Natti natti

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova! Natti natti!

Puss!




Dusch på g

Hejsan bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering... Men tänkte bara skriva att idag har jag varit Blozzom. Nu ska jag duscha! 

Puss!




Bayern München nu!

Hejsan bloggen!
 
Snart spelar Bayern München mot Hoffenheim. HEJA BAYERN MÜNCHEN!!!!!
 
Puss!
 
 

Sorry

Hejsan bloggen!

Förlåt för jag inte har skrivit tidigare idag... Jag har varit med Blozzom och vi var helt galna som vanligt... Vi blir det när vi är med varandra men inte annars. Haha! Sedan var jag bara med Linnea. Vi gick till affären och köpte gott. Hon skulle sova över hos mig, men det blev inte så senare på kvällen. Kände att jag ville sova själv. Jag ÄLSKAR min säng. Verkligen ÄLSKAR
Men nu ska jag sova!

Puss!

PS: Imorgon spelar Bayern München mot Hoffenheim hemma! Klockan 15:25. Ska inte missa!


Tjej dag

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit med Shirin, Yasmine och Linnea. Vi gick runt och gjorde lite små saker. Vi gick till affären och sedan biblioteket. Vi brukar bara gå dit och ta det lugnt i soffan. Sedan gick vi fyra hem till Linnea. Men Shirin och Yasmine var inte där länge. Så det var bara jag och Linnea tills 20.30. Jag åt korvstoganoff hemma hos Linnea. Gott var det. När jag kom hem vilade jag och senare på kvällen gjorde mamma fika åt mig. En tekaka med skinka på och varm choklad med grädde i. Mums. Men nu ska jag sova för jag är så trött!

Puss!

                    Jag med mitt godis...
                    Vi i biblioteket, hehe.
                    Linneas korvstoganoff.

Godnatt alla där!

Hejsan bloggen!

Jag ska nog sova nu, kanske läser lite innan jag ska sova. Jag är så himla trött! Jag var uppe sent igår för jag var så hyper eftersom Bayern München vann Bundesliga!!!!! Men har varit med Blozzom idag! Hon ringde mig vid 15:00 när jag kollade på Family Guy. Hon ringde mig medan hon cyklade från skolan. Hon kom hem till sig och hon var tvungen att bädda hennes säng. Jag gick till henne efter. Jag tog med mig Toffifee och M&M. Jag och Blozzom vräkte i oss godiset. Haha... Jag och Blozzom hade en M&M tävling. Vi skulle träffa munnen med M&M. Efter M&M tävlingen så var Blozzoms säng full av choklad, haha! Hon blev lite sur... Men Blozzom höll på att prata hela tiden under M&M tävlingen! Hon: "En Non Stop Hööööö". HAHAHAHA! Gud vad galna vi var! Vi gick också ut med Blozzoms hund. Efter det gick jag hem och åt mat medan jag kollade på Family Guy. Sen har jag bara tagit det lugnt! Imorgon ska mamma på något möte på stan så hon ska köpa hem McDonalds åt mig! Jag vill självklart ha en Big Mac & Co. Den är så himla god!
Men nu ska jag sova! Kanske läsa? Kanske, kanske inte!
Ni får en bra sömn hoppas jag!

Puss!

            Vi vräkte i oss av detta!

                    Haha våra ögon! Ödlor.

                    Snacket innan M&M -
                    tävlingen! Kom ej på
                    vilken som vann...


Jag är så stolt!

Hejsan bloggen!
 
Jag är så stolt över dig Mario Mandzukic! Självklart är jag stolt över laget! Bayern München är otroliga! Men Mario Mandzukic... Jag kan inte förklara min kärlek till honom! Han betyder så mycket för mig! Jag kommer att ALLTID älska honom! Han kommer ALLTID vara min favorit fotbollsspelare! KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK OCH ÄNNU MER KÄRLEK!
 
Puss!
 

