Elviiiiiis!

Hejhej bloggen!

Sitter och lyssnar på Elvis :) SÅ JÄVLA BRA!

Ah, men tänkte uppdatera dagen:

Jag vaknade och lyssnade på musik tills ungefär halv tolv, då satte jag på datan och koppla in högtalarna i den så jag kunde lyssna på musik medans jag skulle fixa mig. Vi skulle till BUP ( jag & mamma), eller egentligen jag men mamma följde med. Och det hände en hemsk sak när jag sminkade mig!! Jag skulle sätta eyeliner vid ögonen och jag råka missa och nudda ögat så hela ögat var helt svart, såg ut som en skräck film. Mamma ba: du ser ut som du är blind! Och då blev jag ju mer rädd. Eller jag var väl inte rädd utan det sved som fan. Ja, ni skulle sett ögat!
Sen stack vi till bussen och åkte ner till BUP. Där fick vi prata med någon kvinna, typ kurator? Ska börja vara hos henne en gång i månaden ungefär. Fast bara jag?
Sen åkte vi till Coop för att köpa godis. Jag köpte massa med choklad och två läsk, mums!

Puss på er, höres imorgon... tror jag? För baby kommer hit då & på söndag ska jag och pappa för vi ska till Söderhamn för att fira Lalla, farfars tjej. Nu tänker jag sluta skriva det och om ni inte vet vem Lalla är sen så skit it då?! PUSS I LÖÖVE YOU!








You maybe think im crazy, but its just cause im crazy in love with you

Hejhej bloggen

Jag SUGER! på att uppdatera senaste tiden... men jag kommer tillbaks nu ! :)
Idag umgåste jag med baby, mys vi hade! Vi myste... grrr. Sen kom Frida och Hanna hit för dem ville ha cigg så baby  fixade det till dem i affären vid mig och vi köpte godis (jag och baby). Två burkar läsk, varsin daim glass och jag köpte en nougat, var länge sen man åt sådan, var jävligt gott i alla fall. Vi kollade på film och båda somnade, haha! Sen åkte jag hem vid elva. Då kollade jag på Vänner. Nu måste jag nog sova, ska bara lyssna lite mer på musik. Får inte vara trött imorgon för då ska jag till BUP, daaaah! Sen åker jag och mamma till Dollar och Coop för att köpte gott. Det är ju fredag imorgon, yeeeeey! FAN VAD FORT DET GÅR!
 shiiiit! Om åtta dagar fyller jag år! 5:e mars. Då ska jag och familjen och baby fira. Ska ha daim tårta och äta gravad lax, mmmh. Dregglar nästan för jag är så sugen.

Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik, puss! :)

btw: när vi var på affären idag så var en kille där som var kompis med han i kassan det är utlänningar som jobbar där, menar inget illa! Och den mannen var skit lik Özil så när jag såg honom, jag ba: oooooommmmmmmgggggggg! Exakt samma ögon, ni vet, lite ödel aktigt haha schysst!

Film mys!

Hejhej bloggen

Förlåt för dålig uppdatering! Har bara inte skrivit, vet inte av vilken anledning heller haha.
Men jag vaknade halv tio idag tror jag och lyssnade på musik medans jag åt Billys Pizza, mamma köpte en påse med dem i fredags. Sen läste jag mitt nya nummer av SOLO. Men igår när jag skulle öppna den så skärde jag mig såklart på ett brev jag fick till...

Vid halv två kom baby. Vi kollade på film, tre gånger i rad ;)
Först Alive. Den handlar om ett rugby lag som ska åka och spela i Chile, men dem kraschar i några berg, massor, finns inget annat! Det är ju många som dör men det var ungefär halva som klara sig, men vissa dör senare för det är ju så kallt och dem är så skadade. Dem har ingen mat eller radio dem kan nå någonstans. Det ändå dem hade är en flaska vin, lite choklad och ciggaretter. Dem är där i månader och har inge mat. Med var tvungen, även fast det är äcklig men vill man överleva så måste man... äta från dem döda. Dem skär från dem döda och äter, inte så gott, men men. Tillslut så vandrar tre stycken av männen flera mil och till slut hittar dem så dem kan nå helikopter. Den är baserad av en riktig händelse. Är lite rädd nu, eftersom jag ska till Italien, vet inte när. But still...

Sen Tusen gånger starkare. Den handlar om: Saga var fri. Först älskade vi henne. Sedan älskade vi henne ännu mer. Hon förändrade allt. För oss alla. Varenda en. Hon blev ett hot. Och ett löfte.

Signe är 15 år och går i nian. I klassrummet är hon nästan osynlig, det är killarna som dominerar. Men en dag kommer en ny elev till klassen: Saga, en tjej med självförtroende och styrka. Hon är tusen gånger starkare än de andra och vågar ta plats på samma sätt som killarna. Signe och de andra blir nyfikna, saker och ting förändras i klassen. Men till vilket pris?

Sista hette The Switch. Den handlar om: Den osäkre Wally är hemligt förälskad i sin bästa vän Kassie. När han får veta att hon tänker skaffa barn genom insemination lyckas han byta ut donatorns sperma mot sin egen. Därefter tvingas han leva med vetskapen om vad han gjort och med att vara den ende som känner till att han är Kassies barns riktiga pappa.



Ja nu har jag väl inte så mycket att skriva om, kommentera på och kanske fråga saker. Ha det bra ! :)




Toppen jag köpte :)

Bloglovin

Jag tänkte fråga om någon vill följa mig via Bloglovin, men jag följer desamma, såklart!
Bara att skriva . Och ni som vill kan adda min msn - [email protected] eller skriva till mig - [email protected]


PUSS!


BIG BROTHER

Hejhej bloggen

Har legat i mammas säng nästan hela dagen för jag är så jävla trött och mår inte särskilt bra, var ju så jobbigt igår på Valbo. Var massa folk (kan inte vara bland en stor folkmängd för då får jag utbrott..), kollade efter toppen jag ville ha, men hittade den inte. Men köpte ett vitt linne som det stod USA på, skit snygg med! Kommer passa mig skit bra i sommar solbrun och i mina jeans shorts ;). ( lägger ut den sen).

Ikväll börjar Big Brother. Vad jag har saknat det, jätte bra ju! Vissa kanske inte tycker det, med massa brats, äckliga raggare och slampor, massa sex också, men är ju roligt! :o

Nu ska jag bara vänta på mamma som kommer hem från Valbo. Jag är VÄRLDENS mamma gris, är jag den ända?


CHECK IT OUT



Ska kolla in denna topp imorgon när jag och älskling åker till Valbo.
Den kommer från BikBok och kostar 149 kr (tror jag).


LOOK A LIKE



Erkänn att dem är lite lik varandra??!!

Got tan

Hejhej bloggen

Nu ska jag och baby gå till bussen ner till Söder och sola, ska bli skönt som fan! Påminner som en varm sommar dag, här kommer poeten Anna!
Sen äta på max eller Mcdonalds, mys!

Belöning

Hejhej bloggen!

Jag har bestämt mig att sluta röka, och jag vet att jag kan.
Har inte varit sugen på flera dagar. Från och med nu ska jag vara en hälso freak ! ;)
Äta nyttigt, älskar också nyttig mat. Lax i loooooove! Skulle kunna leva på det ! I alla fall gravad, mmmh!
Sen i sommar har jag och mamma bestämt att vi ska gå ut och ta en promenad varje dag i ungefär en timme. Vi tänkte att vi skulle gå till Kvantum där också ligger Dollar och Coop. Så vi går runt allt och tillbaks hem, det tar väl en timme? Så jag får tillbaks min slimma kropp, vettu! ;) Och sola, det är viktigt. Men solar ju nu en gång i veckan med baby, fick lite mer färg förra veckan den första gången, haha. Men jag blir ganska lätt brun , vilket är tur! :)
Men på fredagar unnar jag mig med fredags godis. Man kan väl inte bli större när man äter gott på bara helgerna? I don't think so...?

Men nu ska jag sluta skriva, puss!


ps: det jag mena med belöning är att för jag har slutat röka så ska min mormor lägga in pengar till mig så jag kan köpa en tröja och mamma ska köpa en cola burk till mig idag. Hahaha jag som skulle sluta äta onyttigt, men jag förtjänar det!





snyggingen själv...


