Tumblr_lnib0qal3r1qit18do1_400_large

Daddy's Place

Hejsan bloggen!

Har nyss fixat mig klart och väntar nu att pappa ska ringa så jag kan dra ner och köras hem till honom. Malin ska ju dit med! :) Vi ska äta Sushi, stavas?! Har aldrig ätit det förr, så få se om det är gott :) Jag älskar ju fisk i alla fall! :)

Puss hej!

It's takes millions of people to complete the world, but it only takes you to complete mine

Hejsan bloggen!

Det känns som jag inte har bloggt på miljons tal! Men nu jävlar ska jag bli KUNG på att blogga!
Aja, vet inte vad jag ska skriva om? För har ju inte bloggat på länge så kommer inte ihåg vad som har hänt. Men igår kan jag skriva om:

Jag vaknade vid elva tror jag? För kunde inte sova på hela natten för jag var så fruktansvärt yr. Trodde jag skulle få kram anfall så jag lade mig bredvid mamma för känner mig trygg bredvid henne, hihi. Och jag grinade så mycket, har nog inte grinat så mycket. Eller jag tror jag grinade mer när Tyskland förlorade mot Spanien. Fast då grinade jag både av smärta och ilskenhet! Aja, jag kunde ju inte sova och då blev jag mer orolig så mamma gav mig två lugnande så jag blev lugnare och kunde somna lätt. Och såklart tänkte jag på en person som gjorde så jag slappnade av: Miroslav Klose eller hur hans namn stavas? ;o Så jag somnade sen, puuust! I alla fall. Jag vaknade vid elva eller nånting? Och gjorde inte så mycket. Åt kyckling klubba, var så jävla gott! Så jag åt en till när baby kom hem och åt. Vi kollade på film m.m. Sen kollade jag och mamma på Morden I Midsomer eller hur det stavas? Vaknade klockan åtta av att baby sa till Stefan att han skulle dra till skolan. baaaajs! Aja, men jag gjorde frukost alldeles själv. Känner mig så stolt! Gjorde rostad macka med skinka och potatis sallad på och drack varm chocklad till. Åt det medans jag kollade på Rachael Ray. Nu lyssnar jag på musik och ska kanske kolla på Vänner!

Puss & Kramiiiis!



Tumblr_l4zoicuyzo1qbblkeo1_500_large
hehhehe, asså han i mitten. Aja, jag e störd, hqFIP YDIOGGGGGGGGGGGGGGGGD




I didn't fall, The floor just needed a hug

Hejsan bloggen!

Jag har inte skrivit på en dag tror jag? or? I dont know...
Aja, har ont i huvudet och vet inte varför?! Men tänkte uppdatera vad som har hänt lite sådär ;)

I förrgår (tror jag) :
Så skrev baby kompis Matilda till mig på Facebook om vi tre kunde träffas. Så jag skrev till baby och han kom för han var med Emil tror jag? Så vi myste lite innan jag fixade mig ;) Sen fixade jag mig. Jag har ju slutat med löshår för mitt hår har växt. Kanske inte långt men växt har det! Men tänker inte sälja löshåret! Kanske använder det någon gång? Men vi tog någon buss, vet inte vilken tid, men det inga på stan så var väl senare på kvällen. Så vi mötte Matilda vid tågstationen, ur söt tjej! Och vi tre var skit hungriga men hade inte pengar :'( så vi gick runt på stan i mer än en timme och var vrål hungriga! T.om Sebbe, en kille vi umgåste med lite förlorade pengar på spel automaten på Buddy's. Men sen när vi gick till en kiosk eller vad man kan kalla det? Som ligger precis på torget så var Shaban där, eller hur man stavar hans namn? Han jobbar där och vi fick gratis varm choklad, choklad och läsk! Men vi ska ju betala tillbaks, offcourse! Och jag tog varm choklad och drack och Matilda fick smaka.
Hon: Det är ju skit varmt!
Jag: Nej??
(Tar världens klunk, bränner ihjäl min tunga och spottar ut drickan i muggen så det sprutar upp på hela min käft...).
Och Shaban är så jävla dryg. VARJE gång jag kommer dit:
Han: Är din syster lika fin som dig?
Jag har redan sagt till han att hon är världens finaste! guldfisk minne.
Tills kvällen mötte vi på Jenni och Emelie, två tjejer jag brukade umgås med när jag gick på Källmur. Vi sa inget speciellt till varandra, men jätte fina tjejer och är nog några av dem snällaste och gulligaste tjejer som finns! Aja, sen kom Bella, babys kompis också jätte fin och snäll! När hon kom snackade dem lite och sen följde vi med Matilda till bussen för hon bor i Sandviken så hennes buss går inte samma som våran buss till Bomhus. Så när hon hoppade på så gick jag, baby och Bella till tågstationen för Bella skulle hem. Och hennes tåg gick inte förens om en timme nästan så vi satt lite med henne inne i stationen och en bit bort var det en skit läbbig gubbe och tydligen pervo sa Bella, han hade gjort massa saker. Tur jag och baby stack sen, stackars Bella.... Men när vi kom hem fixade vi fika och kollade på en skräckis ( Case 39). Tror jag den hette, särunge.

Igår: Mamma fick pengar så jag drog till affären och köpte frukost åt mig själv medans mamma och Stefan var på stan. Det spö regnade! Och då menar jag att det rasade som fan. Men det jag köpte var: färdigmacka med nå slags rökt skinka och gurksallad, Cola Zero och choklad. När jag kom hem åt jag mackan medans jag kollade på Våra Värsta År. Alltså Al, så jävla fucking as het! Många tycker han är äcklig men han är ju så sexig för mig! Sen kom mamma hem och hon hade hämtat ut min jacka som jag beställde från H&M. Skit fin! Jag hade på mig den när jag drog ner till stan och var med Matilda, alltså själv. Vi käkade på McDonalds, det var nå Nuggets meal, med tjugo nuggets! Jag åt kanske sex och Matilda fjorton eller nånting? Sen gick vi till Nian och kollade. Såg en skit snygg tröja på H&M med Elvis på. Ska få pengar av mamma så jag kan köpa den någon dag. Vi kollade runt överallt ungefär. Sen följde jag med henne till hennes buss och när hon hade hoppat på bussen och jag drog till min busshållsplats så var det två svarta killar bakom mig, eller vad skriver man? Inte neger i alla fall, det tycker jag är elakt faktiskt! Aja, så dem hejade och jag hejade tillbaks och ena började babbla på och fråga efter mitt nummer och jag sa nej och då sa han att jag kunde få hans så jag sa ja annars skulle han aldrig dra därifrån och han sa att han kunde lägga till det men jag ville inte ge han min telefon för han kunde ju sno den, så jag sa nej och lade till det själv, sen sa jag att jag skulle till bussen och drog som attan därifrån. Fast gick till en kiosk och köpte en burk Cola till baby och en klubba åt mig, hihi. Sen drog jag busshållsplatsen och väntade på bussen medans jag snackade med Matilda och berättade om killen och hon garvade, haha! Men tillslut kom bussen och var vid mig efter tio minuter och då drog jag hem och gjorde inte mycket. Vid 21.00 kollad jag och baby på Det Okända. Var inte speciellt läskigt, jag själv tycker det är lite löjlig. Dem kanske inte ens ser spöken utan bara babblar på om inget? Aja, sen kollade jag på Medium medans baby sov och efter ett tag stängde jag av och somnade jag.

Idag vaknade jag vid 10.00 tror jag? Baby var inte hemma för han går i skolan och jobbar tills 17.00. Men idag ska vi nog chilla hemma! Nu ska jag ut och ta dagens första cigg!

Puss & Kram!


Dear God, I wanna take a minute, not to ask for anything from you, but simply to say thank you, for all I have.

Hejsan bloggen!

Baby har varit i Ockelbo hela helgen, men han kommer hem idag, tror jag? Så idag blir det mys! Nog skräck film! Juste! Jag skrev ju förr att jag hade laddat ner skräck filmer, t.ex Black Christmas. Jag som alltid viljat se den! Den var faktiskt bra! Inte sådär läskig, utan ruskig! Hatar mördarens röst, yaaaak! Ni måste ladda ner den! Den är från 1981, tror jag? Skulle egentligen kolla på den igen igår med mamma, men det blev inte av, måste i alla fall kolla på den en gång till någon gång, usch. Baby blev inte rädd, han sa hela tiden att jag hade dålig smak. Var nära att slå till han! Aja. Igår käkade jag med pappa på Buddy's för jag hade rabatt kupong, 2 för 99 kr. Det var Taco bufé den stod på! Tog hela tallriken med majs, älskar majs! Men det var inte alls pinsamt när vi var på väg till Buddy's. för vi parkera en bit bort så vi var tvungen att gå en bit dit och det var ju en Brynäs match så det var fulla killar vid någon pub eller vad det var? Dem kanske var tjugo nånting och när vi gick förbi så började dem skrika nånting till mig, t.ex "Snygg rumpa!". Alltså det skulle väl också vara pinsamt om jag gick med baby där men PAPPA åhh! Han bara garvade, tur! Aja, vi käkade och när vi gick hem från Buddy's så gick vi förbi två tyskar! Killar, fast i kanske 40- åldern? Jag blev skit glad! Vi ska nog dit snart!
När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Men har ju damp! Speciellt igår! Det går inte att kolla på klipp från Youtube för det står nånting att man måste ladda ner nånting Flash Player och vi gjorde det men klippen funkade inte heller då och det stod fortfarande att jag var tvungen att ladda ner det. JAG GJORDE JU DET! Snart får jag damp, eller har ju det, men ännu mer!

ps: igår innan jag och pappa åkte till Buddy's så var ju på Röda Korset vid mig och när jag gick dit för pappa var redan där så satt det ryssar utanför eller vad dem kom ifrån? Och dem log mot mig och sa nånting på deras språk och när jag gick in och gick till pappa kom några av dem in och förföljde mig när jag inte var vid pappa så jag sprang som fan till pappa. Varför måste alla utlänningar gilla mig? Det är mer dem än svennisar som gör det! Kanske därför jag är lite mörk? Jag är ju lite fransk på pappas sida och jugoslav på mammas.

Pussys!


Ser ni att det är ljusare upptill på håret, så ska hela håret vara :) Har ju färgat några gånger nu!
(Bilden är ifrån igår innan jag käkade med pappsen).

I planned to say all these terrible things to you, but in the end I just want to tell you I miss you

Hejsan bloggen!

Kollar på American Dad medans jag skriver här, have it all. Men aja, baby ligger och sover, stackaren är trött :(
Men jag är inte trött alls! För jag sov inne hos mamma inatt så jag inte skulle väckas imorse när baby skulle till skolan. Men jag vaknade vid 09.00 och gick till mitt rum för att lyssna på musik och plötsligt kände jag mig yr och var rädd att svimma så jag gick till mamma och lade mig bredvid henne. Så gjorde hon frukost till mig och då kände jag mig alls bättre! Medans jag på kollade på Rachael Ray och där berättade hon om kändisar som gick från modeller till skådespelare och Ashton Kutcher var en av dem. Så han var modell föra That's 70's Show. Cooligt! (y). Sen kom baby och vi åt snitsel och sen somnade han. Så jag passade på att ladda ner skräck filmer: Case 39 och Black Christmas.
Jag har inte så mycket mer att skriva om, så ska kolla om dem har laddat ner klart! :)

Puss & Kram



Snacka om lebbig

Mys kväll till max!

Hej återigen!

Just nu håller baby på med sitt jävla Fashion spel på sin Iphone... Jag lyssnar i alla fall på musik under tiden. Ramones in da högtalare. Vi höll på att kolla på någon film om horor, haha fett bra faktiskt! Trodde inte det först men den var fan bra! Jag håller på att ladda ner en skräckis nu: When a stranger calls.
Såg den förr fast för några års sen, med Malin och pappa och vi tre blev skit rädda, i alla fall jag :(. Men det om en tjej som är barnvakt, som jag i alla fall kommer ihåg? Aja, men det är någon som ringer blabla, någon läskig snubbe. Och senare så ringer telefonen igen och tjejen ba: Ja?! (eller något sånt). Fast det var inte skummisen utan polisen och dem säger nånting om att hon ska ut ur huset men hon vill ju inte det för då kanske hon blir mördad och då säger polisen nånting med att samtalen från skummisen är inne i huset AAAAAAAH! Du, om det hade hänt mig skulle jag fan dö, ha fan en bössa inne i huset folk! Nu är jag rädd. Kommer spy om min mobil ringer. Ska inte tänka mer om detta nu! JUSTE! Jag kollade på en trailer utav en film från 70-talet som hette Black Christmas, eller något sånt? Och dem är också samtal och det var en tjej som svarade och då hör man en man som låter skit läskigt, som pipig röst och lite ja, vet inte! Måste ladda ner den med, men baby tyckte att den såg dålig ut, men :( Men han går ju till skolan imorgon! Klockan åtta tror jag :o vill inte bli väckt då!
Ah, jag som tänkte göra ett litet inlägg. Geniet jaao. Snille till max? Jag är bäst. Jag är allt. Fuck ya.


HOLA. Undra varför det uttalas Ola. Varför heter det inte så spanien bor?! Nu blev jag lite arg och störd på er. Fan ska till Barcelona snart, JAG SKA. Jag ska prata med pappa, min lilla daddy. daddy dj. affro musik. Nä nu babblade jag på, jag kan inte sluta, hjeeelp! hjälp*

11 månader! ♥♥♥

Hejsan bloggen!

Idag är det 11 månader för oss! Mig och baby Masood Sondell Krantz!
Vi har ägnat dagen åt att ligga i sängen, haha!
Men tänker uppdatera lite nu vad som har hänt:

I söndags var vi hos Emil. Men Kim var inte där, så vi tre var ensamma. Vi stekte bacon och kollade på film, någon boxar film, var skit bra! Resten av kvällen lyssnade vi på musik och annat. Vid elva stack jag hem ensam för baby skulle sova där. Men när jag kom hem mådde jag inte bra! Jag hade jätte ont i magen, alltså mådde illa och m.m. Så jag lade mig bredvid mamma i hennes säng och det gick sådär. Ville ha pappa först men det gick ju inte, för han bor på Brynär, haha! Så jag började grina haha! Jag blir jätte känslig på kvällarna, antingen våldsam eller ledsen lätt. Så mamma ringde baby och han fick komma. När han kom så gick han och jag till mitt rum och försökte sova men det gick inte så mamma fick komma igen, haha! Så vi tre snackade tills jag somnade! Och det jag somnade av var när jag tänkte på någon, haha! Nej inte någon kille här. Utan Miroslav Klose. Eller vad hans första namn är? Han är en tysk spelare som spelar i tyska landslaget, och han ÄGER! Fast han kommer från Polen tror jag? k bry. Det jag slappnade av när jag tänkte på han, då vet jag det!

Så igår tog vi bara det lugnt, alltså jag och baby. Han åkte till Polhem tror jag för att fixa saker? Han började egentligen idag men blir imorgon, vet inte varför? Men när han kom hem som var vid 19.00 nånting? Så gick vi till affären för att köpa något till filmen vi skulle se (Scream 4). Vi köpte: Äppel juice till han, Cola Zero till mig, Marabou bubbel choklad, frukt och nå choklad mer, som runda och knaprika, kommer inte ihåg vad dem heter :) ) När vi åt det och kollade på filmen så blev jag trött efter ett tag så jag somnade, haha! Sen stack baby till Emil och Kim.

Idag vaknade jag någon tid för mamma och Stefan snackade -.- dem skulle dra och handla med Jörgen senare. Så jag lyssnade på musik och mamma stekte bacon till mig, namnam och då kom baby och dela det med mig :) Sen har vi bara vilat!

Puss hej!



Haha fett snygga


The blackness in your heart wont last forever

Hejsan bloggen!

Idag vaknade jag vid 07.00 och kunde inte somna om så jag tog medicin, men var yr och var så rädd att jag skulle svimma så jag nästan grät! Så jag låg en liten stund i min säng tills jag blev piggare. Då gick jag upp och gjorde frukost (två mackor med ost och skinka på, till drack jag mjölk). Jag åt frukosten medans jag kollade på America's Funniest Home Videos. Jag och Stefan höll på att garva ihjäl oss! Det klippet som vann  var så jävla bäst! Det var två syskon, ena kanske var 4 och andra 6? Och den lilla var utklädd till Darth Vador eller hur han stavas? Och dem hade låtsas skärd och lekte med dem fäcktades? Och den största slog till löst på den yngre och han började böla även fast han hade hjälmen på, HAHAHA! Sen gick jag in i mitt rum igen och kollade på Amercian Dad och plötsligt kom baby in och somnade på en gång i min säng. Jag låg i extra sängen och kollade. Jag kollade på ett avsnitt tror jag? Och sen somnade jag och vaknade vid 14.00 då vet var mat (Kött kottletter med potatis grattäng). Var faktiskt jävligt gott och jag som är inte ett fan av kött! Sen kollade jag och baby på American Dad tills klockan 16.30 då han tog bussen ner på stan för han skulle fika med Emil och någon Bella. Jag orkade inte följa med utifall något skulle hända för jag var ju så yr imorse. När han har varit borta har jag kollat på Vänner, lyssnat på musik och rökt. Mamma gjorde världens godaste sockerkaka! Jag är inte heller ett fan av sockerkaka. Men den var så himla god! Det var choklad sås över dem! Men blev mätt efter tre tuggor, haha! Baby är fortfarande ute, han kommer väl någon tid och då ska vi duscha tillsammans sen kollar vi säkert på American Dad eller någon film, vill se skräck film, hihi! Och det hände världens hemskaste saken för någon timme sen! Jag tog medicin och ena tabletten fassnade i min hals och jag nästan spydde så jag tog typ tio glas vatten men den åkte inte ner så jag fyllde en flaska med vatten så jag kunde dricka medans jag satt vid min data, har redan kvar vatten! Men tror den har åkt ner nu, får jag hoppas! Men nu ska jag ta en cigg, men först kissa, kiss blåsan spricker snart faaaaaaaan.

BajBaj


When a girl tells you about her problems, it does not mean that she's complaining, it means that she trust you

Hejsan bloggen!

Förlåt för jag inte har skrivit något idag! Men har mysigt lite! Baby sover i Ockelbo idag med. Men han kommer imorgon! :)
Jag vaknade runt 08.00 och kunde inte somna om så jag lyssnade på musik i mobilen tills runt 09.00 för jag blev så jävla trött så jag somna. Vaknade runt 13.00. Gud vad jag skriver runt hela tiden! Aja, men då gick jag upp och det var mat då, så det blev ju som min frukost haha. Det var köttbullar och potatis men jag åt bara tre köttbullar och en liten potatis. Efter gjorde jag inte så mycket, tog några cigg. Efter ett tag så laddade mamma ner säsong 4 & 5 av American Dad. Dem blev klara och hon lade över dem på USB minnet som jag kan sätta in i min dvd. Men det tog ett tag att föra över dem så då passade vi på att gå till affären för det är ju fredag! :D Och Sebbe spydde på toan. Vet inte om han åt för mycket godis? Men senare på kvällen var han skit varm och hade feber så han kanske spydde för det? Aja. Men vi stack på affären och jag köpte: Vindruvor, Cola Zero och en liten choklad bit. När vi kom hem kollade jag på American Dad i mitt rum medans jag åt chokladen och drack Cola Zero. Det är så jävla roligt! Alltså serien. Ringde baby sen och vi snackade lite men han skulle duscha, haha! Nu sitter jag bara här och ska snart ta en cigg och sen ta något att äta.

Pusskramiskysshångel


bu osminkad

GODNATT!

Hejsan bloggen!

Skrev bara någon rubrik nu, hehe. Snart ska jag nog sova är lite trött. Tänkte skriva vad som hände igår & idag :

Igår: Jag kommer inte ihåg så mycket på dagen, men baby åkte och träffade Emil och Kim. Han skulle köpa smak till vattenpipan men han hade inte tillräckligt pengar till kålen så jag blev lite sur, haha. Men stack till Kim sen för dem var där. När jag kom dit var en tjej där och hon taffsade på Emil, eller någonting? Men vi kollade på en skit äcklig film och kannibaler, tänk att det finns sådana! Och baby sa att det fanns typ tusen kannibaler i Tyskland! ;o Skulle inte förvåna mig, Tyskland har allt! Måste dra dit snart! Stefan sa att han har varit där och han sa att tjejerna i Tyskland inte var alls snygga. HAHAHAHAHAHA! Aja, vi var där tills elva tror jag? Då stack vi hem och vi var skit hungriga så vi ville steka bacon men fick inte för mamma, haha. Så vi gjorde macka och drack äppel juice till medans vi kollade på American Dad, mys!

Idag: Vi vaknade någon tid och vi somnade om, vakna, somnade om och vakna m.m, för Silje ville ut och in hela tiden och jag stänger ju dörren när hon kommer in eller går från mitt rum och sen kommer hon och kraffsar på dörren, gulliga hund jäveln. Sessan ville ju in och ut med och Denniz. Jag kunde ju ha dörren öppen men Denniz vill jag inte ha fri för han biter ju på sladdar, vill ju inte att han ska förstöra någonting. Jag lägger alltid upp mina hörlurar på bokhyllan när jag ska sova eller inte ska lyssna på nå mer musik eller kolla på någon film eller serie i datan. Så jag jagade ut honom och stängde ut honom på balkongen. Vid 13.00 stack baby ner på stan för att vara med någon? Så jag chillade hemma tills vid 17.00 - 18.00 för då kom pappa och hämtade upp mig för jag skulle äta hos honom och hans tjej. Dem skulle äta kålpudding, men usch det ville inte jag! Så jag fick pressad potatis och nå fisk gryta, gott! Till efterrätt åt vi glass medans vi kollade på Vem vet mest, Halv 8 hos mig och Robinsons. Vid nio skjutsade pappa hem mig och när jag kom hem kollade jag på Vänner och lyssnade på musik. Nu ska jag nog sova eller nått? Annars blir jag så trött tills imorgon. Jag vet inte om baby kommer då för han sover hos någon idag. Kanske skulle göra det imorgon med? Men nu ska jag ut och ta en cigg sen sova? :)

Puss & kram!



WINTER

Är jag den enda som längtar till vintern? Inte till all snö och kyla utan att dricka glögg & sånt? Plus att det är mörkt nästan dygnet runt och det är mysigt, hehe. Fast jag vet att alla gillar till Julafton och Nyår, det är ju på vintern? :)
Jag ska fan åka pulka.


Tumblr_lr05uuo1nf1qb725jo1_500_large

Don't play games with a girl who can play better, bitch

Hejsan bloggen!

Sitter här helt själv för baby är nere med sina kompisar på stan och gör något?
Jag har bara varit framför datan min och kollar på Vänner. Men mest varit inne på Facebook.
Btw: lägg till mig på Facebook - Anna Sondell.
Åt just fika och kom på att fotbollen började nu! Sverige - San Marino eller hur laget stavas? Det är ju världens dåligaste fotbolls lag. Tänk om Sverige förlorar. Kom just på att varför är dem med om dem är världens dåligaste fotbolls lag? ;s who cares?
Men nu ska jag på toa, sen ta en cigg innan jag kollar på teven hihi!

Puss hej!


Kim4_60371326_large
Kom igen nu vänsterfots jäveln!

The most important things are the hardest to say

Hejsan bloggen!

Har inte skrivit på ett tag, men har varit upptagen i helgen . Är helt slut nu!
Tänkte uppdatera helgen:

Fredag:
Det blev en chill fest hos Kim. Jag och baby stack till pizzerian vid 16.00 för Emil och Kim var där och drack lite. Var lite små tråkigt för baby spelade hela tiden! Men köpte cola, haha! Vid 21.00 kanske? så kom några andra, två tjejer och en kille som jag känner, eller inte känner utan vet vilka dem var. Dem köpte en Vodka flaska av baby. Dem följde med till Kim också. Fast han var hemma hos honom med Emil och dem dunkade ju musik så dem hörde inte oss, porten var ju stängd... Så jag skulle kasta en sten på fönstret men sen blev det nå fel så det kom en en annans fönster. Massa arga turkar är inte roligt... Men tillslut såg dem oss så dem släppte in oss. När vi kom in fixade dem dricka och vattenpipa som jag rökte nästan hela kvällen. Festen var ju inte så jätte rolig, lite tråkig, men snälla folk! Senare gick dem andra hem och efter ett tag så skulle Kim ta av sin sprit men den var borta. Så kanske hade dem andra tagit den när dem gick? Emils öl hade också försvunnit. Dem blev inte glada! Så vi sprang till busshållsplatsen där dem stod och vi fick kolla igenom deras väskor men det fanns inte av deras dricka där. Kanske hade dem gömmt dem? Jag bryr mig inte för det är ju inte min dricka. Men tycker synd om Kim! När bussen kom så hoppade dem på. Kim, Emil och baby för han fick sova hos Kim. Då var klockan 23.00. Jag gick hem och det är en liten bit till mig, inte så mysigt att gå själv när det är kål svart, tur att jag hade cigg! När jag kom hem lyssnade jag på musik ett tag, sen lade jag mig!

Lördag: Vi skulle vara med Johan och Amanda i Valbo. Så jag och baby tog bussen till Johan och först skulle Amanda äta och jag blev hungrig! Så när hon hade ätit klart så gick vi fyra till Mcdonalds. Jag beställde en BigMac. Sjukt gott! Baby beställde desamma. Skit gott att toppa pommes i cheddar dipp! Efter vi hade ätit klart gick vi till Coop för dem skulle köpa cigg. När vi kom hem rökte vi vattenpipa och det var myckigt godare med Grön Äppel smak, hemma har vi Citron. Fick Cola till för jag blir vattnig i munnen när jag röker, haha! När vi hade ätit klart så kollade vi på en film. Den var jätte obehaglig! Det handlade om att en pappa stängde in sin dotter i ett rum och hon satt fast i en toalett, tror jag? Tills hon blev 14, tror jag? Då åkte han någonstans så mamman hjälpte dottern och dem stack. Hon kunde ju inte prata för hon hade varit instängd själv! Så hon fick bo på sjukhus och dem lärde henne prata. Hon var ju lite konstig för det allt var nytt för henne och hon var ju 14! Och det läskigaste var att det har hänt på riktigt! Vem fan gör så mot sin dotter?! Pappan tog självmord, rätt åt dig :)
Vi tog ungefär 21.00 bussen hem. Och när vi hade åkt förbi stan så blev jag jätte yr och det kändes som om jag skulle svimma! Så baby höll om mig och gjorde mig lugn. Tack älskling, är så tacksam att jag har dig! När vi kom hem åt vi det mamma åt till middag. Det var nudlar med kyckling och Wook grönsaker, eller hur det stavas? Det var jätte gott! Vi kollade på American Dad medans och det blev mörk choklad till efterrätt, men vi åt inte mycket av den. Vi somnade efter ett tag och mitt på natten ringde Kim flera gånger, så jävla drygt! Vaknade ju då och jag är inte särskilt glad på nätterna! Så baby stängde av mobil och vi somnade om!

Idag: Vi vaknade någon tid, haha! Blozzom kom och sålde jul tidningar tror jag? Vi åt mörk choklad, mmm! Alltså jag och baby! Efter lyssnade jag lite på musik inne på mammas sovrum och efter tag kom baby in och han sa att han var tvungen att åka till Ockelbo och göra saker. Men kommer snart tror jag? Någon tid tror jag :) Men idag ska vi bara ta det lugnt. Har hänt så mycket nu! Men nu ska jag ut och ta en cigg!

Puss hej!

Ps: Mamma har köpt en ny hårfärg, för den ena hon köpte gjorde så jag skulle få mörkare hår, tur jag inte färgade! Denna gång köpte hon en ljus blont hårfärg och på förpackningen skulle jag få mycket ljusare hår! Hoppas det inte blir orange eller något annat!










You don't get another chance, life is no Nintendo game

Hejsan bloggen!

