Top 10 värsta seriemördare

Jag skriver bara en Top 10 lista nu, så tro inte att jag bara gör det p.g.a seriemördare. Menar inte så så ni vet.
 
10. Paul Bernardo & Karla Homolka
Paul Bernardo är en kanadensisk serie mördare som han begick morden med sin fru Karla Homolka. Det första brottet han gjorde var när han våldtog en 21-årig kvinna framför hennes föräldras hus efter att han hade följt efter henne. Sex månader före deras bröllop stal Homolka bedövningsmedel och sömnmedel från kliniken. Dem blandade sömstabletterna i en drink och gav den till Karlas lillasyster Tammy för hon ville ge Tammys oskuld till Paul i julklapp. Tammy började kräkas och paret försökte väcka henne men olyckades. Innan dem ringde 911 så gömde dem bevisen så dem inte skulle hittas och klädde på Tammy igen och bar ner henne i källarsovrummet. Efter några timmar senare dödförklarades Tammy Homolka på St. Catharines General Hospital. Två skolflickor som hade namnen Leslie Mahaffy och Kristen French mördades också. Paul Bernardo har livstids fängelse med möjlighet till frigivning efter 25 år och 12 års fängelse för Karla Homolka.
Relaterad bild
 
9. Aileen Wuornos
Aileen Wuornos var en amerikansk seriemördare. Aileen erkände morden på sju män, alla mördades på olika tillfällen. En affärsman som hette Richard Mallory i Palm Harbor tog en biltur med Aileen den 30 november 1989 och blev det första offret. Hon sa att hon mördarde dem för dem våldtog henne när hon försörjde sig som en prostituerad. Hon avrättades med giftinjektion året 2002.
Bildresultat för aileen wuornos
 
8. Edmund Kemper
Edmund Kemper är en amerikansk seriemördare. Han började när han var 15 år då han skjöt ihjäl sina farföräldrar, vilket han blev inspärrad för. Kemper mördade och lemlästade senare sex kvinnliga liftare. Därefter mördade han sin mamma och utförde nekrofila handligar på hennes halshuggna huvud och en av hennes vänner innan han blev tagen av polisen. Han torterade och dödade djur och utförde sexuella ritualer på sin systers dockor. Han fick livstids fängelse.
Bildresultat för edmund kemper
 
7. Jack The Ripper
Jack The Ripper var en seriemördade som mördade ett antal kvinnor. Antal offer är okänt. Jack The Ripper identitet är en klassisk mordgåta. Enligt vittnen så var han klädd i skärmansmössa och sjömansrock. Han dödade i England men dem tror det var en amerikansk kirurg. Morden utfördes kallblodigt på platser där det inte var personer i närheten. I två av fallen var livmodern borttagen och en del andra organ. Det finns teriorer att dem först blev strypta eller hade kvävts.
 
Bildresultat för jack the ripper
 
6. H.H Holmes
H.H Holmes var en amerikansk seriemördare som är känd för amerikas första seriemördare. Han var redan som barn intresserad av kroppens uppbygnad, som Jeffrey Dahmer styckade han också smådjur. Han var utbildad till en doktor och ägde ett hotell. Det var året 1893 som han begick sitt första mord. Holmes hotell innehöll ljudisolerade rum och rum utan fönster. En del av offren gasades ihjäl i sina rum. Kropparna fördes ner i källarna och där dissekerade Holmes dem. Skeletterna rengjorde han och sålde dem till läkarskolan. Man tror 20-100 personer blev offer för Holmes, dem flesta var kvinnor men det var också män och barn. Holmes dömdes till döden för 28 mord och sex mordförsök.
 
5. Charles Manson
Charles Manson är en föredetta ledare för den sektliknande Mansonfamiljen. Han är dömd för mord och stämpling till mord. Charles är mest känd för mordet på Sharon Tate och hennes sällskap i augusti 1969. Manson gjorde inte morden själv utan beordrade den så kallad Mansonfamiljen. Den 25 juli 1969 beordrades Bobby Beausoleil, Mary Brunner, Susan Atkins (medlemmar av Mansonfamiljen) att gå hem till en av Mansons bekanta, Gary Hinman. Manson ville att trion skulle övertala Hinman att lämna över pengar som Manson trodde att Hinman hade ärvt. Beausoleil, Brunner och Atkins höll Hinman gisslan i två dagar. Manson dök sedan upp med ett svärd och skar av Hinmans öra med det och efter högg Beausoleil ihjäl Minman till döds med svärdet. Innan familjen lämnade huset så skrev dem "Political piggy" på väggarna med Hinmans blod. Charles Manson fick dödsstraff, men fick sedan livstids fängelse istället för staten tog bort dödsstraff.
Relaterad bild
 
