Mums!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och kollar på The Simpsons med baby. Jag tog aldrig cykel turen utan gick till Kvantum. Gud vad skönt det var! Kände mig så frisk och fräsch! Vi köpte: juice, choklad havre dryck, jordgubbar, melon, avokado, nötter och risi frutti. Tror det var allt haha! Så har ätit lite av det nu! Imorgon ska vi hem till baby och hans syster kommer också dit! :)

Puss!


Saturday

Hejsan bloggen!

Kollar på Exorcisten lite små läskigt. Idag ska jag ta min första cykel tur i år! Ska till Kvantum och möta baby för vi ska köpa gott tills ikväll! Han åker till Iran på tisdag morgon så vi ska ha mys tills då!

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_196321114.jpg" class="image">


Biatch

Hejsan bloggen!

Förlåt för BARA ETT inlägg idag! Men har varit så trött :( Men nu ska jag gå och kolla på någon slags dokumentär om dinosaurie och annat. Nice (y). Ska självklart ta en gravad lax macka! Mamma köpte gravad lax åt mig idag, yeeeeey!

Puss!


Godmorgon!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby. Han ska alldeles snart gå till jobbet! Idag ska jag bara ta det lugnt för är så himla trött!

Puss!


Film

Hejsan bloggen!

Nu blir film mys med baby. Vi ändrade oss och kollar nu på en film om förr i tiden, ungefär när människor såg nästan ut som apor. Intressant :)

Puss!


Gottis!

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen medans baby sitter vid datan. Vi ska snart kolla på Puss In Boots. För igår somnade jag på en gång så jag såg den inte haha. Vi har vindruvor, jordgubbar, äppeljuice och choklad havredryck! Åååhh är besatt av choklad havredrycken! Den är så jävla god! Den smakar blandning av choklad och havre man känner att den är nyttig :) Men nu ska jag försöka få baby ifrån datan!

Puss!


Äntligen!

Hejsan bloggen!

Nu funkade det med spelet. Sebbe fixade, bra brööör! Men nu ligger jag med baby i sängen och vi ska snart kolla på film. Juste, idag när jag var på stan med Mimmi och kusin så fick jag ett par pilotsolglasögon av Mimmi! :D

Puss!


Fix!

Hejsan bloggen!

Nu ska jag börja fixa mig för ska ner på stan och äta/fika med min kusin och Mimmi!

Puss!


Våra Värsta År

Hejsan bloggen!

Sitter i soffan och kollar på Våra Värsta År. Mamma håller på att göra korv med bröd åt mig! Det är jätte varmt ute, tycker i alla fall jag!

Puss!


Fuck...

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby och kollar på Puss In Boots. Är skit arg för jag laddade ner ett spel från iTunes men det kom aldrig in på mobilen...tror jag i alla fall för såg inte det! Arghh.

Puss!


I love you to much

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen med baby. Ska nog gå och ta mat och kolla på något roligt?

Puss!


At my place

Hejsan bloggen!

Är hemma nu eller har varit det ett tag då... Jag var som sagt på BUP sen träffade jag Josefin på stan och fikade på Wayne's Coffee. Sen gick vi in på Nian och där gick vi in på Glitter och dem har ju löshår där, fyfan vad sugen jag blev! :( Sen när jag gick mot bussen hörde jag någon säga mitt namn så jag blev helt fördesam men då såg jag att det var Mimmi min mormor! Hon är ju hos mammas syster nu! Åh har saknat henne! Hon, jag och Amanda min kusin ska fika imorgon mysigt! Nu har jag lite små tråkigt men hittar på något snart nog? :)

Puss!


Fika med Josefin!

Hejsan bloggen!

Sitter på Wayne's Coffee och fikar med Josefin :)

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_195887515.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1598417/images/2012/pic_195887515.jpg" class="image">


Done

Hejsan bloggen!

Vi är klar nu och vi sitter på Sibylla för är jävla hungrig. Han vi pratade med kom från Polen så det var svårt att höra vad han sa haha. Och han gav mig ett uppdrag att rita männen jag ser i mitt rum, haha!

Puss!


BUP

Hejsan bloggen!

Sitter i väntrummet på BUP nu. Hoppas han kommer snart!

Puss!


Outfit

Här är mina nya inköp på mig!
Ursäkta för den ruffiga håret...


Fuck this

Hejsan bloggen!

Jag har försökt att logga in via mobilen som vanligt men det gick inte. Jag blev ju skit rädd för trodde det hade hänt något på min blogg... Men nu äntligen funkar den!!! Aja, idag klockan 12.00 ska vi på BUP, yeeeey... Mamma skriker nu vad jag vill ha för frukost man det finns inget hemma så nu skriker vi på varandra, hehe.

Puss!


Natti!

Hejsan bloggen!

Nu har vi kollat klart på filmen, den var bra! Nu ska jag försöka sova för måste vara pigg tills imorgon då jag och mamma ska till BUP... Vi ska prata med någon kille om min ADHD och bipolär. Sen om killen jag ser i mitt rum. Har jag berättat om det? Men ibland ser jag en kille med grå huvtröja i mitt rum men ser inte hans ansikte för när jag ser honom så går han förbi mig. Vet inte om jag ser i syne eller om det spökar. Jag tror verkligen på spöken! Aja, nu ska jag försöka sova!

Puss!


Filmmys!

Hejsan bloggen!

Jag och baby ligger i sängen och kollar på Det Regnar Köttbullar tillsammans. Äter flingor med mjölk som är min nya drog!

Puss!


Inköpen

Jeans - 199 kr
Topp - 99 kr

Båda på H&M :)


Dylan?

Det är en kille som sitter på bussen som är skit lik Dylan Klebold, ååååhhh!!!!


Valbo luffis

Hejsan bloggen!

Har varit och käkat med pappa sen gick jag och baby till H&M och köpte nya byxor och en topp som jag tänker lägga ut bilder på ikväll. Vi hade tråkigt sen och vi ville inte åka hem så babys kompis skulle köra bussen till Valbo och tillbaks till stan så vi följde på! Baby sitter och pratar med chauffören medans jag lyssnar på musik. LUFFARE.

Puss!


Stan jao

Hejsan bloggen!

Sitter vid busshållplatsen med baby. Vi ska ner på stan och käka med pappa. Vad vad hungrig jag är då...

Puss!


Mmmmhhh

Äntligen är maten klar!


Det är mycket godare än vad det ser ut!


Bacooon

Hejsan bloggen!

Mamma eller om det är Stefan håller på att göra bacon sås med pasta nu. Vill ha nu är så jävla fucking hungrig! Men ska äta vid 18.00 också med pappa, blir nog min älskade avokado sallad! Men nu ska jag ut till köket och fråga om maten är klar någon gång!?

Puss!


God morgon!

Hejsan bloggen!

Vaknade vid 08.00 och kunde inte somna om så vilade lite i sängen sen gick jag upp och lyssnade på musik. Nu bloggar jag och spelar mina spel! Idag ska jag åka ner på stan och äta med pappa, mys! Ja, vad finns det mer att skriva om? Jag är i alla fall JÄTTE hungrig så ska se vad det finns för frukost!

Puss!


Morden I Midsomer

Hejsan bloggen!

Ligger och kollar på Morden I Midsomer med mamma. Är ganska trött men kan inte sova, får säga till mamma att klia mig på ryggen!

Puss!


Äpple<3

Jag gillar äpple


Tröttiz

Hejsan bloggen!

Är så fruktansvärt trött! Måste orka tills imorgon då jag ska äta med pappa på stan! Sen efter kommer baby ner på stan så han och jag ska kolla på nya byxor åt mig! Vill ha svarta :) Aja, baby sitter vid datan och gör något medans jag bloggar och spelar mina älsklings spel!

Puss!

Snygga osminkade jag


Hungrig :(

Hejsan bloggen!

Är hungrig så jag gick till käket och tog en stor skål med cornflakes utan mjölk, höhö. Men snart är det mat, gott!

Puss!


Music<3

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och lyssnar på musik medans jag bloggar! Älskar musik, är förälskad i musik! Åååh jag har så ont i ryggen, hate it! Idag ska baby kanske sova här får se om jag vill vila. Imorgon ska jag äta med pappa på stan. Jag hoppas på restaurangen på Flanör! Älskar deras avokado sallad, är förälskad i den med! Men nu ska jag göra annat!

Puss!


LOL

Hejsan bloggen!

Ligger kvar i sängen men ska nog göra frukost! Baby är här fortfarande här, han börjar 11.00 nu tydligen? Men han är väl trött min älskling!

Puss!


Oooops

Jag råka som ni ser att jag lade ut bilderna fel när jag bara hade puder och hade målat in ögonbrynen skulle egentligen ligga högst upp. Aha, jag är som sagt ett klantarsle :( Puss!


Min smink runda!

Hej bloggen! Tänkte visa nu genom bilder hur jag sminkar mig:)

Bild 1: Jag målar in ögonbrynen och sen pudrar jag på solpuder. Jag använder inte foundation.

Bild 2: Jag tar svart ögonskugga innanför undre fransraden och innanför övre fransraden, hoppas ni fattar vad jag menar!

Bild 3: Jag lägger på svart ögonskugga över hela ögonlocken.

Bild 4: Jag lägger silver/glitter ögonskugga löst över den svarta, kom igen över HELA ögonlocken!

Bild 5: När jag har lagt ögonskuggorna över varandra skuggar jag lätt med mitt pekfinger.

Bild 6: Sist så sätter jag några lager mascara!

KLAR!


God morgon!

Hejsan bloggen! Ja, jag är redan uppe! Fast ligger i sängen fortfarande för orkar inte gå upp haha. Baby ligger och håller om mig, sötnosen då! Han börjar jobba om 45 minuter ungefär? Jag ska ta det lugnt idag och får se om baby sover här inatt? Nä, nu blev jag hungrig! Får se om jag orkar lyfta på arslet... Puss!


Night time!

Hejsan bloggen! Jag ligger i sängen och kollar på American Dad med baby dom sover. Ska sova nu jag med är jätte trött! Puss!


Tröööött!

Hejsan bloggen! Ligger och kollar på Family Guy alldeles själv för baby åkte hem till Valbo. Får se om han kommer tillbaka? Jag är jätte trött! :( Och hungrig! Så mamma håller på att göra frukt yoghurt med cornflakes :) Puss!


Frukost!

Hejsan bloggen! Sitter i sängen med baby och äter räk och skink sallad! Jätte gott! Puss!


Svar

Vem är under täcket? ;s


Svar: HAHA det är min pojkvän Masood som jag kallar baby i bloggen :)


Family Guy!

Hejsan bloggen! Ligger i sängen med min älskade baby och kollar på Family Guy. Har gjort ost smörgåsar och dricker choklad havre dricka. Ååh den är så himla god! Men nu ska jag fortsätta med detta. Puss!


Mina babysar!<3

Har världens sötaste, goaste och underbaraste älsklingar!


Freeeesh

Hejsan bloggen! Kom nyss ut ur duschen, damn vad skönt det var att duscha! Jag ska blåsa mitt hår nu sen borsta tänderna och efter det ska bi nog kolla på American Dad :) Besatt av det? Puss!


On the way home!

Hejsan bloggen! Sitter på bussen på väg hem nu med baby. Vi träffade ellie, Evelina, Hanna, Pontus och Mimmi på stan. Jag fuskade lite och åt en Mcflurry på McDonalds. Ni som inte vet så har jag slutat ätit godis och läsk. Imorgon ska vi kanske träffa Hanna och Pontus igen :) Puss!


Stan!

Hejsan bloggen! Sitter på busshållplatsen med baby, ellie och Evelina. Men nu kommer bussen. Jag och baby ska träffa Hanna och Pontus. Puss!


Fix

Hejsan bloggen! Ska börja fixa mig nu för ska träffa Hanna och Pontus. Baby slutar 18.00 så då kanske det blir pizzan vet inte vilken tid. Men ska skynda mig nu! Puss!


Friends again!

Hejsan bloggen! Idag ska vi träffa Hanna, pontus och Frida igen :) Men vet inte än, håller på att smsa med Hanna nu i alla fall. Men skriver senare! Puss!


Där fick han igen för bilderna han lade ut på mig på facebook!


Vårrullar<3

Hejsan bloggen! Sitter med mina älskade Vårrullar!<3


Lördags mys!

Hejsan bloggen! Idag är det ju lördag kom jag på nu! Så idag ska mamma beställa från pizzerian. Jag ska nog ha kebab tallrik eller räksallad :) Men nu håller mamma på att göra en vårrulle åt mig. Är besatt av dem! Puss!


Godmorgon!

Hejsan bloggen! Vaknade nyss och baby ska snart till affären och jobba! Jag ska lyssna på musik! :) Idag vet jag inte vad jag ska göra kanske vara med baby? Är så att jag är så fruktansvärt trött :( Ska i alla fall lyssna på musik nu :) Puss!


Svar

Det var en som frågade vart min jeans jacka kom ifrån. Den kommer ifrån Lindex. Men jag köpte den förra året så vet inte om den finns kvar :)


Night

Hejsan bloggen! Skriver som en galning nu när jag kan blogga via iPhone! Ganska bra ju? :) Kollar fortfarande på American Dad med baby som jag tjatar om... Ska nog borsta tänderna snart för är redan trött! Puss!


Hungriig

Hejsan bloggen! Ligger med baby fortfarande och kollar på American Dad. Jag har redan ätit två vårrullar och baby har ätit en Billys pizza men nu vill jag ha två till och baby ska ha en vårrullar. Vi är så jävla sjukt hungriga! Puss!


Mys med min älskling<3

Hejsan bloggen! Ligger i sängen med baby och kollar på American Dad :) Och snart kommer mamma in med vårrullar :) Puss!


Gungjävel

Jag och Hanna skulle se hur långt ner vi kunde komma i gungan och jag fastnade självklart så Pontus fick hjälpa mig upp men han var för klen så jag ringde mamma så hon fick hjälpa mig upp och hennes kommentar: "jävla fett arsle" hahahaha. Men tur fick hon mig upp mig!


Väntaaar

Hejsan bloggen! Sitter vid affären och väntar på Hanna. Tröööök!


Baaaooow

Bilden blev inte bra i förra inlägget....


Friday!

Hejsan bloggen! Sitter och kollar på Ellen Degeneres :) Idag ska jag träffa Hanna och Frida med baby :) Igår var jag och baby med Hanna, Pontus och Frida. Vi hade skit roligt. Men ska snart till affären och ge pengarna till baby jag är skyldig och pengar till affären :) Puss!


Frukost!

Hejsan bloggen! Sitter och äter frukost medans jag kollar på Americas Next Top Model :) Puss!


Sånt underbart och varmt väder ute!

img_3469 (MMS)

Sånt underbart och varmt väder ute!


Hejsan bloggen! Sitter på pizzerian med ba...

img_6841 (MMS)

Hejsan bloggen! Sitter på pizzerian med baby, Hanna och Pontus och snart ska vi träffa Frida :) Puss!


Hejsan bloggen! Mitt första inlägg via iPh...

Hejsan bloggen! Mitt första inlägg via iPhone :) Skit nöjd med mobilen! Men det är bara så att sportigt fuckar för det skulle ingå i mobilen men vi hitta inget så var tvungen att ladda ner det men det gick inte så nu håller mamma på att prata med telia och det ska funka nu. Puss!


SMS-inlägg

20120321282 (MMS)


Hejsan bloggen! Sitter på Flanör och äter ...

Hejsan bloggen! Sitter på Flanör och äter avakado sallad med baby. Är så hungrig! Men ska sluta skriva nu för måste äta :) Puss! <3


Mmm

20120321283 (MMS)

Mmm


Hejsan bloggen! Jag sitter här med en Acti...

Hejsan bloggen! Jag sitter här med en Activia och en stor skål vindruvor :) Mums! Men ska nog kolla på Vänner eller något annat nu. Puss! <3


Hejsan bloggen! Idag skulle jag ju gymma m...

Hejsan bloggen! Idag skulle jag ju gymma med Josefin men jag orkar inte för är så trött efter resan :( Men ska i alla fall shoppa med baby :) Vi ska ner på stan när han slutar vilket är vid 16.00 - 17.00 :) Men nu ska jag lyssna på musik, ha det bra! Puss! <3


Please don't think about all the beautiful people you look so high up to. Because you are just as beautiful♥

Hejsan bloggen!

Kan äntligen skriva på mitt andra tangentbord som jag har istället för att skriva på bärbara för det är en massa lossna tangenter där och ja... Idag träffade jag baby, åååh min älskade sötnos! Juste! Både resan till Boden och hem var försenat, alltså vi skulle komma dit vid 10.00 men kom ham och till Boden 11.00 nånting. Så vi kanske kommer få rabatt och då kan vi åka tillbaks i höst? HOPPAS! Kommer såklart sakna min baby, men han kanske kan följa med? :) Aja, men baby hade beställt string trosor till mig medans jag var bortrest, hahahhah ni ska bara se dem, är ju bara massa trådar HAHA! Aja, men tänker lägga ut lite kort från Boden. Men är inte så snygg och jag tänker lägga ut bilder på min underbara tremänning Wilma, sötaste ungen i världen!♥
Puss!


ps: imorgon ska jag nog gymma med Josefine, fan vad skönt, var så länge sen!




Jga i sovrummet jag sov i. Där sitter jag och designar i blocket HAHA!
Fick en jätte snygg Adidas tröja av Mimmi!


Hjälper Mimmi med tacosen :) Nej, min mage står inte ut sådär mycker
trycket på tröjan böjs jätte mycket utåt?


Jag och min söta tremänning Wilma. Bara 8 månader!♥


Gullunge!♥


Gosfia!

Älskar bilden!


Gullunge med sin socka på huvudet hahahaha!

Jag skickade mina ringar jag köpte i Boden...

Jag skickade mina ringar jag köpte i Boden. Hoppas dem syns annars kommer dem nog sen:) Vi är snart framme i Gävle och är jätte hungrig :( Men ska till Kim först för baby börjar inte jobba fören 11.00 så ska ge honom sällskap till dess. Men nu måste jag sluta för har fått två sms säkert från baby. Puss!


SMS-inlägg

20120320259 (MMS)


Hejsan bloggen! Nu ligger jag i våran kupe...

Hejsan bloggen! Nu ligger jag i våran kupe. Som vanligt måste jag skriva hur skönt det är här! Imorgon när vi kommer hem har Stefan köpt en färdig macka och en activia åt mig :D Och Silje våran hund fyller 6 imorgon! Min bebis har blivit stor! Köpte ett jätte stort ben åt henne idag på Dollar. Vad glad hon kommer bli! Men nu ska jag läsa min Hänt Bild och dricka min älskade Loka med hallon och persika. Men nu ska jag sluta skriva för baby har skrivit en massa sms! Puss! <3


SMS-inlägg

20120315254 (MMS)


Hejsan bloggen! Sitter på toa hos Mimmi HA...

Hejsan bloggen! Sitter på toa hos Mimmi HAHAHA! Vi kollar på Familjen Annorlunda. Ett jätte bra program om familjer som har många barn och en familj har tio barn eller hur det var! Men jag bloggar när vi ligger på tåget! Tänker mmsa mitt nya nattlinne nu men det blir ingen text för den syns aldrig :o Aja. Puss!


Hejsan bloggen! Jag vaknade 08.00 och var ...

Hejsan bloggen! Jag vaknade 08.00 och var inte ett dugg trött. Tror det var så för igår kväll bastade jag och Mimmi och det var så varmt och skönt så blev så trött. Men idag ska vi på stan för jag måste köpa nya leggings. Vi ska äta på Frasses också, gott! :) Men vi höres! Puss <3


LÖRDAGS MYS!

Hejsan bloggen!

Jag vet inte varför jag skrev lördags mys med stora bokstäver? Kanske därför jag är så glad att det är lördag? ÄR HYPER TYP H3H3H3H3H3H3HH3. Nej Anna nu går du över styr...
Aja, men nu lyssnar jag på Busshunter bara sådär 2006 liksom? Men han är ju fan bra så käften på er.
Idag vaknade jag kanske vid 06.30 jag ba. neeeej kan inte somna om!!!!! Så jag gjorde skink smörgår och oboy, mums! Men senare efter jag hade ätit upp lade jag mig i sängen och kollade på American Dad lööööve that serie! Då somnade jag HAHAHAHAHA! Sov några timmar. Fortsatte kolla på det. Tog en till skink smörgås och oboy, hihi. Efter någon timme åt vi lunch, jag åt pannkaka, men fick bara i mig en och en halv. Vi fikade också, gott! Till middag åt vi tacos, fasen vad gott det var! Och nu lyssnar jag på musik! Ska fixa ananas och Loka snart, HAHHAHAH adhil.dsf, adhd
Puss, party hard!

Hejsan bloggen! Jag ska sova nu för är så ...

Hejsan bloggen! Jag ska sova nu för är så trött. Idag skulle och jag och mimmi sola men jag var tyvärr för trött... Så vi bastade istället. Åh vad skönt det var! Blev trött och jäspade hela tiden så skönt var det! Jag hade hårpackning i håret medans vi bastade och mitt hår blev jätte lent och mjukt när jag sköljde det och blåste håret, me like. Men nu jag sova för är super trött och måste ha kraft tills imorgon för då ska jag och mimmi shoppa loss i luleå! Puss och godnatt några av er!


Data inlägg yao

Hejsan bloggen!

Sitter och lyssnar på Elvis, så jävla bra ju! & snygg hihi ;*
Men nu blir det äntligen ett data inlägg! NICE! '
Men har inte så mycket att skriva om.
Idag gav Mimmi mig en nå elektronik sak såg ut som en mellan stor tjock platta och det fanns en USB-sladd i som man kopplade in i datan och där i hade hon hundra tals bilder från 2003-2011! HAHAHAHAHAHHAHAH MIG=HAHAHAH! Ska lägga ut några nu för roligt, jätte mysigt att kolla på gamla bilder ju! :)

Puss! ;***



Jag, Kim & Jeppe 2003, hahaha! Var alltså åtta tror jag, i Boden.


Jag sommaren 2008 i Boden. HAHA där ser ni att jag ALDRIG plattade håret,
noppade inte mina ögonbryn heller, haha! HAHA kolla hippie tröjan!


I februari tror jag? 2009 hemma hos mig. Modell jao!


Hoppas inte Malin blir sur nu. Sommaren 2009 i Boden.


Jag och Malin i Boden sommaren 2009.


Jag i Boden sommaren 2009.


HAHHAHHAHHA HERREGUD! Jag i min nya blåa klänning som jag köpte i Boden sommaren
2009 som jag hade på mig på mammas och Stefans bröllop.


Jag i Boden hösten 2010.


Jag läser "Elsas Mode" i Boden hösten 2010.


Hejsan bloggen! Ligger i min säng hos mimm...

Hejsan bloggen! Ligger i min säng hos mimmi. Gud så skön den är! Somnade på en gång igår kväll! Det är faktiskt jätte mysigt här och idag har vi tre varit nere på stan och shoppat lite. Jag köpte en ring, två ögonskuggs penslar och ett läppsyl på H&M. Ett jätte sexigt rosa nattlinne på lindex. Sen åt vi på en kina restaurang. Efter kollade vi i en affär där dem har prydnader m.m. Det var jätte gulliga saker där. Men nu får ni kalla mig töntig men längre bort i affären fanns det saker åt barn och en massa pussel och målar böcker och det fanns en barbie tidning eller hur man kan kalla det och i var det massa barbie med underkläder så man kunde rita och designa på henne så jag köpte den HAHAHA. Men det var skit roligt att måla så! Innan vi åkte hem köpte jag fredags godis tills imorgon. Det blev physalis eller hur det stavar och andra frukter. Men nu är jag jätte trött så ska äta min räkmacka och kolla på american dad. Puss!


Hejsan bloggen! Är hos mimmi nu och ligger...

Hejsan bloggen! Är hos mimmi nu och ligger i sängen och kollar på american dad :) försöker hitta ett roligt avsnitt som jag såg förut men hittar inte... Men får fortsätta leta. Datan är bara för fucking seg! Irreterad jag blir :( men aja. Puss! :-*


Hejsan bloggen! Är på tåget och ligger i s...

Hejsan bloggen! Är på tåget och ligger i sängen. Åh älskar dessa sängar och när man åker så gungar det. Är som en bebis som somnar av vaggning :p men nu ska jag sova gott så jag är pigg när jag vaknar så jag kan gå till restaurantvagnen :) puss ! <3


Hey Oy Lets Go!

Hejsan bloggen!

Gör ett snabbt inlägg innan jag drar och möter baby och köper goda frukter! Nu har vi helt slutat med godis och läsk. Jag skriver mer om det imorgon när jag är hos mormor :) eller Mimmi då! Ska bli så mysigt! Ska ta med The Simpsons skivorna som jag kan kolla på där :) Och damn vad mycket jag ska shoppa! Blir nog mest leggings m.m för har nog med toppar!!! Aja, nu ska jag klä på mig något lite snyggare och dra ut!
Puss!



Har inte gymmat på länge nu, får ta och göra det när jag kommer hem!
Med Jossan! Men baby sa att Amanda gymmade på ett gym som det bara var tjejer som
gymmade på och alla träningssaker där var rosa, iiiii måste gymma där då!

Cougar Town♥

Hejsan bloggen!

Jag är så duktig och har kunnat sitta upp nu, men kommer ramla omkull när som hellst... Så ska göra detta inlägg snabbt! Ja, har laddat ner andra säsongen av Cougar Town. Love the show! ♥ Så överför några avsnitt nu på usb minnet. Ska kolla på min plasma tv, orkar inte kolla på min gamla data skärm. Ni vet såna dära stora som man hade förr? För min plasma skärm gick sönder, så nu har jag en sån hära gammal. Jag är ju sådan tjej som alltid måste va in style. När iphonen kom så tjata jag 24/7 tillslut fick jag en, när alla hade plasma tv i sitt rum plötsligt så tjatade jag på mamma och då fick jag en, ville ha en ny data fick jag en av mormor, även fast jag hade en data ville jag ha en bärbar och jag tjatade&tjatade&tjatade på mamma så hon fick tillslut nog så jag fick en på min 16-års födelsedag! Och nu snart ska jag få en surfplatta, iiii! Men vet inte när, bara jag får en, det där lät konstigt men alltså jag bryr inte när jag får den blir glad när jag än får den för jag har alltid velat ha en! :D Så nu väntas bara en cross-training HEHHEHE, men den får inte plats :'( Aja, får se vad annat det finns, mmmh! JUSTE! Vela ha en rosa soffa som jag såg i IKEA katalogen, jag såg på mammas blick när jag sa det att jag kommer få den, haha! Måste ta bort gäst sängen då! :) Men överföringen är klar när som hellst, så ska sluta skriva!
Puss!!!!! (LLLLLLLLLLL)

Flera vinklar
Denna surfplatta vill jag ha!

Sött skydd man kan köpa!



Hejsan bloggen! Ligger och kollar på parta...

Hejsan bloggen! Ligger och kollar på partaj på kanal 5 hemsidan. Snart börjar säsong 2 av det kan inte vänta på det! Så kollar på säsong 1 på kanal 5 hemsida som jag skrev förr. Älskar christine meltzer! Så jävla rolig! Myser med det och äter godis och dricker läsk. Få se om jag får i mig godiset för när jag för ett tag sen skulle äta mat så fick jag kvälljingar! Usch! Men ni alla får ha en trevlig och mysig fredag. Puss!


Hejsan bloggen! Skriver med mobilen för or...

Hejsan bloggen! Skriver med mobilen för orkar inte sätta på datan. Jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv... Jag mår jätte illa men det känns inte som jag ska spy utan mår bara illa och det känns som något sitter fast i halsen... Mamma håller på att göra billys pizza åt mig nu, så hoppas jag får i mig det. Vi kanske hörers sen. Puss.


siiiiiick

Hejsan bloggen!

Ligger i sängen och är mega sjuk, har nästan aldrig varit såhär sjuk! Ont i huvudet, ont i halsen, ont i kroppen, hela. Har så ont att jag knappt kan andas... Har bara legat i sängen nu i två dagar och kommer ligga mera... ett plus i alla fall - åka till Boden! Men min mormor och hennes kille eller hur man kan kalla det har flyttat ifrån varandra... Men mamma säger att dem fortfarande är tillsammnans är bara särbos, så kan nog hälsa på honom för älskar huset :'( Ni skulle se hur ledsen och arg jag blev! Men det kommer bli bra ska vi se :)
Puss!

HAHAHAHAHAHA


Maaat!♥

Hejsan bloggen!

Nu ska jag fixa mig lite sen dra till pizzan och käka med pappsen! GOTT!
Puss!

ps: om en vecka eller mer eller nånting sånt åker jag och mammsen till Boden, min mormor bor där, har saknat henne! Och det är så mysigt där! Och hennes/Berts hund är så sööööt! Jeppe ♥ Får sova i den underbara sängen på nedrevåningen för andra våningen är så läskig för golvet knarrar, tror fan det spökar där, eller det låter som det, som en skräckfilm när man går där och det knarrar :( Just fan dem har bastu med, åååh hihihhihihihhihihihihihhihih! Synd att det kostar så mycket att åka dit annars skulle jag fan åka hit & dit 24/7?





Happy Birthday Day 2 Me!♥

Hejsan bloggen!

Idag fyller jag år! 17! Kan inte fatta hur fort det går, kändes som det var igår det var sommar och jag låg och solade i Blozzoms studsmatta! Om prick ett år blir jag 18! Myndig och behöver inte lyssna på mamma ;)
Aja, men vaknade upp med baby, han åkte till skolan medans jag låg i sängen och var sur för ingenting, its calls bipolär. Så mamma och Stefan fick inte komma in. Men efter någon timme kom dem. Jag fick super push up bh av mamma HAHAHA aaawww gullig du är mamma! ♥ Världens bästa med! ♥ Fick ett par trosor som tillbehörde bh:en, ett Hello Kitty läppglans och H&M present av Sebbe! Stefan var med också tror jag? Det var allt, för jag har redan fått pengar, en jacka, en väska och en Iphone 4S! Fick hundra kronor av mamma att köpa frukost så¨gick till affären och när jag var där blev jag jätte rök sugen så jag frågade ena som jobbar där om jag kunde få en cigg av honom men han hade slutat... Så jag frågade om jag kunde få köpa ett cigg paket, men han kollade jätte konstigt på mig så jag sa att jag fyllde år idag, han frågade om jag verkligen gjorde det så då sa jag att han kunde fråga mamma och baby för han jobbar ju där på affären. Så han gav mig det och jag gav han pengarna men han sa att han fick den gratis för jag fyller år, hihi! Jag tog en macka och en burk Coca Cola Zero och skulle betala men då kom en annan kille dit och sa att jag att jag fick det, gulliga dem är! Så jag gick till spel butiken och köpte en Magnum och tre burkar läsk för 20 :) Så har mummsat i mig allt, men har två burkar kvar så håller på att dricka den andra nu! :) Men MÅSTE på toa nu sen ta en cigg!
Puss allihopa!

ps: ska ut och käka med pappa vi ett mys! :)

.

Fattar inte hur ni orkar kommentera att Eric & Dylan är cp m.m eller att ni vet mer än mig. Har jag någonsin skrivit att jag vet mest om dem eller? Nä hållkäften då mobboffer, go and die innan jag skjuter skallen av er, eric dylan is the king kill is best så ni alla fuckheads utrotas :)

Dageeeeeeeeeen



Har varit med Gabbi idag och gjort en jävla massa kul. Orkar inte skriva upp allt :s
Har några videos som jag fan måste lägga upp. Men nattis nattis!


Sitter nu och äter på nian med Gabbi. Nu s...

Sitter nu och äter på nian med Gabbi. Nu ska jag börja på min cookie :)


Billy's pizza

Hejsan bloggen!

Mamma kom nyss in med en Billy's Pizza och Coca Cola Zero :) MUMS!
Så ska äta & dricka det nu medans jag kollar på något roligt!
Puss!



Finally home

Hejsan bloggen!

Har precis kommit hem från Kvantum med mamma! Vi har köpte massa gott! Jag köpte som jag skrev i tidigare inlägget och Coca Cola Zero. Vi köpte saker till tårtan med - marängbotten, grädde, jordgubbar och strössel. Vi ska göra egen chokladsås :) NAMNAM! Köpte en Activia BESATT! Och en munk utanför. Han som sålde frågade hur många jag ville ha, så jag sa en, som kostade åtta kr, men då sa den andra som sålde där - "Nä köp åtta för fyrtio så du blir mätt!" Vet inte om han skojade eller om han ville ha mer pengar? Aja, vi gick till Coop efter för mamma skulle hämta ett par gardiner hon beställde från Jotex till mig, nå rosa vet jag för det är min favorit färg, nästan ALLT i mitt rum är pink. jo broou. Men nu ska jag fortsätta dricka gott och äta min munk!
Puss!


Heii

Roses r red, violets r blue, I was born sexy, what the fuck happened to u?

Hejsan bloggen!

Har nyss snackat med baby, jag ska ta det lugnt idag så jag orkar med min födelsedag på måndag! ÅÅÅHHH! Imorgon ska jag träffa bästa gabbie! Se vad vi hittar på :) Baby ska sova hos mig på söndag till måndag då mamma och Stefan kommer in med födelsepaketerna! Men har redan fått tre stycken: jacka, väska & iphone :)
Älskar allt! Jackan är röd och ganska stor med tusen fickor vilket är bra! :) & jätte varm! Väskan är beisch som hänger runt axeln, ni fattar och har en kedja :) Iphonen är svart, Iphone 4S såklart! :) NU får jag äntligen en!
Men ska fråga mamma när vi ska åka till Kvantum och köpa fredags godis. Mitt blir vindruvor, jordgubbar och physalis, har äntligen lärt mig stava det! HAHA!

PusskysskramBAMSEKRAM!


Gabbi N me påväg till mogna 99orna, skulle se dampen jag fick, börja kasta glas tallrikar. hate them

Same day but later!
Hoppas hon inte kill me after she see these pictures, i hope not.

Give me tomorrow

Hejsan bloggen!

Ge mig imorgon! FRIDAY I'M IN LOVE. Tur att det är bara en dag kvar :) Ska köpa jordgubbar, pysalis (stavas?!) & vindruvor :'D! Och såklart Coca Cola Zero. MUMS! Men idag har jag bara chillat, sköööönt! Igår var jag med baby vi myste till en Sverige match mot Kroatien. Sverige vann med 3-1. Sverige gjorde dock självmål... Men var ju inte flit :) Zlatans straff mål var ju underbar! Sverige är ju faktiskt sjukt bra! Men inte som Tyskland ;) Längtar så fruktansvärt tills i sommar då jag kan få se lagen spela! I LOVE!<3 Men jag ska nog lägga mig snart är lite trött redan :) Gör fika och kollar på Two And A Half Men. HIHI!
Puss!

RSS 2.0