9 månader!

Hejsan bloggen!

Sitter vid bärbara datan som plötsligt blev seg, den är som den är...
Baby är på jobbet, väntar tills han kommer hem, kanske lite mys? Haha. Men det är våran 9 månaders dag, hur fort får det gå egentligen?! Herregud... Ikväll är det Sommar kväll. Det är som någonting på stan med artister som kommer och äckligt mycket folk! Jag orkar inte gå, men det är ju fan Basshunter idag! Jag älskar honom. Bra och snygg! hehe...
Igår kom Blozzom upp hit när baby jobbade och vi höll på att spela Sims 3 och plötsligt kom värsta åska och dunkade ner så hela golvet skakade, så jag slängde mig över datan och stängde av den och drog ut sladden, så spelet sparades inte... men jag trodde datan skulle sprängas och att åskan skulle komma in till oss! Men tur gör det inte så! Så jag och Blozzom satt och kollade ut genom fönstret för att se blixtrarna och dem kom närmare, det ser ju skit coolt ut! Och det regnade som fan! Men senare när baby kom slutade det helt. Vi kollade på film medans han åt. Senare gick jag och baby till pizzerian så han kunde spela, men han spelade bort alla pengar nästan, men det räckte åt en kebab tallrik åt mig! :)
Vi har ju börjat rökt igen men han tvingar mig att sluta och mamma säger om jag slutar så ska jag få en Iphone! YES! Men det tar ett tag tills mitt abonnemang till min mobil som tar skit långt tid... så jag sa att jag pallade fan inte så började skrika att jag ville ha en system kamera och då sa hon : "du får se i jul". Hoppas jag får en! Men när babys familj kommer tillsbaks till Sverige så får typ baby skit mycket pengar! Kanske 200.000 kr? Då sa han att han skulle köpa en system kamera! Vi kunde dela på den, fett nice!
Aja, inget mer hände? Så nu väntar jag bara tills han ska sluta!

Puss hej!

ps: när baby kom hem fick jag riktiga dollars av honom, om jag inte har skrivit det förr? Men AWESOM! ÄLSKAR DET & JAG SÅG JU AMERIKANER PÅ TÅGSTATIONEN! YEEEEY . Nu väntas bara tyskar!



Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jaa :o

söt bild :)

2011-07-13 @ 15:12:01
URL: http://emmaahhh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad söt du är :) och din blogg!



Delta gärna i min frågestund!:)

http://mmidnightsun.blogg.se/2011/july/gor-ett-forsok.html



Eller om du vill ha en ny header gör jag just nu några gratis. :)

http://mmidnightsun.blogg.se/2011/july/jag-har-funderat-pa-en-sak.html

2011-07-13 @ 15:37:42
URL: http://mmidnightsun.blogg.se/
Postat av: Anonym

vet inte riktigt sjd? :D

2011-07-14 @ 11:38:42
URL: http://emmaahhh.blogg.se/
Postat av: Anonym

grattis till 9 månader! :D



Anmäl dig gärna till dagens blogg hos mig nu, 3 vinnare dras imorgon! :)

2011-07-14 @ 15:31:28
Postat av: Anonym

grattis till 9 månader! :D



Anmäl dig gärna till dagens blogg hos mig nu, 3 vinnare dras imorgon! :)

2011-07-14 @ 15:31:52
URL: http://toveelundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback