Wating♥

Hejsan bloggen!

Har inte bloggat så mycket på sista tiden men har inte mått så bra... Mår bättre lite ont i halsen bara. Men väntar på Sara som ska komma hem från skolan. Smarta Sara som följde med hennes kompis till hennes kompis lektion och läraren såg naturligtvis henne så nu blev hon fast i skolan. fuck the school. Så ja... väntar, väntar & väntar. Men hon skulle komma vid 15.00. Snart, nice (y).
Ja, vad kan man mer skriva om? Imorgon ska jag äta lunch med Malin och Pappa :) Nice det med (y).

Puss allihopa!



Me & VictoriaUngen ska ju flytta till Stockholm :( Men får fan hoppas att hon kommer och hälsar på!

Makatarr♥

Hejsan bloggen!

Vaknade lite mer än en timme sen. Somnade vid 06.00... För jag kom hem från baby igår vid 01.00 för vi kollade på en skräckis med Amanda och Johan så åkte hem för var så läskigt... Sen när jag lade mig och kollade lite på The Simpsons så började jag få magsmärta och det blev värre & värre. Magen gjorde JÄTTE ont, den svälldes upp, man kunde inte ens röra på magen för då skrek jag, ville spy för det gjorde så ont men spyan kunde inte komma upp för det kändes som det satt fast något i halsen så spyan inte kunde komma upp... Blev jätte blek och varm, usch... Svettades med... Så mamma ringde akuten så dem skjutsade mig till akuten. Och jag låg ju i min säng och grät som aldrig förr, sen kom ju ambulans männen och hämtade mig och ena sa någonting "Hej Anna", eller nånting sånt så kollade på honom och han var i kanske 40-års åldern så grät ju som fan sen sa någon annat och jag kollade dit åt och där stod en kille i 20-30-års åldern, fan höll ju på att dö, lite snygg då. h3h3. Och han bar upp mig i ambulansen och körde skit fort. När vi kom till sjukhuset var vi tvungen att gå in i ett rum och jag lade mig i sängen. Senare kom en doktor och tog blodprov, han gick senare för att kolla upp det. Senare efter trettio minuter kom en tjej doktor och lyssnade på mitt hjärta och tryckte runt på min kropp för att känna om det var något, och det gjorde så fruktansvärt ont och var tvungen att ta urinprov, haha kände mig jätte fräsh... Och efter kanske trettio minuter igen eller mer kom en annan doktor! En kille. Han gav mig en flytande medicin, den smakade tvättmedel och seg som tvättmedel med! Och min tunga blev bortdomnad och halsen svullen och täppt så kunde inte ens svälja så blev jätte rädd och blev illamående... Sen fick vi vänta i en timme eller mer! Och sen kom tjej doktorn som kom förr och sa att proven såg inte så dåliga ut men att jag hade magkatarr så måste sköta mig annars kan jag få magsår och om man inte sköter det kan man faktiskt dö sa mamma! Så nu ska jag bara ligga i sängen hela dagen/kvällen i flera dagar och kolla på tv, serier och filmer. Håller på att ladda ner Desperate Housewives.

Puss på er alla och hoppas att ni mår bra! ♥

Friday wtf♥

Hejsan bloggen!

Sitter här med ett päron, haha, k.
Men kan nog säga att jag har aldrig haft sådan tränings värk i hela mitt liv! Även fast jag tränade för två dagar sen, haha! Men det var sjukt roligt kan jag säga, men höll ju på att ramla på gå-bandet eller vad det heter för råka sätta på too fast :( Men annars var det skit roligt! Men glömde min vatten flaska där, men gulliga Josefin gick dit igår och hittade den!♥ Men aja.
Efter träningen följde Josefin mig till buss hållplatsen och där träffade jag på Frida & Sara. Sara bor mittemot mig :) Så vi tre och en till tjej och två killar åkte till Sara. Men jag höll ju på att kissa på mig, fuuuuuuuuuuuuuck! Så sprang så in i helvete fort hem, niceeeeeeeee!♥ Sen gick jag över till Sara där dem var och jag plattade håret, hihi♥ Hur fan kan man leva utan en plattång?! Jag vet låter lite fjoooortis men jag behöver vekligen en för jag har affro hår! Ni ska bara veta. Alla ba: åååh det är så gulligt! Men fuck off nej det är inte gulligt!
Aja, efter vi var klara ville dem till legenden haha... men var ju tvungen att följa med, men vi rökte bara, rökte upp Sara cigg :( Men annars sjöng i sing star, ABBA y know? Jag vann
Sen kom någon jävla soc kärring och snacka med ett par killar och sa att Sara inte fick umgås med dem, HAHAHA Sara har ju fan känt dem hela jävla livet. Så Sara fick lite damp och ni ska veta hur Sara blir när hon får utbrott. Damn jävlar! Jag var där tills 22.00 kanske? Sen drog jag hem och kollade på The Simpsons tills jag somnade.

Igår: Vaknade vid 11.00? Och åt frukost ( ett päron). Sen gick jag över till Sara och hon kom in till mig och jag åt mat (sparris soppa). Sara blev hungrig så vi gick till pizzerian och hon beställde en Hawaii. Men vi delade på den. Och teven var ju på där och det var två tjejer som spelade tennis och när ena tjejen slog så stönade hon, bläääääeeeeee! Snygga Sara rapade över hela jävla pizzerian, tjej rap u know :) Och jag skrattade hela jävla dagen för det hade fastnat i huvudet, äntligen något som fastnat i mitt huvud. Sen gick vi till spel butiken och köpte Hubba Bubba. Tre paket var, höll på dö för käkarna gick isär... Vi gick hem till mig och hämtade mitt busskort och mobil för jag laddade den hemma medans jag och Sara åt pizza. Sen gick vi till bussen och vi missade precis bussen... HAHAHAHHA åååh. När vi stod där kom tre killar och ville ha cigg av Sara men dem fick inte haha. När bussen kom satte vi oss på bussen och Sara var så piss nödig så hon skulle skrika det över hela bussen men hon är så retard och råkade skrika jag är skit nödig HAHAHAHHAHAHAHAHAH DOOOOOOOOOG! När vi hoppade av mötte vi andra folk och Sara fick en limpa av hennes syster, alltså cigg. näää Sara äter bröd på stan HAHHA nä nu blev jag hyper FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Vi gick lite överallt. Jag gick med en som heter Victoria eller Viktoria hem till henne för hon skulle hämta sin andra mobil, hon är miljonär, jag skojar inte hon är det, ni ska se hennes saker... men hon ska flytta till Stockholm, fuck u. Sen orkade inte jag och Sara vara på stan längre så vi åkte till legenden med en kille. Sara var lite bäng, hon hade druckigt lite men hon var tvungen att inte visa det när vi skulle in på legenden man får ju liksom inte vara full där... Men vi gick till affären sen och som sagt så var Sara bäng och när hon skulle betala med sin krona: det här är ingen krona!!!!!!!!
Ni skulle vara där för att fatta, MOHAHAHAH. När vi kom till legenden var dem där killarna som ville ha cigg av Sara där och bakade kladdkaka, fick slicka slickepotten HAHAHHA fetto och "råka" tappa den i deras kladdkaka när den var kladdig HHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAA! Men ah, vad gjorde vi mer, JAG VET INTE! Men idag ska jag sova hos baby, hihihhihi ser hur det går haha!
Men see ya later alligater alligator? Hur fan stavas det? who cares, not me.

HEJDÅ



Sex And The City♥

Hejsan bloggen!

Har precis tagit på mig mina pyamas byxor, linne och dem älskade söta tofflor!♥
Så ska krypa ner i sängen och ha ett SATC maraton!
Mysis att somna till♥

Puss på er alla!



Mina älskade tofflor

Sick bitch♥

Hejsan bloggen!

Känner mig inte så himla bra idag. Hade jätte ont i halsen imorse och ont i huvudet... Men är över idag.
Ska ju träna med Josefin imorgon, kunde inte förra onsdagen för var sjuk då. Men måste göra det imorgon! Orkar inte stanna hemma. Måste få en fit kropp tills sommar! Vill ha magrutor HAHA! Men så jävla snyggt! Men inte för mycket, ska synas lite. Aja. Men igår hände en jätte hemsk sak! Jag tappade bort mina hörlurar när jag var hos baby :( Jag vet... inte hela världen. Men vafan jag älskar mina hörlurar och musik! Jag grinade som aldrig förr! Baby blev helt borta HAHA! Men så ringde jag pappa och han är ju världens bästa pappa♥ och hämtade oss och åkte till Ica Maxi så jag kunde köpa nya hörlurar♥ Så söt! Köpte ett par skit bra hörlurar med världens bas ljud i som kostade 199 kr. Efter skjutsade han ner baby på stan så han kunde ta 91:an till Valbo men när jag sprang till bussen och höll på att stiga på den kom jag på att han hade mina cigg, så jag kutade och hann fram till honom! YES! Pappa undrade vad jag hämtade... Han vet inte att jag röker, han vill inte det för hans mamma dog av cancer för hon rökte. Så sa att han hade mitt buss kort. Usch hatar att ljuga... Men vill inte att han ska vara orolig och må dåligt! Älskar min pappa♥♥♥ Han skjutsade hem mig och när jag kom hem var mamma jätte orolig för mig för jag grinade så mycket när jag ringde henne. Hon visste ju att jag hade tappat bort hörlurarna men var ändå orolig. Men när jag kom hem gick jag ut på balkongen och rökte. Sen gjorde mamma gröt åt mig och medans hon gjorde det så lade sig Silje (min hund) bredvid och slickade på munnen och gosade m.m. Ååååh min bebis! Världens sötaste hund och snällaste! Hon är jätte stor så många tror hon är farlig, men ALDRIG att hon är det! ALLA barn på gården älskar Silje! Gulligt! Aja. Åt gröten medans vi kollade på The Simpsons. Homer
Nu lyssnar jag bara på musik och ska snart ut och ta en cigg :) Ska bara ta det lugnt idag!  :)

Puss!



Ge mig sommar!

ps: har börjat använt min vinter jacka nu. Åååh har saknat den! Så jävla snygg! En svart dunjacka. Älskar huvtröjan!


Haha het


ps 2: så jävla lågt av dig att kalla mig bitch, det värsta bakom min rygg så jag hör dig! Du är ju fan vuxen, hur moget är det då? Sen när man går fram till dig och frågar vad i helvete du gör så börjar du babbla om att du är en två barns mamma och skulle aldrig säga så. HAHA bara för du är en mamma betyder det inte att du inte säger så? Sen går du runt som en jävla tonåring med tusen lager brunkräm och piercingar i hela jävla ansiktet, wb gangster? Åååh blir så trött på dig! Roliga är att du bor på samma gård som mig, bara så du vet så är det inte sista gången vi ses.

Friday♥

Hejsan bloggen!

Förlåt för super duper dålig uppdatering. Men igår var jag borta hela dagen/kvällen.
Tänkte uppdatera går dagen:

Vaknade ganska tidigt har jag för mig. Lyssnade på musik och sen åt jag mumsig frukost. Väntade på att Amanda skulle smsa. Hon slutade någon tid, glömt bort. Så medans kollade jag på American Horror Story. Skit bra skräck serie!♥ Efter avsnittet började jag fixa mig. När jag var klar gick jag till bussen och åkte ner på stan och väntade där tills Amandas buss kom. Vi åkte till hennes killes skola för hon skulle få cigg av honom. Träffade Hanna och Pontus där också. Första gången dem såg mig blond, haha, trodde först det inte var jag, nice då. Sen åkte vi två ner på stan igen för jag skulle köpa lite saker. Blev först en tröja på JC. En vit, lite stor och med en stor silver paljett rand på. Skit snygg! Lägger ut senare! Senare gick vi till Flanör för jag var tvungen att köpa en plånbok, blev en mellan stor gjord av skinn, jätte fin! :) Var också tvungen att köpa nya leggings för mina är sönder. Gick liksom på stan med sönder leggings, lite sådär pinsamt. Så vi gick till Gina Tricot men vi hittade inga. Sen såg vi att det fanns leggings som bara kostade 50 kronor! Så köpte två! Nöjd yao! Vi gick och fikade senare. Åt världens godaste choklad tårta, medans Amanda drack en milkshake bara, hehe. Senare kom Johan (hennes pojkvän). Vi tre skulle till baby i Valbo så vi först in på ICA i Nian eller vad det är för mat affär... Jag köpte natur godis och en liten flaska Coca Cola Zero. Vi drog sen till 91:an till Valbo. När vi var framme hos baby ville vi kolla på film och jag var ju så smart och sa skräck. Kunde inte sova inatt! Vi kollade på Paranormal Activity 2 Tokyo. MYCKET läskigare än Amerikanska. Är ju rädd för asiater. Tänker på Samara... Så dog seriöst. I alla fall när japan tjejen gick, aaaaaaah! Men usch! Mamma gav mig fyra lugnade för jag kunde ju inte sova. Somnade på en gång då HAHAHAHA!