Ett stort leende!

Hejsan bloggen!

Nu säger jag godnatt med ett stort leende! Ni vet nog varför? BAYERN MÜNCHEN ÄR JU BUNDESLIGA MÄSTARE!!!!! Kan inte förklara hur glad jag är! Detta betyder mycket för mig!
Jag skriver mer om gårdagen imorgon, eller idag, haha. Fast inte nu! Utan på dagen! Godnatt!

Puss!

        Jag med min Elsa!

BUNDESLIGA MÄSTARE!

Hejsan bloggen!
 
Bayern München är Bundesliga mästare!!!!!! Grinar!!!!!
 
Puss!
 

Bayern München!

Hejsan bloggen!
 
Kollar på när Bayern München spelar mot Hertha Berlin. Det har gått en halvlek. Snart börjar andra halvlek. Bayern München leder med 0-2. Om dem vinner matchen blir dem Bundesliga mästare! Om dem blir Bundesliga mästare idag så är dem det tidigaste laget som vunnit Bundesliga! Super Bayern Super Bayern Hei Hei!!!!!
 
Puss!
 

Goodnight everybody!

Hejsan bloggen!

Idag har jag varit på Kvantum och Dollar Store! Tillsammans köpte jag: godis, läsk, foundation, puder, löshår och 5 färdigrätter! Sedan var jag med Yasmine och Shirin. Vi hade jätte roligt!
Men jag ska sova nu!

Puss!

    Jag med mitt nya löshår, -
    vad tycks?

Älskling❤

Hejsan bloggen!
 
Alltså kolla på Bastian Schweinsteigers leende! Man kan inte sluta kolla. Så gulligt! Min älskling. Kan inte beskriva hur mycket han betyder för mig. Min Basti
 
Puss!
 
 

Tack Manuel Neuer♡

Hejsan bloggen!
 
Detta kommer jag ihåg! Bayern München spelade mot Mainz. En av Mainz fotbollsspelarna sprang mot målet. Jag skrek! Men plötsligt kom Manuel Neuer ut och tog bort bollen. JA! Men var ändå nervös... Jag trodde att domaren skulle bli arg och ge Manuel Neuer ett rött kort. Men det gjorde han inte. YES! Jag älskar när Manuel Neuer springer ut på planen och tar eller skjuter bort fotbollen! Men ibland blir jag nervös. Hihi.
 
Puss!
 
Det var det här som Manuel Neuer gjorde mot Mainz fotbollsspelaren!
 
Han gjorde dessa med!

Min bejb❤

Hejsan bloggen!
 
 
Dessa bilder, eller klipp kan man säga. Det är Mario Mandzukic som spelar
i Bayern München (men det vet ni nog). Han gör en reklam för nå Kroatisk
choklad. På den fjärde är han jätte söt. Hihi
 
Puss!

LOL

Hejsan bloggen!

Elvira glömde sin mössa hos Shirin och Yasmine och dem glömde mössan hos mig. Haha lol. Jag passar i den va? Eller inte... 


Tjena

Hejsan bloggen!

Rolig rubrik...not. Snart ska jag och mamma åka till Kvantum och handla. Vi ska nog också handla på Dollar Store. Hihi. Ska bli roligt. Var länge sedan jag var där.

Puss!

        Jag är så snygg 

Rita...

Hejsan bloggen!

Skulle rita hår men det gick inte så bra... Måste öva mera!

Puss!


Bejb! ♥

Hejsan bloggen!
 
Haha detta kommer jag ihåg. När Bastian Schweinstieger gjorde 1-0 mot Bayer Leverkusen. Han har sånt gulligt leende! Hihi. Pirrar i magen HAHA. HAN FÅR ALDRIG LÄMNA BAYERN MÜNCHEN!!!!! Då blir jag ARG!
ÄLSKAR DIG BASTIAN SCHWEINSTEIGER!
 
Puss!
 
 

Awwwww

Hejsan bloggen!
 
Alltså när jag såg detta så... Herregud. Det är ju en del pengar, men kanske inte mycket för en stor fotbollsspelare som Toni Kroos. Det han skrev om sin son är nog det gulligaste jag har sett. Toni Kroos verkar ha ett stort hjärta. Han verkar bry sig om dem som gillar honom. Puss på dig Toni Kroos.
 

Trött kan man säga

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova, ska bli så skönt! Haft en toppen dag Bayern München vann över Mainz! Det blev 0-2. Om Bayern München vinner nästa match eller gör oavgjort så vinner dem Bundesliga! OMG! Sen firade jag med Yasmine och Shirin genom att äta på pizzerian! Det var så himla gott! Självklart välte Yasmine omkull sitt hela vatten i hennes glas... Haha typiskt Yasmine! 
Men nu ska jag sova!

Puss!


VÅREN ÄR HÄR!

Hejsan bloggen!

Det har blivit ett jätte bra väder igen! Hoppas att snön inte kommer igen! Då blir jag arg! För jag ÄLSKAR våren!

Puss!


Godnatt & vi ses imorgon!

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova, jag är jätte trött! Idag var Karita och hennes dotter här för vi firade henne! Tror hon har fyllt 6 år? Jätte gullig! Hon heter Nova, fint namn va? Av min mamma fick hon en hjärtkudde. Ni vet sådan röd med armar? Nova hade önskat sig sådan. Av mig fick hon en Hello Kitty låda. Hon kan ha godis eller andra saker i. Hon fick också en Hello Kitty tröja av mig. Den var så söt, speciellt på Nova! Jag och Nova åt upp alla kakor, haha. Sen gick dem hem. Sedan dess har jag chillat. Mamma köpte en jätte god grillad kyckling och potatissallad! MUMS! Imorgon spelar Bayern München mot Mainz. ROLIGT. Men NU så säger jag godnatt för den sista gången idag!

Puss!


Choklad kanin!

Hejsan bloggen! 

Idag kom mamma hem från Kvantum med en choklad kanin åt mig! GOTT! Det är ju påsk snart! Ska äta denna choklad kanin nu medan jag kollar på Family Guy. Mysigt!

Puss!




GLAD

Hejsan bloggen! 

Jag är inte bara glad för att det är fredag utan också att Bayern München fick Manchester United. TUR! Min styvpappa Stefan sa att Manchester United har inte varit bra i år. Hoppas det är sant! Menar inget illa. Men det är ju kvartsfinal! NERVÖS!

Puss!


Lottning!

Hejsan bloggen!

Jag ska gå och fixa mig nu för det är dags för mig att sova! Jag kom på för en liten stund sedan att imorgon är det Champions League lottningen! Dem ska lotta vilka lag som ska spela mot varandra i kvartsfinal. Undrar vilket lag Bayern München ska spela mot... SÅ NERVÖS! Men kan tänka på att Bayern München spelar på lördag! Yey! Bayern München ska spela mot Mainz. Ska bli roligt! Men NU ska jag göra mig iordning till kvällsdags!

Puss!

  Jag ser jätte blek ut...

Yummi!

Hejsan bloggen!

Äter en färdigrätt som är en ost snitzel med potatis, bearnaisesås och broccoli. Den är så himla god! Dricker Pepsi Max till! Kollar på Family Guy medans. Bra kvällsmat!

Puss!




Family Guy!

Hejsan bloggen!

Kollar på Family Guy på min bärbara data. Älskar serien! 

Puss!




Godmorgon allihopa!

Hejsan bloggen!

Jag ligger i sängen och väntar på att mamma och Stefan ska komma hem! Skynda! Varför? Jo, för att mamma har köpt hem en avokadosallad till mig! Underbar frukost kan man klart säga! Jag älskar det rostade brödet man får till! Hihi! Men nu ska jag upp och hoppa!

Puss!




