FILM FÖRSLAG

Har du svårt att komma på vad för film ni ska ladda ner, har ågra film förslag som är mina favoriter:





A Nightmare On Elm Street 2010
Nog en av dem läskigaste filmerna jag någonsin har sett! Det handlar om en kille som varje gång han somnar får han mardröm om en man som är bränd i ansiktet och har fingrar av knivar. Han är efter honom och har världes läskigaste röst, men varje gång innan han ska hålla på att mörda honom så vaknar dem till. Killen är då fortfarande i drömmen när han sitter i ett café. Han är fortfarande i liv medans han drömmer. Han ställer sig upp och typ skriker; "du är inte verklig" och skär sig av sig halsen med en kniv, som om någon tvingade honom att göra det fast han stod emot. Ja, är inte så bra att beskriva filmer. Men ladda ner den, usch! Ändå vill man kolla på den...




The Break-Up
Handlar om ett par (kommer inte ihåg namnen). Det börjar med att tjejen är irreterad för att han inte hjälper till, han handlar inte nog med frukterna som hon ville, han beter sig konstigt när dem har familjenmiddag med deras familjer. Han stör sig på hennes bror (tror det var det). Och ja, som sagt inte bra på att beskriva filmer, haha. Men annars bra, handlar ju inte bara om det. Kolla in den om ni vill se.



Freaky Friday
Lite galen men rolig film med Linsay Lohan som spelar den punkiga Anna. Hennes mamma håller bara på sin tid med att plenare sitt bröllop. Men när dem är på kina så händer något konstigt, jag fttar inte det (koko). An way, hela resturangen (?) får liksom en jordbävnings känsla och Anna hamnar i sin mammas kropp fast är fortfarande Anna, ni fattar. Och mamman i Annas kropp. Rolig film, ni alla har nog sett den tror jag, men ni som inte hr sett den, do it! (y)



Djurkyrkogården
Också en skräckfilm. Den handlar ju, som ni nog fattar, om en djurkyrkogård. Det börjar med att en familj (pappa, mamma, dotter och son, kanske är 3 år?) flyttar in i ett hur. Dem lär känna grannen, en gammal man, lite läskig. Han berättar om att lastbilar alltid kör på vägarn hela tiden, dem får se efter barnen. Det han också berättar om en en kyrkogård, kommer inte ihåg hur han berättar om den. Med det dem gräver ner får liv igen, men ändå är dem döda, som dem återvänder.
Sen när familjens katt blir påkörd (tror han blir det) så gräver pappan ner den, utan att säga till dem andra, för den kanske skulle komma i liv igen (ni fattar) och det gör den, så han slipper berätta att katten är död för barnen. Men det värsta är att den blir så elak för den begravdes där, och den är ju som en ande. Hoppar på dem och gör allt farligt, plus att han stinker.
Den sista och värsta dagen för dem, lillpojken blir påkörd. Pappan begraver honom, och såklart kommer han igen men väldigt elak. Kommer med rakblad (tror jag det var) och kär på deras ben, försöker döda dem. Och det gör han på gubben och mamman. När pappan kommer dit så har han en spruta med gift, han hinner trycka in den i pojkens hals. Läskig men sorlig i slutet. Kolla på den! Men esom är också läskigt med denna film är att när lillpojken springer runt och skär dem och gör andra galna saker så hör man honom skratta, bebisskratt ni vet, usch. Kunde inte somna efter filmen, för varje gång jag höll på att somna hörde jag det där skrattet, yaaaak!


Hooking Up
Jadu, en massa sex i alla fall. Det handlar ju om High-School, och ja, inte så mycket att skriva om, händer ju saker via alla personer. Dock väldigt dålig kvalité, i alla fall nedladdningen jag laddade ner.



The Breakfast Club
En 80-tals film, älskar dem! Det handlar i alla fall om fem elever i High School som har kvartsittning, asså dem får vara i skolan en lördag för dem har gjort något olagligt i skolan. Handlar om: en populär "princess", en tystlåten, en sportfåne, en brottsling av nått slag, och en tönt (kan man säga), eller plugghäst då?



Supersugen
Ni har nog sett denna, men en favorit med (y) Väldig rolig så man skrattar ihjäl sig i alla fall av den mörkhåriga, den söta ;)
Dem är ju väldigt sex sugen, vill blir av med sina oskulder. Så den brunhåriga fixar ett falskleg. Dem hamnar på fest, oja, rolig i alla fall!



Torkel I Knipa
En av mina favoriter! Drogade den förra året. Den handlar om Torkel som hans föräldrar ska gifta sig och på bröllopet så träffar han ensam två av hans klasskamrater Sten och Saky (stavas?) och dem frågar efter öl och hotar honom och när han skule ut med ölen sen så tappar han en och hans morbror blir förbannad, han är ett fullo, så han slåt killarna. På skolan den så träffar han dem och dem är inte särskilt glada. Men dagen så får han fläsk-Doris i hans klass att ta självmord , då blir Sten och Zaki imponerad för dem höll på att mobba henne. Men det filmen handlar mest om är att Torkel sätter sig på en spindel och bryr sig inte direkt och deras klassförståndare ser det och tydligen är han jätte djurvän så på en klassresa så försöker han döda Torkel och ja, kanske berättar för mycket.. men rolig!



Zero Day
Ni har säkert läst min kärlek till Zero Day? Men any way kan berätta mer om den. Den handlar om killarna Andre oh Calvin (stavas?) tror jag heter det. Dem filmar med Andres filmkamera som han fick i födelsepresent men vad föräldrarna inte vet så filmar dem dagen han fick den till dagen då "Zero Day" utförs. Dem filmar t.ex planerna, vapen dem ska använda, när dem provskjuter, m.m. Sen en morgon åker dem till deras skola och gör en massaker. Det filmas också av kolkameran, intressant film, min favorit av alla!
Dem var ju ganska mobbade på skolan, eller inte omtykda då... 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback