BODEN

Hejsan bloggen!

Är framme nu! Eller vad det för timmar sedan. Men tåget var försenad i typ 40 minuter tror jag? Palla...
Men igår väntade vi på tåget i en halv timme och det var inte varmt heller, fan frös fan ihjäl mig! När vi kom på tåget somnade jag på en gång och vaknade vid 07.00. Vi gick till där man kan köpa saker, restaurang vagnen tror jag det heter? Det fanns inte mycket men köpte någon kyckling macka med baconsås. Sen sa jag till mamma hur tråkigt det skulle vara att jobba där skulle hellre dö, eller något jag sa. Men det värsta var att hon som stod i kassan hörde och gav mig världens bitch blick, hahahahaha! Men jag var lite nervös att gå dit för jag hade dushat igår så håret var lite små lockigt och ni vet, eller några då kanske? Vet att jag skulle kunna döda för att få min plattång! Min bästa vän! Men tillslut kom vi fram och Mimmi stod där (min mormor, men jag kommer skriva Mimmi ist, så get used with it!). Vi hade ju två skit tunga och stora resväskor med oss och min data väska så vi var tvungen att ta hissen men den fuckade till slut men jag vägrade att ta trapporna skulle väl bryta benen av mig. Men tillslut funkade den!  Och hAHHAHA, glömde att skriva det. Vi var på perongen och massa norrländare stod där och snackade, både vuxna och ungdomar i min ålder. Och ni vet hur norrlänska låter så jag ba: norrlänska är inte svenska, skrämmer fan mig... Och fan vilka blickar jag fick. Rasisten... Sen när vi kom hem hade Mimmi gjort kyckling paj, fan vad gott det var, i alla fall kanterna, mmh! Men innan vi åt var jag inne på toan och jag såg en våg och typiskt mig så ville jag väga mig. Vägde 55 kg, har gått ner 4 kg! Så jävla stolt, visste inte att man kunde gå ner 4 kg på en månad ;o!¨
Men ja, annars idag har vi varit på Kvantum, jag köpte lite goda frukter och fussin, mmmh! Men nu chillar jag och ska kanske spela Sims 3 snart. Har gjort mamma och Stefan och dem fick en son som heter Pontus. Och han ser exakt ut som Stefan. Jag och mamma höll på att skratta ihjäl oss så kisset kom. Lillstefan HAHAHA!
Nu sitter jag bara här och är väl sådär trött efter natten, men älskar att sova på tåg för det är så mysigt! Man hör hur tåget åker på rälsen och det typ gungar. Bebisar somnar ju lätt när man gungar barnvagnen, så varför inte mig då? ;)

Puss, vi höres ikväll eller snart om jag har för tråkigt, haha!!



bjuder på en pussmin bild! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack så mycket! :D

2011-04-14 @ 18:56:43
URL: http://nathalienyren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback