hur ska jag må?

Hej, asså jag vet inte hur jag ska skriva? Jag bråkade med Simon igår och jag vet inte hur jag ska må?
Så nu gör jag en bra/dålig lista om Simon, huhuhu

Bra saker om Simon;
-Snäll
- Söt
- Underbar
- Fin personlighet
- Rolig att vara med
- Rolig
- Snygg kropp
- Bra i sängen. hihi
- Lyssnar bra

Dåliga saker om Simon;
- Kan vara emot ofta
- Vet inte om han sårar än
- Kan säga dumma saker åt mig


Klart! Bra saker; 9 Dåliga saker; 3.
Hoppas inte Simon blir sur nu, men
var TVUNGEN! Men han är bra:)

godmorgon:)

Godmorgon :D jag sitter här och har skiiiiiiit tråkigt. Skulle vara med Simon idag, kanske ska det med, men han svarar ju inte på smsen, så ska nog skita honom idag:) asså killar är skiit! Jag vet att jag skríver skit ofta -.-
ja, men det är sant, dem är råttor! hahaha-.- om simon ser dethär så bryr jag mig inte, får väl skylla sig själv:) ska kanske vara med jenni idag, för jag vill på stan idag:) om simon smsar vet jag inte vad jag ska svara :)
hahhahahaa :'D
pussheeeeeeej:D

hejsan

hejhej:) har tråkigt nu men har vart medjenni idag och har haft roligt , har typ inte vart med henne på hundra år hahahah :'D
men nu vill jag göra nått :(
aja puss <3

Trött

Hejhej:)
Klockan är mer än tre på natten och jag kan INTE sova, mmh..
Ska försöka iaf. Men just nu kollar jag in Jackass, det är iaf
roligt haha.
Skriver imorgon med :) Ska vara med Simon då:D
Puss<3

fuck fridas ex -.-

Hej allihopa:)
Nu sitter jag här hemma. Igår sov jag hos frida. Tänkte uppdatera det;

Jag skulle till Söderhamn men jag orka inte så jag fick vara hemma och då sa mamma att om jag stannar hemma får jag inte vara med några kompisar. Men sen skrev jag med Frida och vi ville så gärna vara så jag fick det för mamma men då sa hon att jag fick välja mellan att vara med Frida eller få en bärbar data och mobil. Så jag valde Frida för jag vet redan att jag kommer få en bärbar data och en mobil, trorja iaf :'D Men jag skulle iaf möta Frida vid Myrbacka men det var skit svart och jag ville inte gå ensam för det kanske fanns fullgubbar osånt ute! Så jag tog med Tequila (asså min hund?). Vi möttes sen drog vi hem till mig och fixa oss sen stack vi till 1:an bussen för vi skulle till Hille för att köpa godis på Preem men sen smsa en kille till Frida som bor där att det var stängt så vi hoppa av vid stan istället och där fanns en massa "fulla" fjortis, hahaha va vi var elaka :'D
Vi gick in på City Kiosken ocg köpte varsin klubba och jag börja äta på den men Frida ba; Skulle vi inte till donken? Ja ba; fan då! Haha så när vi hade beställt milkshake så fick jag lägga klubban nånstans men visste inte vart så jag tog fram till busskortsfodral och lade den på den haha :'D
När vi hade vart på donken stack vi till City Kiosken igen och köpte tic tak (?) och Monster och vi åt det medans vi satt på 2;an bussen hem till Frida. När vi kom hem till henne satte vi oss vid hennes data och hon logga in på msn och vi lyssna på musik osånt :')
Senare lade vi oss och då hörde man att rummet intill så fick Fridas ex damp. Asså hon bor i radhus så hon har rummet bredvid honoms. Så vi sov typ bara 3 timmar så när vi vakna hade jag skit ont i halsen och vi skulle till Valbo för Frida skulle köpa en ny data men så jag stack hem för jag hade så ont :(
När jag kom hem så somna jag på en gång och vakna igen vid 2. Och då smsa jag Frida osånt men hon svara inte så jag trodde hon var arg på mig men sen kom jag på att hon inte kunde svara på sms hahaha :'D Men snart ska jag till Frida och vi ska till stan för det är rea!
Puss :D<3


min klocka
min nya klocka som jag fick i
julklapp, snygg va? :'D

Juldagen:)

Heej:)
Igår var det julafton så jag hade ingen tid att skriva, men det blev en lyckad dag iallafall!
Jag vaknade åtta men låg i sängen till nio och då gick jag upp och alla var uppe och vi åt julgröt men den var äcklig så jag slängde den, haha. Efter frukosten fick vi öppna julklappar. Emelie och Sebbe (mina låtsas syskon)
fick öppna alla sina eftersom dem skulle till sin mamma sen och inte komma tillbaks nå mer på julafton, jag fick bara öppna två och det var ; ett rosa smyckeskrin men typ diamanter och en almenacka med katter på.
Dem var jätte fina! Sen så kom syrran och då hoppa jag in i duschen och sen så fixa Malin mitt hår och jag valde årets julkläder haha. Det blev; en svart klänning som jag har låt från jenni, ett par svarta leggings och min rosa cardigan.
Sen vid halv tre så åkte jag och Malin till pappa och Ylva. När vi kom dit så kolla vi på tv det var bara en massa julfilmer. Sen efter typ två timmar åt vi julmaten, mums. Sen öppna vi julklapparna. Jag fick; två tröjor, en mp3! och en tavla med marylin monroe på och en cykel!
Sen åkte vi hem till mitt rikitga hem hos mamma och Stefan. Vi öppnade julklapparna, jag fick; en plånbok, en kroppskräm, en parfym, en bio biljett och en skiiit fiiin armsklocka aaaaaah och ett lång linne och mukisbyxor:)
Haha sen så kolla jag och malin på tv och vi bytte kanal på efter en halv sekund; PAVAROTI!
HAHA han är typ en operasångera och jag vet hans namn;o men han är bra hahah :D

Men nu ska jag dra Puss! Hoppas ni har haft en bra julafton:D

23 december

Ja jag har skit tråkigt nu! Vi ska julfika som det typ heter, snart? Ska bli gott:D
Nu är det Vänner på tv som jag ska kolla på.
Och det är julafton imorgon. Längtar tills jag får öppna julklapparna:D Jag får
alltid öppna en på morgonen.
Men nu ska jag fika för jag är JÄTTE hungrig!
Juste! Jenni gjorde så jag började gilla kaffe igår! För hon drack kaffe igår på nån
fikaplats och hon la ner skit mkt socker oså vare nå skum sak på och det var skit
gott, haha:)

<3

Heej:) imorgon äre julafton, längtar. Idag är jag iaf skit trött för igår blev det ganska mycket. Jag vaknade upp hos Krissie av att hon stoppade upp en cigg på näsan min;o hon gick ut och rökte, jag fick de sista, som alltid. Sen gick vi in och åt frukost. Lite senare smsade Jenni och jag stack hem och fixade mig sen åkte jag ner på stan och väntade på att Jenni, Emelie skulle åka ner, men dem kom aldrig så jag smsade Jenni och hon svarade att hon nyss hade hoppat ur duschen, så jag åkte till Emelie ett tag. Sen gick vi ner på stan och mötte Jenni. Jag skulle köpa julklappar. Dem lurade mig oxå att Jenni var gravid och jag gick typ på det, iaf när dem gick och kolla på babykläder. Sen åkte Emelie till sjukhuset och skulle kolla nånting och då gick jag och Jenni runt och hon sa att det inte var sant att hon var med barn, haha. Jag köpte julklappar då. Till mamma köpte jag på H&M det var badkulor och kroppskräm. Till Malin tänker jag inte skriva vad jag köpte, utifall hon kollar in min blogg, haha. Sen så kom Emelie tillbaks och då gick vi och kolla på bh till Jenni och jag var skit hungrig och törstig för jag hade inte ätit sedan frukost så jag höll på att dö. Tillslut var dem klara och då gick vi på Waynes Coffee. När vi stod i kassan så var det en tjej som kolla på mig skit mkt och typ snackade till sin andra kompis oså så jag trodde de var nån från skolan eller någon annan. Vi beställde sallad och det var skit gott. Vi satte oss på andra våningen och när det var klart gick Jenni och hämtade det och då när jag och Emelie satt där så ringde min mobil och det var tjejen som satt nere som ville ha sina 60 kronor efter en fest och jag hade inga så hon blev skit sur. Sen när Jenni kom så berättade jag det och hon ringde upp och snackade med henne och sen så var hon inte så kaxig, haha. Efter det gick vi in på nian och kolla mer och då kom Jennis syrra tiia och hennes kompis amanda. Sen gick vi på donken där dem satt och Jenni gick och köpte cigg och jag följde med och dem som har den affären ba; hej jenni! Haha värsta omtyckt. Sen gick vi alla till bussen och åkte till Amanda, men lite senare åkte jag och Emelie hem. Fast vi hitta inte busshållplatsen vi skulle åka med så vi var tvugna att gå till hållplatsen vid Jenni och det var skit jobbigt att gå dit eftersom det var jävligt kallt. Och vi fick sitta och vänta ett tag med, men tillslut kom den och då åkte vi ner på stan och bytte till ettan och Emelie hoppade av vid sig och sen hoppade jag av vid mig. När jag kom hem så var min mobil död och då kom jag på att jag hade glömt mobilladdarn hos Krissie så jag fick låna en gammlare mobil. Jag åt julmat som var skit gott. Sen så somna jag vid tolv och vakna två på dagen, så jag sov skit länge typ; 14 timmar;O Men nu ska jag dra, puss<3


gulli
silje & tequila, haha värsta gulliga :)

Gamla bilder;o

Jag hitta skit gamla bilder på mig och Jenni, typ för ett års sen hahaha:D
hahaha
hahaha snyggingar ;)
hahahha
oooh hot;D
hahhahahahha
heta ben ;) min ser fan feta ut :O
hehehhe
söt vi är:D
hahahha
hahahha kolla min min;o de ända man ser av jenni är
att hon tar på mscara haha :D


Ja det var allt, men visst var vi snygga förr? ;D

<3

Heej. Jag hade värsta problemet med lösenordet... jag skrev in ett men det stod att det var fel sen prova jag ett annat men det var fel, så jag skicka ett nytt till emailen, men jag kom inte in, men jag VET lösenordet till det, konstigt... men nu kom jag in?
Idag så vaknade jag sju och var pigg så jag lyssnade på musik på min halva mobil haha, sen gick jag upp och gjorde välling, det är värsta gott även fast det är bebisar som dricker det mest. Sen så drack jag det sen somna jag och vakna nu vid tio och jag väntar på att Jenni ska smsa! Om hon gör det, men hon lova ju och hon lovar saker, så jag tror inte hon skulle strunta:)
Igår var jag med Jenni. Jag kom hem från Söderhamn vid tio och då smsa jag henne och lite senare tog hon bussen till mig och jag mötte henne sen gick vi till mig och satte oss i sängen och snackade om typ allt.
Och vi fixa med hennes mobil för det gick inte att lyssna på musik i den för det var nå fel på uttaget så hon skulle prova min halva mobil med hennes sim-kort men musiken var inte kvar och vi krångla... Sen gick hon hem och jag somna direkt. Nu väntar jag som sagt att hon smsar!
Juste! Jag och Simon är sams igen! Vi typ bråka på sms och jag skrev på bdb hur jag tyckte han var patetisk och då blev han skit arg men det löste sig för jag skulle döööö om bi blev osams och aldrig snackade med varandra mer, för tänk alla våra minnen, haha!

Puss:*

simon förlåt,.....

Heej... asså nu har jag bråkat med mitt ex, eller vad de nu heter....?
Jag skrev en sak till han igår, för jag saknar hon skit mkt! Men han
svara inte så jag trodde att han tyckte jag var töntig som skrev det,
så jag skrev till han på msn att jag drev och då blev han skit arg så
vi bråka, och allt är mitt fel :'( Men han kalla mig saker med och det
gör mig skit arg! Men ändå är jag ledsen för att vi bråka för jag vill
att vi ska vara kompisar! Jag får väl se vad som händer.
Men jag vill inte att vår vänskap ska splittrar och jag hoppar att han,
du simon, läser detta och förstår att jag är ledsen för vad har skrivit.
Allt ska bli skit mellan oss, varför? Jag som trodde vi skulle få det bra
efter att jag gjorde slut med honom, men de verkar inte så. Förra
gången det hände höll jag på , men nu är det bättre men ändå
dåligt... Vill skriva hundra sidor om hur mycket jag ångrar detta!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Jag vill att nån ska trösta mig, men vem?


<3

jackie!
Har tråkigt som fan! Vill heeeeeem! Så jag tänkte
skriva lite annat... När jag kommer hem så ska jag
se på Paradise Hotell och Jackie är bääääst!
Hon är snygg, ball och äger ut horan Katja!!!


20 december

Heeej:)

Det är mitt andra inlägg för idag, haha!
Tänkte upptadera vad som har hänt idag;
Jag vaknade av att jag typ inte kunde andas
för jag är så jäävla täppt...
Orka vara lite förskyld på jullovet!
Aja.. Jag gick upp och satte på min mobil för
jag stänger alltid av den när jag ska sova för
det är någon lampa som blinkar hela tiden..
När jag iaf satte på den var skärmen helt svart
men underdelen lyste... Konstigt?
Och det gick att lyssna på mp3n i den med... ännu
konstigare hahaha! Så jag fick damp som vanligt
och slet av övredelen men ska låna en gammal
mobil nu av mamma. Spelar ingen stor roll, bara
jag kan nå mamma och mina kompisar :)

Nu så är jag i söderhamn och tråkar:/
Ska åka hem ikväll, äntligen!

Pussss:*


Första inlägget

Heej det här är mitt första inlägg här på blogg.se!
Förr hade jag Devote.se, det är skit bra! Men typ
ALLA har blogg.se och mina kompisar som har det
här har på blogg.se så de är ju roligt att ha de med!
Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0