Bra träning?

Hej alla underbara personer

Jag har en fråga och den lyder om ni vet någon bra träning för att få en fastare kropp, slankare och platt mage? För jag vill verkligen gå ner. Jag vet, 166 cm - 59 kg, kanske inte är mycket...? Men jag vill komma i form och jag vill att min mage ska plattas ner! Vill ha mina 48 kilo tillbaks. Vet, det är väl inte så bra att väga så lite, men jag saknar fucking kilorna! Kollar på bilderna från i sommars, blir deppad och vill bara grina för jag vill ha tillbaks allt! GAH! USCH! BUUHÄ!
seriöst vet ni någon träning? Inte något man får muskler av då ser man bredare ut och mer musklig och jag vill inte det. Vill gärna ha svar, puss älskar er om ni svarar, gör det annars med, men puss!






VIRUS SKIT FITTA

Igår fick jag reda på att jag hade fått virus på datan, yey...
Så Stefan fick rensa hela skiten, alla mina hundratals filmer, vänner , sims 3 och BILDERNA! Den som kom på virus ska jag skalla och spricka pannan på!
Men medans han fixa datan åkte jag och Masood till Valbo för att fira Alla Hjärtans Dag. Det var nästan inga där för köpcentrument stängde ungefär om en timme. Så vi kollade bara runt, på bebis kläder, haha. Men dem är sjukt söta! Sen fikade vi på McDonalds. MYS! När vi kom hem kollade vi på film, Bröderna Karlsson, tror jag den hette? Var väl ganska bra fattade bara inte så mycket, haha.

Men nu ska jag göra annat stuff med datan, puss!

BUP

Hejhej bloggen

Kom nyss hem, har varit på BUP. Vi pratade med min doktor om allt möjligt och mamma var ju tvungen att ta upp allt våldsamt jag har gjort. T.ex att jag ville skjuta folk, att jag drog ut lampan i väggen som var skruvad m.m. Det var pinsam är ju rädd nu att han kanske tycker jag ska bo på något hem när jag växer upp eftersom jag är så "våldsam" pssst... mamma har sina idéer...

Aja, igår kom älskling, vi myste och åkte till Kvantum för att köpa gott till oss och till mamma. Sen beställde vi räksallad på pizzerian vid mig, jätte mysigt!
Snart ska vi äta, men jag och Masood ska äta kyckling för dem andra ska äta kålpudding (?) USCH!

har det bra puss!


4 månader

Hejhej bloggen

Vaknade vid samma tid som vanligt och tog medicin sen toa, som vanligt.. ;)
Jag lade mig i min säng och lyssnade på musik. Kände mig jätte yr i morse vet inte varför heller? Kanske för att jag har börjat somnat jätte sent dagarna som har gått?
Aja, men har bestämt med mamma att vid tio kanske? Så ska jag stänga av datan, tio eller halv elva och försöka somna, kan läsa för det gör mig avslappnad. Får se hur det funkar.
Men nu tror jag att jag ska spela lite Sims 3. KÖP DET! Det är så jävla roligt så det är inte sant. Dem ser riktiga ut, man kan t.o.m göra fräknar på dem, födelsemärken, rynkor och tatueringar! ;o
Också kan man lägga till smycken eller leggings, så fuuuuuuuun!

ps: 4 månader med älskling idag, älskar dig av hela mitt hjärta, älskling!




Vilka är ni?

Jag skriver ju bara om mig 24/7, så det är ju inte så intressant för mig och läsa om mig hela tiden.
Ni kanske kan skriva om er lite. Typ vad ni heter, intressen, bor? m.m. Lite roligt för mig och andra.
Puss!




Lördag kväll

Hejhej bloggen igen

Sitter här och lyssnar på musik. Snackade nyss med masood i mobilen, han ska ju komma imorgon då det är våran 4 månaders dag ! Sen på måndag är det Alla Hjärtans Dag och då ska vi till Valbo och fika som jag skrev igår, men först BUP, YEY!
Har bara spenderat dagen med Vänner och ritade med, älskar att rita, jag kopplar av mig att göra det och det är ju super roligt! Brukar söka på rosor, eller andra saker man kan rita på Google, men rosor är min grej, suger på ögon, man får bättra sig fram.
Mamma gav mig en extra lugnande eller mer när jag tog kvälls medicinen så jag blir tröttare eftersom jag har börjat somnat så sent, det är ju inte så roligt...
Älskar mamma av hela mitt hjärta (L), + att hon köpte en till Cola till mig och en snickers, hihi ;*

Aja, nu ska jag chilla mer, puss bara att kommentera!

Kom ihåg: kommentera mig så kommenterar jag tillbaks ;)

Watch me working

Hejhej bloggen

Somnade jätte sent igår för jag var inte så trött + att mitt ben värkte som faaaan! USCH
Men somnade tillslut, right. Vaknade imorse och gjorde det jag alltid gör ; toa, medicin.
Lyssnade på musik som vanligt i mobilen. Sen satte jag på datan och kollade på Scrubs, så jävla bra! Typisk min humor. Mamma kom in med frukost, macka och varm choklad, mmh.. När jag hade ätit klart kom hon in med en semla,  gotti gotti!
Nu lyssnar jag på musik och ska chiillaaaa!





Saknar gamla tiden ...

FRIDAY NIGHT!

Hejhej bloggen

Masood åkte precis hem, sitter ensam nu, inte är det farligt har ju min choklad och mina läsk med ! :D

Aja, vaknade vid någon tid som vanligt, blev toa och sen medicin. Mamma och Stefan åkte till Kvantum när jag höll på att lyssna på musik. När jag hade lyssnat klart gick jag till köket och gjorde två mackor och te, mums. Älskar te på morgonen!
När jag lade mig i sängen och kollade på Scrubs på datan med min frukost, så kom mamma in i rummet och sa " har du gjort frukost?", jag ba: "ja?", mamma: "jag som har köpt Billys Pizza åt dig". Jag kastar mackorna till mamma, haha. VILLE HA BILLY PIZZA! Min favorit frukost, kanske inte så nyttigt, haha. Men ibland får man något gott, inte bra att bara äta bra mat hela tiden, kroppen måste ha socker. Haha här kommer Anna hälsofreaket.

Nu ska jag sluta skriva för jag orkar inte mer, förlåt bloggen, jag älskar dig.

ps: på Alla Hjärtans Dag ska jag och älskling till Valbo och fika, mys! Men måste till BUP först, åååååååååhhwuoeasdg!







When im with you i feel happy

Hejhej bloggen

Ska sova snart men är inte trött, fast klockan närmar sig mycket. Har vänt på dygnet på sistone, igår somnade jag 2, inte bra. För då är man ju trött på dagen, inte bra heller. Men ska sitta kvar ett tag då blir jag läs sugen och när jag har läst ett tag då blir jag trött och somnar. Mamma har lånat två böcker så jag kan läsa ikväll, skönt!
På söndag har jag och Masood vart tillsammans i 4 månader, kändes som det var igår vi blev tillsammans! Och måndag dagen efter så är det Alla Hjärtans Dag och då sover han är igen. Så på söndag och måndag. Härlig natt det ska bli ;) grrr!

Puss höres imorgon! IMORGON ÄR DET FREDAG OCH DET BETYDER CANDY TIME...



Längta!

Hejhej bloggen

Uppdatera inget igår...tror jag?
Men i förrgår sov Masood hos mig men somnade inte förens halv fyra för jag fick sen reda på att jag hade tagit dag medicinen inte kvälls medicinen, för det är kvälls medicinen som har lugnande, mmh smartis (y)

Idag vaknade jag vid tio-elva? Gick på toa och tog medicin, jag har märkt att varje dag jag vaknar går jag först på toa sen tar medicinen, schemat vettu! (y)
Sen lade jag mig i sängen och lyssnade på musik. När jag sen blev tråkad att lyssna så gick jag in till mamma och kollade på CIS LA med rostmacka och te. Vi kollade på två avsnitt sen satte jag på datan, haha kåt på datan.
Vet, jag är en sjuk människa...

Laddade ner Glee med och det var en låt med där och den är skit bra men kommer inte ihåg vad den heter?!??!?!? HJÄLP!





Det är i denna scen, hjälp mig? :( första avsnittet av första säsongen.

Dag med älskling

Hejhej bloggen

Idag var jag med älskling och solade solarium m.m. Först kom han till mig vid tre tror jag det var. Vi vilade och "myste" i 1,½ timme. Sen fixade jag mig bara lite för man kan ju inte ha myket smink på sig när man solar för när man har solat många gånger så man blir brun så är ju ansiktet alldeles vit som innan?
På väg dit träffade vi Kate på bussen, dem snackade jag visste inte vad jag skulle säga, hehe?
När vi hoppade av så träffade Masood på en tjej kompis som jag bråkade med förr, haha, pinsamt värre.
Sen när hon hade gått kom Sonja och Alice som jag hade inte träffat på länge. Men sen när vi gick till solariumet skulle sola på funkade inte växeln så vi gick till andra solariumet vid biblioteket, det funkade också. Vi tog dubbel rummet sen när vi gick ut så kollade dem som väntade på lediga rum som fan på oss, undra vad dem tänkte när vi kom ut där ifrån, hahaha! HAHAH tänk att göra det på solariumet, usch. Men mamma som är så omogen när hon fick reda på det sa: låg han under och du över? bra humor morsan! (y)
Efter gick vi och åt på Frasses för vi var så hungriga och jag som är så duktig spillde cheddar tipp på mitt löshår, koftan och byxon, yey vad det luktade gott!
Vi gick ner på stan sen för tolvan kom aldrig och ettan kommer alltid. Där träffade jag på Wanjah som jag inte träffat på 100 år. Kritade på kiosken för killen där som Masood känner, vi fick ta vad som helst gratis, men Masood betalar tillbaks sen. Vi gjorde inte så mycket när vi kom hem.
Vi får se vad som händer imorgon.






Lady in red

Hejhej bloggen


Lyssnar på Lady In Red, usch vad man får gåshud ...
Idag vaknade jag vid elva kanske? Vi skulle egentligen till BUP med mamma och jag kände oss inte nå bra så det blev inget, inte heller älskling :( men imorgon nog!
Har ätit pizza, eller lite blev mätt på två bitar haha xd

Men har bestämt att gå ner till sommaren, typ till 49 kanske? Fast vet inte hur, ska planera saker :)
Blir ju att gå ut en timme per dag när våren kommer, yes!

Brittan

Sitter och lyssnar på Britney Spears, var ett tag sen!
Ska nog ut och ta en cigg nu, sen sleepa och imorgon BUP med mamma och älskling. Gillar inte BUP :(
Sen blir det nog mys med min älskling.

Kanske inte ska skriva detta på min blogg , Masood kanske inte heller vill men jag vill och tycker det är så gulligt. Men vi har planerat lite hur vår framtid kommer se ut, för jag hoppas att vi kommer leva tillsammans resten av vårat liv! Jag vill i alla fall ha 3 barn, bo i ett hus, jobba med mode och ha en bil. Men helst ha Masood! (L)




I was made for lovin' you

Hejhej bloggen

Har bara mysat med masood/familjen i helgen. Stefan och Sebbe var hos Stefans pappa igår, gissa om det var lugnt? Inte för att vara elak men det var sjukt lugnt...
Det blev inge pingis med pappa igår för jag kände mig dålig fast Masood kom ju ändå.
Vi myste lite tills typ sju då gick jag, han och mamma till affären och köpte gott. Jag och Masood köpte en Fanta Tropic, nå luft grädde bollar, eller inte bollar , ja svårt att förklara kan lägga ut bild, Anna med inget liv. Jag fick en Sandwish (?) av älskling med, älskar dig Masood om du ser detta!
Vi alla kollade på melodifestivalen tillsammans i vardagsrummet. Masood skrek som en galning när Danny gick vidare, maha. Och jag när Swingfly gick vidre, vadå cool kille? ett extra + för att han är amerikan ;)

Nu så sitter jag här och äter radiokaka. Jag känner på mig att jag kommer bli fet eller nått :( Men i sommar ska jag ju motionera varje dag i en timme, så hejdå all fett!




MUMS. Fast vi hade inge koks på och dem var större. vill ha mer

Lite bilder av älsklingarna



Dags att kolla gevären:




'Cause I Got To Be With You Now

Hejhej

Hann inget inlägg igår för klockan är ju efter 00, haha smarta anna (y')
Men igår kväll så myste jag med mina läsk och choklad, jag är kåt.
Kollade på Vänner och Zero Day lite också.

Juste, iförrgår kväll innan jag skulle sova så kollade jag på Zero Day och killarna som det handlar om skjuter ju sig i huvudet när dem är klar med skol skjutningen. Men jag drömde om att efter dem dödat så sprang dem ut och ingen såg dem och dem bytte namn, flyttade till ett annat land och ändrade utseendet. Dem rakade sig och tog färg linser, haha. Jag kommer alltid ihåg mina drömmar! För det oftast ju.



4 februari





Vaknadeb vid halv elva tror jag, lyssnade på musik. När jag sedan gick upp var ingen hemma så ringde mamma och dem var på Kvantum och handlade lite. När dem kom hem fick jag några tropiska frukter som jag fick lite av, underbart gott! (y). Sen kollade vi på En Annan Del Av Köping. Dem är ju för gulliga! Har ni sett det? Ni som inte har sett det så är det om fyra personer som är utvecklingsstörd, eller vad säger man? SÅ GULLIGA!
Köpte fredags godis på kiosken sen. Köpte en påse med såna choklad bollar och luft kex, eller vad man kan utala det? En Marabou mjölkchoklad, en stor cola och en stor sprite. YUMMI!
Nu lyssnar jag bara på musik, men skriver säkert sen!

When you are around I feel like an angel

Hejhej bloggen

Masood sov ju här igår, mys! Vi låg bara i sängen och myste, (ooohyes!). Kommer inte ihåg så mycket...
Men idag skulle vi till Bernt-Ove, gulligt namn va?! Min doktor, världens bästa! Vi pratade lite om mina mediciner, m.m. Vägde 59, kg alltså, nähä dl. Fick ta blodprov sen, är inte alls känslig mot sånt kan ta hundra stycken om dem vill! Men det var så att dem skulle ta en sticka i fingret, fan vad jag ryckte till när det klickade. Gjorde inte ont men det var läskigt :(
Sen åkte jag och mamma hem och Masood till gymmet med Johan. När jag kom hem kollade jag på Vänner och mamma köpte en daim och cola burk till mig, älskar mamma!
Och imorgon är det fredag, alltså vart går dagarna? Det går så jävla fort och om 1 månad & 2 dagar så fyller jag 16! YEY!  ÖVNINGSKÖRA HÄR KOMMER JAG! Dem som sen bestämmer om jag får körkort kommer väl svimma av min stolthet.

På lördag börjar ju melodifestivalen mmm. Babbsan ska ju vara med, heja han (henne). Kommer ju från Gävle ;)



grrr im a tiger come and get me!

Linas Kvällsbok

Hejhej bloggen!

Idag var jag så jävla trött att jag låg i sängen tills 2. Duschade, fixade, sen kom Masood. Vi myste lite i ungefär en timme, då kom Frida och Adam (hennes pojkvän). Vi köpte gott från affärn och spelade familje geni. Gissade vem som vann? JAG ;)  Ni ba: whaat?!
Men var lite dum också. Masood: Vad heter Sveriges sydligaste punkt (nånting sånt). Jag: Happaranda. HAHAHAH

Aja, nu ska jag nog fixa mig och sova, har ju börjat läsa Linas Kvällsbok igen, har läst den typ tusen gånger! Men när jag har läst den sen efter typ ett år har man ju glömt om ALLT som skrevs, så man läser på som fan.

Imorgon sover älskling här, mys! Och på Lördag ska jag träffa pappa och vi ska nog spela pingis, yey! hahha värsta pingis "proffset".

Pusshej sovgott!



Hade bara lust att ha shortsen på sig, men har saknat dem så mycket! :'(

RSS 2.0