Bästa filmerna mellan åren 2000-2010

2000: American Psycho
En rik investeringsbankchef i New York som heter Patrick Bateman, döljer sitt psykopatiska ego så gott han kan för sina medarbetare och vänner. Ni måste kolla! HSHAHHSHJS!!!!!

2001: Scary Movie 2
Asså jag ÄLSKAR Scary Movie filmerna, men speciellt 2. Ungdomar är i ett hemsökts hus och det är paraodier på skräckfilmer, t.ex The Exorcism. En tjej blir besatt men när dem har försökt att få ut jäveln ur henne länge så inser dem att det typ inte går så en person skjuter tjejen ojoj.

2002: The Ring
The Ring vet alla som har sett den hur det går ut på. Kollar man på filmen där Samara är på så får man ett samtal från en person som säger "seven days". Seven days menas att dem har bara en vecka kvar att leva för bitchen Samara kommer då.

2003: Zero Day 
Andre och Cal är mobbad i skolan och får massor av skit av små f*ttor. Dem bestämmer sig helt enkelt att skjuta upp skolan. När Andre fyller år så får han en kamera och dem två killarna spelar in allt vad dem planerar och visar sina gevär m.m. Don’t bully cause you can be shot.

2004: Saw
Asså det finns inte så bra filmer från 2004 enligt mig iaf så jag väljer Saw även fast den inte är så jävla bra. Det är personer som vaknar upp nånstans som dem inte vet hur dem har hamnat där. Såga sitt ben av, yaks.

2005: The Exorcism of Emily Rose
Fyfaaaan va jag inte kunde sova efter denna film…. Filmen handlar om en tjej som heter Emily Rose som blir besatt. Allt börjar när hon börjar på college eller vafan det var. När hon ligger i sängen så står det en liten burk med pennor i på hennes nattduksbord och den börjar skakas och sen faller ner på golvet. Hennes täckte dras ner från sängen. När hon lägger sig ner så dras liksom madrassen ner och någon tar över hennes kropp så hennes armar lyfts upp och fingrarna dras ihop. När hon ser människors ansikten så blir deras ögon svarta och deras mun gapas stort och är helt svart. Hon börjar äta spindlar och pratar ett språk som förmodligen demoner pratar. En präst gör en exorcism på henne men tyvärr så dör hon.

2006: The Hills Have Eyes 3
Två föräldrar, deras son, två döttrar, äldsta dotterns kille, deras egna bebis och två hundar ska åka med nån sorts husvagn till nånstans kommer inte ihåg vart. Dem tar en genväg genom öken men vad dem inte vet så är det inavlade kannibaler där. Dem kör över nå sort taggtråd aktig sak så däcken går helt sönder. Mot kvällen så går pappan mot nån mack eller vafan det var och det slutar med att nån kommer och tar han. Yngsta dottern ligger och sover och då kommer två inavlade kannibaler och ena våldtar henne och äldsta dottern dödas av den andra kannibalen. Ena kannibalen ser deras bebis och tar henne. När killen till äldsta dottern kommer in så blir han hysterisk när han ser hans tjej och att hans bebis är borta. Han letar efter barnet och kannibalen som våldtog yngsta dottern försöker döda han. Mamman i familjen ser sin man vara fast på nån sak och bräns upp. Pappan till bebisen dödar kannibalerna och får sin dotter tillbaka. Sonen och yngsta dottern överlever, YEY FÖR DEM!

2007: Paranormal Activity 
Katie och Micah märker att det är något i deras hus så Micah köper en kamera och filmar allt speciellt när dem ska sova. Dörren till sovrummet stängs, det hörs fotsteg, Katie går utan att hon visste om det ungefär som någon åkte in i hennes kropp, någon drar ut Katie från sovrummet och hon får ett stort bett. Filmen är obehaglig af speciellt när Katie attackerar kameran efter hon har dödat Micah.

2008: The Strangers
Ett par med namnen Kristen och James åker till en stuga och en kvinna kommer mer än en gång och knackar på dörren och letar efter någon som inte ens bor där. När James åker iväg för att göra en grej så försöker tre människor med masker att bryta sig in i stugan. Dem ser riktigt jävla obehagliga ut med maskerna speciellt mannen. Dem lyckas bryta sig in och paret blir mördad yaks.

2009: Jennifer’s Body
Jennifer är en elak cheerleader som är besatt av en demon som vill plåga pojkar i Devil’s Kettle, Minnesoda. Det är sedan upp till  Jennifers bästa vän Needy att döda Jennifer. Riktigt spännande film kolla okeeej!

2010: Insidious
Josh och Renai flyttar in till ett stort hus med sina tre barn och en av barnen är med i en olycka på vinden och hamnar i en koma. Efter några månader så får han komma hem och då inträffar familjen en rad oförklarliga och skrämmande händelser. Föräldrarna börjar misstänka att huset är hemsökt. Det var länge sen jag såg den men kommer ihåg att jag blev jävligt äckligt rädd ew!

RSS 2.0