4. John Wayne Gacy
John Wayne Gacy var en amerikansk seriemördare. Han fälldes för våltäkt och mord på trettiotre pojkar och unga män. Han tillbringade en del av sin fritid på lokala barnsjukhus när han var utklädd till en clown och kallades "Pogo" och roade barnen. Gacy lurade hem unga män i den falska föreställningen att dem skulle få se hans handklovar. När offren hade handklovarna på sig så drogade Gacy ner dem med kloroform. Efter det våldtog, torterade och kvävde Gacy sina offer. Många som han mördade var unga hemlösa män. Fem av dem offren var tonårspojkar som jobbade på Gacys byggfirma. Gacy fick dödsstraff genom giftinjection.
Bildresultat för john wayne gacy
 
3. Ed Gein
Ed Gein var en amerikansk seriemördare. Var var känd för ett nekrofiliskt beteende. Gein grävde upp lik, han dekorerade sitt hem med lik, han gjorde kläder av skinn och möbler. Kropparna Gein grävde upp var nyligen döda medelålders kvinnor som var lik hans mor. Gein besökte 40 kyrkogårdar under tiden mellan 1947 och 1952. Gein nekade att han hade sex med kropparna för dem "luktade illa". Gein erkände att han hade skjutit ihjäl Mary Hogan, en lokal baranställd som var saknad sedan 1954. Efter att Geins mamma dog ville hann leva som en kvinna, han kände att han levde i fel kropp. Ed Gein dog den 26 juli 1984 p.g.a andnings- och hjärtsvikt i Goodland Hall på Mendota Mental Health Institute. Filmerna "The Texas Chainsaw Massacre" och "Psycho" är baserad på Ed Gein.
Bildresultat för ed gein
 
2. Jeffrey Dahmer
Jeffrey Dahmer var en amerikansk seriemördare, nekrofil och kannibal. Även fast Dahmer blev diagnostiserad med boderline personlighetsstörning, schizotyp störning och psykotisk störning så ansågs han i juridisk mening vara frisk. Dahmer hittade oftast sina offer på gaybarer, dem var i åldern mellan 14 till 36 år gamla. Han hade sex med dem och efter mördade han dem. Han första offer var en liftare som hette Steven Hicks som var 19 år gammal, han lurade hem honom till Dahmers fars hus. När Hicks ville lämna huset så använde Dahmer en skivstång och slog ihjäl honnom och efter styckade Dahmer honom i bitar. Dahmer lindade in bitarna i plast och begravde dem i en skogsdunge bakom huset. År 1981 grävde Dahmer upp bitarna och slog sönder dem med en slänga och sped sen dem över skogen. Det var inte föränn oktober 1987 han började mörda igen. När polisen fick ett tips från ett offer så åkte dem hem till Dahmer och hittade dem tre lemlästade kropparna utan armar, huvud och ben som höll på att lösas upp i 300 liter syra i Dahmers sovrum. Dem fann även fyra avhuggna huvuden i ett kylskåp, sju kranier, skelettdelar i hans garderob, en penis i en hummertina och en slaktkniv. Polisen hittade ingen mat i kylskåpet, bara kryddor och mänskliga kroppsdelar. Dödsstaffet var avskaffat i staten Wisconsin så Dahmer dömdes till livstidsfängelse. Den 23 november 1994 så blev Dahmer svårt slagen i huvudet av en annan fånge med namnet Christopher Scraver när han städade fängelsets gym. Jeffrey Dahmer dog när han åkte till sjukhuset senare.
Bildresultat för jeffrey dahmer
 
1. Ted Bundy
Ted Bundy var en amerikansk seriemördare, som var aktiv mellan åren 1973 och 1978. Brottsutradaren Robert D. Keppel tror att Bundy begick sitt första mord som tonåring. Ann Marie Burr, en 8-årig flicka som försvann från sitt rum en sommarnatt 1961 och då var Bundy 14 år. Bundy hade alltid nekat det mordet. Dagen före hans avrättning så sa Bundy till sin advokat att hans första mord var året 1969. Strax före midnatt bröt sig Bundy in i det rummet som Joni Lenz låg och sov i. Hon var en 18-årig dansös och universitetsstudent. Bundy klubbade ner henne när hon sov och våldförde henne med ett spekulum. Lenz hittades sen i sitt rum i hennes egna blod, hon låg i tio dagars koma, men överlevde attacken. Den 19-åriga studenten Donna Gail Manson kidnappade Bundy och sista gången hon sågs var på väg till en jazzklubb. Två kvinnliga studenter berättade att en man med gipsad arm bad dem om hjälp att lasta in en samlig av böcker i hans Wolkswagenbubbla. Den följande hösten flyttade Bundy till Utah för att börja på S.J. Quinney College of Law. På väg dit den 2 september så plockade han upp en liftare som han sen våldtog och ströp till döds. Den 17-åriga Laura Aime som försvann efter ett halloweenparty den 31 oktober 1974. Hon hittades naken, sönderslagen, våldtagen och strypt med sin egna socka nästan en månad senare. Bundy fortsatte att döda bara kvinnor. Ted Bundy dog i den elektriska stolen den 24 januari 1982.
Bildresultat för ted bundy
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback