Just One Look At You And I Now It's Gonna Be A Lovely Day

Hejhej!

Var med älsklings Masood igår, skulle egentligen sova hos honom idag men var skit yr, varför?! Men ska sova hos honom imorgon hoppas jag :))))))
Igår stack vi till Valbo, han och jag. Kollade runt, köpte en tröja och en topp. Tröjan är det Amerikanska flaggan på, ni vet nog hur mycket jag älskar Amerika? :)
Andra har jag glömt bort, haha. Men lägger ut dem :)

På onsdag ska mamma få 9 tusen kronor för mig ;) Alltså för sjukdomarna och ADHD:n. Så på fredag ska vi och föreningen åka till Valbo med deras minibuss. Såg en sjukt snygg tröja på Bikbok, var lite under höfterna. Guld och svart randigt, svårt att förklara med tyget var lite vasst, vet vad det heter men kommer inte på hur det stavas :( HOPPAS den finns i min storlek, XS, då och att den finns kvar!




Jackan jag fick av Malin :)

I miss your tan skin, your sweet smile, So good to me, so right.

Hejhej!

Väntar på älskling som ska ta tio i ett bussen, vi ska åka till Valbo idag och kolla lite.
Ska ju köpa nya vinterskor, men inte typ streetskor, om jag nu skrev rätt, haha.
Stövlar eller kängor, vad som helst, bara dem är varma, men inte för låga, då kanske snön kommer in och då blir det blött och kall, uuuuschh obehagligt !
Men ska nog börja fixa mig snart, pusshej!





Väntar på att älskling ska logga in på msn, vill skriva med han ju!! men kan ju messa, men msn:ar hellre med han :)
Har börjat tänka på att röra mig, jag som är så rädd att gå upp i vikt ska nog inte sitta inne vid datan så mycket :) Kan ju gå ut och gå tillsammans med mamma eller Stefan när dem är ute och går med hundarna :) Och mamma har sånt rep som är gjort av gummi med hantlar på, nått slags då. Så man står på banden och drar upp med handtagen, hoppas ni fattar?! Sits up är väl också bra, stavade ju säkert rätt med (y)
Men viktigast är att äta rätt ! :)

Släktforska

Jag vill fan släktforska ! :o
Många säger ju att jag är lite mörk, menar ögonen och typ blicken, måste ju vara från nånting, alltså utseendet. Men mamma sa att hennes mormor hade släktforskat och hade sett Slovenien eller Slovakien, och dem är väl lite mörka? Och samer haha, och tydligen är dem mörka, ögonen. Men skit samma med dem länderna?!
Kan man göra det när man är 15 ? Haha värsta snillet ;s




fredags mys!

Fredag idag, äntligen!
Vaknade idag, skit yr, skakade till skit ofta, usch.....
Lyssnade på musik i mobilen, satte på datan, kollade runt lite och gick ut och tog en cigg.
Höll på att prata med Stefan och mamma, dem har sängen i vardagsrummet och balkongen är där. Kom ihåg att mamma sa att när jag fick min mens, var 11 tror jag, och jag gömde mina trosor för vågade inte berätta för mamma, men hon mäkte ju, haha fail!

Sen blir det godis! Ska nog ha en marabou som vanligt, och läsk, inte cola, wow shocked. Vill ha julmust , har ju börjat säljas nu :) Kom på att julmust och påskmust smakar samma ;o varför samma dricka? ;s
Men ska nog ut och ta en cigg nu, har det bra losers ! ;)


Saknar tiden mellan maj-juni, ta mig tillbaks snälla!!

Grown Ups klipp




0:32. När hon buttar iväg ungen, HAHHA, har kollat på det säkert hundra gånger..

Filmer

Hejhej!

Mitt första inlägg idag , va? :o Senil..
Vaknade faktiskt klockan åtta idag, rekord... och kunde inte somna om, kände mig inte speciellt bra, orkar inte förklara... (inget med Masood att göra ! ). Mamma sa själv att jag ska vila mycket och ta min egna takt och om jag måste gå om nian så sa hon att det är för mitt bästa OM det skulle hända, det ända hon brydde sig om var hur jag mådde, gulligt! Masood sa precis samma sak haha :')
Men har kollat på film hela dagen för att få mig på topp, haha. Såg att jag hade laddat ner en film som hette The Children. Såg att det var en skräckis så kollade på den, i början tyckte jag att den var dålig men den hände det saker, oja! Ladda ner själv, orkar inte förklara, plus att jag suger på att förklara saker -.-
Grown Ups blev det att också kolla på, hahha klockren film (y). Speciellt den mörka kvinnan, gamla. Klockren dam är det!
Några bra film tips? :)

Mamma köpte cigg åt mig för ett tag sen, ska nog ut för en. Något konstigt med mig är att jag bara röker halva ciggen varje, nästan varje, gång jag är ute och röker, hmm.. sparar i alla fall ! ;)




Presenterna

Det jag fick av Masood älskling :







Fina va? Älskar han för varje dag som går !


Styla själv



På JC:s hemsida kan ni styla helt själv, med kläder asså haha. Fett roligt. Kanske  inte gjorde snyggaste outfiten då, haha

And darling, when the morning comes, And I see the morning sun, I want to be the one with you

Hejhej sötnosar!

Vaknade idag skit trött, ont i halsen och mådde inge bra... både kroppen och skolan påverkas av det... vet inte varför jag mår såhär... men det är vanligt för dem som har ADHD. Mamma köpte choklad kalender till mig, haha! Mamma måste gömma den annars äter jag upp den, hahah. Fick också lite mörkchoklad hon hade kvar och lite cola som Stefan hade kvar, mmh! Dem har köpt pepparkakor, julen! HAHAH fetton. Jag HATAR vintern men inte julen, nejnej. Och i år SKA vi ha julgran för Stefan ville inte ha i julas och vet fan inte varför vi gick med på det?

Hade världens mardröm inatt... drömmde att jag och två kompisar (vet inte vilka) åkte till min farfar och hans tjejs sommar stuga men dem var inte där utan 3 kanibaler, usch började nästan grina när jag vaknade. Säkert för jag och Masood kollade på The Wrong Turn i fredags... ladda inte ner den om ni är sån som jag, som t.ex dem jagar dem så spänner jag kroppen, för jag vill att dem ska komma undan och då blir jag bara förbannad, hahahaha!

Juste hahah. Kollade på Google igår och fick se Özils flickvän, jag blev värsta avis, hahha. HAN ÄR MIN! Närå, skojade kärlek ska dem också ha, HAHAHHAHAH POETEN ANNA SONDELL IS IN DA HOUSEEE! Men tyckte hon såg lite ut som en plastdocka, värst många operationer ;s sök på: Özil girlfriend.¨
Men jag har Masood :)))))))




Hade tråkgt så jag ritade, jag suger verkligen på att rita HAHAHHA

I'd Rather Go Blind, Then See You Walk Away

Blev att vara hemma från skolan idag, kände mig skit yr imorse, och när jag höll på med mobilen så skakade jag till jätte hårt så mobilen flög iväg, vill bara få ut den ur mig!!!!!
Bråkade lite med älskling igår... men är okej nu! :) & imorgon har vi vart tillsammans i två veckor haha ;)

Mamma ska snar till affärn och köpa mat, och frukt juice till mig ! Gotti!





du betyder !

Var med älskling idag, mötte han idag och han hade en Gina Tricot kasse, han sa att det var hans systers för dem hade gått tillsammans på stan. När vi kom in så frågade jag om jag kunde få se dem och då tog han fram det, och sa "den är egentligen till dig", blev jätte glad. Det var ett svart linne som det stod "Back In Black" med paljetter, den som jag alltid velat ha. Och ett halsband i form av ett hjärta med diamanter på, kan man säga, från Guldfynd, ååh så gulligt! Lägger upp dem sen ! :)


Äckel måndag

HATAR måndagar, man är trött efter helgen och skolan bläääääää. Jobbade med engelska och matte, gick väl bra? Fast alla är ju så jävla dryyyyga ;o men har snackat med Masood ;)
Han kommer väl sen? Så ska vi mysa, mysigt? :)

Uppsala

Hejhej!

Sitter i Uppsala hos syrran. Åkte hit med mamma, stefan och Emelie (Stefans dotter). Vi åkte vid halv tio, tog ungefär mer en än timme, lyssnade på musik hela vägen, skönt! Vi tog också med hunden, hon älskar Malin!
Malin är ju syrran om ni inte visste det haha.
När vi kom dit fick jag äta nått lite för jag hade inte ätit någon frukost hemma.
Sen åkte vi alla (utom Silje) till Ikea. Fyfan vad rörigt det var, barn som skrek, röster överallt, mitt huvud höll på att sprängas!
Sen åkte vi vidare till köpcentrumet, kommer inte ihåg vad det hette. Köpte en halsduk och legging på H&M. En topp och örhängen på Gina Tricot. Mysigt.
Nu sitter vi hemma hos henne och fikar bullar, mums!
Mina ben dödar mig efter allt gående !!

Pusshej, lägger ut köpen när jag kommer hem, vi åker vid sex, sju kan jag tro :)


lördag ♥

Hejhej!

FÖRLÅT för dålig uppdatering:( Har varit upptagen med familjen, Masood och skolan.
Igår var jag i alla fall med älskling, asså Masood, haha. Han kom vid fyra, då mös vi och stack sen och åt på pzzerian vid mig, han åt kebab tallrik, han hade inte ätit på ett dygn så han vräkte i sig den så han hade skit ont i magen. Jag åt räksallad, mm! Sen köpte vi godis på affärn.
Kollade på film när vi kom hem.
Kollade först på Grown Ups, eller vad den heter. Men det var inte svensk text och Masood suger tydligen på engelska så vi kollade bara lite, men verkar skit rolig!


Sen kollade vi på , Wrong Turn. Vågade inte gå förbi skogen sen. Den handlar om en kille, eller man som man säger hahah. Han skulle på något viktigt möte men det var trafik stopp så han tog en genväg, när han åkte den så var det en kurva eller vad det heter och precis efter den stod det en annan bil som han körde in i, men familjen som hade bilen blev ju inte arga. Men dem hade kört på taggtråd, heter det så? Så dem kunde inte åka och inte killen eller för bilen gick väl sönder. Så föräldrarna i familjen och någon tjej , och killen gick och letade efter någon eller någon väg att åka eller gå genom. Dottern och hennes kille, eller kompis vet inte, stannade kvar. Men som inte alla visste så var det igen vanlig skog utan kanibaler, sådana som äter människor, ser skit läskiga ut ! Pratar eget språk också, ni ska höra deras skratt när dem jagar människorna, usch!!!!
Men skit bra, men läskigt film!


Mirrors kollade vi på sen, fast lite bara. I börjar på filmen handlar det om en kille som typ jobbar, eller bygger, eller fan han gör. Han är i varuhuset som håller på att byggas (tror jag). Det är ju på kvällen så det är bara han. Där inne finns en gigantisk spegel som kan kollar i och pratar med sig själv, lite bra självförtroende. När man kollar bort sen tillbaks på spegeln är det en stillbild på han som han står still, och som bilden i segeln stannade. Han blir ju skit rädd och spegeln går sönder lite och han i stillbilden tar upp glas och äter det så det blöder i munnen och riktiga han får ju smärtan, så ja... Sen börjar en ny kille, som det handlar om. Och han brukar se en tjej, läskig tjej, i spegeln bakom honom. M.m, kanske inte bästa filmen jag har sett... men funkar (y)



Senare på kvällen kvällen kollade vi på Knigt and day. Med Tom Cruise och Cameron Diaz. Såg typ fem minuter sen somnade jag, hahah.

Imorse vaknade vi vid elva kanske och kände mig skit dålig. Varm, ont i hela kroppen, ont i huvudet, mådde illa. Så Masood åkte hem så jag kunde vila. Känner mig taskig, men är ju lite dålig. Min mobil är av, inga batterier.
Vill skriva till honom att jag älskar honom över allt, vill vara i hans famn, usch saknar honom, min älskling. Har aldrig älskat någon så här mycket!

Ligger i sängen med Älskling i sängen och ...

Ligger i sängen med Älskling i sängen och håller på att ladda ner roliga filmer till ikväll :)


21 oktober

Hallå i stugan :)

Sitter med Masood i sängen. Han sov här igår, somnade kl 8, nytt rekord. Sen vid 6 så väckte han mig och jag var skit sur och han höll på att säga att han hade ont i revbenen så han ringde ambulansen, han stack då men kom tillbaks vid 11 då stack vi till affärn och köpte en Igloo läsk att dela på och en Snickers :)
Nu ska vi göra annat ;)
Imorgon sover han hos mig igen :)




älskar dig!

Följde nyss älskling till bussen, saknar honom redan! Vi har haft skit mysigt ! Han kom vid tio och vi myste och kollade på Family Guy. Sen var vi lite med Adina. Sen åkte vi och mamma och Stefan och storhandlade på Ica Maxi och City Gross (?), köpte lösnaglar på Ica Maxi som jag nyss har satt på, köpte korta är så drygt med långa dem ramlar av lättare. Kommer vänja mig med dem. Var mer med Adina sen. Imorgon kommer mormor hit. Ska ner på stan med Masood och mamma och mormor. Ska se om jag får något där.
Älskar dig Masood, hoppas det är vi för evigt!!

sjuuk

Jag är så lycklig lottat.

- Världens huvudvärk
- Trött som fan
- Mensvärk

Yey... men Masood kommer hit snart, ända bra (y)
Sen åker vi & min familj och storhandlar !:)

fuckyaaaaa

Blev att vara hemma idag för är så jävla trött. Vaknade 02.00 av att mamma snarkade och somnade inte förens 06.00, mys...
Men hoppas det blir att vara med älskling ändå. Måste sola solarium, ska börja göra det en gång i veckan :)
Så jag blir brun!

myspys

Har lite tråk nu men livar upp det med musik !:)
Mamma har gjort kladdkaka så vi kan fika ikväll :)
Imorgon ska jag först till skolan och ha kul med Emma. Nämde jag att Emma drog ner mina mjukisar i fredags i skolan? Nu jävlar ska hon få igen! ;)
Sen så drar jag och älskling ner och solar solarium sen drar vi och fikar på stan, mys !:)

 



Saknar dig min älskling! Det var bara igår vi var men saknar dig redan så jävla mycket.
Utan dig är det tomt, hoppas det är vi livet ut. Fan att du ska bo långt ifrån mig, men jag bryr mig inte ända jag bryr mig är vår lycka och kärlek. Har aldrig levt såhär lyckligt, utan dig är jag inget. Hoppas det bästa hos oss. Om jag förlorar dig betyder du ändå lika mycket för mig. Oroa dig inte, jag kommer aldrig lämna dig ♥

VINNAREN



Vinnaren av Dagens Blogg är --->  http://fckingcrazy.blogg.se/
Cool och snygging , snygg blogg! :)
Och lägger till bloggen till mina länkar :)

FILM TIPS?

Snart utser jag Dagens Blogg, tadaaaaa.
Men har så tråkigt nu så har ni nå bra film tips, vad som hellst, men inte nå Sagan om ringen eller gudfadern, sån skit, utan skräck eller romans eller komedi?
Comment Bitches

DAGENS BLOGG




Tänkte ha Dagens Blogg nu, och LOVAR att utse vinnaren idag som jag inte gjorde i förrgår, senil...
Men som ni vet så ni som vill vara med så kommentera att ni är med. Ni som har kommentar som inte tillhör detta inlägg radera på en gång, kommentera nedre inlägget isåfall.

Som ni ser, den som vinner lägger jag till i mina länkar så alla kan läsa er adress och kanske kikar in i bloggen?

helgen

Förlåt för dålig uppdatering men har vart upptagen med älskling som är undarbarast! ;*
Han kom igår när jag mötte honom, vi kollade på Simpson med choklad och cola. Myste och vi hade ju mysigast som man kan ha!
På kvällen kollade vi på Freaky Friday och mös under täcket, tills mamma kom in och skrek att vi skulle sänka, haha. Ja, vad mer kan man skriva? Älskar Masood över allt i världen!






fredaaaaaaag!

Tänkte uppdatera dag:

Min taxi kom typ en kvart försent , blää. Åkte till skolan träffade Emma och en massa andra. Kollade på Karlsson På Taket, (y). Sen när vi väntade på maten så stod jag och ritade på tavlan, Emma så är så mogen drog ner mna mjukisar, ungjävel! Så ena i klassen såg typ halva min rumpa, yey.... Så hade värsta fighten, inte på riktigt, typ kastade mig på henne och ja, hahahah. Och råka dra av hennes toffs på mössan hahahah, hon sattepå den på benet såg ut som en jävla hora... Åt lunch typ kyckling. Sen drog vi ut och rökte. På lunchrasten tejpa vi hela ansiktet såg ut som vi hade vart på operation, hahah. Sprang runt så och typ skrämde alla. HAHA vi tejpade för musikdörren så Jocke kunde ju få upp den (y) Sprang runt oja... HAHHA. Sen spelade vi typ nå spel med två lärare och dem höll på att pipa med nån sak så jag skrek som fan åt dem, kärringar...
Aa, det var dagen, brottade ner Emma när vi väntade på taxin, men såklart föll jag med hahha. AJa, vi är mogna på frukter. oyeeeeah





VINNARE




Vinnare av Dagens Blogg är äntligen utsedd, är lite senil här så glömde helt bort att utse den haha...
http://n0123.blogg.no <-- grattis ! :)

Kanske har Dagens Blogg idag? Vad tycker ni ;) hahha

skolan snart

Taxin ska komma kvart i elva men den kom aldrig så mamma ringde skolan så den hade råkat åka till skolan ist, jävla cp taxi ;o aja, tar väl 5 minuter till, jag som har fixat mig och väntat så länge -.-
har mina gråamjukisbyxor, en vit topp med tryck av smycken och sen skinnjackan.

puss!

school

Hejhej,
sitter i skolan nu, ska nog jobba med engelska eller matte nu, så får skynda mig!
Idag kanske jag ska vara med älskling, får se, saknar honom redan!

Förlåt att jag inte utsåg Dagens Blogg. Men gör det när jag kommer hem.
Puss! :)


Följa varandra via BlogLovin? Bara att kommentera, går bara bra, kul att få mer och följa andras  !:)


2010-10-13 ♥


comment here

Kom ihåg er som jag kommenterar hos, skriv här, inte på Dagens Blogg. Dem ska delta för bara skriva där, pusshej! :D

DAGENS BLOGG

 


Kommentera bara "Jag är med" om du vill vara med.
Andra kommentarer som inte tillhör detta inlägg raderas!

fuck...

Ja, Holland vann, skrek hela matchen, jag lovar nästa gång jag ser en holländare ska jag knäa den och spotta den i ansiktet. Jag blir ganska våldsam när jag inte får som jag vill. Men Sverige måste fan gå vidare till EM sen. Tänk när EM börjar så är jag 17 :o Tiden går så jävla fort!!

FOTBOLL♥

Förlåt för dålig uppdatering.
Nu är jag i alla fall med älskling (Masood).
Var så jävla trött när mamma väckte mig imorse, hade vaknat 6 och kunde inte somna om förens 8. Men hon väckte mig halv tio, men ändå...
Jag fixade mig, taxin skjutsade mig till skolan. Jobbade först med engelska sen matte ensam med Lars-Åke. Lunch efter det, någon äcklig korv, men Emma är vegetarian, så hon fick nå jävla kålpudding, eller nå, haha usch.
Sen var det lunchrast. Jag och Emma var mest ute, men hennes ena sko var borta, drygt... kommer inte ihåg så mycket. Efter var det läsning, fick nå jävla bok om en tjej som hade ADHD, var som att läsa om sig själv ! :o
Men vi stack ut medans det var, dem såg ju inte det, vi orkade inte läsa så vi stack ut och rökte lite. När vi kom in stod typ Biggan (vad hon heter?) och var typ förbannad iaf på mig som gick ut utan skor, så hon skrek att jag skulle ta av mig strumporna, men jag vägrade så hon blev ju lite sur, och slutade med typ bråk, haha.
Jag och Emma hade livskunskap ensamma med Kerstin och Marina. Vi fick göra nå slags med papper som man viker och färgar varje viksida med färga, loppa eller vad det heter och fick skriva en känsla i varje, så fick man fråga nå fråga och välja nå färg, kommer inte ihåg och orkar inte.

Ikväll är det fotboll, Sverige mot Holland, hoppas Sverige vinner, fuck Holland, men man får hoppas (y)

natti natti

Ska nog ta och lägga mig nu är fruktansvärt trött , haha . Ska läsa lite ur min bok så jag slappnar av mer, gör jag varje dag!
Godnatt alla läsare :)

Avslutar kvällens inlägg med denna låt, känner sommaren ! börjar nästan grina för jag saknar den så mycket!! :(


you make my dreams come true ♥

Äskar låten som står som rubrik, kanske inte min smak men får humöret på topp(y). Sök bara p "You Make My Dreams"
så är det den första i alla fall, :)

Duschade för ett tag den, känner mig så fresh nu + älskar nytvättat, så mjukt och luktar gott!
Haha värsta poeten ?
Ska nog ut och ta en cigg nu, cancerpinne, mohahha. juste, fick skit ont i brösten tidigare, först trodde jag det var bröstcancer men det är det inte, tänker alltid crazigt, haha. Kanske för jag växer, eller vad mamma sa, blablbabla.

Imorgon blir det skola i alla fall, haha skolkarn nr 1 .



sommar♥

Varför ska det vara så jävla kallt för?! Och snart kommer äckel vintern, så man måste ha tjocka kläder eller kanske inte tjocka, men mycket annars fryser man? Vill ha sommar, sommar, sommmar!
Hatar detta, får sån utbrott så jag har lust att skjuta någon. Ända positiva med vintern är julen och nyår...
Vill ha sommarlov, vakna med sol ute, gå ut och sola med en tidning att läsa. Var i sommarstugan och ät grillat.
Det som skulle vara bättre med vintern är att det inte ska så jävla mycket snö, inte is heller, bryter fan benen -.-

Bilder sen i somras: maj/juni - mer













music♥

Vad musik kan lugna ner en och m.m... :)
Blev förbannad nyss för Stefan hade ätit upp kyckligen som blev över, vägra fråga först?!
Mamma kanske hade rätt, jag ska inte äta för mycket godis för det påverkar min adhd, kommer nog inte kunna sova, hahah..

Men nu ska jag ut och ta en cigg tror jag, pusshej! :)


Söndags mys♥

Har både tråkigt och mysigt. Älskar faktiskt att vara själv på rummet, så jag kan kolla på film eller Vänner, & lyssna på musik! :) Fast har lite ont i halsen... får hoppas att jag inte blir sämre tills imorgon för vill till skolan faktiskt och träffa Emma! :( :)

Gnaga lite på kycklingklubba för ett tag sen, älskling är det ! :o
Har också ritat lite, gör det när jag har tråkigt, börjar bli bättre :) haha ego... nä men det är roligt :)

Hur har eran dag/helg varit? :)

10 oktober ♥

Vaknade precis nyss av att Masood snarka -.-
Vi gick ut och rökte och nu sitte vi bara vid datan, ha ska hem om en halvtimme.
Vi har haft skit mysigt med film och massa godis. Imorgon är det skola :( ♥






masood ♥

Förlåt för dålig uppdatering... nu väntar jag på Masood, som ska ta tjugo över bussen till mig så den kommer typ halv :)
Han sover här i natt. Kvällen består väl mest av godis , läsk & film. Har fixat mig men mitt cp hår blev ju skit najs?



friday night

Ja ni, ni ska veta vilken dag det har varit idag, och menar jag inte en super duper bra dag, ut super dålig.
Vi åkte till sjukhuset och jag fick en spruta och tydligen ville inte mitt blodkärl ha en spruta så skjutsköterskan fick typ trycka hårt tills det funkade, skönt... men är inte alls känslig mot sprutor , så ingen fara. Sen efter fick vi vänta typ i en timme förens jag skulle göra det där rönk saken skulle börja. Så mamma och jag fikade, köpte korv och fick gå ner en bit från sjukhuset för att köpa cigg. Tillslut hade det gått en timme och då fick jag göra det i en typ halvtimme medans det dunkade när jag låg ner, jippi! Men nu är jag hemma, hallelujah!



Som ni ser så har jag skaffat en "stöd rosa bandet" i hörnet, och det tycker jag alla ska göra!

<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

Lägg denna kod i eran kodmall,!


sjukhuset

Hejhej bloggen

Ska snart till sjukhuset, om någon timme. Vi ska åka taxi för jag är så jävla trött för att åka buss, så min mormor betala det. Min mormor är den gulligaste och bästa mormor man kan  ha, finns alltid där för en och verkligen bryr sig. Synd att hon bor i Boden, jätte långt här ifrån, saknar henne jätte mycket! ♥


du är den sötaste som finns!

