ÄNTLIGEN!

Hejsan bloggen!

Åååh! Det var problem med bloggen igår. Kommentarerna jag godkände visades inte upp och inte heller mitt nya inlägg, men nu syntes det. Gud vad så orolig att det var något fel på min blogg så jag kanske var tvungen att ta bort den! Aldrig att jag skulle göra den, älskar min blogg! Haha kanske bloggar när jag blir tant med, skulle inte förvåna mig?

Men idag var jag, Malin och Mimmi på stan (dem kom igår! :) ) men åker idag :( Men jag tänkte bara kolla runt för hade inga pengar men sen såg jag världens snyggaste solglasögon på H&M som jag var tvungen att ha, så fick dem av Mimmi, åh älskar! Så gick runt med dem på stan, haha! Det var killar som bjöd mig på karameller också, haha! Men nu ska jag göra annat! Lägger ut bilden på inköpet sen, puss ! :)





HAHAHHA herregud! Hittade en bild som är ungefär ett år gammal. Kommer ihåg att jag var med Ellinor och vi skulle träffa någon Leank och dricka med honom, haha fjortis tider! Saknar faktiskt ibland :(

Kommentarer
Postat av: Anonym

DAGENS BLOGG - vinnare & ny omgång finns uppe! Säg till om/när du har gillat min blogg på facebook så har du större chans att vinna. Lycka till!

2011-05-09 @ 19:29:00
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tävling på min blogg kom med och vinn :)

2011-05-09 @ 19:58:23
URL: http://hannasofial.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; vad gör du?:)

2011-05-09 @ 21:01:05
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Faan vad söööt bloggdesign du har ^^,<33

2011-05-09 @ 21:33:09
URL: http://chawo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback