Bayern München!

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit sjuk, är det än faktiskt.

Nu spelar Bayern München mot Hertha Berlin och Bayern München leder med 0-1. Dem spelar borta. Heja heja!

Puss!




Tack min mage!

Hejsan bloggen!

Tackar EJ min mage och inte huvudvärken heller. Jag har inte varit förkyld på evigheter! Men tur att jag har en super duper bra mamma som ska gå och köpa en stor Coca Cola Zero åt mig och Pringles och självklart halstabletter till min hals! Ska bara vila idag!

Puss!




Yoo

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering, jag som trodde att jag skulle bli bra...
Men aja. Skriver om idag då.

Jag vaknade vid 14.00, haha. Men tur somnade jag i en skaplig tid igår, bra gjort! Mamma gjorde frukost åt mig, varför så lat? Senare så mötte jag Angelica för vi skulle ta bussen hem till hennes mamma. Men när vi kom till busshållplatsen så kom jag på att jag inte hade mitt bankkort så jag var tvungen att ringa mamma så hon kom till oss och gav mig det. När vi kom hem till Angrlica så skrämde hennes sex åriga lillebror mig, skrek haha. Jag fick hålla i deras orm, så coolt! Jag och Angelica kollade på Carrie. Den originala är betydligt bättre! Jag åt hos dem och sen senare åkte vi hem till mig en stund. Fast bara ett litet tag var Angelica hos mig. Jag följde med henne till busshållplatsen och sedan jag kom hem har jag inte gjort mycket. Jag ska nog träffa Angelica imorgon!

Puss!


Vad snygg man kan vara!

Vart gick du sömnen?

Hejsan bloggen!

Vart gick du sömnen? Menar jag med att jag somnade inte förens vid 07.00. Ojoj. Jag blev lite rädd faktiskt! Men tur somnade jag! 

Det blir nog inte att träffa Blozzom idag eftersom att min sömn inte gick så bra...

Puss!

Godnatt människor

Hejsan bloggen!

Nu jag sova, försöka i alla fall! Imorgon eller idag då eftersom klockan är över 00.00. Aja, ska kanske vara med Blozzom idag om ni fattar tiden. Hihi, aja.

Puss och godnatt ni som också ska sova.

Random

Hejsan bloggen!
 

Lägger ut en random bild på mig för jag har tråkigt...
 
Puss!
 
 

Fattar inte detta...

Hejsan bloggen!

Jag trodde hon var min kompis, vi kanske är det än men inte lika som förr. Av allt som hände och nu gör du detta? Hon har inte gjort något mot mig utan hon gjorde en sak som jag blev väldigt chockad över och jag är inte den ända. Tur att jag har kompisar jag verkligen kan lita på. Jag vet inte om jag kommer gilla dig mer som förr. Hur personer kan vara.

Puss på er som är personer som vet det rätta.

Zero Day

Hejsan bloggen!

Nu ligger jag i min säng med min mammas surfplatta i min famn och kollar på Zero Day. Bästa filmen!

Puss!




Scrubs

Hejsan bloggen! 

Älskar serien Scrubs. Blir väl Scrubs maraton ikväll!

Puss!




Så jag

Tyvärr så är jag precis sådär...




Volcano

Hejsan bloggen!

Sorry att jag inte skrev så mycket igår. Men nu ska jag skriva vad jag gjorde igår.

Jag skulle sova hos Angelica. Vi åt tacos hos henne men hennes pappa orkade inte att steka köttfärs så vi åt kyckling till, det var faktiskt gott! Vi träffade kompisar och hade lite roligt, trodde det skulle vara roligare igår eftersom det var fredag. Men senare mot kvällen längtade jag efter Silje (min hund). Jag vet låter kanske barnslig men hon betyder allt för mig! Jag gick hem och beställde pizza, yummi! Jag somnade sent, synd. 

Jag vaknade idag, nähä? Men jag kommer inte ihåg vilken tid, haha. I helgen ska jag bara ta det lugnt. För det blir väl massa roligheter nästa vecka?! 

Puss!

Godnatt allihopa

Hejsan bloggen!

Nu ska jag ta och sova! Jag skriver imorgon! Jag måste börja med att skriva massor av inlägg per dag som jag gjorde då. Jag var typ blogg proffs inom inlägg. Vad jag tror, ja. Topp självförtroende här! Blabla kommer ur min mun nu så jag ska sluta skriva innan det kommer en massa babbel...

Puss!

You're gone and I got to stay

Hejsan bloggen!
 
Idag regnade det, usch gillar inte regn...
 
När Angelica hade slutat idag så mötte jag henne och vi gick hem till henne för hon var tvungen att fixa saker sen gick vi hem till mig och åt. När vi hade ätit klart så gick vi in på mitt rum och låg i min säng och kollade på film på min mammas surfplatta. När filmen var slut fixade vi oss och Angelica satte på lucia låtar, lol. Sen träffade vi Nikki-Lee. Jag halkade på någon träbit så Nikki-Lee bröt ut i skratt... Samma när hon sköt en pingis boll på mitt huvud. Hur lyckas hon med det?! Vi tre satt i tv rummet och gjorde en sak på min mobil som gjorde att vi skrattade så vi kunde knappt andas ett tag! Vi var inne på toaletten och pratade. Sen följde jag och Angelica Nikki-Lee en bit när hon skulle cykla hem. När jag kom hem senare så var mina strumpor jätte blöta så mamma gav mig ett par tjocka och mjuka strumpor! Hon gjorde två mackor till mig med oboy, mums! Jag ska nog sova strax. Imorgon är det fredag och då ska jag och Angelica vara med varandra och Nikki-Lee är med också tror jag!
 
Puss!

Toa häng.

Hejsan bloggen!

Sitter på toan med Angelica och Nikki-Lee. Nej jag kissar inte och skiter inte heller utan vi bara är här och snackar. Mobilen håller vi på med också självklart. LOL. Uppdaterar sen!

Puss!




Fixar lite

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag på Angelicas golv i hennes sovrum medans hon rensar lite av hennes saker. Sen går vi hem till mig så jag kan äta, är ju JÄTTE hungrig! 

Puss!

Mötis

Hejsan bloggen!

Nu ska jag gå och möta Angelica, hihi. 

Puss!

Funky Vodka

Hejsan bloggen!
 

Jag ligger i min säng och bloggar med min mammas surfplatta och har ingen aning varför jag valde att skriva Funky Vodka som rubrik... Idag har jag varit med Angelica och Nikki-Lee. Jag och Nikki-Lee följde med till Angelicas gymnastik träning. Vi kunde plötsligt bryta ihop av skratt för ingenting när Angelica hade träning. Det är jag det! Efter träningen så åkte vi hem till Angelica så hon kunde byta om innan vi gick ut. Vi spelade pingis senare och Angelica stoppade den man slår pingisbollen med mellan benen och försökte skjuta men det gick inte så bra så jag och Nikki-Lee skrattade att det kändes som jag skulle spy! Vi gjorde en del saker men såklart var det roliga saker! Imorgon ska vi nog vara. Får jag hoppas! Men jag ska ta och sova snart!
 
Puss!

Promenad girls.

Hejsan bloggen!

Just nu är jag, Angelica och Nikki-Lee på en promenad. Ni ba: k bry. Eller? Hade bara lust att skriva det, haha. 

Puss!



Funny or?

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag i sängen med Angelica och gör videos, skriver och skrattar. Haha.

Puss!

In da phone with Angelica.

Hejsan bloggen!

Just nu pratar jag med Angelica i mobilen, självklart... Hon har slutat så hon är påväg till bussen nu och jag ska möta henne och sen ska vi hem till mig. Mamma är och handlar för att köpa mat och läsk m.m. Jag är jätte hungrig så min mage kurrar! Jag läste min blogg och 2010 bloggade jag varje dag flera inlägg. Jag måste börja med det igen! Så jag får många följare. Jag uppdaterade nästan varje dag men oftast så. Men nu ska jag fortsätta prata med Angelica!

Puss!



Kväll och trött.

Hejsan bloggen!

Nu är det kväll och jag är trött! Men tänkte uppdatera vad som har hänt idag!

Jag vaknade och såg att Angelica hade ringt så jag ringde henne och vi pratade lite. Mamma åkte ner till stan för att fixa något och hon köpte McDonalds till mig! YUM! När jag hade nästan ätit upp det så kom Angelica. Jag fixade mig och vi gick hem till Angelica och fixade grejer och åt lite. Sen när vi skulle tillbaks till mig så såg vi Nikki-Lee så vi tre gick hem till mig. Jag fixade till mig lite till. Sen gick vi och träffade kompisar. Jag, Angelica och Nikki-Lee spelade pingis och skrattade hela tiden som vanligt... Vi gjorde andra saker och vi åt mackor och drack saft till. Sen gick vi hem till Angelica för att hon skulle äta. Vi var där ett tag också innan vi gick ut. Vi gjorde inte så mycket så jag och Angelica följde Nikki-Lee lite för hon skulle hem. Sen gick vi hem. När jag kom hem så fick jag kvällsfika av mamma. 
Imorgon ska Angelica ha gymnastik träning så jag ska träffa Nikki-Lee.

Puss!

Angelicas place

Hejsan bloggen!

Just nu så är jag, Angelica och Nikki-Lee hemma hos Angelica. Vi har haft det roligt idag, för roligt nästan haha. Jag uppdaterar senare ikväll.

Puss!

Dagen.

Hejsan bloggen!

Jag tänkte uppdatera dagen nu:

Jag vaknade vid 12.00. Jag lyssnade på musik och sen ringde Angelica för vi skulle vara med varandra idag. Jag åt två portioner med kött, potatis, bearnaisesås och majs. Jag älskar den rätten! När jag hade ätit upp så gick jag till Angelica. Hon hade fått nya möbler som var jätte snygga! Vi var tvungna att vika hennes kläder för vi skulle lägga in dem i Angelicas nya garderob och byrålåda. Efter det så gick vi hem till mig för att fixa oss lite för att träffa folk. När vi var klara så träffa vi på Nikki-Lee. Vi skrattade för fullt som vanligt. Sen följde jag hem till Angelica och hennes storebror Albin för att dem skulle äta. Jag väntade i hennes rum medan hon åt. När vi gick tillbaks så började jag, Angelica och Nikki-Lee rita en del konstiga och roliga saker. Vi skrattade så mycket att vi knappt kunde andas... Vi skrattar jämt! Speciellt i soffan! När vi spelade pingis så blev det bara en massa fel så vi vek oss i skratt speciellt jag och Nikki-Lee. Jag missade alltid bollen vilket gjorde att Angelica och Nikki-Lee började skratta åt mig... Senare gick vi hem till mig och pratade om massa saker. När dem gick åt jag och tog det lugnt. Nu ligger jag i sängen och slöar. Imorgon ska jag och mamma till stan och kolla på julsaker! Efter det ska jag träffa Angelica och Nikki-Lee. Det ska bli roligt för då blir det ännu massa skratt! Jag längtar tills jag ska sova hos Angelica så vi kan sova i hennes nya säng som är jätte skön!

Puss!

Helgen

Hejsan bloggen!
 
Lite små tråkig rubrik... Men aja, bättre än inget!
Just nu är jag med Emilia hemma hos mig. Hon ska sova över idag, jippi! Och jag längtar så mycket tills nästa helg för då ska jag sova över hos Emilia HELA helgen. Det kommer bli vilt kan jag lova!
 
Men kan skriva vad som har hänt idag. Emilia ringde mig vid 15.00 då hon slutade praoa (stavas?).  Jag låg och sov så hon väckte mig, haha. Men jag vaknade vid 06.00! Inte konstigt att jag somnade om! Självklart så lade min mobil av när jag bara hann säga "Hej" till Emilia... Men tur så kunde jag ladda den! Jag ringde upp Emilia och  pratade. Hon kom sen till mig med en stor påse plockgodis, en chips påse och en  Dr. Pepper läsk (stor). Så vi kunde ha det till ikväll när vi ska kolla på film. Sen kom min mamma hem och då började jag och Emilia bete oss väldigt konstigt. Jag skulle bära henne men det gick inte så bra så jag ramlade... Vi skrattade massor. Senare var vi på stan med Angelica och Rasmus. Vi var inte på stan så  länge. Jag och Emilia åkte hem till mig och åt mat med mamma. Sen gick jag och Emilia och hade kul. Nu så sitter vi i mitt rum och ska snart kolla på film med Emilia. Vi kommer ha det så mysigt. Vi ska ha dipp till chipsen,omg så gott!
 
Puss!

RSS 2.0