennes nya, stora pool och att hennes mamma hade satt i för varmt vatten i så det ångade... Jag trodde jag skulle stekas som bacon... Efter ett tag så blev det skönare och vi spelade volleyboll. Nu till andra kompisar. Jag har inte sett Shirin och Yasmine. Dem är nog hos deras mormor eller hos sin pappa. Förra sommaren så var dem hos sin pappa hela sommarlovet nästan. Nu babblar jag på... Men Blozzom är hemma, tur! Okej, nu ska jag sluta skriva om saker som har hänt och börja skriva om saker jag har gjort idag! Jag vaknade med tårar för jag drömde om att jag bråkade och att jag var ensam. Jag kollade på "The Breakfast Club". Jag har bara kollat på den filmen själv eller med min syster. Så jag vill ha den för mig själv. Men i drömmen vill andra vara med och då kom sången upp som börjar i filmen. Den heter "Don't You (Forget About Me)", gruppen som sjunger den låter heter "Simple Minds". Jag ÄLSKAR den låten! I alla fall... Jag vaknade med tårar, det tyckte jag inte om... Så jag torkade bort dem och gick upp. Senare på dagen var det så soligt och jag hade så tråkigt... Så jag och mamma gick ut och solade. Jag tror att jag fick lite färg! Vi ska ut och sola imorgon också! Jag och mamma åker till min mormor Mimmi, eller hon heter Agneta. Min storasyster Malin kunde inte säga Agneta när hon var liten så hon sa Mimmi. Mimmi älskar att sola och hon är jätte brun nu för att hon har varit utomlands. Så avundsjuk! Vi ska sola då, vad skönt det ska bli. Jag och mamma tar natt tåg dit för Mimmi bor i Boden som ligger i Norrbotten. Det som inte blir roligt är att vi kommer komma dit vid 06.00. Tror jag? Det var tidigt i alla fall! Vi ska vara där i tio dagar tror jag! Jag kommer sakna min familj så mycket! Den jag saknar mest när jag är bortrest är min hund Silje!! Förra gången när jag och mamma var hos Mimmi som var sommaren 2013. Då höll jag på med min mobil och då såg jag en bild på Silje och jag började stor grina. Jag kunde inte andas så jag gick in på toan så mamma inte skulle se mig gråta. Ville inte visa Mimmi heller... Nu skriver jag mycket! Men vi hörs! Jag ska försöka skriva imorgon och bli bättre på att blogga!
 
Puss!
 

Kan inte beskriva lyckan!

Hejsan bloggen!
 
Jag har inte bloggat på JÄTTE länge! Men det har ju varit VM. ÄLSKAR FOTBOLL! Ni kanske undrar varför jag skrev "Kan inte beskriva lyckan" som rubrik? Vissa kan nog. Men ni som inte vet... TYSKLAND VANN VM! DEM ÄR VÄRLDSMÄSTARE! Detta VM har varit det bästa VM någonsin! Inte bara för att Tyskland vann VM utan för andra saker! Spanien kom inte ens ut ur deras grupp, Tyskland vann över Brasilien med 1-7!!!!! ÅH! Finalen var så stressig! Men när det var sju minuter kvar av matchen så gjorde Mario Götze mål! OMG! Jag grät så mycket när dem vann! Vet ni hur länge jag har väntat på detta?! LÄNGE! OTROLIGT! Dem bästa lagen var inte alls bra, förutom Tyskland... DEM ÄGDE! När jag såg dem ta upp pokalen så grät jag så mycket att jag skakade och kunde inte sova! DENNA SOMMAR ÄGER!
 
Puss!
 
 

RSS 2.0