testen

Gjorde två test på www.quizme.se .


HAHHAHAH :((((((


vi säger så va?

året som har gått

Senare tänkte jag uppdatera alla månader som har gått och hänt detta år, kanske lite små kul att ni får reda på vad som har hänt, mig/andra, andra saker.

hard knock life

Hejhej bloggen

Upptadera dagen kanske?

Vaknade inte förens elva, halv tolv. Men somnade vid ett, vet, kanske inte så sent, men jag tar ju lugnade på kvällen så jag bli skit trött vid nio typ, haha, ! Jag drömde om att Emma (i min klass) och hennes kompis Yasmine moppade mig så jag började grina, haha. När jag vaknade lyssnade jag på musik, sen gick jag ut och rökte.
Åt ingen frukost tror jag... men tog fil och flingor senare medans jag kollade på Vänner. Spelade lite Sims 2 också. Sen var det mat,(kyckling file, med ungstekt potatis (?). Senare kollade jag på The Hills, för det var nå speciellt program så det var länge. Sen kom Masood och vi fikade jul fika med mamma, Stefan och Sebbe. Lussebullar, pepparkaks kaka och glögg, älskar glögg! Jag och Masood myste resten av kvällen. Innan han skulle hem gick vi till affärn och köpte varsin marabou luftbubblor. Jag följde med honom till bussen. Senare på kvällen bråkade vi via sms, kanske låter lite knäppt att göra det med sms, men bryr mig inte, det viktiga är att vi älskar varandra och håller ihop!
Nu lyssnar jag på musik, ska läsa lite sen innan jag sover, mys!

Spelade fifa med brorsan tidigare på dan, haha jag förlorade :(((



gammal sommar bild (miss that days)

idioter

det ni säger till min pojkvän, moget!

when i get older i will be stronger

Hejhej bloggen!

Igår var jag med Masood. eller det skrev jag nog haha.
Idag vaknade jag typ hela tiden och somnade om, hela jävla tiden, var skit jobbigt !
Vill shoppa :((((
Aja, läste också i SOLO, tidningen, att om jag vill skaffa fler kompisar kan jag bli det genom bloggen, så skriv till mig, för jag är en toppen ivrig och glad person ! :D Kanske inte långt bort, men what ever.
Idag kanske kommer Masood hit och äter, men inte sover här för jag hatar när någon sover över hos mig.hihi konstig tjej som inte vill att hennes pojkvän ska sova här, mahhhaha!

stars are blind

Hejhej dålig uppdaterings Anna

Idag vaknade jag vid nio, tror jag. Drömde massa saker, t.ex att jag och pappa gick på nå café och åt söta saker och sa till dem som jobbade där att dem hade det godaste bakelser , men sen gick jag ut för jag ville inte bli fet, haha.
När jag vaknade lyssnade jag på musik och gick ut och rökte. Åt limpa med skinka och juice till frukost. Vid tre kom älskling. Vi gick till affären och köpte; marabou bubbelchoklad, maltesers (?) och juice.
Masood bråkade med sin morsa igår m.m, så han stack ut och sov hos någon. Så han hade ingen att sova hos, han fick gärna sova här men kände mig inte bra, varm och det dunkar typ i tiningen(?). Men han fick till slut sova hos Isabelle.
Just nu äter och choklad och lyssnar på musik, hehe. Men bara i helgen blir det gott, på vardagarna är det frukt som gäller!



hot? or not...

million pieces

Hejhej bloggen

Lyssnar på Jay-Z nu, gotti!
Vid fyra ska jag och mamma åka till BUP, tar bussen dit, roligt or not. Sen ska vi nog dra upp till sjukhuset som ligger nära BUP och fika, äter det vanliga: Stor maräng med torkad chokladsås och små choklad bitar i, mums, & cola såklart!
Imorgon är det fredag men vet inte om jag ska köpa cola, har slutat gilla det, eller älskar det, men har inte druckit det på hela veckan så suget försvinner. Känner mig ganska nyttig, dricker juice och äter frukt 24/7, det är ju bra för magen!
Men fick reda av Stefan att han hade kollat på nå program och dem sa att det är mer socker i oboy än i cola, mamma som köpte nytt oboy igår, oj då. Men dricker inte ofta, bara en dag om dagen, funkar ju (y).
Äter fil med flingor och lite socker i som frukost, det är väl bra också? Kanske inte sockret men bättre än Billys pizza, eller nått. TUMMEN UPP FÖR ANNA SONDELL! (Y)



Det här köpte jag på båten, bort nu med detta, HEJDÅ :(

come with me

Godmorgon

Eller inte, klockan är halv tolv, men whatever!
Igår spydde jag, skit rolig, or not. Vet inte varför heller, gjorde det en annan gång med, vet inte om det är medicinen, men tror inte det. För varje gång jag spyr kommer det skit mycket och ibland blod! ;ooooo
Har kollat lite på H&M och hittar mycket kläder + att det är ju billigt där! Om man jämför(?) med nelly.se m.m.
Mamma köpte nya cigg igår men det ska räcka till helgen, det är ju onsdag idag så jag fixar det nog, får jag hoppas! Aja, vi hörs sen ! :)



Snygg?


det snurrar i min skalle

Hejhej goungar

Vaknde vid sju, halv åtta och blev pigg så jag inte kunde somna om, så jag lyssnade lite på musik, tog medicinen och rökde. Igår fick jag nya SOLO, älskar verkligen den tidningen, hur bra som hellst! Fcik Vecko Revyn nyss också, den är bra med. Men Glamour har stängds, tror jag, för min låtsas syrra fick aldrig den så hon gick in på deras hemsida och då stod det att tidningen hade lagt ner, synd. Men ärligt talat så har jag nästan aldrig gillat den tidningen men vill ha något att läsa, hehe.
Sitter och dricker Bravo juice nu, gott!
Igår var jag med älskling, fick två klubbor sen av honom, idag ska jag nog ta det lugnt! :)

ps: hörde att özil är singel, läste det, oyes ;) haha skoja, älskar Masood mest av allt !



Gammal sommarbild, saknad tid!

we will never listen to you

Hejhej losers

Är jätte trött idag. Igår kväll började jag må illa sen plötsligt spydde jag skit mycket, kom massa klumpar, var skit läskigt! Det kom blod med, så smakade blod i käften.. Men mamma läste att det var vanligt i början av medicinen. Det stod också när man tar medicinen kan man få ökad matlust eller mindre matlust och jag får mindre, kan inte äta, ända jag har ätit idag var lite bacon sås. Usch. Aja, hoppas det funkar sen!

LOOOOVE



Fan vad jag älskar denna bild

bra skrivit!

Vill bara säga att det Paow skrev på sin blogg, texten från en tjejs blogg, var väldigt bra skrivit, om ätstörningar.
Som vissa som kanske inte kan äta eller inte vill, blir smala, "blir jätte glad för nu är jag jätte snygg!".
Vill bara skriva till er att väx upp ingen tycker det är snyggt med pinnsmala kroppar. Dem med ätstörningar kan inte göra något, tycker så synd om dem, vill deras bästa och att det är inte deras fel att det blev så!
Men ni som tycker det är så snyggt att vara smal fast ni inte ha ätstörningar kan ju bara skaffa er ett liv, ni trakasserar dem som problem! Plus det är inte bra för hälsan att sluta äta. Jag själv gick ner tio kilo när jag började med min ADHD-medicin. När jag började med den vägde jag ungefär 56, plötsligt kunde jag inte äta, när jag såg mat blev jag som illamående, kunde inte ens äta godis. Klart kunde jag äta men inte mycket kanske en liten kött bit. Efter en månad gick jag ner tio kilo och vägde 46. Fick smala armar och ben, min mage blev värst, blev helt platt. Det var inget roligt + att det var dåligt för min hälsa. Mamma och Stefan började klaga att jag hade blivit jätte smal. Först tyckte jag att det var roligt att bli smal, men kom på att det inte är roligt, man ska inte vara glad för det, taskigt mot dem som har problem med ätstörningar. Blev rädd efter ett tag att jag kanske hade det. Ett tag senare, kanske en månad efter så blev jag aggressivare, mer hyper och gjorde saker jag inte visste om. Kunde dra ut och vara ute hela natten utan jag hade nått att göra. En gång gjorde jag det och plötsligt vaknade jag, hade då somnat på en busshållplats, en bil körde förbi och en gubbe kollade, blev jätte rädd och sprang hem. Var mitt i natten, dörren var då öppen och mamma trodde ju att jag låg och sov. Dagen efter kom jag inte ihåg det för Stefan sa att jag gick ut, han trodde jag gick till en kompis, jag kom inte ihåg det, var jätte läskigt, så mamma fick hålla koll på mig hela tiden. Vi gick till BUP och min läkare för att prata om det, då sa min läkare att jag skulle sluta med ADHD-medicinen. Nu funkar det bra men om jag inte får som jag vill så kommer ilskan.
Förlåt nu började prata om min ADHD, men kom ihåg tjejer, ni är fina som ni är och ni ska inte tänka på att ni är tjocka, om ni alltså tycker det, ni är perfekta som ni är! Och jag kommer stötta er som har ätstörningar för ni kan inte göra nått. Puss!



kolla min arm, som en pinne


magen & benen


boring sunday

Hejhej goungar!

Är HELT slut idag, vilken dag det var igår, men jätte rolig!
Först kom pappa och Ylva och hämtade upp mig, åkte till Uppsala tog lite mer än en timme. Syrran bor ju där, så vi var hos Malin ett tag, sen åkte vi, och Ylva ena son till något ställe där vi fick åka buss till där båten gick. Och det tog väl en timme också, så blev lite små trött, tur att jag hade mobilen med musik med!
När vi var framme var jag skit kissnödig så vi gick in i ett litet hus som man går vidare i till båten. Det var kö till toaletterna, höll på att kissa på mig och en tant ba: "vi är i kö", sen var det två tjejer i min åler kanske som tog toaletten när jag skulle gå så jag skrek åt dem så papa börja skratta, haha! Sen efter ett tag fick vi biljett innan vi skulle gå ombord, när vi gjorde det så gick vi direkt till matsalen, för den skulle börja ungefär då. Snacka om mycket mat, (julmat). Åt så jag höll på att kräkas... först åt jag revbensspjäll (heter det så) och lite kalkon. Sen åt jag gravad lax, peppar lax, ägg m.m och till slut chokladpudding. Blev skit mätt + att båten gungade skit mycket, *kräkas*.
Sen resten av kvällen så var vi i disco rummet, HAHHA vet inte vad det heter men spelade hög musik och dem dansade men det var bara gamlingar, haha... drack cola medans dem andra drack typ sprit, haha!
Sen gick vi till taxfreen (stavas). Köpte foundation, Tony&Guy hårspray och choklad.
Ah, sen var vi framme, vi åkte bussen igen till vår bil som stod där, åkte en timme då och sen var vi i Uppsala, skjutsade hem Malin sen åkte vi till Gävle och släppte av Ylvas son och sen släppte av mig, var skit kissnödig, min kissblåsa höll på att sprängas, seriöst! Så när jag kom in slängde jag mig på toan, sen gick jag ut och tog en cigg, till slut borstade jag tänderna men orkar inte ta bort sminket, haha. Innan jag lade mig och sovde läste jag SOLO och lyssnade på musik :)

Nu ska jag nog kolla på film eller Vänner :)




Syrran!


freeloader

Hejhej mina kära :)

Idag åkte jag och mamma till sjukhuset vid ett och det var inte lite pinsamt... några jag känner klev på bussen från stan och ena killen skrek och drygade oh mamma vände sig om och ba: kan ni inte vara tysta jag vill faktiskt höra det jag lyssnar på!". Höll på att .
När vi var på sjukhuset så snackade vi med min läkare, och kollade lite på ögonen m.m. Har gått ner ett kilo också, bra jobbat Anna!
Han sa också att min nya medicin kan man bli lätt hungrig av så jag ska inte äta mycket, speciellt godis... så ska börja träna, som gå ut lång promenader, (y).
Vi fikade på sjukhuset också. Sen hämtade Stefan oss därifrån och vi åkte till Valbo för dem skulle klippa klorna på Silje. Så medans dem gjorde det stack jag in i köpcentrumet och kollade lite, efter åkte vi hem. Masood älskling kom till mig, vi myste i många timmar, han masserade och klia på min rygg, gud vad skönt det var!
Kollade på simpsons m.m. Nu resten av tiden har jag lyssnat på musik och kollat på film. Mamma köpte ju nya laddnings batterier till hörlurana, dem är skit bra och basljud! ;)
Imorgon kommer pappa och Ylva att hämta upp mig vid tio, vi åker till Uppsala och hämtar upp Malin sen drar vi på såndär Ålandsbåt, fast bara på dan och äter julbord och köpa massor av godis. Ska bara äta godis på vardagarna nu. Har inte ätit godis denna vecka, alltså på vardarna, nöjer mig med frukt. Drogar clementiner, frukt kan man inte bli tjock av? :'D

Juste, Masood lovade mig att om jag slutar röka till nästa år ska han betala till bröstförstoring åt mig, hahaha. Kan man göra det när man är 15, 16? Han har ju massa med pengar. Fan vad roligt det skulle vara! :o



when I look into your eyes I know it's you that I want to live with

Hejhej losers!

Har nyss plattat håret och sen ska jag sminka mig och sätta in löshåret.
Sen tar jag och mamma bussen till sjukhuset och snackat med min doktor, som är bäst (y).
Efter ska vi fika på sjukhuset, jag ska ha maräng som vanligt, mmh!
Sen kommer Stefan och hämtar upp oss där, vi drar till valbo med bilen. Ska klippa klorna på Silje, och kanske Tequila, vet inte riktigt. Ska kolla lite på kläder om jag hinner som jag ska köpa sen, om dem finns kvar då (y).
Föredrar Valbo mer än stan. Finns mer och större affärer i Valbo Köpcentrum.
Nu ska jag lyssna mer på musik. Ha det bra! :))))


min drömkille (veckorevyn)




Jaså? ;))))

maneater

Hej goungar!

Vaknade vid halv elva ungefär :)
Igår var jag med älskling Masood, vi gjorde inte så mycket, han var här kanske en timme?
Vid åtta var det fotboll (Sverige-Tyskland), men det var bara vänskaps match så det var typ nybörjare som spelade, så Özil var inte med :(( Det blev 0-0. Efter blev jag skit trött så jag fixade mig sen lade jag mig och läste SOLO och somnade efter. Snart ska jag ut och ta en cigg.
Lyssnar just nu på Nelly Furtado, ett tag sen :)



frisyrer

Provade mig i några kändis frisyrer, hot or not?



HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?


HOT OR NOT?

tears in heaven

Godmorgon miffon!

Vaknade runt halv elva idag. Lyssnade lite på musik från mobilen, sen kom mamma in med frukost, nå fullkorns limpa med banan på, vet det låter skit äckligt men det var skit gott!
Sen gick jag ut och rökte, och kollade på Americas Funniest Home Videos. Så jävla roligt, hahaha!
Snart ska jag ut och röka igen,
pusskyssbamsekram!


Just Can't Get Enough








And when it rains, you're shining down for me
And I just can't get enough, I just can't get enough
Just like a rainbow you know you set me free
And I just can't get enough, I just can't get enough


with you i can bee myself

Hejhej snorungar!

Som ni vet, så svimmade jag, om ni visste det, jo skrev det tror jag haha :)
Sen när jag kom satt jag vid datan lite sen lade jag mig brevid mamma i Sebbes rum och kollade på Morden I Midsummer. Blev skit trött så jag somnade. Sen vaknade jag att mamma sa att Masood var här,, glömde helt bort att han skulle komma, snäll flickvän (y). Och han är ju så gullig att han hade köpt två cigg paket till mig ! :D
Vi var bara typ 10 minuter, var bara i Sebbes rum och snackade för jag var skit trött. När han hade gått så blev jag pigg så jag satte mig vid datan och kollade runt. Sen på facebook frågade jag Frida om hon ville komma så kunde jag också ringa Masood, så jag gjorde jag det. Han kom, jag fixade mig, han mötte Frida så jag kunde fixa klart mig. Men det tog evigheter för dem att komma! Tillslut kom dem, dem hade köpt juice på Bomhus Livs vid mig. När dem kom gick vi ut på balkongen och rökte med ett varsit glas juice. Sen gick vi in i mitt rum och kollade runt, vi kollade också på Pensionars jävlar (stavas?). Sen gick vi ut och rökte innan dem skulle hem, men jag var ju så smart att jag välte omkull mitt glas juice på balkong golvet ;d
Sen stack dem ner på stan för Masood skulle köpa cigg till Frida.
Resten av kvällen duschade jag, kollade film/Vänner och kollade på nya avsnitten av Persionars jävlar, var inte lika bra som dem två innan. Så jag lade mig och sov. Vaknade vid 10, 11 kankse? Lyssnade på musik sen tog jag en cigg. Och mamma och Stefans kompis har fixat mammas hörlorar. Såna stor över hela öronen med basljud som man kan höja m.m. För Denniz hade ju bitit av sladden till kontakten, vet fan inte hur killen fick ihop den, proffs?! ;o Men ska få en egen sen tror jag :)
Sen ska jag beställa någon tröja på nelly.se . Men blir skit svårt för alla är ju skit snygga!!! :(((

Nu ska jag ut och ta en cigg med mammas snygga hörlurar ;)

PS: vet någon av er någon hemsida där man kan ladda ner photoshop gratis. hade det förr men det gick ut och glömde bort vart jag laddade ner den, snälla någon? :((


baby



jaså haha? ;)

masood & frida

Älskling kom för ett tag sen, jag låg och sov och vaknade att han smekte mig på håret. Har saknat honom! Vi bråkade ju lite förr, usch vad tungt det kändes då! Han hade köpt två cigg paket , hihi!
Han åkte hem för ett tag sen men han ska komma tillbaks snart och Frida med. Kommer säkert bilder !:)


volcano











Everybody said we were something
I wish I could feel like nothing's wrong
Could we really be much better?
To whom do you compare?
And where will we go when we get there?
Cos' everyone I know
Is reaching for the peak of the volcano



läskigt värre..

Blev att vara hemma idag. Vaknade klockan sju att mamma och Sebbe bråkade och kunde inte somna om, så gick till vardagsrummet för att kolla på Simpsons som Stefan har bränt. Och precis när mamma satt på det så blev allt svart, sen vaknade jag att mamma och Stefan stod omkring mig, hade då fått epilepsi anfall. Amulansen kom, en man och en kvinna körde mig till sjukhuset där jag fick prata med min doktor Bengt-ove, tror han heter så? Men fick ny medicin, hoppas det funkar nu! För gjorde ju test förr, tre stycken! Och det syntes inget, vet fan inte varför det fortsätter när man inte ser något? Får damp snart!



saturday




When your dancing up to me girl
You make me go out of the control now, out of the control now
C'mon show me what you've got,
Dancing 'till we're out of the control now, out of the control now

Vet... gammal sommarlåt, men många minnen får man tillbaks! plus SKIT het (y)


without you I'm air

Kom hem vid åtta, tror jag. Vi båda åt kebab tallrik, han blev jätte glad av presenten :)
Det var ishockey mellan Sverige och Finland och såklart vann Finland, finnejävlar...
Vi snackade mycket. Vi ska nog till Spanien om ungefär ett år. Vi ska nog ta bilen själv, åka ner genom Tyskland och Frankrike. Tar ju ungefär 2 dagar att åka ner till Spanien. Men det är det värt! (y)
Eller till England kanske. Då kan vi åka i tunneln under havet dit, eller fan det var. Nice (y). Träffa små rödtoppar, inget taskigt menat, gullisar (y)



here it goes again









Lite 2006 känsla va? ;)

FARSDAG

Ska snart börja fixa mig sen drar jag och äter på pizzerian vid mig med pappa, mums! Och firar farsdag, :D
Har köpt farsdags present till han, eller Malin var också med :)



my heart pounds just for you

Sitter och lyssnar på gammla låtar från 2006, älskar dem, knarkade dem när jag var 11, 12. Minnen!
Jag kommer ihåg hur kåt jag var på Cristiano Ronaldo, yummi fortfarande...
Fick ont i huvudet för ett tag sen och blev varm m.m. Mamma tror det är influensan, den går ju nu. Jag som ALDRIG blir sjuk, wierd!
Har skit ont i bröstkorgen så jag inte kan andas knappt :(
Hjälp mig...





you are wonderful tonigt







And then I tell her
As I turn out the light
I say my darlin', you were wonderful tonight
Oh, my darlin, you were wonderful tonight


en månad♥

Nu har vi vart tillsammans i en månad, kan inte fatta hur fort det går!
Nästa månad har vi vart tillsammans två månader på lucia, haha (y)

Mår lite bättre nu än igår, fast har ont i bröstkorgen :( Tänk om det är för jag röker, får jag fan inte hoppas!!!
Har en cigg kvar, eller två fimpar då.
Får se om jag ska vara med älskling idag, skulle bowla med han, Sofie & Adina. Men kommer fan inte orka det, har ont och trött i hela kroppen och tar medicinen vi sju, åtta, är ju lugnade i det så kommer väl somna när jag spelar hhaha. Plus att jag SUGER på att bowla, haha...



we will never listen to your rules





You,
You work all night,
And when you're workin' you feel alright.
And when,
When things stop feelin' alright,
Alright!,
Then everything is alright.


friday night

Hejhej nördar!

Jag börjar verkligen att bli dålig att uppdatera. Har inte så bra minne...
Men idag vaknade jag sex, halv sju, och kunde inte somna om och blev piggare sen när Stefan alarm klocka börja tjuta. Så började läsa i Vecko Revyn jag fick i veckan, efter en lång läsning så blev jag trött och somnade. Vaknade ett, att mamma kom in och frågade om jag var vaken. Älskar att ligga och dra mig ett tag!
Spelade Sims 2 nästan hela dagen, så jävla roligt! Vid fyra kom älskling hit, vi gick till affärn och köpte två Igloo läsk och två marabou choklad med luftbubblor, den godaste!
När vi kom hem kollade vi på en äcklig film. En tjej som föder en dött barn men väcker den till liv, vet fan inte hur, sen blir typ barnet sjuk och hon är lite sjuk tror jag och ger den kött blod, fattar inte?! Men den heter i alla fall Grace.
Senare blev jag dåligare och dåligare. Fick ont i huvudet, halsen och kroppen. Min bröstkorg gjorde skit ont att jag knappt kunde andas, trodde jag skulle dö!
Men mår lite bättre nu, hopps jag inte blir sjuk, influensan går ju nu sa mamma. USCH



jag när jag var 3, 4 år gammal. passar att vara riddare ;)


vad skulle jag vara utan dig musik?

Ska snart ta och lägga mig så jag blr pigg imorgon :)
Mamma ska bort imorgonbitti så hon ska lägga fram frukost till mig på data bordet,har världens gulligt mamma!
Men kanske skämaste.
jag: masood kommer hit om 10 minuter
mamma: ok ska ni knulla?
jätte moget mamma ;) men jag älskar dig såklart!

Musik, vad skulle jag vara utan dig, skulle ta självmord om musiken försvann och spotify stängdes (kanske inte göra självmord, men fan vad jag skulle bli ledsen..), musik får mig att må bra om jag mår dåligt, får mig lycklig och dansar ihjäl mig, haha disko...

I helgen :
Fredag: Bowla med älskling, Adina & Sofie
Lördag: Fira med älskling att vi har vart tillsammans i en månad, blir nog fika på stan :)
Söndag: Ut och äta med pappa, ska ge fars-dag presenten till honom då ! :)

Nu ska jag sova, hoppas ni sover bra och drömmer gott, "om mig".


Om du lämnade mig skulle jag verkligen dö

spotify lista

the best of bitches

Enjoy my spotify list!

work it baby

Hejhej bögälskare

Har extremt tråkigt nu så tänkte uppdatera vad som hände igår.

Jag var bara hemma och tog det lugnt med musik. Mamma gjorde nå choklad rutor med choklad glasyr på och pärlsocker, var så gott att jag kunde äta upp hela skiten. Hon hade också köpt cola, började nästan gråta för jag vill ju inte äta/dricka sött på vardagar, fuskis ;)
Sen när jag satt vid datan ringde mobilen och det var Frida, en f.d bästa kompis. Hon frågade om jag och Masood kude komma dit för hon var med sin pojkvän och dem kanske hade tråkigt. Så jag ringde Masood och vi bestämde att han skulle komma till mig, jag fixade mig sen drog vi upp till 12:an, bussen som går till Södra Bomhus. Men det var bara så jävla kallt, usch! Det har ju kommit snö och slask. Det var jävligt kallt. Som snöstorm, fick gå baklänges hahahaha. När vi kom dit så åt vi tårta och annat fika för Frida fyllde 15, grattis ! :)
Vi gjorde inte mycket var mest i hennes rum. Sen kom Hanna och hennes kille Pontus dit. Vi var lite med dem sen åkte jag och Masood hem till mig igen och kollade på Välkommen Åter. Så jävla bra, men inte bättre än Vänner  ! :(

Idag vaknade jag typ halv nio, rekord! Jag hade så tråkigt att jag filmade min katt och han attackera kameran ...




10 november

Hemma idag igen , mår icke bra, stavarn anna (y)
Om två dagar är det fredag då blir det godiiiiiiis! ;) & på lördag har vi vart tillsammans i en månad !:)

rekommendera film/ 9 november

Har en ny katerogi som heter "rekommendera filmer". Varje dag kommer jag skriva om en film jag rekommendera för er, som jag tycker är bra. Lite små kul va?

Dagens:




Hitler: The Rise Of Evil

Filmen beskriver livet på Adolf Hitler från barndom till mandom, och hur han
blev så kraftfull. Den beskriver hans fattiga barndom i Österrike, beskriver det
första världskriget från sin synvinkel och hur han blev den starkaste mannen i
Tyskland. Filmen visar oss hur vände Hitler från en fattig soldat till ledare för
nazisterna, och hur han överlevde försöken att döda honom. Den beskriver hans
förhållande med sin älskarinna Eva Braun, och hans beslut och fiender i
Tyskland och inne i nazistpartiet.


9 november

Vad tiden går fort! Redan den nionde ;s

Aja, idag blev det hemma och vila, har skippat skolan i snart två veckor, som ni vet så mår jag kanske det bästa nu, trött som fan och ibland jätte yr...
Men fick lite arbete hem, åkte till skolan igår med mamma och Malin. Fick också omdöme. Stod att det gick bra, sa mina åsikter, haha tar ingen skit, ja!

Igår åkte vi ju dit vi tre, sen åkte vi till Ica Maxi, det har kommit en massa julsaker, men skit dyra!
Det är ju farsdag snart så jag och Malin köpt ett kort där det stod Pappa du är toppen. Och en mugg och som det stod världens bästa pappa, vad glad han kommer bli! :)
Mamma köpte också munkar, jag höll på att svimma, inget socker på vardagar har jag bestämt men åt två ändå... ska ladda ner gym videos på internet så jag kan träna, haha!
På fredag blir det älskling, ska sola då, har blivit brunare nu, syns på magen i alla fall !:) Och på lördag har vi vart tillsammans i en månad, shit vad tiden går fort!




oj gylfen uppe ...

OM ALLT

hej du, inte för att vi känner varann, men jag kollar din blogg ibland och har varit en flitig besökare då du blev gravid... jag undrar hur du mår idag? dricker och röker du än och när började du (och varför!) jag har ju fattat att du har jobbiga diagnoser och att ditt liv inte är det enklaste, men det verkar som att du verkligen gör det mesta av det och lever för stunden. men sen undrarr jag också; hur går det med medicin+sprit?! är inte det farlig- typ att man kan dö?
för ingen vill väl ddet, att du ska dö?
jag hoppas du får/kan bli mamma nån gång i framtiden när det är ditt val med en person du litar på! (och att du mår bättre/är "mognare")

xoxo

Fick den frågan som kommentar och tänkte att jag kan ju skriva lite, om ni alla vill veta :

Jag mår jätte bra nu, har tänkt tillbaka att hur mitt liv skulle förstöras om jag födde barnet, om jag fortfarande var gravid så skulle jag ha fött det nu, eller i november. Jag skulle inte kunna gå ut och festa, vara med kompisar eller göra andra saker. Nu mår jag bra, går i en ADHD skola som är jätte bra, brukar bara gå max tre timmar p.g.a hur jag mår, med ADHD:n och epilepsin. Går i nian, ska försöka mitt bästa att försöka gå ut klassen och börja plugga i gymnasiet, vet inte vilken än, men som mamma säger, att jag ska jobba min egen takt så jag inte blir trött och det är då jag blir bråkig och slutar med BUP. Att dricka när mn tar medicin kanske inte är det bästa, men har gjort det fler gånger, började med epilepsi medicinen i 7:an, så det funkade. Men vet inte om det är så bra om man dricker när man tar lugnade som jag tar. När jag drack när jag tog ADHD medicinen så blev jag lätt förbannad och kom lätt i bråk, och startade bråk. Nu har jag slutat med ADHD medicinen. Det började med att jag blev mer lättare arg och bråkade med mamma så mycket att hon själv mådde jätte dåligt. Jag fick diagnosen Bipolär Syndrom i Juli. Hur jag fick den var när jag kollade på fotbolls VM när Tyskland och Spanien spelade mot varandra i Semifinal, och som nog ni vet så älskar jag Tyskland, av hela mitt hjärta. Jag var så rädd att dem skulle förlora att jag inte vågade se och plötsligt kom mamma in och såg skit glad ut och jag trodde att Tyskland gjorde mål men det var Spanien. Jag blev så förbannad när mamma sa det och retades att jag skrek så jag började grina, gjorde sönder allt i rummet, kastade ut mmma ur rummet och slog med min hårklämma på dörren så det blev en massa hål, skrek så jag inte kunde prata, å min låtsas pappa kom in och brottade ner mig, blev mer förbannad då att jag stack ut hela natten och det slutade med polisen och BUP dagen efter, det var då min BUP läkare sa att jag hade Bipolär Syndrom och att jag skulle sluta med ADHD medicinen för den var inte bra mot mig och mamma ville ju inte ha fler bråk och poliser i hemmet. "Du" undrade också om jag röker än idag. Ja, det gör jag. När jag tog ADHD medicinen så försvann suget nästan, men när jag slutade med medicinen så km suget tillbaka, kunde röka nästan ett helt paket om dagen. Men mamma sa då att hon skulle inte köpa ett nytt paket varje eller varannan dag, så jag var tvungen att röka max 3 eller 4 cigg per dag.
Som sagt idag mår jag bra, bara det att epilepsin kom tillbaks i sommras. Det första anfallet på två år var i Juli, jag satt och kollade på Vänner serien och kände mig plötsligt yr och kunde inte släppa blicken mot väggen sen ramlade jag omkull. Ambulansen kom. I anfallet skakade jag, blev vit och rullade på ögnen, sa mamma. Usch, men har inte fått nå anfall på mer än en månad och hoppas jag aldrig får det mer!
Ja, jag kommer såklart skaffa familj. Få barn och ta hand om dem som mina änglar. har t.om kommit på namn: Denniz och Melizza. HAHA gullig jag är!

like a dynamite

Vet fan inte varför jag skrev rubriken så..


Idag var jag i alla fall med älskling, vi vara bara en liten stund, han åt i alla fall hos oss, lax, skit gott!
Min syrra kom också hit idag och ska vara här tills imorgon :) Hon och mamma var i Valbo idag och mamma hittade skorna jag så när jag och Masood var där som jag tyckte var snygga, så hon köpte dem ! :) snällish mammish, haha störd tar det personligt.

Snart ska jag fixa mig och sova tror jag för imorgon är det skola, yey..

Juste! Malin trodde jag fick i 8an och att var var 14, snäll syrra :o

ABORTEN

Det var en som kommenterade tidigare att hon/han undrade varför jag gjorde abort. Så tänkte skriva hela historien nu:



Det allt började en kväll i början var februari, jag hade jätte tråkigt och höll på att skriva med en kill kompis på msn eller om det var via sms. Han frågade om jag ville komma till honom, han bor inte långt borta. Först tvekade jag men tillslut så gick jag och mötte honom, vi gick hem till honom och kollade på film, det ledde till, ja ni vet nog? Och vi var ju så smarta att vi inte använde kondom...
Jag sov över där, på morgonen stack jag hem. Jag märkte ingeting att jag var gravid, eller jag märkte att jag inte hade fått mens på en månad, men jag trodde att jg hade haft den men hade glömt bort det. Sen märkte jag att jag inte kunde äta alls och mensen kom aldrig så jag och Elin åkte ner på stan för att komma till Ungdoms Mottagningen (?). Vi satt i väntrummet och väntade tills det var min tur, tillslut kom en kvinna och sa att vi skulle komma in på hennes kontor, något liknade. Hon frågade vad jag ville och jag berättade att jag trodde att jag var gravid, så hon gav mig en mugg som jag fick kissa i, gick in på toan och gjorde det. Jag gav den till henne sen och vi fick vänta utanför. Sen efter fem minuter drygt kom hon igen och sa att vi skulle komma in till henne. Vi satte oss och hon berättade då att testet visade positivt. Jag blev helt chockad, men det första jag sa var: "en liten Dennis", har alltid velat att min son skulle heta så. När vi gick ifrån där så träffade vi Matilda och Maja, vi gick till Nian och kollade på bebis kläder för jag trodde verkligen att jag skulle behålla barnet. Senare såg jag mamma och Emelie där och jag som var så smart gick till mamma och berättade att jag var gravid, då höll hon på att skrika på mig att jag skulle göra abort, blev jätte ledsen då...
Men jag och Elintänkte positivt hela tiden, jag rökte inget och drack aldrig. Men jag fick prata med BUP och SOC. Jag har ju ADHD så dem sa att dem som har det har det hänt att dem blir förbannade och slåt barnet, vad fan menade dem med det, tror dem helt seriöst att jag skulle göra våld på mitt eget barn, jävla horungar!
Jag fick besöka sjukhuset m.m. Men tillslut blev det abort. Några anledningar för det:

- Skulle förstöra mitt liv
- Hade druckit jätte mycket under graviditeten. Hade druckit hembränt, en halv liter vodka, öl, cider, whisky, m.m
- Rökt jätte mycket
- Tar medicin och tydligen är det farligt att ta när man är gravid.

Ja, nu fick ni reda på det!





Var i nionde veckan, men magen växte inte mycket!

can not imagine what my life would be without you♥


Hej mina trevliga läsare! ;)

Lite små trött idag, va? I torsdags sov Masood hos mig och vi gjorde mycket! Som sola, åt kebab på pizzerian och kollade film hela kvällen. Igår åkte han hem vid två, en vid sex, sju kanske kom Ellie hit. Blev lite strul för henne när hon skulle ta bussen till mig. Först åkte hon för långt så bussen stannade vid Korsnäs, den sista hållplatsen när man ska till mitt håll, så hon åkte tillbaks. Ringde henne och hon sa att hon var långt jävla borta, men hon var egentligen vid Kristinelund, och det ligger en lång backe från mig, så vi möttes, tack gode gud trodde hon aldrig skulle hitta!
Vi gick till Bomhus Livs och hon köpte Monster och bilar, godiset. Åt det sen hemma hos mig me julmust medans vi kollade på Grown Ups, har sett den 100 gånger men tröttnar aldrig på den, som Zero Day förr ! Har fan inte sett den på skit länge, kanske tar och kollar på den sen? :)

Idag ska Ellie komma hit igen och Masood, hoppas jag! :( Vi ska dra och sola igen, ska bli brown as hell!




Ellie pellie


torsdag kväll

Vaknade för ungefär en timme sen, hade en jävligt läskig dröm. Att Emelie och Sebbes rum var ett hav och jag satt i trä flotta och under var det en haj, en farlig ål och en val, och skulle överleva...
Nu sitter vi vid datan och han ska ta tolv bussen. Imorgon kanske vi ska åka till Valbo, härligt :)





nämen du sötnos




Hittade det här klipper på youtube, först trodde jag att det var fejk, fast det är nog riktig, har väl någon sjukdom, inget illa menat, men söt som fan !

GLÖMDE BORT



Jag som är så smart glömde att lägga ut denna bild, köpte denna polotröja med :)


INKÖPEN






Glömde skriva att jag köpte puder och ögonbrynspenna...tror jag?

mamma & älskling

Har vart på stan och shoppat med mamma, fick jätte fina saker, älskar min mamma! Är världens mamma tjej, haha, kan nästan aldrig vara utan henne  !:o

Det jag köpte:
Ljus rosa polotröja på H&M
Topp med blommor och fin uringning bak på H&M
Spets bh på H&M
Toppen jag ville ha från Bikbok! :D
Ögonskugga, nagellack och ögonskugga på H&M
Hårspännen på Bikbok.

Det var allt:)
Gick på Mcdonalds med mamma och åt cheeseburgare.
Sen kom Masood då gick han och jag omkring och kollade på affärer. Sen mötte vi mamma och fikade , mys dag!
Imorgon ska jag träffa älskling, vara på stan och sola solarium :) Han sover nog hos mig då :)

Lägger ut sakerna jag köpte sen :)

jaja


ÅÅ vill ha , så jävla snygg OCH den kostar bara 50 kr. :o
MÅSTE kolla in den imorgon!

KOLLA EFTER

Måste kolla efter dem hära kläderna imorgon, från Gina :)







Sammanfatta dagen!

Packade ner nästan allt jag skulle ha. Medicin, smink, plattång, pengar, var det nog.
Sen gick jag till bussen och gick av vid tågstationen och väntade att Masood skulle komma med tåget. När han komoch några till så köpte han cigg, sen väntade han och jag på tåget hem till han, Ockelbo.
Och såklart fanns det inga två lediga platser åt oss så vi fick sitta på små sätensom man drar ner, bekvämt (y)
När vi kom fram gick vi och åt på pizzerian, jag åt kebab tallrik, han åt inget, men tog lite av mig, haha ;)
Sen när vi skulle hem till honom, jag som är så smart glömde väskan där men dem som jobbade skrek åt oss att vi hade glömt den när vi var en bit bort, tack gode god att dem såg den, hade ju mobilen och andra viktiga saker i den !!
När vi kom hem till honom så kollade vi på film för det mesta. Sen senare på kvällen kom hans två tjej kompisar för ena ville ha cigg. Så vi fyra gick till ICA och köpte godis. Jag och Masood köpte massa med choklad, mest mörkchoklad, ena hade jordgubbs fyllning i, så jävla god den var! Sen gick dem och vi hade mysigt med godis och kollade på film!
Sen när vi skulle sova så var det skit varmt inne så jag tog av mig tröjan, inte naken, och byxorna. Men han öppnade fönstret och då blev det kallt och skönt! Han blev lite förbannad, för hans familj höll på att skrika ute i vardagsrummet, hade tydligen jätte roligt, så Masood gick ut och skrek åt dem och typ gorde sönder saker, haha. Och han säger att jag hade damp...
Han lade sig på soffan i sitt rum sen, för det blev så trångt i sängen. Vaknade och somnade om hela tiden, och kudden åke ner hela tiden, mmh roligt!
Vaknade sen vid elva, det var då jag höll på att få anfall, men Masood gick fram och smekte mig på håret och då slutade det, FÅR DAMP PÅ DET KAN DET INTE BARA FÖRSVINNA, FITTA SOM GJORDE ATT DEN KOM TILLBAKS!

När jag kom hem tog jag det lugnt sen träna jag lite, HAHHA. Jag gjorde situps, hade gummibandet och träna armarna och benen med den. Sen gick jag ut och gick med musik, skönt ! Kanske inte så bra att jag röker då, haha.... men ska sluta äta onyttigt och tänka på min hälsa, förutom rökningen, det är inte så lätt att sluta som folk tror.

Imorgon ska jag och mamma ner på stan vid elva och träffa Masood älsling, kolla lite på kläder, hoppas toppen som jag såg på BikBok finns på stan! Hålla tummarna!



skönt med frisk luft

Nu ska jag gå ut och gå lite, så jag får frisk luft. Sen drar jag och mamma till affären :)

SHOPPING

Tänkte lägga ut tröjorna/topparna jag köpte när jag och Masood var  Valbo, kommer inte ens ihåg vilken dag ;s



Från Gina :)



Från BikBok :)


På fredag drar ju mamma, jag, Stefan och Sebbe tror jag, till Valbo igen :)
Mamma får ju 9 tusen av mig i veckan. Hon ska egentligen få 3 tusen men hon har väntat några månader för att få dem och det blev sammanlagt 9 tusen då. Ska i alla fall komma ihåg att köpa skor (såg ett par när jag var med Masood där, på Din Sko. Dem var upp till knäskålarna, nästan lite längre ner. Gjorda av skinn, som mjukt skinn och så var det vit päls innuti, varmt och soft ;). Ska också komma ihåg att köpa ny bh och tröjan jag såg på BikBok den guld/svart randiga :)

borta är bra men hemma är bäst!♥

Hejhej!

Har nyss kommit hem, är ensam. Masood åkte med mig hem med bussen. Höll på att svimma i morse!!!!
Ska bara ta det lugnt idag, skönt!

Juste! Frida, en kompis, hon bor i Södra Bomhus men ska kanske flytta hit på gården :) Hoppas hon får den, eller familjen, tror dem får den, men får fan hoppas! :( ♥

looooooov

Sitter hos älskling hemma hos honom, har köpt en massa godis, så vi håller på att spy...
Har kollat på lite film., Andra sidan häcken, Grown Ups & Hipp hipp hora.
Ska snart sova så vi inte blir så jävla trötta imorgon , godnatt losers :)

RSS 2.0