Är ganska trött idag kan jag säga! Tänkte uppdatera vad som hände igår:

Vi vaknade väl kanske vid 10.00 - 11.00. Myste lite i sängen, gick upp och tog en cigg, åt frukost (flingor med mjölk), när vi kollade på America's Next Top Modell. Vi tog mer cigg m.m. Sen satte vi på bärbara datan och kollade runt på Facebook. Ellinor, eller hon heter Alva nu. I alla fall vi skrev lite för vi har inte hörts av från varandra på ett år kanske? Vi var ju med varandra mycket förra året! Saknar kvinnan så jävla mycket! Vi hade så roligt! Jag kommer ihåg att vi hade rökt, ni fattar nog vad? Och hon trodde vi var döda och jag blev ju fan rädd för jag var helt borta. Så hon gick fram till en person och hälsa, personen gjorde desamma. Hahahaha! Vi var ju inte döda ;) I alla fall, hon bor ju i foster hem nu i Dalarna. Men hon ska snart få åka hem varje helg, eller vad det var? Aja, vi fixade oss, sen tog vi bussen till stan och kollade runt! Skulle kolla på hårfärg på Åhléns men hittade inte hårfärgen som jag skulle ha! Så mamma köpte hårfärg idag när hon cyklade till Kvantum. Fast hon köpte en mörkare färg för hon sa att jag som har ungeför mörk brunt hår ska inte färga hela tiden blont, då blir det konstigt! baby är i alla fall på stan nu med Emil. Men igår vid någon tid, haha. Så gick vi till Kim, babys kompis. Han hade flyttat hit där jag bor, kanske 50 meter ifrån mig! :o Så vi stack dit och rökte vattenpipa, chill! Vi fick röka det och röka cigg inne, nice! Måste ju vara ute på balkongen hemma. Vi var där någon timme eller mer. Då gick vi till pizzerian för Kim skulle ta en öl och en shot. Baby spelade också, sällan... Efter drog vi hem till mig för Kim skulle köpa en Absolut Vodka av baby. Han har några flaskor! När han hade köpt det så gick vi hem till Kim igen och rökte igen. Vid 23.00 drog vi hem (alltså jag och baby). Vi somnade och vi vaknade vid 09.00. Baby drog vid 10.00 för han ska ju vara med Emil, jag orkade inte vara med... så jag är ensam med mamma och har rökt, vad finns annars att göra här hemma? Ikväll kanske vi ska till Kim igen! :D

Puss hej!




Förlåt Alva, hoppas du inte blir sur...?

Tumblr_lmhy20qcgh1qgc8uxo1_500_large

It's better to be hated for what your are than to be loved for what you are not

Hejsan bloggen!

Igår kom baby hem! Mamma väckte mig halv nio, så åt frukost. Sen tog vi bussen ner till tåg stationen och väntade på baby. När vi mötte honom så fick jag se skorna han hade köpt åt mig. Två par äkta Converse! ETt par rosa och ett par gråa, skit snygga! Sen stack mamma hem och hon fick ta hem en väska som var ganska tung. Så när jag och baby satt på tåget till Ockelbo så messa hon baby: "Fan vad väskan var tung". HAHAHA! När vi kom från till Ockelbo så stack vi hem till honom och när vi hade kommit halv vägs så började det åska som fan och jag blev skit rädd! När vi kom hem till honom så gjorde vi inte mycket, rökte mycket. Han har ju köpte skit många limpor så han har mer än 150 stycken minst. Men vi ska inte röka allt, vill ju inte röka ihjäl mig! Sen tog vi ett bad! Har inte badat på evigheter! Somnade nästan. Jag tog lite av babys systers Shampoo! Blev skit mjukt! Jag plattade mitt hår, tog på mig kläder (mina jeans shorts och en Adidas tröja som jag fick av baby). När vi skulle dra till tåget så regna det som fan. Så jag fick ta hans huvtröja och tåget gick om 6 minuter så vi sprang, kunde inte andas sen! På stan åt vi, röka och lite mer. När vi kom hem åt vi tårta och baby har köpt en vattenpipa men den funka inte för vi hade inte den riktiga kolen så blev skit sur, haha! Men ska köpa det idag när vi drar ner på stan. Men vi ska gå och köpa Cola Zero nu. Måste skynda för vi ska äta nu!

Puss hej!




RSS 2.0