Nu så sitter jag här med världens mens värk, yey! Har kina mat kvar sen idag, tog två tuggor sen dog jag, jävla mens hora!

Puss på er losers!♥






Kan inte väntaaaa!♥

Hejsan bloggen!

Mamma är på stan nu och ska köpa hem sushi till mig. Hoppas hon kommer snart, vill ha nu!!!!!!!♥

Img_2501_large
Dör bara när jag kollar på det!


I live in a world of fantasy so keep your reality away from me

Hejsan bloggen!

Är super duper trött och slut idag... Jag vaknade vid 10.00 idag. Hade världens läskigaste mardröm! Drömde först att jag var med tre kompisar (vet dock inte vilka, haha), och en elak clown mördare kom... Han kastade en såg så den kom på ena av mina kompisars hals så huvudet flög iväg, uuuuschh! Sen förföljde han mig :( Senare drömde jag att jag och Malin hade nå konstiga rum. Jag blev jätte glad för mitt var rosa och ljust och hennes var svart och mörkt, haha. Sen så låg dem döda som dog i Columbine School Shooting. Och ena killens mun var öppet helt... skrek säkert i sömnen... Sen skulle jag hämta en sak från våran gamla lägenhet i Söderhamn och då kom en svart påfågel och förföljde mig. Jag blev ju så rädd så jag sprang men den började springa med. Blev ännu räddare så jag sprang in i en port, men den försvann inte då heller, så den stod utanför och väntade på mig. Men tur kom två gubbar, så jag knackade på glaset och sa dem att hålla i påfågeln så den inte skulle springa efter mig. Dem var så snälla att dem gjorde det, men när jag hade gått halva vägen så släppte dem påfågeln men den förvandlades till en svart ödla. Den attackera mig men jag stoppade den med mina ben. Vaknade då, TUR!
Gick upp då och lyssnade på musik. Kollade på The Simpsons efter. Blev jätte sugen på Coca Cola Zero. Stefan var så snäll så han gav mig pengar och pant, så jag gick till affären och pantade burkar och en flaska. Så köpte en stor flaska Coca Cola Zero och klubbor! :)
Imorgon får vi äntligen pengar! Alltså våran familj, haha. Så mamma ska ner på stan och köpa sushi åt mig, men hon ska dit och kolla själv och köpa nå säkert. Sen senare på kvällen ska jag dra och köpa räksallad på pizzerian.
På torsdag ska jag och baby shoppa! Måste köpa nya leggings för fick damp förut så har flera hål på mina leggings, fan hatar mina damp uutbrott! Älskar dem leggings jag har nu!
På fredag ska vi äta kina mat eller om dem var thai mat, samma sak, haha.
Men nu ska jag dra!

Puss my lovers
haha störd

JAAAAAAAA!♥

Är så glad nu! För en tant eller nån haha hade sett Lillen! Hon sa att det VAR han för ingen har samma svans som honom (krokig). Och Blozzom och Cizzi hade sett honom vid skolan! Men tanten hade sett han vid 50+ boendet. Så han bor nog hos någon gammal tant nu, haha! Men katter kan ju flytta till en annan plötsligt. Men hellre det än att han är död! YES! Vet jag att han lever i alla fall! :)

Saturday♥

Hejsan bloggen!

Det hände en del igår, men tänker ändå skriva allt :) :

Skulle ta 13.20 bussen ner till stan för att träffa pappa, men var tvungen att gå till affären först för att hämda babys laddare han glömde där och 300 kronor, så jag sprang så in i helvete även fast det var blank is ute... tur nog ramlade jag inte! :) När jag satte mig på bussen lyssnade jag på musik som vanligt, kan seriöst inte vara utan musik när jag åker bil eller buss! Men det kom ju hundra pers på bussen så när jag skulle hoppa av på stan så var ju alla så jävla sega! Och jag knuffa till en tjej, jävla bitch blick hon gav mig... När jag hoppade av så stod min gulliga pappa där! Vi gick till Österns Pärla och åt sushi! Åååh vad gott det var! Och det kom en jätte söt bebis senare, åååh dog nästan! Sen gick vi till bion, eller utanför för under bion finns det ett café, kommer inte ihåg vad det heter... sen hörde jag någon säga: "är du blind eller?". Där stod Josefin, HAHAHA! Så nu fick pappa äntligen träffa henne! HAHAHA! Sen hände världens fail! Jag skulle krama pappa hejdå men han såg inte mig gå mot honom så han gick in i mig så jag höll på att ramla och klev på min fot, aj :( HAHA! Aja. Sen gick jag och Josefin in till cafét. Hon köpte en kladdkaka och Coca Cola. Jag åt en choklad tårta och Coca Cola Zero som vanligt ;). Vi snackade om allt möjligt, sen gav hon mig ett schema hon hade gjort hur vi kunde göra. Det var jätte bra! Vi bestämde att vi skulle träffas varje onsdag annars blir det så krångligt. Vi ska träna yoga nu på onsdag, nice äntligen! Och sola med tror jag det stod? :) Men i alla fall. Vi blev mätta efter halva biten HAHA! Drack typ tio klunkar av min cola sen dog jag typ, HAHA! Wierd ;o Vi gick in på Klöver Ess sen för jag skulle köpa cigg, jag som skulle sluta! Åååh! Men jag skulle ju på fest, så var ju lika bra att köpa :) Josefin följde med mig till bussen och hon höll på att ramla HAHAHA! Hon gick efter kanske fem minuter? Sen satt jag och vänta på bussen i 15 minuter kanske? När jag kom på så sa jag till busschaffören att han skulle säga till när jag skulle hoppa av vid en busshållplats jag sa till han för har aldrig hoppat av där förr :) Bra att jag kände honom, eller inte känner då, men har träffat han på bussen, han är jätte gullig och snäll mot mig :) Han lyssnade på opera -.-. HAHA! Men när jag hoppade av så gick jag till baby, men han duschade HAHAHA! Så satt och kollade på tv tills han var klar. När han var klar kollade vi på tv till 17.30 för då skulle vi möta Amanda och en annan tjej, hon har ett barn och är 17 år, :) Jätte söt tjej! Amanda med off course. Satt vid henne hela festen för baby var bara i köket med en massa killar -.- plus att en person kom som jag inte ville komma, oops... Vid 21.30 ville jag hem, så sa hejdå till Amanda och Anna, sen följde baby och Simon mig till 1:ans busshållplats för orkade inte ta 91:an vid baby för då måste man hoppa av på stan sen vänta på 1:an... Men när vi hade gått några meter från babys lägenhet så sa baby att 1:an kom om 2 minuter! Simon sa att vi inte skulle hinna om vi även sprang... Men vi hann HAHAHAHAHA! Var JÄTTE trött när jag satt på bussen... och orkade inte lyssna på pop eller techno eller nå rock när jag var trött, vem vill? Så jag lyssnade på Beethoven HAHA! Men skit bra och söt musik ju! Men det är ju sån lugnande musik så jag somna en gång men vaknade av att någon tryckte på stopp knappen, tack gode gud! Mamma mötte mig :) Och hade köpt skit mycket godis men Johan tog ju fan all choklad... När vi kom hem fixade mamma mig bacon med makaroner, mums! Åt det med Coca Cola Zero yummi! Vi kollade på Simpsons medans :) Somnade efter någon timme kanske? HAHAHAHA Homer dansade naken i kyrkan, doooog! Aja, men nu MÅSTE jag på toa sen ut och ta en cigg!


Puss!

About me a little bit

1. Mitt hår växar skiiiiiiiit segt!
2. Jag HATAR när folk tar på mig, t.ex på armen eller axeln, vet inte varför men får utbrott då!
3. Jag är: hollänsk, tysk, fransk och svensk :-)
4. Jag blir jätte lätt arg.
5. JAG ÄLSKAR TYSKLAND!
6. Jag kan bara äta: pannkaka, lax, köttfärssoppa och sushi.
7. Jag hatar mat, men äter ändå, är ju lixom inte förtjust i det.
8. Jag hatar folk lätt.
9. Av någon anledning är jag kär i en skol mördare.
10. Jag är 1.69 men nästan alla tror jag är 1.75 av någon anledning, HAHA!

Nu orkar jag inte skriva nå mer, kommentera nå mer :)

Fredag den trettonde...♥

Hejsan bloggen!

Idag är det fredag, yeeeeeah! Men tyvärr den trettonde... Ska ner på stan med Elin vid 12.00 för hon ska fixa nå på Swedbank. Är som värsta is bana ute så kommer väl bryta nå ben eller arm, eller otur och slå huvudet, skulle inte förvåna mig♥  Är så jävla törstig nu att jag håller på dö! Vill ha Coca Cola Zero! PLUS att mina cigg är slut... men ska sluta, jävla slyna hatar allt........... haha emo

Puss!

Elin♥

Hejsan bloggen!

Kom nyss in. Har varit ute med Elin, saknat bruden!
Vi pratade om allt möjligt och kan inte sluta garva åt en sak men kan inte skriva den här... ;)
O juste! Jag kanske ska börja i Elin klass på Källmur. Hon går i en special klass där dem som har ADHD går. Fan vad najs om jag började där! Mamma ska snacka med soc och rektorn. Ska nog till skolan någon dag så jag och Elin kan snacka med rektorn. FATTA ROLIGT OM JAG BÖRJADE DÄR!
Damp ungarna...
I alla fall Elin, ville kniv hugga en lärare eller nå sånt, HAHAHAHA! MÅSTE ha respekt för henne annars jävlar! Men tur att jag har henne, hon har ju liksom förändrat mitt liv från förr...

Men nu ska jag dra...

Puss!



gammal cp bild

Download!

Hejsan bloggen!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett par dagar... Men har haft fullt upp!
Var hos baby igår. Vi gjorde kyckling vingar som var jätte goda!
Vi kollade på jätte ägiga filmer med :')
Nu väntar jag på att vissa serier ska laddas ner:

Elvis I Glada Hudik
Eva & Adam
Family Guy Säsong 4

Är besatt av Family Guy igen, haha! Men gud så bra det är ju!
Och Elvis I Glada Hudik är för söta! Dem är ju utvecklingsstörda, och jag menar inget illa med det ju! Dem gör väl musikaler, om Elvis eller nå? Jätte gulliga, älskar dem!
Eva & Adam är så gulliga! Älskar filmen med, och i denna serie är dem ju yngre, puss på dem!

Puss på er med!

At boyfriends place (y)

Hejsan bloggen!

Är hos baby nu och kommer dö av svält! Han har ju bara glass hemma... Så har bara vräkt i mig massa glass för det finns inget annat att äta... Men ska ta bussen hem om en kvart typ? Så ska skynda mig och säga till baby att skynda sig för tror han ska ner på stan, tar samma buss som mig då. Idag har vi ju vart i Valbo!

Men vaknade vid 10.00 - 11.00? Gick upp och lyssnade på musik. Åt flingor med jordgubbar senare, mums! Kollade på film och serie medans. Blev så fucking bored! Så jag tog bussen till Köpis där baby var med två kompisar. Jag och baby gick in på Köpis för jag hade pengar kvar på Carlings. Köpte en jätte fin lång linne med Guns N' Roses på. Sen träffade vi på killarna senare, ena köpte ett cigg paket som han och jag delade på. Dem drog till bussen och vi till McDonalds. Jag bjöd baby, snäll jag är! Men jag åt en BigMac Co och baby en cheeseburgare. GOTT! Men killarna kom sen för dem missade bussen, så dem satt där med oss och vi alla tog bussen. Jag och baby gick till honom och kollade på tv, m.m. Men nu MÅSTE jag dra!

Puss!


Godnatt!♥

Hejsan bloggen!

I'm so bored!!!!
Så ska nog ta och lägga mig och kolla på The Simpsons medans jag äter någon macka? :)
k info again u know (:

SNÄLLA LÄS MER GEEKS! :)))))



wiiiie! HAHA ni ser väl hur han säger wie?
HAHHAA gullunge


Family Guy♥

Hejsan bloggen!

Håller på att ladda ner säsonger av Family Guy. Åååh har saknat serien!
Men idag har jag varit med Blozzom hos henne och hos mig, nice! (y).
Men jag orkar inte skriva så mycket mer nu :(
Fortsätt läs bitches!


PUSS!

ÅÅÅH!

http://www.tumblr.com/blog/annaehbest

Fuck the 14th February I love you everyday!

Hejsan bloggen!

Vaknade vid 10.00. Gick upp och såg att baby hade ringt. Han ska ju flytta in helt i sin lägenhet! Pappa hjälper till :) Han kanske ska ha fest idag där, men jag ska inte dit ;p palla
Vet inte mer vad jag ska skriva :) Men skriver mer senare, ska dra och hämta cola, hihi (:

Puss!





FREDAG!

Hejsan bloggen!

Äntligen fredag!!!!
Ska till affären nu och köpa Coca Cola Zero. Saknat! Har ju bara druckit julmust i jul!

Aja, puss!




bilder♥

Hejsan bloggen!

Här kommer några bilder från när jag var hos Kim:





En av hans cp fothöljer är ju trasig så jag fall omkull...







Roligt att den väger 6 ton...

Harris














Emo













Sopa HAHAHAHAHA


Fucking snö!

Bara så ni vet så äter jag inte snö...

<3



Drar till Kim med baby! <3

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!


YO


YES!



Nu har mamma skickat efter boken "Bowling For Columbine".
Den finns som film med, men föredrar boken :)

God morgon!

Hejsan bloggen!

Vaknade kanske för någon timme sen? Gick upp och lyssnade på musik, sen satte jag på datan! :)
Mamma och Malin kom nyss hem från Kvantum, mamma har köpt hem Activia åt mig, mums!
Jag kom på nyss att jag har ju inte lagt ut det jag har fått i julklapp eller vad jag har köpt av julklapps pengarna! Men jag lovar att göra det idag eller imorgon eller någon dag i veckan! :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och väntar på att få frukost av mamma! :)


Puss!




wzup Dylan?

smart grabb!



I agree

Orkar inte

Är helt slut med allt snack hur jag kan gilla en skol mördare. Han är störd, han är en äcklig fitta, han gav inget gott åt mänskligheten, han var en psyokopat m.m. Åh håll käften i en sekund och sluta trakassera Eric och mig. Ni kände inte honom och har aldrig pratat med honom! Eller det har ju inte jag heller gjort... Han hade tvångstankar, var tvungen att ta medicin och sånt tråkigt. Jag kan själv erskänna att jag kan ha tvångs tankar. Inte att jag vill ta mitt liv, utan att göra en del saker. Men det är p.g.a min sjukdom. Hatar folk lätt och bryr mig inte om folks känslor. Allt var runt omkring oss enligt mig och Eric. Jag kan tänka att jag vill krossa "personens" huvudet, krasha saker, allt våld. Jag uppskattar Eric. Åh, att bara tänka på honom gör mig helt... Och att han inte lever... Jag har velat träffa honom. Vi ses i helvetet. För vem vill flyga upp till himlen. Bland änglar och skit. Gud vet att jag inte vill bli en ängel. Kan jag och Eric spela kort nere, HAHAHA! Nej, men seriöst. Jag håller om Eric! Om någon mobbade mig skulle jag spränga "personens" huvud och aaaaaagh! Jag och Eric skulle passa som bff!
fuck oss alla Eric hatare. Ni är värre än honom :) hagelgevär till mig.




:)





MYS♥

Hejsan bloggen!

Är här hos min älskling!
Vi kanske ska till pizzerian sen, om den är öppen nu? Hatar att nästan alla affärer är stängda nu -.-
k info
Puss!
Eric David Harris

♥ eric harris ♥

RSS 2.0