hahahhahaa

Jag kollade tillbaks mina inlägg på Eric Harris och Dylan Klebold och hur folk kommenterade, fyfan va pinsamma dem är. Dem vet att jag har rätt och en dag kommer dem börja grina för jag ska visa dem en sak. Don't play with the columbines. Svennar alltså hahhahhaha bu.


24 SEPTEMBER♡

Hejsan bloggen!
 
Är riktigt trött idag, kanske för jag har varit så hypad på sistone? Dricker Coca Cola just nu, vad skulle jag göra utan det? Men ska kika in Tumblr nu och vi hörs senare, okay?
 
Puss!
 
När ens crush kommer in i rummet
 
 
 
 
 

Vilken Phoebe är du idag?

 
Vilken Phoebe är du idag? Jag är lätt den femte "I'm a really cool person."

23 SEPTEMBER♡

Hejsan dagboken!
 
Idag vaknade jag mot 12.00, brukar annars vakna vid 09.00, haha. Men mamma var inte hemma för hon var och handlade så värmde pizza till frukost. Vissa kanske tycker det är konstigt, men låt mig äta pizza det är gott. Just nu lyssnar jag på Molly Nilsson - I Hope You Die. Titeln låter lite sådär men lyssna på den, den är bättre. Idag ska jag bara ta det lugnt och ta ett bad, så glad att jag och mamma bytte till bad från dusch! Men nu ska jag kika in på Tumblr.
 
Puss!
 
 
 
 

Låt mig tycka om dem

Många säger att jag är en psykopat för att jag gillar Eric Harris & Dylan Klebold. Ja, dem gjorde en skolskjutning, men låt mig gilla dem. Inte fan klagar jag på andra människor som gillar något inte jag gillar. Respektera eller försvinn för det gör mig förbannad och gör mig inte det, okej? Det dem gjorde var inte bra men NI vet inte DERAS historia så låt dem vara. That's it:)
 
 
 

Cal & Dylan

Killen på filmen
Riktiga Dylan

Zero Day♡

Jag kommer ihåg hur mycket jag var besatt av Zero Day filmen, men ni måste se den, den är skit bra. Alla gillar väl inte såna filmer men jag gör det, är crazy.
 

I'm back

Hejsan bloggen!
 
Jag är tillbaka, ska skärpa mig och börja blogga som jag gjorde förut, det var mycket också. Så nu kör jag, okej?
 
Puss allihopa!
 
 

RSS 2.0