Gute Nacht!

Hejsan bloggen!

Hade bara lust att skriva godnatt på tyska. Gute Nacht. Nu ska jag i alla fall sova! Jag sov på något konstigt sätt inatt så jag har jätte ont i nacken... Det är typiskt mig... Säger min mormor hela tiden. Att jag lyckas med allt... Som när jag fastnade med håret på sängramen, HAHA! Herregud. Men nu ska jag sova och ha en ljuvlig sömn ni! För det ska jag, hoppas jag...

Puss!

  Jag och min sovbindel.
  Utan den kan jag seriöst inte sova!

Inte bubbelgum

Hejsan bloggen!

Nej, jag gör ingen tuggummibubbla utan det är ett ägg. Stoppade in hela den. ÄLSKAR ÄGG!!!!!

Puss!






Svampbob Fyrkant

Hejsan bloggen!

Jag och mamma har kommit hem. Eller det var länge sedan. Jag köpte två tröjor. En rosa skjorta och en stickad ( tror att den är stickad) tröja, tröjan var svart. Tillsammans blev det 90 kronor. Älskar Röda Korset!
Sen gick vi till biblioteket för jag skulle låna "Svampbob Fyrkant". Älskar han! Har kollat klart, den var bra!
Efter det gick vi till affären och köpte Franska Våfflor! Dem är så himla goda! Jag tror att dem heter det. Sen gick vi hem!
Nu väntar jag på mamma som är på Kvantum och handlar. Självklart? Hon skulle också köpa en färdigrätt åt mig. 
Är hungrig så får hoppas att hon kommer snart!

Puss!




Shoppa?

Hejsan bloggen!

Nu ska jag fixa mig lite för jag och mamma ska till Röda Korset. Kanske lite shopping? Hihi. Men nu ska jag börja fixa mig!

Puss!




Godnatt & AJ

Hejsan bloggen!

Jag ligger här i min säng med min Bayern München pyjamas och Bayern München tröja. Redo att sova! Men det är inte allt... Har en jätte mensvärk så jag måste ha en sådan varm påse på magen... Jag vet inte vad den heter men jag måste ha den på magen för jag höll på att svimma av mensvärken! Det har blivit bättre men har kvar den för den är så varm och skön! Ska läsa lite ur min "VECKANS NU!". Se vad som händer i Hollywood världen! Nu ska ni få sova! Godnatt på er och imorgon skriver jag mer eller idag då. Klockan är efter 00:00!

Puss!





Varför Sverige?!

Hejsan bloggen!

Varför Sverige? Varför måste ni ge oss detta dåliga väder?! I Gävle i alla fall! SNÖ SNÖ & SNÖ!

Puss!

Godnatt

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova! Hade bara lust att skriva det. Haha.

Puss!




Godmorgon

Hejsan bloggen!

Vet inte varför rubriken heter "Godmorgon". Vaknade för länge sedan. Mamma har värmt en kycklingklubba åt mig, mums. Potatis och bearnaisesås till. Men nu ska jag äta den goda maträtten!

Puss!

Trött eller?

Vinst!

Hejsan bloggen!

Bayern München vann över Bayer Leverkusen med 2-1. Först Mario Mandzukic och sist Bastian Schweinsteiger. Eller jag kallar honom Basti! Kallar Mario Mandzukic för Mandzu. Som också leder skytteligan! Alltså i Bundesliga. Men nu ska jag ta något att äta! Mums. Haha va?

Puss!



Min Basti!

Min älskade jugge!



Bayern München - Bayer Leverkusen

Hejsan bloggen!

Om ungefär tio minuter spelar Bayern München mot Bayer Leverkusen. Jag ska titta. Självklart! Tror ni att jag skulle MISSA en Bayern München match?! Hoppas jag inte... Om jag missar en Bayern München match så börjar jag grina! Ni ska se mig! Men snart börjar matchen!

Puss!

Kommer ALDRIG glömma denna dag!

Godnatt och sov gott!

Hejsan bloggen!

Nu ska jag sova, är jätte trött! Har varit en bra dag. Var med Shirin, Yasmine och Linnea hemma hos mig. Vi pratade, skrattade massor och åt godis. Tjejkväll kan man lugnt säga! Men godnatt och sov gott!

Puss!




FREDAG!

Hejsan bloggen! 

Jag sitter i soffan med två filtar på mig, kyligt ute... Jag kollar på Family Guy. Älskar serien! Mamma är på affären och köper Marabou åt mig. Fast nu är hon hemma. Det är fredag idag! Det vet ni nog... Men nu ska jag kolla på Family Guy och äta min Marabou!

Puss!




Grattis!

Hejsan bloggen!

Hann inte skriva idag så nu är idag igår, dagen har gått. Glömde som vanligt. Det jag tänkte skriva om är att igår fyllde Holger Badstuber 25 år! Ni som inte vet vilken Holger Badstuber är så ska ni få reda på det nu! Han spelar i Bayern München och det Tyska Landslaget. Han har varit inne på rehab för att han bröt sitt ena ben vilket vet jag inte. Men nu är han tillbaka, hoppas jag! Grattis Holger Badstuber! Ich lieben dich!

Puss!




Äntligen sova!

Hejsan bloggen!

Nu får jag äntligen sova! Menar inte att mamma tvingar mig vara uppe sent. Jag gör bara massa saker innan jag lägger mig och sover. Har tvångstankar tyvärr. Först pussar jag alla mina Bayern München bilder. Sen fixar jag mig! Bodylotion, Victoria's Secret bodymist och deodorant för kroppen. Sen fixar jag ansiktet med roll-on och ansiktskräm. Håret borstar jag och tar i olivhårolja. Har handkräm. Till läpparna har jag eos. Sen sist så tar jag mint munspray. Sen ska jag sova! Blir så trött efter allt jag gjorde. Så godnatt alla!

Puss!












GODNATT!



Godnatt nu ska jag sova! Måste somna snart! Får tänka på Mario Mandzukic, hihi. Imorgon ska jag till sjukhuset vid 09:00... Därför jag måste sova nu! Men NU ska jag sova!

Puss allihopa! 

Roligaste veckan!

Hejsan bloggen!
 
Denna vecka har nog varit en av dem roligaste vecka!
 
I måndags var det nog när jag låg i soffan i vardagsrummet och kollade på Family Guy. Plötsligt knackades det på ytterdörren. Jag gick dit och kollade genom hålet (ni vet på dörren). Där stod Elvira! Jag öppnade.
Jag: Hej, Elvira!
Elvira: Hej, vill du gå ut?
Jag: Vad gör du här?
Elvira: Jag fick ta ledigt i en vecka, så ska vara här i en vecka.
Jag: Hos Yohana?
Elvira: Ja, vem annars?
Jag bara skrattade och vi gick ut och till affären. Elvira köpte en gurka haha! Vi gick till biblioteket och spelade Fia Med Knuff. Vem vann? Elvira förstårs... Så Elvira har varit här i en vecka och varit med mig. Det har varit så himla roligt! En av dem roligaste vecka i mitt liv.
Vi åkte till Dollar Store och köpte plast pistoler med gummi pilar skott. Dem var orange och mjuka (tur nog...). Det var så roligt! Vi var på Kvantum senare och vi tog en kundvagn som har en bil frampå. Elvira satt i bilen medans jag körde kundvagnen. Men jag kunde knappt köra den, utan åkte in i allt... Alla stirrade.. Vi har gjort så mycket så jag kommer knappt ihåg något... Vi åkte ner på stan fast kommer inte ihåg vilken dag det var... Jag köpte en vit, spets topp från BikBok. Och den går ut vid midjan. Fattar ni? Jag köpte ett linne på H&M där det står AWESOME på. Eftersom att jag är AWESOME. Vi åt på McDonalds. Jag åt en Big Mac (heter den så?). Elvira åt Chiken bits. Ingen aning hur det stavas heller... När vi kom hem till Yohana så började Yasmine och Shirin bråka så Elvira och jag var tvungen att gå hem till mig för Yohana. Yasmine och Shirin blev jätte ledsna. Hemma hos mig spelade vi kort, haha! Vi åt choklad och drack läsk. När Elvira gick hem så fick jag magont efter två timmar kanske? Jag trodde att jag var hungrig men det var jag inte. Så jag bestämde mig att duscha för jag skulle kanske bli bättre i magen då, men nej. För vad hände? Jo, jag spydde. NEEEEEEEJ!!!!! Grina och skrek efter mamma så mamma var tvungen att spola bort det... Jag fyllde ju år för tre dagar sedan. 19 år baby! Elvira kom till mig på morgonen och hjälpte mig med tårtan den blev jätte snygg! Eller god då? Sen gick jag och Elvira till affären och jag fick födelsedags present där. En chokladask och hundra kronor! Hihi. Jag, Elvira, Yasmine och Shirin hade jätte roligt och mysigt! Jag lägger upp en bild på mina födelsedags presenter imorgon nog. Hihi! Vi gjorde massa! Jag kollade på när Bayern München spelade mot Wolfsburg. Stavas det så? Men Elvira kom lite senare och kollade på matchen med mig!! Hon sa att jag var galen, men jag är det under Bayern München matcher... Bayern München vann med 1-6. YEY! Så vi firade genom att äta på pizzerian hos mig. Eller vid då? Vi samlade ihop pengar till en pizza. Vi fick gratis vatten och varsin klubba! Pizzan var SÅ god. JÄTTE god. Tidigare på dagen då Bayern München vann mot Wolfsburg så gick vi till affären. Jag fick en banan godis, vet ni vilken jag menar? Fick också sådan nötchoklad som är rinnande. Men ni förstår nog hoppas jag. Vi blev så hyper av allt godis så vi gjorde en sko kastar tävling. Jag började först. När jag hade kastat så fick Elvira nå ryck och kastade upp min sko på taket på ett litet hus vid affären vid mig. Och vi nådde ju inte? Elvira försökte komma upp men hon kom inte helt upp, men nästan! Men när jag skulle hjälpa henne upp, alltså lyfta. Så gick det inte bra, vi bara skrattade medans jag lyfte henne... Så vi gick, eller jag hoppade runt med bara ena benet där jag inte hade en sko på mig till mina grannar och frågade om dem hade någon stege men dem hade inte en stege. Men dem på affären hade en stege så dem fick hjälpa oss att ta ner den. SÅ PINSAMT! Mamma blev inte ett dugg glad. Haha. Efter vi hade ätit på pizzerian som ligger vid mig så cyklade Elvira till Brynäs i mörkret. Det var JÄTTE mörkt. Jag skulle inte våga cykla dit... Men Elvira är modig! Så nu har hon åkt hem till sig som är långt härifrån... SAKNAR MIN BESTI! Hon kommer till Yohana när Valencia fyller 3 år. Får träffa henne då! Och hon kommer på påsklovet! Längtar tills sommarlovet då hon är här nästan HELA tiden!
 
Puss!
 
Provade ett gevär på Dollar Store.
 
Jag under matchen då Bayern München spelade mot Wolfsburg.
 
Elviras ena ben, om man kollar riktigt noga så ser man benet.
 
Älskar henne så mycket!♥
 
När vi var ute och åt godis. Denna bild var tagen innan min sko kom på taket.
 
När vi firade på pizzerian som ligger vid mig!

HAHAHA SÅ SANT!

Hejsan bloggen!
 
Alltså detta är sant. Skrattar så mycket, alltså HAHA!
 
Puss på er!
 
 

RSS 2.0