Är det bara jag som tycker att det är galet att vara trött nu? Eller så konstigt är det väl inte, funderar på att spela lite Sims 2 innan jag ska sova. Om man spelar det en gång då blir man som fastklistrat av det, haha! Men skit roligt att skapa familjer ju ;o Gör alltid mamman gravid, haha. hade en familj som bodde i ett litet hus men hade typ 6 barn? HAA

Aja, enough about that!




Sötnos du är den sötaste som finns. i dina ögon kan jag drunkna i. i ditt leende kan jag bländas av, hela dig får mig att skaka.


vill ha ja

jag vill ha choklad, jag vill ha cola, jag vill ha plockgodis, jag vill ha Igloo, jag vill ha pengar, jag vill ha shopping, jag vill ha nytt löshår, jag vill ha sommarlov, jag vill ha mycket

I love when your hand touch my skin, you feels like mine

Hejhej brat

Vaknade vid halv tio, stentrött, hela kroppen låg som en sten, ska prata med doktorn imorgon, vi ska till sjukhuset då.
Idag har jag mest kollat på film och lyssnat på musik.
Har typ drogat kubbar, asså bakelserna, men dem är typ giftiga ;o asså om man äter tonfiv med dem, det är nått som innehåller dem som ite är bra att äta mycket av...men mamma har bakat dem själv så är dem inte lika farliga. Dem är ju fan godast som finns :o

Aja, ska dra nu. Har spelat sims 2 skit mycket, HAHAH fan roligast som finns, vill fan ha sims 3, HAHAHAH.





natti natti

Nu ska jag nog lägga mig så jag inte är så jävla trött imorgon, om jag ska till skolan.
Puss & gonatt!

LÖSHÅR SÄLJES

Har tänkt lite, och jag ska ju köpa nytt löshår, så jag kanske kan sälja mitt gamla som jag har nu?
Varför inte? Kanske inte det snyggaste, men absolut inte fult eller nånting... Jag köpte det för ungefär ett års sen. Det är väl typ mörktbrunt. Lite slitet då.
Det är 4 slingor, asså till ena örat till andra, ni förstår nog, kan lägga ut bilder sen. Dock får ni ha egna clips-on, om ni har lust att köpa det. När jag köpte det så kostade det 500 kr, så kan ta halva priset nu, 250 kr. Inte dyrt va? Ni får tycka till!:)



ja ba hon ba han ba vi ba


Tycker ni att jag ska ha denna header eller den jag har?
BESTÄM NU FÖR I HELVETE!
Lyssna inte på mig, psykiskt sjuk

godmorgon

Hejhej bloggen!

Igår sov ju Masood här. Vi handlade godis och läsk på Bomhus Livs Kollade på Vänner och tv. Typ på tv4+ där dem visade bråk här i Gävle på Sommarkväll. Fast Masood var inte riktigt med då, haha. Sen kollade på på Glada Hudviksteatern får man vara sötare..? När dem var på Brynäs hockeymatch så var det nå som skrek jävla cp osånt, jävla horungar, dem är skit söta och kan ju inte rå för att dem är utveclingsstörda, hade skjutit horungarna, jävla fittbarn...

Nu ska jag göra annat, pusshej!

FILM FÖRSLAG

Har du svårt att komma på vad för film ni ska ladda ner, har ågra film förslag som är mina favoriter:





A Nightmare On Elm Street 2010
Nog en av dem läskigaste filmerna jag någonsin har sett! Det handlar om en kille som varje gång han somnar får han mardröm om en man som är bränd i ansiktet och har fingrar av knivar. Han är efter honom och har världes läskigaste röst, men varje gång innan han ska hålla på att mörda honom så vaknar dem till. Killen är då fortfarande i drömmen när han sitter i ett café. Han är fortfarande i liv medans han drömmer. Han ställer sig upp och typ skriker; "du är inte verklig" och skär sig av sig halsen med en kniv, som om någon tvingade honom att göra det fast han stod emot. Ja, är inte så bra att beskriva filmer. Men ladda ner den, usch! Ändå vill man kolla på den...




The Break-Up
Handlar om ett par (kommer inte ihåg namnen). Det börjar med att tjejen är irreterad för att han inte hjälper till, han handlar inte nog med frukterna som hon ville, han beter sig konstigt när dem har familjenmiddag med deras familjer. Han stör sig på hennes bror (tror det var det). Och ja, som sagt inte bra på att beskriva filmer, haha. Men annars bra, handlar ju inte bara om det. Kolla in den om ni vill se.



Freaky Friday
Lite galen men rolig film med Linsay Lohan som spelar den punkiga Anna. Hennes mamma håller bara på sin tid med att plenare sitt bröllop. Men när dem är på kina så händer något konstigt, jag fttar inte det (koko). An way, hela resturangen (?) får liksom en jordbävnings känsla och Anna hamnar i sin mammas kropp fast är fortfarande Anna, ni fattar. Och mamman i Annas kropp. Rolig film, ni alla har nog sett den tror jag, men ni som inte hr sett den, do it! (y)



Djurkyrkogården
Också en skräckfilm. Den handlar ju, som ni nog fattar, om en djurkyrkogård. Det börjar med att en familj (pappa, mamma, dotter och son, kanske är 3 år?) flyttar in i ett hur. Dem lär känna grannen, en gammal man, lite läskig. Han berättar om att lastbilar alltid kör på vägarn hela tiden, dem får se efter barnen. Det han också berättar om en en kyrkogård, kommer inte ihåg hur han berättar om den. Med det dem gräver ner får liv igen, men ändå är dem döda, som dem återvänder.
Sen när familjens katt blir påkörd (tror han blir det) så gräver pappan ner den, utan att säga till dem andra, för den kanske skulle komma i liv igen (ni fattar) och det gör den, så han slipper berätta att katten är död för barnen. Men det värsta är att den blir så elak för den begravdes där, och den är ju som en ande. Hoppar på dem och gör allt farligt, plus att han stinker.
Den sista och värsta dagen för dem, lillpojken blir påkörd. Pappan begraver honom, och såklart kommer han igen men väldigt elak. Kommer med rakblad (tror jag det var) och kär på deras ben, försöker döda dem. Och det gör han på gubben och mamman. När pappan kommer dit så har han en spruta med gift, han hinner trycka in den i pojkens hals. Läskig men sorlig i slutet. Kolla på den! Men esom är också läskigt med denna film är att när lillpojken springer runt och skär dem och gör andra galna saker så hör man honom skratta, bebisskratt ni vet, usch. Kunde inte somna efter filmen, för varje gång jag höll på att somna hörde jag det där skrattet, yaaaak!


Hooking Up
Jadu, en massa sex i alla fall. Det handlar ju om High-School, och ja, inte så mycket att skriva om, händer ju saker via alla personer. Dock väldigt dålig kvalité, i alla fall nedladdningen jag laddade ner.



The Breakfast Club
En 80-tals film, älskar dem! Det handlar i alla fall om fem elever i High School som har kvartsittning, asså dem får vara i skolan en lördag för dem har gjort något olagligt i skolan. Handlar om: en populär "princess", en tystlåten, en sportfåne, en brottsling av nått slag, och en tönt (kan man säga), eller plugghäst då?



Supersugen
Ni har nog sett denna, men en favorit med (y) Väldig rolig så man skrattar ihjäl sig i alla fall av den mörkhåriga, den söta ;)
Dem är ju väldigt sex sugen, vill blir av med sina oskulder. Så den brunhåriga fixar ett falskleg. Dem hamnar på fest, oja, rolig i alla fall!



Torkel I Knipa
En av mina favoriter! Drogade den förra året. Den handlar om Torkel som hans föräldrar ska gifta sig och på bröllopet så träffar han ensam två av hans klasskamrater Sten och Saky (stavas?) och dem frågar efter öl och hotar honom och när han skule ut med ölen sen så tappar han en och hans morbror blir förbannad, han är ett fullo, så han slåt killarna. På skolan den så träffar han dem och dem är inte särskilt glada. Men dagen så får han fläsk-Doris i hans klass att ta självmord , då blir Sten och Zaki imponerad för dem höll på att mobba henne. Men det filmen handlar mest om är att Torkel sätter sig på en spindel och bryr sig inte direkt och deras klassförståndare ser det och tydligen är han jätte djurvän så på en klassresa så försöker han döda Torkel och ja, kanske berättar för mycket.. men rolig!



Zero Day
Ni har säkert läst min kärlek till Zero Day? Men any way kan berätta mer om den. Den handlar om killarna Andre oh Calvin (stavas?) tror jag heter det. Dem filmar med Andres filmkamera som han fick i födelsepresent men vad föräldrarna inte vet så filmar dem dagen han fick den till dagen då "Zero Day" utförs. Dem filmar t.ex planerna, vapen dem ska använda, när dem provskjuter, m.m. Sen en morgon åker dem till deras skola och gör en massaker. Det filmas också av kolkameran, intressant film, min favorit av alla!
Dem var ju ganska mobbade på skolan, eller inte omtykda då... 
 



MASOOD!

Hejhej bloggen!

Idag kommer Masood hit, har saknat den människan i tider! Han ska sova här för han har problem hemme tror jag, och i hela Gävle, ni vet, rykten hit och dit! Alla har rykten.. ;s
Ska börja fixa mig vid 5 för han kommer vid 6.
Blev ju inge skola idag heller, var skit trött och hade ont i halsen... vet inte ur jag kunna bli så trött. Visst, såklart man är trött på morgonen, men jag dubbelt trött, inte så speciellt roligt, eller hur? Ska snacka med doktorn, se vad han säger :)

Ska fortsätta att dunka musik i mammas högtalare, eller lilla då, haha mycket ljud för att vara liten ;o
Gjorde ju sönder mina, ADHD utbrott, hahaha ;>



GODNATT

Kom nyss ut ur duschen och ska platta håret nu annars är det krulligt imorgon bitti, och orka platta ner hela, tar väl en timme eller nå? ;o
Sen blir det att läsa lite och kolla på film eller tv.

