27 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Tänkte skriva vad som hände igår:
 
Pappa hämtade mig och mamma och släppte av mig och mamma vid Coop för jag skulle hämta min nya mobil, hehe ja. Sen så åkte jag och pappa till Max och käkade hamburgare, deras hamburgare är så goda alltså! Sen så åkte vi till Lidl och jag fick nån Grekisk sesam bar med honung och russin doppade i choklad, yum! Sen skjutsade han hem mig. Idag ska jag bara vara hemma, är hungrig nu så ska nog göra en ägg macka! Gott ju!
 
Puss!
 

Mat♡

Hejsan bloggen!
 
Om två timmar kommer pappa och vi ska äta, jag vill äta på Max iallafall, för deras hamburgare är så yummi! Aja, men ska väl fixa mig lite nu.
 
Puss!
 
 

Bästa dagen i mitt liv!♡

 
När Tyskland vann VM 2014 så blev den dagen min bästa dag i mitt liv!

LÅT♡

 
Beatles är enligt mig ett av dem bästa band som
funnits och denna låt får mig att bli på bra humör!

25 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Idag har jag och Caroline varit i Valbo. Jag köpter ett par byxor och solglasögon, plus fick ett par byxor av Caroline, snällt! Är jätte trött nu speciellt i benen, vi gick jätte mycket! Men nu resten av dagen ska jag ta det lugnt! Bloggar nog mer senare.
 
Puss!
 
 

LÅT♡

 
Denna låt är en favorit och gör mig glad på ett
vis och den är lugn men inte för lugn. Den är
jätte bra iallafall!
 

Beverly Hills 90210♡

Den gamla 90210 är mycket bättre än den nya, fast den har ju funnits ett tag. Den gamla är bara bättre och snyggare personer, hihi. För kolla på han Jason?
 
 

Women crush♡

Varför har man en man crush när man kan ha en women cruch också? Min women crush är Danielle Bregoli. Vissa av er tänker kanske "seriöst?", men jag gillar henne och hon vågar vara sig själv?
 
makeup, model, and danielle-bild

Låt♡

 
Jag tänker lägga in låtar då och då nu. Denna låt
är gammal men den är bra, hur gammal låtarna
än är så är dem bra. Gammal musik gör mig glad
på ett sätt!

Zero Day♡

Jag kommer ihåg hur mycket jag kollade på Zero Day förut, för flera års sen. Den är ju bra, kolla in den, sök på youtube. 
 
zero day

23 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Jag börjar redan bli lite trött, ska iallafall på American Dad. Kolla in den, en super bra serie! På tala om serie så har jag kollat klart på 13 reasons why, det finns bara en säsong. Kommer sakna den snygga killen ju. Men nu ska jag iallafall gå in på mitt rum.
 
Puss!
 
13 reasons why

Ja, tack♡

black, shoes, and boots-bild
Dessa skulle sitta fint med ett par svarta slitna jeans!

Hej igen♡

Lägger in en osminkad bild på mig, gillar mitt bebishår, hehe.
 

SLAY

beauty, madelaine petsch, and bitchy-bild

22 APRIL♡

Hejsan bloggen!

 
Ligger i sängen och bloggar via mobilen. Idag var jag på affären och köpte läsk och det var en kille som stirrade på mig och han var jätte snygg, yeah. Just nu är jag hungrig, längtar tills mamma är klar med maten!
 
Puss!
 
 
 

 


Saknar dig♡

Jag saknar min bästa kompis SÅ MYCKET och bilden nedanför var en av dem roligaste dagarna med Saga. Det var i somras och det var jätte varmt ute och vi gick fram och tillbaka till hans killkompis. När vi kom dit så satte vi oss i hennes soffa och en humla flög in och han blåste på den så den skulle flyga ut men istället flög den emot mig och Saga, HAHA! Hon är underbar min Saga och jag längtar så mycket tills hon kommer tillbaka!
 
 

21 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Jag blogga inget igår men idag bloggar jag, självklart? Jag var jätte sugen på läsk igår så jag och mamma stack till affären så jag kunde köpa läsk och en glass, yeah. Och det var en liten flicka som undrade om hon fick smaka av min glass och jag lät självklart henne det och hon tog typ halva glassen, haha! Men hon är så söt. Det är fredag idag så mamma åkte ner till stan imorse så hon kommer komma hem med amerikanskt snack. Jag bloggare sen med, lovar.
 
Puss!
 
cole sprouse
Ni måste checka in serien Riverdale på Netflix.
 

Musik som vanligt

Hejsan bloggen!

Jag kom nyss hem, jag och mamma har vart på affären och köpt färdig pizza, mums. Jag lyssnar på musik och ligger i sängen, själv. Men mysigt ju. Jag kanske bloggar senare!

Puss!





Mums

rachel green and ross geller-bild

Läsk är gott

Hejsan bloggen!
 
Sitter vid datan och dricker läsk och lyssnar på musik. Ska fortsätta lyssna på musik nu. Fortsätt läsa min blogg, ni kommer inte ångra er! ;)
 
 
Puss!
 
 
adidas

LÅT♡

 
 
Ni MÅSTE lyssna på denna låt, älskar den!

LOVE♡

book, gif, and grunge-bild

black and white, gif, and preto e branco-bild

19 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Är inte lika trött idag som jag var igår, det är bra. Men ska ändå ta det lugnt, får se om Nikki kommer.
 
Puss!
 
Bästa Nikki.
 

 

Sommar

Vill gärna ha sommar nu. Vill sola mig brun, bada i min stuga, äta glass ute utan att frysa, vill ha shorts på mig och massa annat.
 
 

13 reasons why

Ni måste se serien 13 reasons why! Den finns på Netflix för den är en Netflix serie och den är jätte bra! Ena killen är jätte snygg också, hehe.
 
 

18 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Idag är jag trött så kommer sova bra hoppas jag. Tänkte skriva om gårdagen.
 
Jag, min mamma, min styvpappa och min styvbror åkte ner på stan. Det första vi gjorde var att köpa amerikanskt godis, det är så gott! Vi åt sedan på Buddy's, jag åt en grekisk sallad, svarta olika är ett av det godaste som finns enligt mig. Efter det så åkte vi hem och då kollade jag och Sebastian (min styvbror) på Morran & Tobias filmen, ni som inte har sett den, se den! Sen gick vi upp till Stefan (min styvpappa) och kollade på American Dad. Sen gick jag och mamma hem. Idag ska jag bara ta det lugnt! Ta hand om er!
 
Puss!
 
 

football, muller, and vidal-bild
Min kärlek till dessa grabbar är enorm.

funny, lol, and teacher-bild

16 APRIL♡

Hejsan bloggen!
 
Det var ett tag sen jag bloggade, för flera års sen bloggade jag typ varje dag, måste bli sociala med er. Ska bli duktig, I promise. Jag kan skriva vad som har hänt.
 
Jag har ätit påskmat med min mamma, styvpappa, styvbror och min kontaktperson. Min kontaktperson är underbar, vi brukar mest äta tillsammans för jag gillar att äta, haha.
Igår kom Nikki till mig och hon hade köpt kebeb med pommes till oss som vi åt och kollade på en skräckfilm. Vi åt också upp en hel låda After Eight.
Idag är jag jätte trött och åt pizza idag, idag fyller min styvbror år också, grattis till han.
Imorgon ska jag, mamma, min styvpappa och min styvbror äta på Buddy's på stan.
 
Jag kommer nog blogga på min mobil också.
 
Puss!
 
Jag fick en Boston Red Sox kepa från min pappa
i födelsedagspresent. Dylan Klebold har en lika!
 
 

RSS 2.0