Godnatt alla puss! :)

frida

Kom nyss in efter att gått lite med Frida en bit när hon skulle hem, lagom läskigt, kolsvart ute ju! ;o
Sen när jag skulle in så messa jag så mamma kunde slänga ut nyklarna så jag kunde komma in i porten men tog ju ett tag för henne att läsa messet? ;o Nu sitter jag här, frusen, vill inte att vintern ska komma :( vill ha sommar igen!!!!!

i wont be the one that cry

Har fruktansvärt ont i ryggan och midjan, cp kropp ?!
Ikväll ska jag i alla fall dusha, mitt hår är skit fett av allt hårpsray, bläää. Och känner mig inte så fresh heller ;s
Imorgon blir det skola och träffa Emma, saknar henne, och allt i skolan med henne. Kanske inte till matten då, men men.
Jag vill fan inte börja på gymnasium, trivs för bra i skolan + adhd:n gör så jag hatar att vara bland mycket folk.
Vissa säger att dem har ADHD och dampar. Men ADHD är inte bara damp, det är mest koncentrions(?) fel och hatar att vara bland folk, vissa skryter ju bara att dem har det och låtsas "dampar", vet många som gör så, stackar barn, haha. Nu blev jag arg, HAHHAH. Jag har ju också bipolär och då är man ju också jävligt aggressiv men mest att man gör saker utan man vet om det. Som när Tyskland förlora mot Spanien i VM semifinal, gjorde sönder hela rummet och stack ut hela natten och när jag kom hem stod det en polisbil utanför, eller att ibland kan jag blanda ihop saker, kan lägga in mjölkpaketet i skafferiet så den blir dålig så man måste kasta den, eller som jag oftast gör, ställer in oboy förpackingen i kylskåpet så den blir iskall.
Aja, ska inte skriva mer om mig nu, egoproffs (y)





Skulle just kolla i kors, så kanske ser lite sär ut , haha


I'm in love with you, Feelings are so high

Hejhej bloggen!

Är hemma idag, känner mig skit trött och yr, så mamma ville att jag skulle vara hemma så inget skulle hända i skolan.
Nyss kom Frida och Hanna hit och hälsade på:) Äntligen har jag också nya cigg! :) Tänker aldrig på att det är farligt, det tänker nog inga?
Nu lyssnar jag på musik och ska snart ta ett glas cola, love that!

Men ni får ha det bra, puss på er! :)














What A Wonderful World

Hejhej mina älsklingar! ;*

Vaknade typ kvart över ett, var skit trött efter i fredags och igår ;o
Nu lyssnar jag på musik, och är skit trött, hoppas jag kan gå imorgon för om jag är trött och stressar det är då jag kan svimma, och jag gillar inte sjukhuset direkt...
Men ska forsätta med annat, älskar er!


Twitter

Har också skaffat Twitter nu, hade så jävla tråkigt så jag fixade det. Fast skriver mina inlägg på engelska så hela världen kan läsa. Ska också skaffa sån där Translate på bloggen så alla kan typ läsa den, för råka ta bort den, hahha, så jävla dum i huvudet. Eller så dum är jag väl inte, fick ju fan mvg ;)

BUUUUUUUU




Nu blev ni allt rädd va`? ;)
iaf jag ;(

shake that thing

Emma åkte nyss hem, nu sitter jag med ett glas cola och lyssnar på musik, skönt! :)
Idag vaknade iaf vi åtta, så vi var skit trött i eftermiddags. När vi vaknade så åt vi tacos, skit gott! Fast jag är ju smart att jag lägger undan den så Silje åt upp den -.-' Annat vi gjorde var väl mest att knäppa kort, ute och softa, hahah!
Känner mig skit taskig! Jag släppte ut Denniz men jag glömde att ta upp dörren eller fan det heter till hans bur så han kissade på balkongen, älsklingen min, haha. Och Silje ramlade när on skulle in från balkongen :( HAHAHA lyckad (y)
Kände mig skit yr sen typ skaka till skit mycket så jag lade mig ner så mamma kunde massera mig...

Ikväll ska mamma göra kladdkaka, mys med det, cola och film! Eller American Dad då, skit rolig serie! (y)





Fire burning






Ikväll när jag har mer tid och att orka (hahahaha) så lägger jag ut tonvis med bilder kanske två gånger för det är jävligt många , hihi ;>

anna&emma

Sitter med Emma och har nyss ätit tacos, det godaste som finns!
Vi knäppte massa kort igår, lägger ut dem sen, har så jävla roligt. Fast vi är så jävla röksugna men har inte så mycket cigg och måste ha två tills måndag, får lägga undan annars röker jag upp dem ;>

Lägger ut bilderna från igår senare! :)




2010.10.01



Första oktober, tiden går fort!
Var hemma idag för har skit ont i huvudet, men får hoppas att Emma ändå ska sova här!
Isf ska vi ha så jävla roligt! :)


RSS 2.0